Lue virallinen kuvaus

Yliopiston Mississippin School of Law tuli neljäs valtion tukemia oikeustieteellisessä tiedekunnassa kansakunta vuonna 1854, lähes kymmenen vuotta yliopisto avasi ovensa vuonna 1848. Valtion lainsäätäjä tunnustettu tarve muodollinen oikeuden opetusta Mississippi, ja "Oikeustieteiden laitos", koska se oli otsikoitu, perustettiin.

Tammikuussa 2011, laki ohjelma muutti uuteen kotiin nimetty Robert C. Khayat, oikeustieteen professori, joka oli toiminut yliopiston kansleri 1995-2009. LEED-sertifioitu rakennus sijaitsee eteläpäässä kampuksella ja suunniteltu opiskelijoiden tarpeita ajatellen, sen arkkitehtuuri sulautuu hyvin kauneus Ole Miss kampuksella.

Miksi UM laki?

Valmistautuminen voit harjoitella

Ammattitaitomme harjoitusohjelma tarjoaa täyden valikoiman vaihtoehtoja, jotta voit suunnitella lainopillinen koulutus sopivaksi tulevaisuuden. Tarjoamme seuraavat osat:

Centers ja klinikat: koulun seitsemän ohjelmat tarjoavat käytännön kokemusta ja akateemista koulutusta monilla aloilla kuten liikejuridiikan ja palvelujen tarjoaminen tarvitseville.

Kustannustoiminta Mahdollisuudet: Mississippi Law Journal, Journal of Space Law ja Urheilu Law Review tarjoavat mahdollisuuksia hioa oikeudellinen kirjoitustaito. National Sea Grant Law Center sijaitsee myös kolme mahdollisuuksia opiskelija julkaisu: sandbar, vesi log ja Sea Grant Law & Policy lehdessä.

Moot Court Board: Sijalla 25 kansallisesti viimeiset neljä vuotta kiistanalainen tuomioistuin antaa intensiivistä koulutusta valitusviranomainen asianajo, lähettää joukkueet interscholastic kilpailuja ympäri maan. Meidän oikeudenkäynti asianajo hallituksen ja neuvottelu joukkue molemmat tarjoavat eliitti kilpailu mahdollisuuksia opiskelijoille kiinnostunut pilkata tutkimus ja vaihtoehtoisia riidanratkaisumenettelyjä. Meidän Environmental Law kiistanalainen tuomio joukkue on voittanut kansallisen kilpailun kaksi vuotta peräkkäin!

Taidot Session: Tarjoukset intensiivinen taitoja koulutus kahden ensimmäisen viikon joka kevät lukukauden on monenlaisia ​​valittavien Trial Taidot Business laatiminen, Transactional Practice ja oikeudellisten espanja.

Externship Ohjelmat: oppilaat sijoitetaan poikkeuksellisen asianajajien ja saada luokkaopetustaitojen tukea. Ohjelmat kuuluvat julkisen palvelun Externship, syyttäjälaitos Externship, oikeudellisen Externship ja Business Regulatory Externship.

Pro Bono aloite: Keskittyy rakennus palvelija johtajuutta lakimieskunta ja koulutukseen osallistuvien erityisesti oikeudellista osaamista. Viimeaikaiset hankkeisiin kuuluvat holhous, lapsi-tuki muutoksia, lapsen huoltoa ja kehittämistä vero-avustusohjelman.

Solo Practice Ohjelma: Ohjelma tarjoaa opiskelijoille taitoja ja luottamusta avata asianajotoimistossa heti valmistumisen jälkeen. Kurssit, mentorit ja jatkuvaa tukea varustaa kiinnostunut opiskelijoille tarvitsemansa ammatilliset taidot ja liiketoimintaosaamista menestyä.

Erinomainen Tutkijat: Akateeminen ohjelmat on suunniteltu antamaan opiskelijoille menekki tutkimuksen ja kirjallisesti. Osallistuminen pienryhmä seminaareja ja simulointi kokemuksia varmistaa meidän opiskelijat ovat mukana ja kehityksen ymmärtämiseksi lain, oikeuslaitosten ja eettisiä kysymyksiä. Tarjoamme Oikeustieteen tohtori, Oikeustieteen tohtori / Master Verotus ja Oikeustieteen tohtori / Master of kirjanpidon, sekä todistus ohjelma rikosoikeuden. Tutustu täyden opetussuunnitelman.

Ura-: Ura- ja rekrytointipalvelut toimisto auttaa oppilaita kehittämään yksilöllisiä urasuunnitelmia, tarjoaa opastusta työnhaun taitoja ja helpottaa pääsyä työnantajien ja työllisyyden resursseja, sekä rekrytoi aktiivisesti asianajotoimistot, tuomarit, valtion virastot, kansalaisjärjestöjä ja muut tulevat oikeudelliset työnantajien haastatella ja palkata valmistuneista. Valmistuneet ovat päätyneet yksityisen käytännössä ja havainneet myös palkitsevaa työpaikkaa NASA, Stennis Space Center, Yhdysvaltain senaatissa, KPMG, USA Tax tuomioistuin ja Yhdysvaltain alueella ja Mississippi State tuomioistuimissa.

Student Johtajuus: Yli 20 opiskelijajärjestöt, kuten Law School ylioppilaskunnan Association, American perustuslain Society, musta oikeustieteen opiskelijoita ry ja Environmental Law Society, tarjoavat tasapaino akateeminen, sosiaalinen ja palvelumahdollisuuksia, auttavat kehittämään johtamistaitoja tukea sinua lakimiehiin.

Cool College Town

Nimetty Travel & Leisure-lehden yhtenä "Top 10 tyylikkäin college kaupungeissa Amerikassa," Oxford sijaitsee nähtävyyksiä, kuten ne Courthouse Square, William Faulkner n Rowan Oak ja vuotuinen Double Decker Arts Festival tehdä ihanteellinen yhdistelmä historiallisia ja hip. Jos pidät ulkona, löydät kalastus, retkeily ja vesiurheilu Sardis Lake. Jos pidät läsnä urheilutapahtumia, sitten perässä vuonna Grove ei voi voittaa! Itse asiassa, Sports Illustrated antoi sille nro 3 100 asioita ennen valmistumista.

Erittäin edullinen

Jossa edullinen opetusta Mississippi asukkaiden ja ulkomaalaisten, opiskelijaa meidän Law School pienemmällä velka kuormitus kuin kansallinen keskiarvo, jotta he voivat mennä julkisen palvelun tai muiden toimialueilla helpommin. PreLaw-lehti on sijoittunut meille viidenneksi kansakunnan luetteloonsa Best Value lain kouluissa.

State-of-the-art järjestely

Suunniteltu parantamaan kliinisiä kokemuksia opiskelijoille, meidän Law Center on ainoa LEED-sertifioidun rakennuksen valtion. Siinä opiskelija oleskelutila ja sisäpiha, opiskelijajärjestöt sviitti, Ryhmätyöhuoneet, ura- haastattelu huonetta, Moot Court sviitti, kahvila ja ruokasali. Luokkahuoneissa edistynyttä teknologiaa tarjoavat erinomaisen oppimisympäristön opiskelijoille. Keskusta omistaa myös sviittiä meidän erilaisia ​​oikeudellisia klinikat, Mississippi Law Journal, ja on luento teatterien tuolit 220 henkilölle.

Vahva Alumni Networks

Meidän lähes 7000 elävät alumnien harjoitella ympäri maailmaa, jotka tarjoavat vankan verkottuminen opiskelijoille etsivät työtä, mentori tai reaalimaailman kokemus. Huomionarvoista alumnit ovat kirjailija John Grisham, Memphis kaupunginjohtaja AC Wharton, Yhdysvaltain senaatin Roger Wicker ja Thad Cochran, ja avustaja lakiasiainjohtaja NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Tiedekunta: Scholarship Perustuu reaalimaailman kokemus

Koska niiden kokemus asianajajien ja heidän huippututkimusta, meidän tiedekunnan jäsenet taitavia valmentaa opiskelijoita oikeuskäytäntöä. Heillä on myös erilaisia ​​intressejä ja kokemuksia palvella opiskelijoita ja ympäröivien yhteisöjen sekä globaalia yhteisöä. Luokkahuoneen ulkopuolella, oikeustieteelliseen tiedekuntaan on kärjessä syntymässä stipendin useissa tieteenalojen.

Global Reach

Ei vain meidän opiskelijat saavat suuren työpaikkoja koko Etelä, monet valmistuneet ovat päätyneet yksityisen käytännössä ja julkisen palvelun koko kansakunta ja maailma. Meidän laajuus ulottuu itärannikolta länsirannikolle ja sen jälkeen.

Vieraanvarainen kulttuuri

Olemme jatkuvasti kuulla oikeustieteellinen tiedekunta, hallinto, ja opiskelijat ovat joitakin ystävällisin ympärillä. Olemme omistettu meidän opiskelijoiden menestystä, ja joilla on alhainen opiskelija-to-tiedekunnan suhde, opiskelijoilla on kaikki mahdollisuudet saada apua ja tukea he tarvitsevat. Ja, uusi laitos on suunniteltu erityisesti kannustamaan yhteisön vuorovaikutusta sekä opiskelijoiden keskuudessa ja välillä opiskelijoiden ja opettajakunnan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

The University of Mississippi - School of Law

Yliopiston Mississippin School of Law on maailman johtava ilmaa ja tilaa lakia koulutuksen, tutkimuksen ja julkisen palvelun. ... [+]

Yliopiston Mississippin School of Law on maailman johtava ilmaa ja tilaa lakia koulutuksen, tutkimuksen ja julkisen palvelun.

Tämä OTK tutkinto-ohjelma on suunniteltu sekä Yhdysvaltain ja ulkomaisessa koulutettu lain ylioppilaita kiinnostunut tiukka oikeudellinen opetussuunnitelma Yhdysvalloissa, kansainvälisiä, ja vertaileva ilmaa ja tilaa lakia. Se on ensimmäinen ja ainoa varatuomari ohjelma Yhdysvalloissa tarjoaa yhdistetyn ilmaa ja tilaa lakia jatko oikeustieteellisen tutkinnon on ABA akkreditoitu oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Hakemuksia ei vastaanoteta jatkuvasti.

OTK Ohjelma Edut Ainutlaatuinen painopiste Yhdysvaltain ilmaa ja tilaa lakia. Laaja ilman lakia asiantuntemusta ja yli 45 vuotta avaruudessa oikeudessa. Kampuksella tai verkossa, koko-tai osa-aikaisesti. Osallistu, jos päteviä, Journal of Space Law. Kattava ilmaa ja tilaa lakia kokoelma. Pääsy yliopisto Mississippi Space lain arkistoon. American Bar Association akkreditoitu oikeustieteellisessä tiedekunnassa. ... [-]
Yhdysvallat Oxford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

The History of the University of Mississippi School of Law