UConn School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UConn School of Law on yksi johtavista julkisoikeuden maan kouluista. Sen kampuksella, listattu National Register of Historic Sites, on luultavasti kaunein kaikista lain koulun Yhdysvalloissa. Law Library on yksi maailman suurimmista ja oli äskettäin nimetty yksi 50 Useimmat Amazing yliopistokirjastojen World Best maisteriohjelmiin. Kaksi kilometriä keskustasta Hartford, Law School sijaitsee naapurustossa suuri viktoriaaninen koteja, jossa monet opiskelijat, henkilökunta ja tiedekunnan elää.

Vuonna 1921, Law School on akkreditoitu American Bar Association ja on jäsenenä Association of American Law Schools. Se tarjoaa ammatillista koulutusta korkealaatuisia, joka valmistelee sen tutkinnon eliniän täyttää palveluun millään uralla he valitsevat, kuten baari, hallinnon, yritysten ja koulutuksen. Koulun Ohjelma korostaa älyllisen ja kehittäminen ammatillisen ajattelun taidot tarvitaan vastaamaan tehokkaasti haasteisiin jatkuvaan muutokseen lainsäädännössä ja yhteiskunnassa se palvelee.

UConn laki oikeudellinen koulutus kuvastaa uskoa siihen, että elämä mieli on paras kannustanut laadukas kansalaisyhteiskunnan diskurssin keskuudessa opiskelijoiden ja opettajakunnan toteutettiin pienessä mittakaavassa. Opetussuunnitelma on runsaasti opintojaksoa, Mutta luokat itse ovat melko pieniä. Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus tutustua lain ja teorian ilmapiiri, joka edistää yhteistyön hengessä ja yhteistyössä. Älyllisesti kunnianhimoinen, UConn laki opiskelijat nauttivat henkilökohtaista antaa ja ottaa luokkatovereiden ja tiedekunnan mahdollistama pieniä luokkia.

Koulu valmistelee opiskelijoita harjoitella lain millään lainkäyttöalueella, jolla ei ole erityistä huomiota Connecticut lakia. Eri taustoista, erikoisuuksia ja henkinen lähestymistavat tiedekunta vakuuttaa monenlaisia ​​opetuksen tyylejä ja muotoja, mukaan luettuna kliininen opetus, valmennus, tieteidenvälistä työtä, ja kursseja ja työpajoja työllistävät ongelma menetelmää. Law School on hyväksynyt Academic Plan, jossa selvitetään yrityksen strategioita tulevina vuosina ja korostetaan sekä vahvuutemme ja suunnitelmissamme on vahvistaa ja rakentaa alueemme suurimman eron.

On neljä tieteellisissä lehdissä kampuksella, jokainen onnistunut, muokata, ja julkaissut opiskelijoille. Ne ovat Connecticut Law Review, Connecticut Insurance Law Journal, Connecticut Journal of International Law, ja Connecticut Public Interest Law Journal.

Kampuksella on muutaman minuutin päässä State Capitol, tuomioistuinten ja virastojen sekä toimistot Hartford asianajotoimistot ja yritykset. Opiskelijat voivat helposti saada kaikki nämä laitosten tutkimus, externships, kliinisen koulutuksen ja käytännön ja työllisyyttä.

Sijainnit

Hartford

University of Connecticut School of Law

Osoite
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, Yhdysvallat
Puhelin
+1 860-570-5172

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin