SMU Dedman School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Vuonna 1925 perustettu SMU Dedman School of Law on huipputason yksityisoikeudellinen korkeakoulu, joka sijaitsee Dallasissa, Teksasissa. Se sijaitsee puiden reunustamassa naapurustossa, vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Vuonna 1949 perustetut lakikoulun tutkinnon suorittaneet lakiohjelmat ovat olleet tärkeässä asemassa kouluttamalla joitain maailman johtavimmista johtajista. Olemme ylpeitä maailmanlaajuisesta alumniverkostomme - yli 2000 tutkinnon suorittaneista 80 maasta, joilla on näkyviä tehtäviä hallituksessa, oikeuskäytännössä, liiketoiminnassa, oikeuslaitoksessa ja juridisessa koulutuksessa ympäri maailmaa. SMU Dedman Alumni Network valokuva: SMU Dedman School of Law

Poikkeukselliset jatkotutkinnot

SMU Dedman School of Law tarjoaa jatko-opinto-ohjelmia sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla koulutetuille asianajajille. LL.M. ja SJD-ohjelmat edistävät uraa yksityisen lain, opetuksen ja julkisen palvelun käytännössä opettamalla analyyseja ja ongelmanratkaisutaitoja täyttääkseen maailmamme monimutkaiset vaatimukset. Ohjelmat lisäävät opiskelijan ymmärrystä juridisista teorioista ja politiikoista, laajentavat opiskelijan oikeudellisia horisontteja ja kannustavat oikeudellisen tutkimus- ja kirjoitustaidon kehittämiseen.

Opiskelu Vibrant Dallasissa, Texasissa

SMU Dedman Law tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden tulla osaksi elinvoimainen, monipuolinen, tieteellinen yhteisö, jonka etuna on opiskella Dallasissa - ei vain kansainvälistä bisneskeskusta vaan dynaamista kulttuurikeskusta, joka sijaitsee puolivälissä Yhdistyneen kuningaskunnan itä- ja länsirannikolla. Valtiot alueella, joka tunnetaan sen lievästä aurinkoisesta ilmastosta. Dallas on yhdeksäs suurin kaupunki ja Dallas / Ft. Worth metroplex muodostavat neljänneksi suurimman pääkaupunkiseudun Yhdysvalloissa. Se on hienostunut kaupunki, jossa menestyvät työmarkkinat, korkea elämänlaatu ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset. Se on hyvä paikka elää ja opiskella!

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tiedekunta

Tiedekunnassa on tutkijoita ja keksijöitä monilla aloilla, mukaan lukien perustuslakioikeus, yrityslaki, rikoslaki, ympäristölaki, terveyslaki, immateriaalioikeudet, kansallisen turvallisuuden laki, öljy- ja kaasulaki, yleistä etua koskeva laki ja verolaki. Nämä tutkijat sitoutuvat säännöllisesti maailmaan esiintymällä kongressikomiteoissa, tekemällä yhteistyötä osavaltioiden ja liittovaltion sääntelyvirastojen kanssa, väittämällä osavaltioiden ja liittovaltion tuomioistuimissa, työskentelemällä yritysjohtajien ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa ja esiintymällä säännöllisesti mediassa kääntämään tutkimustaan tai tarjoamaan kommentteja tärkeistä tarinoista. päivästä. Opiskeluoikeuden SMU antaa opiskelijoille pääsyn poikkeuksellisen tiedekunnan harjoittaa oikea-aikaista ja huippututkimusta usein tietoinen vuoden kokemus. 21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg valokuva: SMU Dedman School of Law

Oppimiskokemus

Monipuolisen opetussuunnitelman lisäksi opiskelijoita pyydetään hyödyntämään monia toimintoja luokkahuoneen ulkopuolella. SMU: n Dedman-lain mukaan oppimiskokemuksesi on rikastuttu ympäri vuoden järjestettävissä kansainvälisissä konferensseissa ja luennoissa, ja kampanjaan tuodaan näkyviä kansainvälisiä henkilöitä keskustellakseen nykyisistä maailmanlaajuisista oikeudellisista kysymyksistä. Kansainvälinen LL.M. opiskelijat osallistuvat yhdysvaltalaisten JD-opiskelijoiden kanssa ja osallistuvat Inns of Court -ohjelmaan - ohjelmaan, joka esitellään orientoitumisen aikana, jossa opiskelijat yhdistyvät pieniin ryhmiin muiden luokkatovereiden, tiedekunnan, opiskelijajohtajien, urasuunnittelijoiden ja alumnien kanssa yhteisökokemusta koko ajan SMU Dedman School of Law . Tiedekunnan jäsen toimii henkilökohtaisena akateemisena neuvonantajana. Myös Dallasin asianajajayhdistyksen lakimiesten harjoittama harjoittelu toimii myös mentoreina opiskelijoillemme.

Kansainvälisesti merkittäviä alumnia

SMU Dedman School of Law kansainväliset tutkinnon suorittaneet ovat vaikuttaneet kaikkialla maailmassa. Kansainvälisessä alumni-verkostomme sisältää yli 2000 valmistuneita yli 80 maassa. Nämä ammattilaiset löytyvät korkeimmista hallinnon tasosta, oikeuskäytännöstä ja liiketoiminnasta. SMU: n kansainväliset alumnit edustavat laajaa oikeusjärjestelmää, mukaan lukien Keski- ja Etelä-Amerikasta, Meksikosta, Kanadasta, Euroopasta, Afrikasta, Intiasta, Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta, Lähi-idästä ja Tyynenmeren alueesta. Pyrimme globaaliin maantieteelliseen monimuotoisuuteen opiskelijarekistereissämme ja tarjoamme korkeatasoista yksilöllistä huomiota ja tukea jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle.

 • Sobchok Sukharomna '81 korkeimman oikeuden presidentti, Thaimaa
 • Dr. Shen Shiaoming '81, kansainvälinen juridinen konsultti Mackenzie & Albritton LLP: lle
 • Arvoisa SM Krishna '59, Intian ulkoasiainministeri (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85, lakiasiainjohtaja, Chevron Europe, Euraasia ja Lähi-idän etsintä- ja tuotantoyhtiö
 • Moath Alhussain '11 Assoc. Lakimies, Saudi Basic Industries Corporation
 • Antonio M. Garza '83 Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs Meksikossa
 • Dr. Helmut Sohmen '66, BW-ryhmän puheenjohtaja ja presidentti
 • Dr. Hassan Okour '07 Entinen dekaani, Qatarin lakikoulu
 • Jinsung Lee '88 Korean perustuslakituomioistuimen presidentti
 • Yukio Horigome '71 Japanin korkeimman oikeuden tuomari
 • Hans Heppe '97 -kumppani, Locke Lord LLP: n Saksan kunniakonsuli

Opiskelijaelämä

Oikeustieteellinen koulu sijaitsee SMU: n pääkampuksen luoteisessa nurkassa - luokkarakennusten, hallintorakennuksen ja lakikirjaston muodostamisen kanssa, mitä kutsutaan nimellä Law Quad. Tämä ihanteellinen sijainti tarjoaa helpon pääsyn monille SMU: n ihaileville opiskelijaresurdoille, mukaan lukien ruokailupalvelut, premier kuntokeskus ja terveyspalvelukeskus.

Harjoittelupaikkakelpoisuus

Kansainvälisten opiskelijoiden, jotka haluavat harjoittaa lakia Yhdysvalloissa ja päästä pääsyyn baariin jossakin osavaltiossa tai Columbian piirikunnassa, tulee perehtyä baarien pääsyvaatimuksiin tietyllä lainkäyttöalueella, jolla he aikovat harjoittaa. Baarien pääsyvaatimukset vaihtelevat osavaltioittain. Jotkut valtiot vaativat hakijoilta JD-tutkinnon, ja toiset vaativat vain tietyn määrän opintopisteitä tämän maan lakikorkeakoulusta. Texas sallii nyt pätevien ulkomaalaisten asianajajien, jotka ovat suorittaneet LL.M. astetta istua Texas Bar -kokeessa. VAKALAISEN LAINEN KIRJASTO on Lounais-alueen suurin yksityisoikeudellinen kokoelma. Tunnetuihin ALUMNI SMU -opiskelijoihin kuuluu Texasin korkeimman oikeuden tuomarit, Yhdysvaltain kongressin jäsenet, suurlähettiläs, kuvernööri, ulkoministerit ja maailman korkeimpien tuomioistuinten jäsenet sekä kumppanit johtavissa lakitoimistoissa ja suuryritysten pääneuvonantajissa. DALLASin ensimmäisenä lakikouluna olemme onnekkaita, että olemme kaupungissa, jossa on kukoistava talous, monet yrityskonttorit ja erinomainen oikeudellinen yhteisö. SMU Dedman School of Law pyrkii edelleen kehittämään seuraavan vuosisadan johtajia. 21430_28439363.jpg valokuva: SMU Dedman School of Law

Sijainnit

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Osoite
3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Texas, Yhdysvallat
Puhelin
+1 214-768-2658

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin