Lue virallinen kuvaus

University of Tulsa College of Law, yksityinen laitos, yhteensä ilmoittautuminen on alle 400, on oikeustieteellinen koulutus mahdollisuuksia JD, varatuomari, yhteinen tutkinto ja todistus ehdokkaita johtajuutta ja akateemista huippuosaamista.

TU College of Law tarjoaa akateemisesti tiukka, mutta miellyttävässä ympäristössä, jossa opiskelijat tulevat käytännössä valmis osallistumalla pro bono ohjelmia, palkittu oikeustieteellisiä julkaisuja, opiskelijajärjestöt, kilpailukykyinen kiistanalainen tuomioistuimen joukkuetta, ja kampuksella oikeudellinen klinikalla. TU College of Law tarjoaa matalan opiskelija-to-professori suhde, joka tarjoaa opiskelijoille erittäin henkilökohtaista koulutusta ja kannustaa kehittämään vahvoja ammatillisia verkostoja. Opiskelijat pääsevät myös yksi parhaista ammatillinen kehitys toimistot kansakunta, jonka jatko sijoittaminen hinnat ovat jatkuvasti korkeampi kuin maassa keskimäärin.

TU College of Law on ylpeä isäntä aktiivisesti alumni yhteisössä yli 6000, joista monet ovat kehittäneet erittäin ansioituneelle uran asianajajat, tuomarit, lainsäätäjät, lakiasiainjohtaja, ja yhteisön johtajat. Alumnit ovat mukana nykyiset opiskelijat läpi useita ohjelmia, kuten mentorointi ohjelma, joka tarjoaa työharjoittelun ja externship mahdollisuuksia, ja esittelee kampuksella luentoja.

University of Tulsa College of Law tarjoaa:

10.5: 1 opiskelija-to-tiedekunnan suhde Yksi pienimmistä lain kouluissa US News and World Report Top 100 Law Schools lista Sitoutuminen palvelua pro bono ohjelmia, opiskelijajärjestöt ja oikeudellinen klinikka Yksi alhaisimmista opetusta hinnat maassa keskuudessa yksityisoikeudellinen koulut Taattu mahdollisuuksia käytännön kokemusta alkaa ensimmäisenä vuonna Johtava kestävän energian ja luonnonvarojen laki ja intiaani laki ohjelmia

Ura kiihtyvyys on osa kursseista TU Law. Valmistuneista "onnistumisia unparalleled.Join meille! Tulsa Law tarjoukset 5 eri jatko lainsäädäntöä ja politiikkaa astetta, 2 ei-juristit (Master of juridiikka) ja 3 asianajajille (OTK):

Oikeustieteen kandidaatti (OTK) - henkilökohtaisesti Study TU Law jatko OTK opetussuunnitelma keskittyy energian ja luonnonvarojen lakia, öljy ja kaasu laki, ympäristölainsäädäntöä, tribal talouskehitys, intialainen (intiaani) itsemääräämisoikeus, alkuperäiskansojen oikeuksia, ja puolustuksen heimojen itsemääräämisoikeutta.

Master of Oikeuskäytäntö - Online Study 40 vuoden kokemus Intian, energia, luonnonvarojen ja ympäristön oikeustieteellisen koulutuksen, University of Tulsa: n energia- ja luonnonvarojen oikeuden opetussuunnitelman inspiroi Master oikeuskäytäntöä Energy Law (MJEL) Ehdokkaat tarkastelemaan oikeudellisia ja poliittisten lähestymistapojen saavuttamiseksi tärkeitä tavoitteita energia luotettavuus, kestävä tarvikkeet luonnonvarojen ja terveellinen ympäristö.

Ura Strategiat Master Candidate Ura strategiat

Onnistunut ylempään korkeakoulututkintoon opiskelijoita ottamaan ennakoivaa lähestymistapaa oman uransa strategian kehittämistä. TU Law, Master Degree opiskelijoita tuetaan ja ohjataan seuraavien ohjelmien kanssa, palvelut ja resurssit saada tarvitsemansa tiedot ja taidot voidaan maksimoida sähkökaupan mahdollisuudet urakehitys aikana hallintaoikeus meille:

Ura Strategia Palvelut, resurssit ja ohjelmat gradu opiskelijoille Valmistumisen jälkeen Energia ja Intian ja -politiikan Jobs (Nationwide)

Opiskelijaksi Masters of Oikeuskäytäntö Hakuajat Kevät 2015: 08 joulukuu 2014 (Tunnit alkavat 12 tammikuu 2015)

Kesä 2015: 01 toukokuu 2015 (Luokat aloituspäivä TBA)

OTK Hakuajat Kevät 2015: 31 lokakuu 2014

Syksy 2015: 01 huhtikuu 2015

On olemassa kolme eri OTK astetta. Ole hyvä ja valitse missä määrin olet kiinnostunut asianmukaisesta tunnustukset prosessi:

OTK Energia & Natural Resources Law OTK American Indian & alkuperäiskansojen Law OTK American Law for Foreign Asianajajat

Tule tapaamaan meitä henkilökohtaisesti! - Tarkista Rekrytointi Kalenteri

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

College of Law - The University of Tulsa

OTK in Energy & Natural Resources Law ohjelma koostuu koko opinto yli kaksi lukukautta elokuusta kunkin vuoden toukokuussa. Opiskelijoiden odotetaan suorittaa kurssej ... [+]

OTK in Energy & Natural Resources Law

OTK in Energy & Natural Resources Law ohjelma koostuu koko opinto yli kaksi lukukautta elokuusta kunkin vuoden toukokuussa. OTK tutkinto edellyttää vähintään 24 opintopistettä ja vähintään kumulatiivinen luokan olevan keskimäärin 2,0 on 4 pisteen asteikolla. Opiskelijoiden odotetaan suorittaa kursseja energiatutkimuksen, analysointi ja kirjoittaminen; Öljy ja kaasu laki (Basic ja Advanced); Ympäristö- tai International Environmental Law; Hallinto-oikeuden ja ilmastonmuutos.

Lisäksi opiskelija valita muita kursseja College of Law: n kestävän energian ja luonnonvarojen Law (SERL) opetussuunnitelma, kuten energia asetus; Vesilaki; Kansainvälinen energiajärjestö ja luonnonvarat laki; ja luonnonvara- ja ympäristötieteiden laki liittovaltion mailla. Ulkomaiset koulutettu OTK tutkinnon ehdokkaita myös ilmoittautua yhden lukukauden kurssin tarkoituksena on esitellä meille lakia.... [-]

Yhdysvallat Tulsa
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
College of Law - The University of Tulsa

Oikeustieteen kandidaatti Yhdysvaltojen oikeudessa Ulko- Tutkinnon ohjelma koostuu koko opinto yli kaksi lukukautta. Vastaamaan tarpeisiin kansainvälisen OTK opiskelija, ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti Yhdysvaltojen oikeudessa Ulko- Asianajajat ohjelma koostuu koko opinto yli kaksi lukukautta elokuusta toukokuuhun. Vastaamaan tarpeisiin kansainvälisen OTK opiskelija, College of Law tarjoaa erikoiskursseja Yhdysvaltojen oikeudellisen koulutuksen ja Yhdysvaltojen oikeudellinen kirjoittaminen, analyysit ja menetelmät kansainvälinen asianajaja.

Opiskelijat suorittavat lisäksi kuudesta kahdeksaan luokkaan ja saavat neuvoja ja opastusta niiden kurssitarjontaa. Opiskelijat kehotetaan valita jokin monista valinnaisia ​​kursseja TU College of Law ja muut jatko-osastojen yliopiston Tulsa.

Lisäksi ohjelma tarjoaa ulkomaisten asianajajien mahdollisuuden kehittää ymmärrystä Yhdysvaltain lainsäädännön sekä mahdollisuuden erikoistua tietyn alueen lakia, kuten kansainväliseen liikejuridiikkaan. Opiskelijat Ohjelman nauttia enemmän työelämän joustavuus omissa maissaan, sekä mahdollisuus harjoitella oikeuden todetaan, että se sallii ulkomaisten asianajajien istua baarissa tutkimista.... [-]

Yhdysvallat Tulsa
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
College of Law - The University of Tulsa

Oikeustieteen kandidaatti Intian laki Ohjelma on joustava. Kuullen tiedekunnan opiskelijat voivat räätälöidä koulutusaloittain ole vain Intian lainsäädännön kanssa yleise ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti American Indian & alkuperäiskansojen Law

Oikeustieteen kandidaatti Intian laki Ohjelma on joustava. Kuullen tiedekunnan opiskelijat voivat räätälöidä koulutusaloittain ole vain Intian lainsäädännön kanssa yleisesti, mutta tiettyihin osa-erikoisuuksia he haluavat kehittää. Ohjelma on saatavana joko akateeminen raita (korostamalla harjoitustyö) tai tutkimus radalla. Molemmat kappaleet vaativat läpäisemisen vähintään 24 luotto tuntia Intian lain opetussuunnitelmaa.

Opiskelijoita kannustetaan tekemään alustava valinta, joka jäljittää ne aikovat harjoittaa, kun he tulevat ohjelmaan. Että alustava valinta, ei kuitenkaan sido opiskelija. Tiedekunta on sitoutunut työskentelemään erikseen jokaisen opiskelijan kanssa vastaamaan erityisesti akateemisten tarpeisiin.... [-]

Yhdysvallat Tulsa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100