Lue virallinen kuvaus

UC Irvine School of Law avasi ovensa opiskelijoille elokuussa 2009, Kaliforniassa ensimmäisenä uudessa julkisoikeuslaissa yli 40 vuotta. UCI-laki pyrkii luomaan ihanteellisen oikeuskoulun 21. vuosisadalle tekemällä parasta työtä asianajajien kouluttamiseksi lain harjoittamisesta ammatin korkeimmilla tasoilla. Rekrytoitu arvostetuista kouluista, tiedekunta sijoittui kuudenneksi maassa tieteellisellä vaikutuksella äskettäisessä tutkimuksessa. Opiskelijaelimellä on korkeakouluopintojen kaltaiset tutkintotodistukset, jotka ovat verrattavissa oppilaitosten oppilaille. Koulun innovatiivinen opetussuunnitelma korostaa käytännön oppimista, monitieteistä tutkimusta ja julkista palvelua.

Mikä on erikoista UCI-oikeudesta


ERIKOISKOULUTUS/>

Tutkittuaan ylimmän oikeuslaitoksen kouluista tiedekunta sijoittui seitsemänneksi kansakunnassa tieteellisessä vaikutuksessa äskettäisessä tutkimuksessa, joka oli Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU ja Columbia. Erinomainen opetus on myös etusijalla, ja lukuisat tiedekunnan jäsenet ovat voittaneet opetuspalkintoja aiemmissa laitoksissaan.

LEIKKAUS-EDGE INNOVAATIO

Vuonna 2009 perustettu UC Irvine School of Law pyrkii luomaan ihanteellisen oikeuskoulun 2000-luvulle korostamalla käytännön oppimista, monitieteistä tutkimusta ja julkista palvelua.

REAL-LIFE KOKEMUS

Kaikki opiskelijat harjoittavat lain mukaan (tarkasti valvottuna) UCI-lain mukaan, joka alkaa ensimmäisestä vuoden Lawyering Skills -kurssista - jossa he suorittavat haastatteluja oikeusaputoimistoissa tai julkisissa puolustustoimistoissa - ja huipentavat huomattavaa asiakkaan edustusta sisäisessä oikeudellisessa oikeudessa klinikka ennen valmistumista.

ILMAISET OPISKELIJAT

Kahdeksankymmentäkahdeksan prosenttia UCI-oikeustieteistä, jotka istuivat palkintokatsaukseen heinäkuussa 2012, helmikuussa 2013 tai heinäkuussa 2013, ovat nyt läpäisseet palkin ainakin yhdellä lainkäyttöalueella. (Tähän asti meillä on ollut 134 tutkinnon suorittaneen tutkintotodistuksen ja 118 tai 88% on nyt läpäissyt.) Lainkäyttöalueilla, joilla tutkinnon suorittaneet ovat läpäisseet baarin, ovat Alaska, California, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New Yorkissa, Pennsylvaniassa ja Teksasissa.

PIENI LUOKAT

Opiskelija-tiedekunnan suhde on 10-1, mikä tarkoittaa, että luokat ovat pienempiä ja professoreilla on enemmän aikaa yksittäisille opiskelijoille.

TOIMITTAJAT

Jokaiselle uudelle opiskelijalle annetaan paikallisen lakimiesyhteisön asianajajaohjaaja opastamaan akateemista ja uralla.

ACTIVE PRO BONO

Yli 90% opiskelijoista on osallistunut Pro Bono -ohjelmaan, ja he osallistuvat lukuisiin projekteihin, joissa he toimittivat oikeudellisia palveluja asianajajan valvonnassa. Opiskelijoita kannustetaan kirjaamaan 120 pro bono tuntia kolmessa vuodessa.

TYYDYTTÄVÄT OPISKELIJAT

Vuoden 2016 oikeustieteellinen katsaus opiskelijoiden sitoutumiseen osoittaa, että UCI-laki ylittää selvästi kansallisen keskiarvon opiskelijoiden tyytyväisyydestä. Noin 95% opiskelijoista kaikissa kolmessa luokassa arvioi UCI Law -kokemuksensa erinomaisena tai hyvänä, ja noin 95 prosenttia sanoo todennäköisesti osallistuvan UCI-lakiin uudelleen, jos he voisivat alkaa.

JATKOMAT ASIAKKAAT

Opiskelijamme ovat vuosien varrella viettäneet kesänsä ja aloittaneet uraansa erilaisissa oikeudellisissa olosuhteissa, mukaan lukien suuret, keskisuuret ja pienet lakimiehet, valtion virastot, yleishyödylliset järjestöt, yleiset neuvonantajat ja muut vaihtoehtoiset ura-alueet.

HENKILÖKOHTAISET KIERRÄT

Tuomarit useissa liittovaltion piirissä ja muutoksenhakutuomioistuimissa sekä valtion valituslautakunnissa ja ylimmissä tuomioistuimissa ovat palkanneet UCI Law -opiskelijoita palvelemaan post-graduate-lainopettajiaan. Nämä kirkkohissit ulottuvat sekä maan että liittovaltion oikeuslaitoksen puoleen.

YKSINKERTAINEN SIJAINTI

Law School sijaitsee kauniissa, eteläisen Kalifornian rannikolla, 40 mailia Los Angelesin eteläpuolella ja 90 mailia San Diegon pohjoispuolella.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of California, Irvine - School of Law

Kalvoveden yliopiston Graduate Tax Programissa Irvine School of Law tarjoaa innovatiivisen opetussuunnitelman, jonka avulla opiskelijat saavat sekä doktrininaalisen syvyy ... [+]

Tietoa Graduate Tax Programista

Eräänlainen, käytännönläheinen verolainsäädäntöohjelma.

Kalvoveden yliopiston Graduate Tax Programissa Irvine School of Law tarjoaa innovatiivisen opetussuunnitelman, jonka avulla opiskelijat saavat sekä doktrininaalisen syvyyden että käytännön taidot, joita tarvitaan verolainsäädännön harjoittamiseen korkeimmilla tasoilla Yhdysvalloissa tai ulkomailla.

Tutkijakoulutusohjelman tarkoituksena on tuottaa ura-alueille verovirkailijoiksi, tuomareiksi, verohallinnoijiksi ja politiikanantajiksi valmistuvien tutkinnon suorittaneita henkilöitä sekä merkittävästi parantamaan verotustaitoja niille, jotka ovat jo veroviraston jäseniä.... [-]

Yhdysvallat Irvine
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of California, Irvine - School of Law

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto-ohjelma Kalifornian yliopistossa, Irvine School of Law tarjoaa korkeatasoista lakisääteistä koulutusta asianajajille, tuomareille, valt ... [+]

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto-ohjelma Kalifornian yliopistossa, Irvine School of Law tarjoaa korkeatasoista lakisääteistä koulutusta asianajajille, tuomareille, valtion virkamiehille ja muille, jotka haluavat saada koulutusta oikeusjärjestelmästä ja oikeusvaltiosta Yhdysvalloissa. Tarjoamme yleistä LL.M. ohjelma, joka voidaan räätälöidä jokaisen yksilön etujen mukaisesti ja siten ainutlaatuisesti antaa opiskelijoille osaamista ja taitoja ylentää nykyisen globaalin juridisen yhteisön riippumatta heidän henkilökohtaisista ja ammatillisista tavoitteistaan.

Ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen, 24 opintopisteen laajuinen opintokokonaisuus, joka on suunniteltu ensisijaisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella koulutetuille asianajajille. Opiskelijoiden on otettava neljä kurssia: Johdatus amerikkalaiseen oikeuteen; Tutkimus, analysointi ja kirjoittaminen amerikkalaisessa oikeudessa; Amerikan oikeuskäytäntö kontekstissa; ja ammatillinen vastuu, globalisaatio ja oikeudellinen ammatti Yhdysvalloissa. Jäljellä olevien opintojaksojen aikana opiskelijat valitsevat monista eri kursseista ylemmän tason opetussuunnitelmassa. Henkilökohtainen henkilökunta auttaa oppilaita suunnittelemaan opintojaan ja haluttaessa varmistaakseen, että opiskelijoiden kurssi täyttää Kalifornian, New Yorkin tai muiden valtion palkkien kelpoisuusvaatimukset. ... [-]

Yhdysvallat Irvine
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of California, Irvine - School of Law

Osoite
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, Kalifornia, Yhdysvallat