SMU Dedman School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Vuonna 1925 perustettu SMU Dedman School of Law on Dallasissa, Teksasissa, ja se sijaitsee puiden reunustamalla alueella vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Perustettu vuonna 1949, oikeustieteiden tutkinnon laajuus ohjelmiin on ollut tärkeä osa koulutusta joidenkin tärkeimpien johtajien ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä globaalista alumniverkostostamme - yli 2 000 tutkinnon 80 maasta, joilla on merkittäviä asemia valtionhallinnossa, oikeuskäytännössä, liike-elämässä, oikeuslaitoksessa ja oikeudellisessa koulutuksessa maailmanlaajuisesti. SMU Dedman Alumni Network

Poikkeukselliset jatkotutkinnot

SMU Dedman School of Law tarjoaa jatko-opinto-ohjelmia sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla koulutetuille asianajajille. LL.M. ja SJD-ohjelmat edistävät uraa yksityisen lain, opetuksen ja julkisen palvelun käytännössä opettamalla analyyseja ja ongelmanratkaisutaitoja täyttääkseen maailmamme monimutkaiset vaatimukset. Ohjelmat lisäävät opiskelijan ymmärrystä juridisista teorioista ja politiikoista, laajentavat opiskelijan oikeudellisia horisontteja ja kannustavat oikeudellisen tutkimus- ja kirjoitustaidon kehittämiseen.

Opiskelu Vibrant Dallasissa, Texasissa

SMU Dedman Law tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden tulla osaksi elinvoimainen, monipuolinen, tieteellinen yhteisö, jonka etuna on opiskella Dallasissa - ei vain kansainvälistä bisneskeskusta vaan dynaamista kulttuurikeskusta, joka sijaitsee puolivälissä Yhdistyneen kuningaskunnan itä- ja länsirannikolla. Valtiot alueella, joka tunnetaan sen lievästä aurinkoisesta ilmastosta. Dallas on yhdeksäs suurin kaupunki ja Dallas / Ft. Worth metroplex muodostavat neljänneksi suurimman pääkaupunkiseudun Yhdysvalloissa. Se on hienostunut kaupunki, jossa menestyvät työmarkkinat, korkea elämänlaatu ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset. Se on hyvä paikka elää ja opiskella!

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tiedekunta

Tiedekunta sisältää tutkijoita ja innovaattoreita monilla eri aloilla, kuten perustuslaissa, yrityslaissa, rikosoikeudessa, ympäristölaissa, terveydenhuollossa, henkisessä omaisuudessa, kansallisessa turvallisuuslaissa, öljy- ja kaasulainsäädännössä, yleisen edun mukaisessa laissa ja verolainsäädännössä. Nämä tutkijat osallistuvat säännöllisesti maailmaan ilmestymällä ennen kongressin komiteoita, työskentelemällä valtion ja liittovaltion sääntelyvirastojen kanssa, väittäen ennen valtion ja liittovaltion tuomioistuimia, työskentelemällä yritysjohtajien ja muiden järjestöjen kanssa ja säännöllisesti esiintymällä tiedotusvälineissä kääntäessään tutkimustyötään tai tarjoamalla kommentteja tärkeisiin tarinoihin päivän. Oikeustieteen opiskelu SMU: ssa antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua poikkeukselliseen tiedekuntaan, joka osallistuu ajankohtaiseen ja huippututkimukseen, jota usein vuosien kokemus kertoo.

Oppimiskokemus

Monipuolisen opetussuunnitelman lisäksi opiskelijoita pyydetään hyödyntämään monia toimintoja luokkahuoneen ulkopuolella. SMU: n Dedman-lain mukaan oppimiskokemuksesi on rikastuttu ympäri vuoden järjestettävissä kansainvälisissä konferensseissa ja luennoissa, ja kampanjaan tuodaan näkyviä kansainvälisiä henkilöitä keskustellakseen nykyisistä maailmanlaajuisista oikeudellisista kysymyksistä. Kansainvälinen LL.M. opiskelijat osallistuvat yhdysvaltalaisten JD-opiskelijoiden kanssa ja osallistuvat Inns of Court -ohjelmaan - ohjelmaan, joka esitellään orientoitumisen aikana, jossa opiskelijat yhdistyvät pieniin ryhmiin muiden luokkatovereiden, tiedekunnan, opiskelijajohtajien, urasuunnittelijoiden ja alumnien kanssa yhteisökokemusta koko ajan SMU Dedman School of Law . Tiedekunnan jäsen toimii henkilökohtaisena akateemisena neuvonantajana. Myös Dallasin asianajajayhdistyksen lakimiesten harjoittama harjoittelu toimii myös mentoreina opiskelijoillemme.

Kansainvälisesti merkittäviä alumnia

SMU Dedman School of Law kansainväliset tutkinnon suorittaneet ovat vaikuttaneet kaikkialla maailmassa. Kansainvälisessä alumni-verkostomme sisältää yli 2000 valmistuneita yli 80 maassa. Nämä ammattilaiset löytyvät korkeimmista hallinnon tasosta, oikeuskäytännöstä ja liiketoiminnasta. SMU: n kansainväliset alumnit edustavat laajaa oikeusjärjestelmää, mukaan lukien Keski- ja Etelä-Amerikasta, Meksikosta, Kanadasta, Euroopasta, Afrikasta, Intiasta, Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta, Lähi-idästä ja Tyynenmeren alueesta. Pyrimme globaaliin maantieteelliseen monimuotoisuuteen opiskelijarekistereissämme ja tarjoamme korkeatasoista yksilöllistä huomiota ja tukea jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle. Sobchok Sukharomna '81 Korkein oikeus presidentti, Thaimaa Dr. Shen Shiaoming '81 Kansainvälinen oikeudellinen konsultti Mackenzie

Opiskelijaelämä

Oikeustieteellinen koulu sijaitsee SMU: n pääkampuksen luoteisessa nurkassa - luokkarakennusten, hallintorakennuksen ja lakikirjaston muodostamisen kanssa, mitä kutsutaan nimellä Law Quad. Tämä ihanteellinen sijainti tarjoaa helpon pääsyn monille SMU: n ihaileville opiskelijaresurdoille, mukaan lukien ruokailupalvelut, premier kuntokeskus ja terveyspalvelukeskus.

Harjoittelupaikkakelpoisuus

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa lakia Yhdysvalloissa ja jotka voivat päästä naapurikseen jossakin valtiossa tai District of Columbia -alueella, on perehdyttävä tuomiopiirien myöntämisvaatimuksiin tietyllä lainkäyttöalueella, jossa he aikovat harjoitella. Baarien pääsyvaatimukset vaihtelevat valtiosta toiseen. Jotkut valtiot edellyttävät, että hakijoilla on JD-tutkinto, ja toiset edellyttävät vain tietyn määrän oikeustieteen opintoja tässä maassa. Texas sallii nyt pätevät ulkomailla koulutetut asianajajat, jotka ovat suorittaneet LL.M. tutkinto Texas-tutkintotodistukseen. UNDERWOOD LAW LIBRARY tarjoaa suurimman yksityisoikeuden kokoelman Lounaisosassa. Merkittäviä ALUMNI SMU -edustajiin kuuluvat Texasin korkeimman oikeuden tuomarit, Yhdysvaltain kongressin jäsenet, suurlähettiläs, kuvernööri, ulkoministerit ja korkeimpien tuomioistuinten jäsenet maailmanlaajuisesti sekä yhteistyökumppanit johtavien lakimiesten ja yleisten neuvonantajien kanssa suuryrityksissä. Ensimmäisenä DALLAS-oikeuskouluna olemme onnekkaita olemaan kaupungissa, jossa on menestyvä talous, monet pääkonttorit ja erinomainen oikeudellinen yhteisö. SMU Dedman School of Law pyrkii edelleen kehittämään johtajien seuraavan vuosisadan.

Sijainnit

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Osoite
3315 Daniel Avenue


75205 Dallas, Texas, Yhdysvallat
Puhelin
+1 214-768-2658