UNH Franklin Pierce School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelijoiden ja tutkijoiden yhteisö

New Hampshiren yliopiston Franklin Pierce School of Law: n käytännöllinen lähestymistapa oikeustieteelliseen koulutukseen sekä laaja ja innovatiivinen opetussuunnitelma varmistavat, että jatko-opiskelijat ovat valmiita tulemaan alansa johtaviksi.

Esimerkiksi Kansainvälinen teknologiansiirto-instituutti antaa opiskelijoille käytännön oppimista ja mahdollisuuden osallistua tieteellisiin läpimurtoihin ympäri maailmaa tekemällä yhteistyötä muun muassa Maailmanpankin, Maailman henkisen omaisuuden järjestön, Yhdysvaltojen kauppaministeriön ja Maailman terveysjärjestö. Immateriaalioikeuksien ja transaktioklinikan opiskelijat auttavat asiakkaita yritystoiminnassa, mukaan lukien IP-strategia ja toteutus, liiketoimet ja lisensointi.

OTK Maisterin opiskelijat ovat koulutettuja lakikirjoittamisen ja tutkimuksen tekniikoihin, kuten Yhdysvalloissa harjoitetaan, ja heillä on täysi pääsy koulun akateemisen menestysohjelmaan, mukaan lukien mahdollisuus suorittaa alustava asianajajakoe - testi, jonka kaikkien Yhdysvaltain asianajajien on läpäistävä harjoitteluun - ja omistautunut tiedekunnan jäsen, joka tukee juridisen luokkahuoneen ja asianajajakokeen valmistelua.

UNH Franklin Piercen pienet luokkakoot takaavat LL.M. Maisteriopiskelijoilla on pääsy professoreihinsa, ja tiedekunnat tuntevat jokaisen luokan opiskelijan. Nämä joukkovelkakirjat luovat poikkeuksellisen akateemisen kokemuksen ja takaavat LL.M. Opiskelijat voivat luoda vahvoja sosiaalisia ja ammatillisia verkostoja, jotka menestyvät hyvin valmistumisen jälkeen.

Valmistuttuaan opiskelijat liittyvät yli 80 maan alumnien maailmanlaajuiseen verkostoon, jotka johtavat teollis- ja tekijänoikeuksia ja -politiikkaa esimerkiksi Argentiinassa, Nigeriassa ja Taiwanissa, samoin kuin maailmanlaajuisten teknologiajätteiden, huipputason lakitoimistojen ja kansallisten IP-toimistojen edustajia.

UNH Franklin Pierce School of Law tarjoaa runsaita, osittaisia lukukausimaksuja stipendeille päteville opiskelijoille sekä asuin- että etäopiskeluohjelmissa. Hakijoille myönnetään apurahoja hakijan vastaanottohakemuksen uudelleentarkastelun perusteella. Apurahoille ei ole erillistä hakemusprosessia, mutta opiskelijoiden tulee ilmoittaa hakemuksessaan, että he haluavat tulla apurahoiksi.

Yhdysvaltain asianajajajärjestön akkreditoima UNH Franklin Pierce School of Law sijaitsee Concordissa, New Hampshiressä, koti valtion lainsäätäjälle, valtion virastoille sekä paikallisille, osavaltion ja Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuimille. Concord on vain tunnin ajomatkan päässä Bostonista, ja olemme alle tunnin päässä vuorista, järvistä ja Atlantin valtamerestä. Yhdysvaltain uutiset ja maailmanraportti sijoittavat New Hampshiren aseman toiseksi osavaltioksi ja kolmanneksi turvallisimmaksi osavaltioksi Yhdysvalloissa.

Verkkosivustolinkki: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Sijainnit

sopu

UNH College of Law

Verkkosivusto
Puhelin
603-513-5300