Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä McGeorge

McGeorge kouluttaa lakimiehiä suurille ja pienille asianajotoimistoille, valtion virastoille ja yritysten oikeudellisille yksiköille Kaliforniassa, Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Tämä on ollut meidän tunnusmerkki vuodesta 1924 ja se on tänä päivänä todellisempi kuin koskaan ennen.

Kun maailma kasvaa pienemmäksi mutta monimutkaisemmaksi, McGeorge vastaa kouluttamalla oppilaitamme tiukasti johtotehtäviin 2000-luvun maailmantaloudessa.

115337_115328_Capture.jpeg

Menestyksemme perustuu arvostettuun tiedekuntaan, korkealaatuisiin opiskelijoihin, sitoutuneisiin ja mukana olleisiin alumneihin sekä kaunis, tilava kampus, jossa on huippuluokan luokkahuoneet ja opiskelijapalvelut.

Silti se perustuu myös visioon. McGeorge on liikkuva toimielin, dynaaminen lakikoulu, joka muuttuu ja kasvaa vastaamaan globaalin talouden haasteisiin ja kouluttamaan lakimiehiä, jotka ovat huomisen johtajia.

115336_115327_Edited20130623McGeorgeCampus011lr.jpg

Miksi valita McGeorge? Koska olet valmis menestymään:

Tiedekunta

  • 45 kokopäiväistä ja 50 osa-aikaista professoria, jotka ovat saavuttaneet kansallisen ja kansainvälisen maineensa aloillaan.
  • Tiedekunnan jäsenet, jotka ovat julkaisseet 30 kirjaa viimeisten viiden vuoden aikana, on yksi korkeimmista väestön lakikoulujen kokonaismäärästä.
  • Professorit, jotka ovat pitäneet merkittäviä tehtäviä hallituksessa, johtavissa asianajotoimistoissa ja kaikilla toimialoilla ja jotka antavat opiskelijoille todellista tietoa.
  • Yhdysvaltain korkeimman oikeuden apulaisoikeusasiamiehen Anthony M. Kennedyn (Ret.) Innoittava läsnäolo, joka on pisin jatkuvasti palveleva tiedekunnan jäsen.

115340_115326_22504018074_9b3de6827a_o.jpg

tutkijoita

  • Paras kansainvälisen kauppaoikeuden valmistelu lännessä
  • Parhaimmillaan kokeiluversioiden ja riitojenratkaisuohjelmat
  • Tunnettu Kalifornian ja liittovaltion laki ja politiikkaohjelma
  • Opetuksen intensiteetti, 43% enemmän tuntia kuin ABA-vaatimus JD-tutkinnolle
  • Painopisteen kirjoittaminen, jossa kaksi täyttä vuotta kirjallisuuden luokkia.
  • Teoreettisen koulutuksen ja käytännön taitojen koulutuksen tasapaino.

Hakijoiden määrä, joilla on LSAT-pistemäärä 80% tai enemmän, on yli kaksinkertaistunut.115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of the Pacific, McGeorge School of Law

Kansainvälisen liiketoimintakäytännön LLM kouluttaa lakimiehiä harjoittelemaan kansainvälisen liiketoimintaoikeuden alalla. Tutkinto valmistelee edelleen lakimiehiä urall ... [+]

Kansainvälisen liiketoimintakäytännön LLM kouluttaa lakimiehiä harjoittelemaan kansainvälisen liiketoimintaoikeuden alalla. Tutkinto valmistelee edelleen lakimiehiä urallaan maailmantaloudessa.

Ohjelman kohokohta on pääsy McGeorge Global Business for Business -keskukseen

Ohjelman kohokohdatHanki käytännön kokemustaNauti JD-opiskelijoiden luokistaHyödynnä tiedekunnan asiantuntemusta kansainvälisen oikeuden alallaTyöskentele Graduate-johtajan kanssaPääset McGeorge'n laajaan alumnialustaan , jotka työskentelevät kansainvälisissä asianajotoimistoissa yli 40 maassaLiity lainopiskelijoiden yhteisöön, McGeorge-tiedekuntaan ja alumneihin, ja saat erityistä apua sopeutumiseen opiskelijaelämään Yhdysvalloissa... [-]
Yhdysvallat Sacramento
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Pacific, McGeorge School of Law

Yhdysvaltain lain ja politiikan LLM on suunniteltu erityisesti kansainvälisille lakimiehille tai lakisääteisille tutkijoille, jotka pyrkivät yleiseen johdantoon Yhdysvalt ... [+]

Yhdysvaltain lain ja politiikan LLM on suunniteltu erityisesti kansainvälisille lakimiehille tai lakisääteisille tutkijoille, jotka pyrkivät yleiseen johdantoon Yhdysvaltain lainsäädäntöön. Tutki Yhdysvaltain lainsäädännön perustaa ja olla valmis osoittamaan työntekijöiden ja asiakkaiden tietämystä Yhdysvaltain lainsäädännöstä.

Ohjelman kohokohdatKoe JD-opiskelijoiden kursseja, jotka mahdollistavat amerikkalaisen asianajajan koulutuksen suoran tarkkailunTee yhteistyötä jatko- ja kansainvälisten ohjelmien johtajan kanssa räätälöidäksesi kurssin valinnan, jotta voisit ottaa baari-tentinTutki Yhdysvaltojen lain perustamista, jotta olisit valmis osoittamaan työntekijöiden ja asiakkaiden tietämystä Yhdysvaltain lainsäädännöstäPääset McGeorge'n laajaan alumnialustaan kaikkialta maailmastaLiity oikeustieteen opiskelijoiden, tiedekuntien ja alumnien yhteisöön, ja saat erityistä apua sopeutumiseen opiskelijaelämään Yhdysvalloissaopetussuunnitelma... [-]
Yhdysvallat Sacramento
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Osoite
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, Yhdysvallat