Suffolk University Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 100 vuoden ajan Suffolkin laki on tuottanut eräitä maan tunnetuimmista lakimiesammattilaisista. Suffolkin laki, jossa painotetaan todellisen maailman käytäntöjä ja kokemuksellista oppimista, on vertaansa vailla oleva paikka aloittaa, rakentaa ja aloittaa menestyvä ura ja elämä laissa.


120465_suffolk1.jpgYhtenä Yhdysvaltojen suurimmista lakikouluista Suffolkin lailla on laaja opetussuunnitelma, joka yhdistää vahvan akateemisen perustan ja asiantuntemuksen monista erikoisaloista. Koulutukseen sisältyy käytännön oppimisohjelmia, kansallisesti tunnettuja tiedekuntia ja oikeudellisia ammatinharjoittajia, jotka yhdistävät teorian käytännössä valmistellakseen opiskelijoita työskentelemään 2000-luvulla.

Tehtävä

Bostonissa sijaitseva Suffolk University Law School on omistautunut ottamaan vastaan kaikista taustoista ja olosuhteista vastaavia opiskelijoita ja kouluttamaan heitä tulemaan korkeasti koulutettuja ja eettisiä lakimiehiä, jotka ovat hyvin valmistautuneita palvelemaan paikallisissa yhteisöissään, eri maissa ja ympäri maailmaa. Koska lakimiehen rooli on kehittynyt ja laajentunut Suffolkin perustamisesta lähtien vuonna 1906, Law School pyrkii kehittämään opiskelijoilleen taitoja, jotka ovat tarpeen ammatin muuttuvien tarpeiden palvelemiseksi yhä monimuotoisemmassa, globaalissa ja teknologiariippuvaisessa yhteiskunnassa. Yhtenä maan suurimmista oikeustieteellisistä kouluista Suffolk vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla opiskelijoille ydinsäätiön oikeudellisesta koulutuksesta, kurssien ja ohjelmien laajuudesta sekä erinomaisesta koulutuksesta monipuolisella ja helposti saavutettavalla tiedekunnalla, joka osallistuu stipendiin ja palvelee ammattiaan ja yhteisöjään. . Suffolkin tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen pääsy erinomaiseen oikeudelliseen koulutukseen, inspiroida sitoutumista oikeudenmukaisuuteen ja tarjota tutkinnon suorittaneille mahdollisuus saavuttaa uratoiveensa.

120466_suffolk2.JPG

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin