St. John’s University School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pyhän Johanneksen laki

St. John's Law on osallistava, hyväksyvä ja vieraanvarainen yhteisö, joka kuvastaa kotikaupunkimme Queensin, NY: n, "The World's Borough", rikas monimuotoisuus. Luokkahuoneesta harjoitteluun ja kliiniseen työskentelyyn kentällä ulkomaille opiskeluun, opiskelijamme kehittävät lakimiestaitoja, kohdennettua asiantuntemusta ja ammatillisia yhteyksiä, joita he tarvitsevat suorittaakseen harjoitteluvalmiuden, kaikki tukemalla erinomaista tiedekuntaamme, omistautuneita uranneuvojia ja maailmanlaajuinen alumniverkosto. Työllisyys- ja palkkotutkintomme tulokset luokittelevat meidät johdonmukaisesti New Yorkin parhaimpien lakikoulujen joukossa, ja riippumatta siitä, mistä urapolusta he valitsevat, opiskelijamme kantavat mukanaan St. John's Vincentian arvoja, ymmärtäen, että laki on ammatti, jonka kautta he voivat elää oikeudenmukaisesti ja paremmin. maailman.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgPyhän Johanneksen yliopiston lakikoulu / St. Johnin yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu

Tehtävä

Yhdessä St. John's Universityn Vincentian-lähetystyön kanssa St. John's Law Schoolin tavoitteena on: Saavuttaa akateeminen huippuosaaminen sitoutumalla tiukkaan opetukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja tiedon innovatiiviseen soveltamiseen; Edistetään monimuotoista yhteisöä, joka korostaa kaikkien ihmisten oikeuksien ja ihmisarvon kunnioittamista. Pyydä oppilaita etsimään taloudellisen ja sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden syitä ja löytämään mukautuvia, tehokkaita ja konkreettisia ratkaisuja; Antaa tutkinnon suorittaneille tarvittavat taidot ja arvot menestyäkseen globaalissa lakimiesammatissa.

Historia

St. John's University -yliopisto avasi ovensa 28. syyskuuta 1925. Perustettu 55 vuotta sen jälkeen, kun Vincentian yhteisö avasi Pyhän Johanneksen yliopiston, koulu omistautui alun perin koulutukseen sellaisten henkilöiden lapsia, joille on evätty pääsy taloudelliseen toimintaan. ja koulutusmahdollisuudet. Lakikoulun ensimmäisenä vuonna kurssit pidettiin terminaalirakennuksessa osoitteessa Court Street 50, Brooklyn. Tunnit täyttyivät niin nopeasti, että laajennus oli välttämätöntä melkein heti. Elokuussa 1926 koulu vuokrasi lisätilaa naapurirakennuksissa. Pian hekin jopa ylivuotoivat ja koulu tarvitsi uuden laitoksen kasvaakseen. Myöhemmin se muutti uuteen 14-kerroksiseen rakennukseen Schermerhorn Street 96, Brooklynin keskustaan.

Kun korkeakoulu- ja jatkotutkintohakemukset nousivat 1960-luvun lopulla, koko yliopisto alkoi taas tuntea olonsa rajoittuneeksi. Vuonna 1970 Law School järjesti uraauurtavan seremonian uudelle rakennukselleen Queensin kampuksella, jossa suurin osa yliopistosta seisoo nykyään. Oikeustieteiden korkeakoulu muutti uuteen kotiinsa vuonna 1972 - etsimällä tilaa lisää luokkahuoneita, laaja lakikirjasto ja toimistoja kasvavalle tiedekunnalle. Pyhän Johanneksen lakia laajennettiin myöhemmin taas hyväntekijän Leon Finleyn ʼ29, ʼ85HON anteliaisuuden ansiosta, joka perusti Finley Hallin. Jerome ʼ48, 84HON ja Maxine ʼ98HON Belson anteliaisudella vanhempi rakennus kunnostettiin. Yhdistetyt rakennukset, Belson ja Finley Halls, tarjoavat houkuttelevan ja tilavan laitoksen lakikoululle.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgPyhän Johanneksen yliopiston lakikoulu / St. Johnin yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu

Law School tarjoaa tällä hetkellä yli 15 000 elävää valmistunutta ja houkuttelee opiskelijoita yli 200 korkeakoulusta ja yliopistosta ympäri maailmaa. Nykyinen noin 800 opiskelijajoukko edustaa monista taustoista tulevia opiskelijoita, jotka kaikki ovat menestyneet perustutkintoa tarjoavissa korkeakouluissa ja joista monet ovat olleet työssä ennen oikeustieteen opintojen aloittamista.

St. John's Law tarjoaa poikkeuksellisen koulutuksen, joka perustuu juridisen päättelyn, kirjoittamisen, taitojen ja etiikan perusteisiin. Opiskelijat saavat kokemusta koulun 19 keskuksesta ja klinikasta, oppivat huipputekijöitä, jotka auttavat heitä menestymään nykypäivän globaalissa ja teknologisessa ammatissa, opiskelevat ulkomailla St. Johnin kampuksilla Euroopassa ja osallistuvat oikeudellisen stipendin tuottamiseen ja levittämiseen lehdissä ja julkaisut, kaikki ohjattuna ja ohjattuna omistautuneella tiedekunnalla, hallinnolla ja henkilökunnalla.

Law School on keskittynyt hellittämättä tuloksiin, jotka ovat tärkeimmät opiskelijoille, heidän perheilleen ja alumneille. St. John's on korkealla paikalla baarissa kulkemisen ja työllisyyden suhteen, ja alumni lahjoittaa runsaasti aikansa ja resurssinsa nykyisten opiskelijoiden auttamiseksi. Kokopäiväinen 43 tiedekunta julkaisee maan tärkeimmissä lehdissä ja on kirjoittanut kirjoja monista aiheista, ja samalla opiskelijat kiitosta opetuksen ja mentoroinnin laadusta. Yliopisto, joka koostuu yli 100 asianajajasta ja tuomarista, opettaa huipputekijöitä ja syventää opetussuunnitelmaa osaamiskoulutuksella.

Brooklynissa toimineesta nöyrästä alusta lähtien St. John's Law School tarjoaa jatkossakin koulutusmahdollisuuksia, jotka opiskelevat opiskelijat soveltuvat hyvin 2000-luvun haasteisiin.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgPyhän Johanneksen yliopiston lakikoulu / St. Johnin yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu

Sijainnit

New York

Osoite
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin