Read the Official Description

USC Gould on eliitti lakikoulu, joka on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen. Menestyksemme koostuu maailmanluokan tiedekunnasta, läheisestä ja monipuolisesta opiskelijakunnasta, hyvin sijoitetusta kampuksesta, monitieteisestä opetussuunnitelmasta ja tukevasta alumniverkostosta.

Tiedekunta on kansallisesti tunnustettu stipendistä monilla aloilla, tieteidenvälinen painopiste, julkinen palvelu ja ammatin johtaminen. Pienen luokan koko ja matala professori-opiskelija-suhde luovat intiimisen ja kollegiaalisen oppimisympäristön.

Vuonna 1900 perustettu USC Gould oli Etelä-Kalifornian ensimmäinen lakikoulu. Koulun varhaisimmista päivistä otimme mukaan naisia ja opiskelijoita. Tänään ylläpidämme yhden maan monipuolisimmista lakisääteisistä opiskelijajoukoista ja ilmoitamme kansainvälisistä opiskelijoista. Tämä luo ympäristön, joka edistää monenlaisia näkökulmia ja kokemuksia.

Sijaintimme Los Angelesissa tarjoaa opiskelijoille laajat mahdollisuudet yhdellä kansan parhaista oikeudellisista markkinoista ja vilkkaimmista tuomioistuimista. Silicon Beachistä keskustaan LA, USC Gould tarjoaa pääsyn papereihin, ulkoisiin ja uramahdollisuuksiin lain ja liikeyritysten, yleisen edun mukaisten virastojen ja viihde-, media- ja teknologiayritysten kanssa. Law schoolin sijainti USC: n yliopistopuistokampuksella tukee lukuisia mahdollisuuksia monitieteelliseen koulutukseen ja tutkimukseen tunnetuissa kouluissa.

USC aloitti monialaisen ja kliinisen oikeudellisen koulutuksen käsitteet. Ensimmäinen nykyaikainen oikeusapuohjelma kasvoi vuonna 1929 perustetusta USC Gouldin klinikasta. Ja vuonna 1965 meistä tuli yksi ensimmäisistä kouluista, jotka ottivat interdisciplinisen painopisteen lainopiskeluun. Nykyään opetussuunnitelmamme annetaan kursseille useiden keskeisten alojen risteyksessä, ja tarjoamme 15 kaksoistutkinto-ohjelmaa. Lukuisien klinikoiden, käytäntöjen ja externshipsin kautta opiskelijat saavat käytännön koulutusta oikeustoiminnassa ja työskentelevät todellisten asiakkaiden kanssa.

Lakikoulussa on tukeva ja tiukasti sidottu alumniväestö, jossa on yli 10 000 ammattilaista ympäri maailmaa. Troijan perhe on voimakkaasti uskollinen ja voimakas verkosto, joka on syvästi sitoutunut USC-tutkinnon suorittaneiden menestykseen. Alumnimme ovat kumppaneita maailman suurimpiin asianajotoimistoihin, johtavat suuria kansainvälisiä yrityksiä ja palvelevat johtotehtäviä julkisissa ja julkisissa organisaatioissa. Yli 500 USC Gouldin alumnia on toiminut valtion tai liittovaltion tuomareina.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of Southern California USC Gould School of Law

USC Gouldin kaksivuotinen laajennettu oikeustieteen kandidaatti (LLM) antaa sinulle mahdollisuuden viettää yhden vuoden oppimisen Yhdysvaltain oikeusjärjestelmästä ja lai ... [+]

Kaksivuotinen laajennettu oikeustieteen kandidaatti (LLM)

USC Gouldin kaksivuotinen laajennettu oikeustieteen kandidaatti (LLM) antaa sinulle mahdollisuuden viettää yhden vuoden oppimisen perustan Yhdysvaltain oikeusjärjestelmälle ja hallita oikeudellista englantia ennen vuoden LLM-opintoja.

Ensimmäisen vuoden aikana saat akateemista koulutusta oikeudellisesta lukemisesta ja ymmärryksestä, tapaustilaisuuksista, oikeudellisesta analyysistä ja enemmän samalla kun parannat Englanti-taitojasi. Pienet, yksilölliset luokat antavat sinulle mahdollisuuden sopeutua elämään Yhdysvalloissa ja osallistua USC: hen.

Ensimmäisen vuoden onnistuneen suorittamisen jälkeen saat todistuksen USA: n oikeudellisista tutkimuksista ja ilmoittautuu USC Gouldin LLM-ohjelmaan.... [-]

Yhdysvallat South Los Angeles
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Southern California USC Gould School of Law

Yksilöille, joilla on ensimmäinen oikeustieteen tutkinto USA: n ulkopuolelta, saat yhden vuoden LLM: n perusteellisen käsityksen amerikkalaisesta lainsäädännöstä. Opiskel ... [+]

Oikeustieteen maisteri (LLM)

Oikeustieteen maisterimme (LLM) keskittyy Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille. Kokopäiväinen, yhden vuoden LLM tarjoaa sinulle perustaitoja ja -taitoja, joita sovelletaan välittömästi reaalimaailman oikeuskäytäntöön.

LLM on ihanteellinen kansainvälisille:

Asianajotoimistotuomaritvirkamiehetsyyttäjätoikeudellinen neuvonantajapankkiiritäskettäin valmistuneet lakimiehetMiksi valita LLM-tutkinto USC Gouldissa?

LLM-opas on tunnustanut yhdeksi Kalifornian 10 parasta LLM-ohjelmaa. LLM-opetussuunnitelmassamme kannustetaan kriittiseen ajatteluun ja käytännön ongelmanratkaisuun.

Kun liityt USC Gouldiin, sinusta tulee osa dynaamista ja monipuolista lakikouluyhteisöä, jota vaalia maailmanluokan tiedekunta ja akateeminen tuki, ilmoittautua pieniin ja kollegiaalisiin luokkiin ja liittyä maailmanlaajuiseen Troijan perheverkkoon.... [-]

Yhdysvallat South Los Angeles
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi