The Fletcher School, Tufts University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sitoudu elinikäiseen globaaliin vaikutukseen

Yli 85 vuotta Fletcher School of Law and Diplomacy on työskennellyt kouluttaakseen ja valmistellakseen henkilöitä kansallisen ja kansainvälisen johtajuuden ja vaikutusvallan tehtäviin. Syvällä ja monitahoisella ymmärryksellä maailman kiireellisimmistä haasteista sekä molemminpuolisen hyödyn, turvallisuuden ja oikeudenmukaisuuden periaatteilla yhteisö pyrkii ylläpitämään 2000-luvun monimutkaisen ja yhä globaalimman yhteiskunnan vakautta ja vaurautta.

Tulevaisuuden muotoilu yhdessä

Fletcher-koulun opiskelijat, tiedekunnan jäsenet ja tutkinnon suorittaneet työskentelevät eteenpäin perinnön luomiseksi kestävästä ja merkityksellisestä muutoksesta maailmassa. He tekevät yhteistyötä hallitusten, yritysten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa maailmanlaajuisesti ja pyrkivät oikeudenmukaisempaan ja oikeudenmukaisempaan huomiseen.

Erikoistuneet taidot jatkuvasti muuttuvassa maailmassa

Fletcherin ohjelmia ja opetussuunnitelmia kuratoivat ja opettavat kansainvälisten suhteiden ammattilaiset, joilla on kokemusta koko elämästä - paitsi luokkahuoneessa, myös kentällä. Erittäin poikkitieteellinen jatko-opiskelu, joka perustuu paikalliseen näkemykseen ja jota tukee laaja valikoima kokemuksellisia mahdollisuuksia, tarjoaa Fletcher-opiskelijoille välineet ja näkökulmat, joita he tarvitsevat saadakseen aikaan muutoksen jopa levottomimmassa globaalissa ilmastossa.

Sijoitus potentiaalisi

Ura kansainvälisellä areenalla ja suuremman hyödyn palveleminen ei ole pieni yritys - eikä myöskään Fletcher-koulutus. Mutta ne, jotka ovat valmiita kääntämään hihat ja omistautumaan tiukalle ja syventävälle kokemukselle, huomaavat pian, että maailmanluokan osaamispohjaisella koulutuksella on etuja, jotka ylittävät kaukana tutkinnon; se avaa ovet uusille mahdollisuuksille kestävälle globaalille vaikutukselle poikkeuksellisen merkityksellisen uran koko eliniän ajan.

Tehtävälähtöinen koulutus

Maailma on muuttunut huomattavasti sen jälkeen, kun Fletcher-koulu avasi ovensa vuonna 1933. Olemme myös kehittyneet ja kasvaneet, mutta ydintehtävämme pysyy muuttumattomana: kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään monimutkaisen, haastavan ja yhä globaalimmin vakaan ja vaurauden yhteiskunnassa. Jatkamme opiskelijoiden valmistelua menestyäkseen vaikutusvaltaa koskevissa asioissa, murtamaan uran uralla, jossa he palvelevat paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä, ja etsimään oikeudenmukaisia ja molemminpuolisesti hyödyllisiä ratkaisuja joihinkin maailman hallittavissa oleviin haasteisiin.

Tehtävälähtöinen, opiskelijaohjattu

Fletcherin akateeminen filosofia perustuu uskoon, että opiskelijat ovat parhaiten kykeneviä määrittämään, mitä erityisiä tietoja, taitoja ja pätevyyttä he tarvitsevat menestykseen. Jokaisen opiskelijan henkilökohtainen opiskelu on räätälöity sopimaan erityisiin kiinnostuksenkohteisiin ja uratavoitteisiin.

Joka vuosi tarjotaan yli 175 kurssia ja 22 opintoaluetta (mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto), Fletcher-opiskelijat kuvaavat harvoin samaa akateemista polkua. Fletcherin vaihtoehdot ovat yhtä monipuolisia kuin opiskelijoiden kiinnostuksen kohteet ja toiveet.

Tunne maailma

Globaali keskinäinen riippuvuus on 2000-luvun elämän perustavanlaatuinen todellisuus. Aikakauden haasteet ylittävät rajat ja tieteet konfliktin jälkeisten yhteiskuntien jälleenrakentamisesta ja kehittyvien talouksien markkinoiden edistämisestä turvallisuusuhkien analysointiin ja ihmisoikeuksien edistämiseen. Fletcher-tutkinto valmistaa tutkinnon suorittaneita ylittämään poliittisen, sosiaalisen, oikeudellisen, kulttuurisen ja taloudellisen näille ongelmille yhteisiä haasteita - tutkimalla niitä maailmanlaajuisen ammatillisen maiseman kaikista näkökulmista.

Muotoile tulevaisuutta

Fletcher-koulutus on suunnattu reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseen, olipa sitten kyse kansainvälisen politiikan haasteista, kuten ilmastonmuutos, tai pohdittaessa tarkempia aiheita, kuten kansainvälisen rikollisuuden vaikutusta rauhanprosesseihin. Tämä tarkoittaa käytännön lähestymistapaa, joka perustuu käytännön tietoon ja kokemukseen, mutta myös askeleen taaksepäin pohtimiseksi ja syvempien kysymysten esittämiseksi.

Vaikka koulutusfilosofiamme on vaikutteellista, se on enemmän kuin vain ratkaisujen löytämistä hyvin määriteltyihin ongelmiin. Pyrimme myös ymmärtämään, miksi ongelmat ovat olemassa ja kenen näkökulmasta niistä tuli ongelmia, aluksi. Hyödyntämällä tätä ymmärryksen syvyyttä ja poikkitieteellistä kehystä, opiskelijamme kehittävät todella globaalin näkökulman, jonka avulla heistä tulee vastuuntuntoisia ja tehokkaita kansainvälisten asioiden toimijoita.

Monimuotoisuus ja osallisuus Fletcherissä

Liity yhteisöön, joka juhlii eroa

Monimuotoisuus ja osallisuus ovat Fletcher-kokemuksen ytimessä, ja niillä on oleellinen merkitys opiskellessamme opiskelijoillemme globaalia näkökulmaa, jota he tarvitsevat toimiakseen muutoksentekijöinä ja johtajina. Yhteisömme on rakennettu keskinäisen tuen, kunnioituksen, osallisuuden ja yhteistyön perustalle, ja uskomme, että näkökulmien, kulttuurien ja kokemusten aktiivinen etsiminen oman viitekehyksemme ulkopuolella on kriittisen tärkeää, jotta ymmärrämme maailman edessä olevia kysymyksiä.

Fletcherissä uskomme, että erot tekevät meistä vahvempia ja että nämä erot voivat avata ovia uusille mahdollisuuksille luoda kestävä, merkityksellinen muutos maailmanlaajuisesti.

Ole osa keskustelua

Isännöimme koko vuoden ajan aktiviteetteja ja tapahtumia, joiden tarkoituksena on edistää erilaisten ääniä ja ideoita kampuksella. Opiskelija- ja tiedekunnan organisaatiot tarjoavat mahdollisuuden luoda merkityksellisiä yhteyksiä, ja olemme luoneet politiikkoja varmistaaksemme, että Fletcher on turvallinen paikka jokaiselle yhteisömme jäsenelle.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Sijainnit

Medford

Osoite
Packard Avenue,160
02155 Medford, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin