Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa St. Thomas University School of Law

Vuonna 1984 perustettu St. Thomas University School Law on täysin akkreditoitu American Bar Association ja jäsen Association of American Law Schools. Se on osa katolista yliopistoa ja oikeustieteellistä koulua, jossa arvot ovat tärkeitä.

St. Thomas Law kouluttaa ja valmistaa asianajajia, jotka pystyvät soveltamaan laillisia periaatteita ratkaisemaan ja ratkaisemaan yhä monimutkaisempia ja muuttuvamman yhteiskunnan ongelmia. Oikeustieteen tiukka akateeminen ohjelma korostaa elinikäistä oppimista ja apurahaa yksilöllisessä ja huolehtivassa ympäristössä. Tätä varten olemme edelleen sitoutuneita huippuosaamiseen opetuksessa, apuraha- ja yhteiskuntapalvelussa.

St. Thomas Law tarjoaa laaja-alaisia ​​kliinisiä, ulkopuolisia ja harjoittelupaikkoja opiskelijoiden oikeudellisen koulutuksen lisäämiseksi.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

faktat

Perustettu

St. Thomas University perustettiin vuonna 1961 Biscayne Collegeksi Augustinian Friarsin järjestyksessä. Kun yliopiston asema saavutettiin, instituutin nimi muutettiin St. Thomas yliopistoksi kuvata Kuuban perintöä. Yliopisto juontaa juurensa yliopistoon Santo Tomas de Villanueva, joka perustettiin vuonna 1946 Havannassa, Kuubassa, amerikkalaisilta Augustinianilta eurooppalaisten augustinilaisten avustuksella.

St. Thomasin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on yksi vain kahdesta hyväksytystä katolisesta oikeustieteellisestä koulusta Georgetownin yliopiston Law School of Washington, DC: n eteläpuolella.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Opiskelija-tiedekunnan suhde

15-1

Opiskelijakäyttöiset akateemiset lehdet

  • St. Thomas Law Review
  • Kulttuurienvälisen ihmisoikeustilanteen tarkistus
  • Journal of Complex Oikeudenkäynnit (verkossa)

Opiskelijaorganisaatiot

Yli kolmekymmentä opiskelijajärjestöä, monet ovat laajalti mukana julkisissa palveluprojekteissa.

Kirjasto

Oikeustieteellinen tiedekeskus on St. Thomas University School of Lawin älyllinen keskittymä. Lahjakirjasto on tunnetulla keräyksellä ja huippuluokan resursseillaan, laaja-alaisella palvelukokonaisuudella ja opintotilojen kutsumisella. Se on syvästi sitoutunut oikeustieteellisen korkeakoulun tutkimus- ja opetusmatkoihin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

St. Thomas University School of Law

Tervetuloa LL.M. Ohjelma kulttuurienvälisistä ihmisoikeuksista St. Thomas University School of Law! Tämä innovatiivinen LL.M. ohjelma on suunniteltu tarjoamaan syvällistä ... [+]

Tervetuloa!

Tämä innovatiivinen LL.M. ohjelma on suunniteltu tarjoamaan syvällistä opetusta ajan kriittisessä kysymyksessä: ihmisarvon suojeleminen poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten ja kulttuuristen linjojen kautta. Lakimiehet, valtion virkamiehet, opettajat, ihmisoikeusaktivistit sekä ihmisoikeuksia ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta edistävät yrittäjät ja naiset kutsutaan Pyhän Thomasin yliopiston oikeustieteelliseen korkeakouluun Miamissa harjoittamaan jatkotutkintoa yhdellä maailman dynaamisimmista aloista laki: kulttuurienväliset ihmisoikeudet.

Yhdistyneiden Kansakuntien maailmankuulusta tiedekunnasta ja tunnetuista oppilaitoksista tulevan opetuksen huippuosaaminen luo erittäin kannustavan oppimisympäristön ja lupaa uraasi haastavimman akateemisen kokemuksen. Merkittäviä vierailevia luennoitsijoita ovat:... [-]

Yhdysvallat Miami Gardens
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Osoite
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Miami Gardens, Florida, Yhdysvallat