Lue virallinen kuvaus

Nuori ja elinvoimainen koulu, joka on jo vakiinnuttanut asemansa johtavana, Vermont Law School on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille, tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa poikkeuksellisen kouluyhteisö, jossa arvostetaan individualismia, etiikka, henkilökohtainen sitoumus, ja julkisen kansalaisuutta.

Missio puolustaa vahvistuu meidän monimuotoisuutta, dynaamiseen opetussuunnitelma ja kokemuksellisen oppimisen mahdollisuuksia, meidän arvostetun tiedekunnan ja erinomainen henkilökunta ja kannustava ilmapiiri olemme luoneet ja vaalittava.

Tavoitteenamme on kouluttaa tekijöiden muutoksesta, joka jatkossakin ohjaavat motto-"lain ja koko maailman kanssa"-kuten he lähtivät alas omia polkuja kohti menestystä litigators, yleisen edun asianajajia, ympäristön ja maankäytön asiantuntijoiden , kansalaisoikeuksien puolestapuhujat ja aktivisteja. Lähellä ja kaukana, valmistuneista myös merkitys uransa toimimalla johtajia omissa yhteisöissään ja maapallon hoitajina. Yksi ja kaikki, olemme sitoutuneet joilla on merkittävä positiivinen vaikutus maailmaan, joka meitä ympäröi ja ihmiset, jotka elävät siinä.

Missiomme "Jotta kouluttaa opiskelijoita monipuolinen yhteisö, joka edistää henkilökohtaista kasvua ja että ne voivat saavuttaa korkea ammattitaito ja korkeita eettisiä arvoja, joita palvelemaan asianajajat ja ympäristö-ja muiden ammattilaisten yhä enemmän teknologian ja riippuvaisia ​​toisistaan ​​globaalissa yhteiskunnassa."

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Vermont Law School

Tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ansainneet oikeustieteellisen tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella, varatuomari American Legal Studies valmentaa baari kulkua ja ur ... [+]

Vermont Law School LLM American Legal Studies

Tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ansainneet oikeustieteellisen tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella, varatuomari American Legal Studies valmentaa baari kulkua ja uralla etenemisessä.

LLM American Legal Studies opinto rakentaa vankka Yhdysvaltain lainsäädännön ja oikeusjärjestelmien ja keskittyy taitoja, tietoja ja näkökulmia menestyminen vaatii kansallisten ja globaalien käytännössä. Saat poikkeuksellista tukea - usein yksi-on-one apua - jos tiedotustilaisuus, oikeudellinen kirjoittaminen, tentti valmistelu, ja jatkaa kirjoittamista. Erikoislääkäri Oikeudellinen kirjoittaminen voi auttaa sinua Englanti kielioppi, välimerkit, ja sävy. ... [-]

Yhdysvallat Royalton
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vermont Law School

Post-JD opiskelijoita löytämään erinomaiset mahdollisuudet intensiivisen tutkimuksen Vermont Law School Masters of Laws (OTK) ohjelmia. ... [+]

Vermont Law School LLM Environmental Law

Post-JD opiskelijoita löytämään erinomaiset mahdollisuudet intensiivisen tutkimuksen Vermont Law School Masters of Laws (OTK) ohjelmia.

Sijoittui ykköseksi ympäristölainsäädäntöä koulu maassa, VLS tarjoaa enemmän ympäristöä ja energiaa oikeuden kursseja kuin mikään muu Yhdysvaltain laki koulu ja on kansallisesti tunnettu riitojen ratkaisuun ja kliininen lain Tutkinnon määritellä tarkemmin ja edetä työuralla kautta asianajotoimintaan, tutkimus , opetus, tai yleisen järjestyksen.

OTK Environmental Law on tarkoitettu oikeustieteen tohtori opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä uransa ympäristölainsäädännön ja kysymyksiä kuten ilmastonmuutos, maankäyttö, luonnonvarat, vesivarat, tai ympäristöä veropolitiikan. ... [-]

Yhdysvallat Royalton
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Oikeustieteen tohtori

Vermont Law School

Ansaita Oikeustieteen tohtori Vermont Law School tarkoittaa, omistautumista ja sitoutumista, ei vain lakimiehiin, vaan tekee vaikutuksen kautta lain. ... [+]

Vermont Law School Oikeustieteen tohtori (JD)

Ansaita Oikeustieteen tohtori Vermont Law School tarkoittaa, omistautumista ja sitoutumista, ei vain lakimiehiin, vaan tekee vaikutuksen kautta lain.

Valmistauduttaessa yleinen käytäntö kaikissa 50 osavaltiossa, voit kehittää tietoa ja hankkia taitoja, joita tarvitaan johtajuutta ympäristön oikeus, rikosoikeus, riidanratkaisu, energia lakia, kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen, maankäyttö, tai vesivarojen lakia.

Opetussuunnitelman keskittyy oikeustieteen ja analyysi, korostaa laajemmassa sosiaalisessa kontekstissa lain, ja tarjoaa koulutusta taitoja ja arvoja tarvitaan tehokkaita lakien käytäntöön. Ensimmäisenä vuonna, voit rakentaa pohjan oikeudellinen selvitys altistuminen perusoppiaineissa, tekniikoita oikeudellisen analyysin, perusoikeuksien oikeudellista osaamista ja näkökulmia alkuperää, toimintaa ja kehittämistä oikeusjärjestelmää. Aikana toisen ja kolmannen vuoden aikana, voit käyttää Vermont Law School laaja kurssiluetteloon keskittyä asiasta alueet, joilla haluat työskennellä ja johtaa. ... [-]

Yhdysvallat Royalton
Syyskuu 2020
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Vermont Law School