Lue virallinen kuvaus

Karoli Gaspar University tarjoaa yhden vuoden master-tason akkreditoidun LLM-ohjelman englanniksi, jossa on kokopäiväisiä päiväkursseja, jotka tarjoavat lakimiehiä Keski-Euroopan sydämessä, Budapestissa.

  • Kesto: syyskuu 2019-kesäkuu 2020
  • Opetuspaikka: Budapest, Unkari (EU)
  • Hakuaika päättyy: 30. huhtikuuta 2019

Karoli Gaspar University

Yliopiston oikeudellinen edeltäjä oli Budapestissa perustettu uudistetun teologian akatemia, joka perustettiin vuonna 1855 ja myönsi Yliopiston aseman unkarilaiselle parlamentille vuonna 1900. Vuonna 1993 unkarilaisen uudistetun kirkon yleiskokous päätti perustaa monikulttuurisen yliopiston ja tämä päätös hyväksyttiin myöhemmin Unkarin tasavallan parlamentin toimesta 21. syyskuuta. Unkarilainen uudistunut kirkko on Károli Gáspár -yliopiston perustamisen myötä täyttänyt esi-isiensä tavoitteet. Yliopisto pyrkii universitas-tieteiden hengessä nostamaan asemaa, joka ei ole pelkästään kirkko vaan myös kansakunta sen opetus-, opetus- ja akateemisen työn kautta.

Károli Gáspár -yliopiston sitoutuminen on jatkaa vuonna 1531 perustetun Sárospatakin reformaaristen korkeakoulujen, 1531 perustetun Pápan, Debrecenin (perustettiin 1538), 1622 perustetun Kolozsvárin ja 1683 perustetun Nagyenyedin ). Uskonnonopettajien koulutuksen lisäksi akateemisen tutkimuksen, luennoitsijan ja filosofian tohtorin koulutuksen sekä tutkintotodistusten myöntämisen tavoitteena on tarjota BA- ja MA-tason perusopintoja koulutus monilla aloilla ja apuraha-aloilla sekä pystyä tekemään akateemista tutkimusta edellä mainittujen perinteiden ja uudistuksen hengessä.

Unkarin akkreditointikomitea 6. kesäkuuta 2000 tekemällään päätöksellä nro 1 Károli Gáspár -yliopistosta suoritetun koulutuksen ja akateemisen tutkimuksen tasosta myönsi Yliopiston akkreditoidun aseman sen vuoksi, että koulutus- ja tutkimustoimintamme on lakien mukaista jotka ovat tällä hetkellä voimassa ja ovat lisäksi Unkarin akkreditointikomitean lausunnon mukaisia ​​ja koulutusstandardiensa suuntaviivoja.

Yhdessä voimme saada inspiraatiota tietä, moraalia tai hyvää tahtoa vastaan.

Joka kolmas tasoinen opiskelu merkitsee merkittävää osaa, osallistuminen kansainväliseen koulutukseen. Yliopistomme korostaa erityisesti osa-aikaisten opintojen mahdollisuuksia vaihto-ohjelmina.

Euroopan unionin lukuisat ohjelmat mahdollistavat opiskelijoiden aktiivisen osallistumisen liikkuvuusohjelmiin. Yliopiston perustamisen jälkeen aluksi kehitimme suhteita Alankomaihin, mutta nyt olemme laajentaneet yhteyksiä naapurimaisiin, merentakaisiin ja uskonnollisiin ja julkisiin yliopistoihin kaikkialla Euroopan unionissa.

Saamme jatkuvasti taloudellista ja ammatillista tukea Sokrates- ja elinikäisen oppimisen ohjelmasta / Erasmus-, Leonardo da Vinci- tai CEEPUS-ohjelmista. Yliopiston yksiköt ylläpitävät pääosin opiskelijoiden ja opettajien liikkuvuussuhteita, mutta pohdimme edelleen kehitystä, kuten yhteisiä koulutusmoduuleja, opetussuunnitelmien kehittämistä ja uusien opinto-ohjelmien kehittämistä. Tavoitteenamme on vahvistaa eurooppalaista ulottuvuutta tunnustettaessa ulkomailla hankittuja luottoja, koulutuksen laadun kehittämistä ja vieraiden kielten opetusta, kansainvälisten suhteiden pohjalta toteutettavien hankkeiden laajentamista, eri koulutusrakenteiden ja -politiikkojen vertailua sekä tavallisesti saivat tietoa.

Tietoa Budapestistä ja Unkarista

Unkarin alue on alle 100 000 neliökilometriä, jossa on 10 miljoonaa asukasta, joiden kieltä ei puhuta missään muualla maailmassa. Huolimatta tai ainutlaatuisuudesta johtuen unkarilaiset ovat asuneet Euroopan keskellä yli 1100 vuotta. Unkarissa esiintyvät luonnolliset, kulttuuriset ja historialliset rikkaudet heijastuvat sen suuriin Unescon maailmanperintökohteisiin, joista monet ovat pääkaupungissa.

Budapest on korkealaatuisen musiikin ja taiteen paikka, jossa on yksi maailman parhaista oopperataloista ja useita museoita ja gallerioita. Kaikkien festivaalien (jotka voivat olla taidetta, musiikkia tai gastronomiaa) järjestetään ympäri vuoden. Balaton on ihanteellinen purjehdus ja auringonottoon, on Keski-Euroopan suurin järvi. Lähellä on kuuluisa Hévizin kylpyläkaupunki, jossa voit nauttia uimasta luonnollisella lämpöisellä järvellä jo talven syvyydessä. Unkarin lähteet ovat tukeneet uimakulttuuria, joka on peräisin Rooman ajoilta. Olitpa sitten rentoutumisen, virkistäytymisen, virkistämisen tai toipumisen jälkeen, Unkari ei voi täyttää tarpeitasi.

Jos haluat pysyä aktiivisena ja palata luontoon, on lukemattomia merkittyjä reittejä retkeilyyn, pyöräilyyn tai ratsastukseen, usein upeiden maisemien kautta.

Tämä maa on maailmankuulujen keksijöiden, tutkijoiden, tutkijoiden, säveltäjien ja urheilujuhlien syntypaikka.

Sähköposti: international@kre.hu ja llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Karoli Gaspar University

Unkarissa Unkarin uudistetun kirkon Károli Gáspár -yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on yksi vuotta kestävä master-tason akkreditoitu ohjelma, jossa on kokopäiväis ... [+]

Unkarin Unkarin uudistetun kirkon Károli Gáspár -yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta, joka on yksi vuoden mittainen master-tason akkreditoitu englanninkielinen ohjelma, jossa on kokopäiväistä päiväkurssihanketta Keski-Euroopan keskustaan.

Kesto: syyskuu 2018-kesäkuu 2019Opetuspaikka: Budapest, Unkari (EU)Hakuaika päättyy: 30. huhtikuuta 2018OHJELMAN RAKENNE

Tämä on kokopäiväinen 60 opintopistettä. Ohjelma tarjoaa 24 eri kurssia, jotka keskittyvät eurooppalaisen ja kansainvälisen kauppaoikeuden eri osa-alueisiin. Noin puolet kaikista kursseista on valinnainen eri erikoistumisvaihtoehdoilla. Opettajat ovat alallaan tunnettuja ammattilaisia sekä tiedekunnilta, oikeuslaitoksilta, huipputason kansainvälisiltä tai kotimaisilta laillisilta järjestöiltä. Ohjelmaan sisältyy myös monien muiden maiden vierailevia opettajia. Ohjelma on päättynyt opinnäytetyön puolustamisen ja loppututkinnon suorittamisen jälkeen.... [-]

Unkari Budapest
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Károli Gáspár Református Egyetem
Osoite
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Budapest, Unkari