UNH Franklin Pierce School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelijoiden ja tutkijoiden yhteisö

New Hampshire School of Law on intiimi ja innovatiivinen lakikoulu, joka on sitoutunut kehittämään opiskelijoita, jotka nauttivat haastavan vuoropuhelun ensimmäisistä suuntautumisvaihtoehdoista, omaksuvat käytännön oppimista ja ovat valmiita liittymään alumnien joukkoon, jotka ovat maailmanlaajuisia johtajia yleisen käytännön, yleisen edun ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sekä kaupan ja teknologian alalla.

Legal Residency -ohjelmamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kiinnostuksenaloilla koko lukukauden ajan, kun hän saa luottoa, ja Daniel Webster Scholar -ohjelma on ainoa käytännön perustuva palkintotentti vaihtoehto maassa. Sijaintimme Concordissa, New Hampshirin pääkaupungissa, ja asemamme valtion ainoana oikeustieteellisessä koulussa tarjoavat lukuisia pro bono- , externship- ja liittovaltion työtaitojen kokemuksia. UNH: n laki päivittää jatkuvasti teknologiansa ja ohjelmansa varmistaakseen, että valmistuneet ovat valmiita käyttämään nykyistä lakia.

Meidän tiedekunta koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat kiinnostuneita. Pieni opiskelija / tiedekunnan suhde edistää yhteistyötä ja kollegiaalisuutta. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1973 Franklin Pierce Law Center on nykyään New Hampshire School of Lawin yliopisto, joka on ollut innovatiivinen oikeudellinen koulutus maailmanlaajuisesti. Painopistealueidemme avulla voit muokata tulevaa käytäntöäsi: Intellectual Property -yrityksellä on suurin täysipäiväinen tiedekunta alalla ja IP-kirjasto on maan suurin. Kauppa ja teknologia sisältää partakoneiden etusijalle sähköisen oikeuden; kun taas yleinen etu ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus kouluttavat opiskelijoita oikeudellisissa palveluissa kaikille ihmisille kaikilla elämänaloilla.

Opiskelijat opiskelevat läheisessä, yhteistyöhenkisessä ympäristössä. Opetussuunnitelma korostaa intensiivistä, käytännönläheistä lähestymistapaa, johon sisältyy monia mahdollisuuksia käytännön oppimiseen. Laaja alumniverkostomme ympäri Yhdysvaltoja ja ympäri maailmaa tarjoaa rajattomat vaihto-ohjelmat tutkinnon suorittaneille.

American Bar Associationin akkreditoima UNH-laki sijaitsee Concordissa, New Hampshiressa, joka asuu valtion lainsäätäjälle, valtion virastoille sekä paikallisille, valtiollisille ja yhdysvaltalaisille liittovaltion tuomioistuimille. Concord on vain tunnin ajomatkan päässä Bostonista ja olemme alle tunnin päässä vuorista, järvistä ja Atlantin valtamerestä.

Sijainnit

sopu

UNH College of Law

Verkkosivusto
Puhelin
603-513-5300