Lue virallinen kuvaus

Miamin yliopiston oikeustieteellisen yliopiston merkittävä matka pienistä aloitteista jonkin maan johtavista lakikouluista on yksi legendaarisen koulutuksen kiehtovista tarinoista. Oikeustieteiden koulu alkoi pienellä, neljätoista ylioppilastutkinnon suorittaneella luokalla, joka oli yli kolme neljäsosaa vuosisataa sitten. Mutta sen tavoitteet ovat aina olleet suuria, ja sen menestys on vastannut näitä tavoitteita.

Nykyään Miami Law on yksi maan johtavista oikeusalan koulutuslaitoksista. Tiedekunnan jäsenet ovat johtajia tieteellisillä ja ammatillisilla aloillaan, mikä hyödyttää erittäin lahjakkaita ja monipuolisia opiskelijaryhmiä rikas ja haastava opetussuunnitelma sekä monenlaiset ammattitaitoiset koulutusmahdollisuudet. Yli 17 000 alumniä, jotka harjoittelevat ympäri Yhdysvaltoja ja lähes kahdeksankymmentä maata eri puolilla maailmaa - kaikkialla, joka harjoittaa yritystä yleisen edun mukaisessa laissa, suurissa yrityksissä, yksityisissä käytännöissä, julkisissa palveluissa tai yksin ammattilaisina - voi todistaa he saivat koulutusta.

Miami Lawin menestystä tehostaa sijainti Miami, yhdyskäytävä Amerikassa. Opetussuunnitelma on rikastuttanut asianajajien maksuosuudet, jotka harjoittavat sellaista pitkälle kehitettyä oikeuskäytäntöä, jota suuri kaupunkialue vaatii, ja joka tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia aktiiviselle tiedekunnalle ja opiskelijoiden sitoutumiselle pro bono -toiminnan ja paikallisen yhteisön harjoittelun kautta. Maahanmuutto, liiketoiminnan etiikka, rotuerot ja talouskehitys globaalissa taloudessa ovat nykyajan kysymyksiä. UM: n tiedekunta toimii opiskelijoiden kanssa ratkaistaessa.

Lisäksi Miamin ainutlaatuinen rotu, etninen ja kielellinen monimuotoisuus tarjoaa muita etuja, joita ei ole saatavilla muilla alueilla. Pääkaupunkiseudulla on sellainen moniarvoinen ympäristö, joka todennäköisesti luonnehtii suurta osaa USA: sta tulevina vuosina. Sen paikallinen talous ja sosiaalinen elämä ovat tiukasti sidoksissa kansainväliseen kauppaan, maahanmuuttoon ja matkailuun, mikä hämärtää paikallisen ja kansainvälisen linjan häikäilemättömästi globaalistuneelle maailmalle. Miamin globalisaatiolla on erilainen pohjois-etelä-alue, mutta sen kaupankäynti - kuten Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen - liittyy Kanadan, Euroopan ja Aasian talouteen.

Monilla sosiaalisilla ja koulutuksellisilla eduilla Miami School of Law -yliopisto tarjoaa vertaansa vailla oleville opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua ammatilliseen käytäntöön.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of Miami School of Law

. Opiskelijat muista kotimaisista oikeustieteellisistä kouluista voivat myös suorittaa tämän LL.M. vierailevana opiskelijana Miami Lawissa suorittaessaan JD: n kotijäsen ... [+]

.

Opiskelijat muista kotimaisista oikeustieteellisistä kouluista voivat myös suorittaa tämän LL.M. vierailevana opiskelijana Miami Lawissa suorittaessaan JD: n kotijäsenvaltiossaan, jotta he voisivat saada JD: n kotimaastaan ​​ja LL.M. Miami Lawista.

Tulevat JD-opiskelijat - Ohjelma voi tarjota varhaisen hyväksynnän " Honours / Early Admission Track" JD-ehdokkaille, joilla on erittäin vahvat tiedot. Jos hyväksytään, JD: n hakijat saattavat suorittaa JD: n ja LL.M. vain yksi ylimääräinen opintojakso.

Miksi tämä tutkinto Miami?

Miami on yhä useammin elinvoimainen, kasvava bisneskeskus viihde-, taide- ja urheiluteollisuudelle ja etenkin Latinalaisen Amerikan porttina. Elokuva-, televisio- ja musiikkituotantoon ja jakeluun osallistuvat viihdeyritykset ovat Telemundo, Univision, HBO Latin America, Viacom International, Sony ja BBC Latin America.... [-]

Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami School of Law

... [+]

LL.M. kansainvälisessä välimiesmenettelyssä tarjoaa ainutlaatuisen yksilöllisen opetussuunnitelman ja mahdollisuuden pienelle joukolle laadukkaita opiskelijoita eri maista, jotka haluavat hankkia syvällisen perustan kansainväliselle välimiesmenettelylle menestyksekkään uran alustana.

Opiskelijoita opettaa kansainvälisesti tunnettu tiedekunta, joka koostuu "maailmanluokan välimiehistä", mukaan lukien Jan Paulsson, J. Martin Hunter ja Carolyn Lamm, jotka usein tunnustetaan International Who's Whoin kaupallisesta välimiesmenettelystä, Chambers & Partners Global-laaja , ja oikeudellinen 500 kansainvälisessä välimiesmenettelyssä. Pääsy ohjelmaan on erittäin valikoiva, mikä mahdollistaa korkeamman huomion ja tehokkaan mentoroinnin tiedekunnassamme, jotka auttavat opiskelijoita aloittamaan tai edistämään välitysmenettelytapojaan.... [-]

Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami School of Law

... [+]

Harjoittelupaikka: LL.M. tutkinto, opiskelijat voivat saada ja valita valita American Bar -tutkinnon, koska useat Yhdysvaltain lainkäyttöalueet sallivat, että Yhdysvaltojen kouluttamat oikeustieteelliset tutkinnon suorittajat tulevat jäseniksi palkkiinsa, mukaan lukien New York.

Marine and Atmospheric Science Rosenstielin koulu (RSMAS): Maritime LL.M. hyödyntää RSMAS-tutkijakoulun asiantuntemusta Miamin yliopistossa.

Kokopäiväinen, osa-aikaiset opintosuoritukset: Opiskelija voi opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Osa-aikatutkinnosta vaaditaan sama vähimmäismäärä opintopistemäärästä. ja se on ansaittava kahden vuoden kuluessa alkuopetuksesta.

... [-]
Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami School of Law

... [+]

Yhteinen JD / LL.M. (kokopäiväinen vaihtoehto, joka säästää aikaa ja lukukausimaksua tutkintotodistuksen saamiseksi erikseen), tai Kolminkertainen tutkinto (JD / MBA / LL.M. kiinteistökehityksessä) Verraton tiedekunta, johtajuus ja yksilöllinen huomio

Kiinteistökehitystoiminnan tiedekunta sisältää alan huippututkijoita ja tutkijoita, jotka ovat yhteistyökumppaneita merkittävistä asianajotoimistoista sekä suuret kiinteistöyhtiöt - asiantuntijat kaikkialta Yhdysvalloista. Johtaja ohjaa opiskelijoita erikseen harjoittelupaikkoihin ja kurssien valintaan osoitteessa kunkin aikataulun alussa järjestämällä aikataulu, joka antaa opiskelijalle sopivan opintojakson.

" Ohjelma on erinomainen kaikille viimeaikaisille oikeustieteilijöille, asianajajille tai liikeyrityksille, jotka ovat kiinnostuneita tai parhaillaan harjoittavat kiinteistökehitystä, koska se altistaa opiskelijoille niin monta tärkeää aluetta kuin kiinteistöoikeudesta ja kiinteistökehityksestä. ... [-]

Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Miami School of Law

Johdanto Yhdysvaltojen oikeuteen (tämä vaatimus voi myös olla tyytyväinen perustuslain I) Oikeudellinen viestintä ja tutkimus Yhdysvaltain oikeuskurssit Jotkut opiskelij ... [+]

Johdanto Yhdysvaltojen oikeuteen (tämä vaatimus voi myös olla tyytyväinen perustuslain I) Oikeudellinen viestintä ja tutkimus Yhdysvaltain oikeuskurssit

Jotkut opiskelijat ovat erityisen kiinnostuneita ottamaan kursseja, jotka tuovat heidät Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmään. Yksi lähestymistapa olisi rekisteröidä joihinkin ensimmäisen vuoden opintojaksoihin JD-opiskelijoille. UM: n ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat velvollisia tekemään: Sopimukset, pätökset, siviiliprosessin, kiinteistöoikeuden, perustuslain I ja rikosprosessin.

Lisäksi monet ulkomaisista opiskelijoistamme osallistuvat ylemmän tason kursseihin, kuten yritysyhdistyksiin ja niihin, jotka liittyvät yksittäisiin, pitkäaikaisiin ammatillisiin intresseihin.... [-]

Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Miami School of Law

Tämä tutkinto-ohjelma on ihanteellinen niille opiskelijoille, jotka odottavat kansainvälisen verolakin olevan tärkeässä asemassa heidän ammattiurassaan, heillä on vankka ... [+]

Tämä tutkinto-ohjelma on ihanteellinen niille opiskelijoille, jotka odottavat kansainvälisen verolakin olevan tärkeässä asemassa heidän ammattiurassaan, heillä on vankka perusta oman kotimaisen verojärjestelmänsä ja joilla on riittävästi kokemusta omien kysymysten esittämiselle ohjelmaan.

Erityisesti tutkinto hyödyttää ulkomaisia ​​asianajajia, jotka :

Harjoittele tai aikovat harjoitella Latinalaisessa Amerikassa tai Latinalaisessa Amerikassa , jotta kehitettäisiin Latinalaisen Amerikan sijoitusten jäsentämisen markkinarakenteet.

Olemme valmiit työskentelemään erilaisten oikeusjärjestelmien taustojen opiskelijoiden kanssa helpottaakseen menestyksekästä siirtymistä lakisääteiseen opiskeluun Yhdysvalloissa. • Kansainvälisten hakijoiden on oltava JD-tutkinto tai vastaava ulkomaisesta oppilaitoksesta. • Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, tulee suorittaa englannin kielen tentti (TOEFL). Pisteitä 580 kirjoitetuista, 237 tietokoneella tai 92 internetissä perustuvaa TOEFL testiä on harkittava ottamista varten. • Hakijoilla on oltava viralliset TOEFL-pisteytysraportit, jotka lähetetään Verotuksen Graduate Program -ohjelmaan Educational Testing Service (ETS) -School Code 5815, Department Code 03.... [-]

Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi