Lue virallinen kuvaus

Monipuolinen, sitoutunut, innostava - tämä on Southwestern Law School -historia julkisen palvelun, innovatiivisten opettajien, loistavien tutkijoiden ja aloittelevien alumnien historiasta. Valmistaudu menestymään innovatiivisen opetussuunnitelman ja kokemuksellisten oppimismahdollisuuksien kautta. Vilkas keskikaupunki-kampus tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet lain tutkimukseen, mikä korostaa yhteisöllisyyttä, monimuotoisuutta ja julkista palvelua.

Perustettu yli 100 vuotta sitten, Southwestern on kehittänyt mainetta diplomi-insinööreille, jotka ovat hyvin pyöreitä, yrittäjähenkisiä ja valmiita menestymään.

Lounainen opiskelijoilla on vahva yhteisöllisyys. Ne tulevat lähes kaikista valtioista, yli kymmenestä maasta ja edustavat yli 200 perustutkintolaitosta. Viimeisimmässä tuloluokassa naiset edustavat 53 prosenttia, vähemmistöt 49 prosenttia ja opiskelijat raportoivat yli 20 vieraiden kielten sujuvuudesta. Keskimääräinen ikä on 27 ja vaihtelee 21: stä yli 50: ään. Viime vuosina lounaalla on ollut korkein edustaja afrikkalais-amerikkalaisista opiskelijoista ja toiseksi korkeimmista latino / latinalaisamerikkalaisista opiskelijoista mistä tahansa Kalifornian oikeuskoulusta. Opiskelijariliitto sponsoroi palkittuja opiskelijavaihto- ja yhteisölähtöohjelmia ja valvoo yli 50 opiskelijajärjestöä, mukaan lukien oikeudelliset veljeskunnat; vähemmistö-, kulttuuri-, poliittiset ja uskonnolliset ryhmät; ja tiettyihin oikeusalueisiin keskittyneet yhteiskunnat.

Inspiroiva akateeminen ympäristö

Southwestern on luonut tervetullut opiskelijakeskeinen keidas Los Angelesin vilkkaassa keskustassa, ja se sisältää yhden kaupungin historiallisista arkkitehtonisista maamerkeistä - ikonikuvasta Bullocks Wilshire -rakennuksesta. Tämä art-deco-mestariteos on kampuksen ytimessä, joka sijaitsee keskellä Los Angelesin "julkisen palvelun käytävää". Lounais-oppilaat omistavat vuosittain yli 20 000 tuntia pro bono -palveluun yhteisössä.

Trailblazing Alumni

Lounais-Aasian 15 000 alumni on osallistunut merkittäviin julkisiin virkamiehiin - kongressin jäsenistä pormestareihin ja yli 400 tuomariin - sekä monikansallisten yhtiöiden suuryritysten perustamisesta ja yleisestä neuvosta. Lakiasioilla on vahvat siteet oikeudelliseen, liike-elämän ja kansalaistoimintaan, ja sen Biederman Entertainment and Media Law Institute on läheisesti sidoksissa viihdeteollisuuteen Hollywoodissa ja kansainvälisesti. Vaikka valtaosa lounaisasteen tutkinnon suorittajista valitsee Kaliforniassa, alumnit löytyvät lähes kaikista valtioista, kahdesta alueesta ja yli kahdesta kymmenestä maasta. Varsinaiset alumnit ovat olleet Yhdysvaltain senaatin ja edustajainhuoneen jäseniä, Kalifornian osavaltion senaatin jäseniä ja edustajakokousta ja kansanedustajaa, Kalifornian valtiosihteeriä, Kalifornian valtion rahastonhoitajaa ja Los Angelesin piirikokouskonttoria. Lounais-amerikkalaisten monien jälkeläisten alumnit ovat Kalifornian korkeimman oikeuden historiassa pisin palveleva oikeus, Los Angelesin ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen pormestari, ensimmäinen kiinalais-amerikkalainen käräjäoikeustuomari yhdysvaltalaisessa Amerikan yhdysvalloissa, ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen amerikkalainen valitusoikeus kansa, Latinan ensimmäinen oikeudenkäynti tuomari Yhdysvalloissa ja ensimmäinen kotoperäinen amerikkalainen tuomari Kaliforniassa lukuisten muiden joukossa.

Innovatiivinen oikeudellinen koulutus

Lounais on ainoa oikeustieteellinen koulu, joka tarjoaa neljä JD-ohjelmaa, jotka poikkeavat sekä ajoitus- että opetusmenetelmistä. Lounais-Eurooppa on johtava opetussuunnitelma innovaatioissa ja osaamisessa erityisesti viihde- ja mediaoikeuden, kansainvälisen oikeuden, rikosoikeuden ja oikeudenkäynnin puolustamisen / oikeudenkäynnin aloilla. Vaadittava opetussuunnitelma on rikastutettu noin 200 valittavalla, 150 ylimääräisellä harjoittelulla, 6 klinikalla ja 4 käytännössä. Yläosaston parannuksiin kuuluu yli 50 ammatillista taitokurssia, tammikuun intersession, capstone-kursseja ja erityisiä mini-kursseja, joita kansainväliset lakimiehet opettavat.

Southwestern perusti myös kolme- ja nelivuotiset JD / MBA-tutkinto-ohjelmat Claremont Graduate Universityn Druckerin Graduate School of Management -toiminnolla. BA / JD 3 3 -ohjelmia tarjotaan yhteistyössä California State Universityn, Northridgein ja California State Universityn, Dominguez Hillsin kanssa. Southwestern tarjoaa myös LLM-ohjelmia yksilöllisissä lakitutkimuksissa sekä viihde- ja mediaoikeudessa.

Lounais oli ensimmäinen lakikoulu, joka perusti viihde- ja mediaoikeuden keskuksen. Kansainvälisesti tunnustettu Biederman-viihde- ja medialakiinstituutti auttaa valmistautumaan opiskelijoihin lakiasioissa luovassa teollisuudessa, kuten elokuvissa, televisiossa ja musiikissa.

Oikeustieteellinen koulukunta

Oppilaitamme vetää Southwesternin kauniin kampuksen keskelle kosmopoliittista kaupunkia, lähellä tuomioistuimia, julkisen liikennekäytävän ja viihdeteollisuuden. He tuntevat olonsa kotona osallisuusyhteisössämme, ja heitä kannustetaan lähestyttävällä tiedekunnassamme. He haluavat seurata trailblazing alumniemme jalanjälkiä, kun he tekevät räätälöityjä oikeustieteellisiä kokemuksia omilla ehdoillaan. Katso videota oppia, kuinka kahdeksan opiskelijasta valitsi oikeuskoulun, joka oli heille sopiva.

Southwestern on LA: n Law School

Southwestern on Los Angelesin oikeustieteellinen koulu. Yli 100 vuotta sitten perustetusta perustamiskirjallamme, joka sijaitsee Los Angelesin julkisen liikenteen käytävän ytimessä Koreatownin Wilshire Boulevardin, yhteyksiemme viihdeteollisuudelle ja District Attorney's Office: lle, on lounaisrannikolla syvät siteet enkelien kaupunkiin. Katso videota nähdäksesi nopeat tilastot rodun alkutaipumuksista, innovatiivisista opinto-ohjelmistomme ja opetussuunnitelmamme, ulkoistamme ja klinikoistamme sekä monimuotoistamme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Southwestern Law School

Southwestern Law School kutsuu tiedusteluja ulkomaisista asianajotoimistoista ja yksittäisistä kansainvälisistä ammattilaisista teknologian, viihteen ja henkisen omaisuud ... [+]

Southwestern Law School kutsuu tiedusteluja ulkomaisista asianajotoimistoista ja yksittäisistä kansainvälisistä ammattilaisista teknologian, viihteen ja henkisen omaisuuden aloilla erikoistuneisiin koulutushankkeisiin, jotka johtavat LLM: n myöntämiseen.

Ikääntyneessä tiedotuksessa ja viestinnässä lain käytäntö on yhä maailmanlaajuisempana. Yhdysvaltain kulttuurisesti monimuotoisimmassa kaupungissa ja viihde- ja teknologiateollisuuden keskuksessa sijaitseva Southwestern Law School tarjoaa yksilöllistä asiantuntemusta ja verkkotunnuksia koskevaa tietoa näillä ja muilla aloilla. Immateriaalioikeuksien ja sopimusoikeuden keskeisten kurssien lisäksi Lounais tarjoaa suurimman osan viihde- ja tekijänoikeuksien valinnaisista vaihtoehdoista, mikä mahdollistaa räätälöidyt erikoistumiset maailmanlaajuisille toimijoille. Mikä on Yhdysvaltojen ja sen naapureiden välisten uudelleen neuvoteltujen kansainvälisten kauppasopimusten vaikutus? Ketkä ovat voittajia ja häviäjiä USA: n puolueettomuuskeskustelussa? Miten EU: n tietosuojalaki vaikuttaa innovaatioihin ja kilpailuun? Mikä on Kiinan kehittyvä asema liikesalaisuuksissa? Kuinka Hollywood toimii vuorovaikutuksessa kansainvälisen elokuvateollisuuden kanssa Kiinassa, Intiassa, Nigeriassa (ja viimeisimmässä Saudi-Arabiassa)? Kun maailma, jossa kysymykset muuttuvat niin nopeasti kuin vastaukset, Southwestern kouluttaa oppilaitaan hallitsemaan perustavanlaatuisia oikeudellisia käsitteitä ja alan erityisiä liiketoimintakäytäntöjä, antaen heille asianmukaisen kontekstin ja taidon navigoimaan työnantajiensa ja asiakkaidensa kasvavista tarpeista.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Law School

Southwestern tarjoaa kattavimman post-JD-opinto-ohjelman, joka johtaa maisterin tutkintoon maa- ja viihde- ja mediaoikeudessa. Lounais-Akatemian Donald E. Biedermanin vii ... [+]

Southwestern tarjoaa kattavimman post-JD-opinto-ohjelman, joka johtaa oikeustieteen maisterin tutkintoon maa- ja viihde- ja mediaoikeudessa. Lounais-Akatemian Donald E. Biedermanin viihde- ja mediaoikeusinstituutin johdolla Southwestern valmistelee nykyisiä asianajajia ja uusia laillisia valmistuneita harjoittajia luovien alojen, kuten elokuva-, televisio-, musiikki-, teatteri-, mainos-, urheilu- ja tiedotusvälineiden harjoittamiseen. Tämä LL.M.

Ohjelman ominaisuudet:

kahdeksan kokopäiväistä professoria, joilla on laaja kokemus alan ammattilaisista ja lisäosaston tiedekunta, joka lukee viihde- ja medialainsäädännön barista "Who's Who"monipuolinen ja monipuolinen opetussuunnitelma, johon kuuluu yli 45 kurssia, aina perustavanlaatuisista aiheista laajaan joukkoon erikoistuneita aiheitakattava ulkomainosohjelma, jossa on sijoituksia yli 50 asetuksessa, kuten studiot, kilit, virastot, lakitoimistot jne.Entertainment and the Arts Legal Clinic, jossa opiskelijat tarjoavat liike- ja oikeudellisia palveluja itsenäisille elokuvantekijöille ja muille luoville taiteilijoilleEntertainment Law Firm Practicumarvostetun johtokunnan ja alumniverkostonkansainvälinen viihdelaki kesäohjelma Lontoossa, EnglannissaJournal of International Media and Entertainment Lawpalkittu viihdealan laki-blogiOhjelman vaatimukset... [-]
Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Law School

Tehokas JD-laillisen opintosuorituksen mahdollisuus antaa mahdollisuuden tutkia lain alaa syvällisemmin yksilöllisen opetussuunnitelman avulla, jonka johtavat asiantuntij ... [+]

Tehokas JD-laillisen opintosuorituksen mahdollisuus antaa mahdollisuuden tutkia lain alaa syvällisemmin yksilöllisen opetussuunnitelman avulla, jonka johtavat asiantuntijat kannustavat akateemisessa ympäristössä. Southwestern Law School tarjoamme erinomaisen Master of Law (LL.M.) -ohjelman, joka täyttää tämän lupauksen.

Southwesternin joustava yleinen LL.M. Yksilöllisten opintojen ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet laillisen tutkinnon Yhdysvalloissa tai ulkomailla ja haluavat laajentaa oikeudellisia opintojaan omien henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidensa mukaisesti.

Lounais-LL.M. ohjelma, voit luoda oman opetussuunnitelman yli 150 kurssista, jotka keskittyvät lain alaan, joka hyödyttää sinua eniten. Yli neljänneksellä tiedekunnassamme on kansainvälistä kokemusta. LL.M. tutkinto vaatii 24 luotto tuntia JD-kurssin jälkeen ja se voidaan suorittaa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja voi alkaa syksyllä tai keväällä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi