Karoli Gaspar University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unkarin uudistettu kirkko perusti Károli Gáspár -yliopiston . Tämä tosiasia ilmenee laitoksen virallisessa nimessä: Unkarin uudistetun kirkon Károli Gáspár -yliopisto.

Yliopisto perustettiin nykyisessä in 1993 , mutta sen historia juuret takaisin 1839.

Tehtävänanto

Opiskelijaelämä

Yliopistotasolla Károli Gáspár -yliopiston opiskelijoita edustaa ylioppilaskunta (EHÖK) . Ylioppilaskunnan tehtäviin kuuluu ilmoittautuneiden opiskelijoiden ja yliopiston välisen viestinnän tukeminen, opiskelijoiden etujen edustaminen korkea-asteen koulutuksessa ja akateemisissa asioissa sekä alueellisissa ja kansallisissa järjestöissä. EHÖK: n on koordinoitava myös tiedekuntien ylioppilaskuntien työtä, ja sillä on jäsenyyttä myös kansainvälisissä opiskelijajärjestöissä.

Teologinen tiedekunta tarjoaa opiskelijoille monia henkisiä ohjelmia, koska aktiivista uskonnollista / henkistä elämää pidetään tärkeänä ja rohkaistavana yliopistossa. Ráday-opiskelijaresidenssisalissa pidetään kerran viikossa Raamatun opintoryhmiä asukkaille. Vastaavia tilaisuuksia on järjestänyt myös yliopiston pastori. Itse tiedekunta tarjoaa entistä uskonnollisempia ohjelmia, esimerkiksi arkisin keskipäivänä pidetään kollektiivista rukousta, ja on myös erilaisia rukousryhmiä, joita tiedekunnan innostuneet opiskelijat koordinoivat.

KAPSZLI on vuonna 2004 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö. Sen jäsenet, jotka opiskelevat yliopistossa psykologiaa, järjestävät ja isännöivät konferensseja ja tapahtumia esitelläkseen psykologian tieteen kaikille. Näiden esitysten aikana, joita pitävät usein oman alansa ammattilaiset, keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista aiheista ja uusista löytöistä psykologiassa. Lisäksi KAPSZLI valmistelee opiskelijat tulevaa työelämää varten.

Sijainnit

Budapest

Károli Gáspár Református Egyetem

Osoite
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Budapest, Unkari

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin