Lue virallinen kuvaus

Koska 1895, University of Pittsburghin oikeustieteellinen tiedekunta On valmistellut opiskelijoita tulemaan loistaviksi asianajajiksi ja johtajiksi oikeudellisessa ammatissa ja yhteiskunnassa. Tunnettu ja arvostettu maailmanlaajuisesti apurahamme varten tarjoamme laadukkaita tutkijoita, maailmanluokan tiedekuntaa, loputtomia mahdollisuuksia käytännön oppimiseen ja poikkeuksellinen urakehitys ja sijoittaminen. Opetussuunnitelmamme on vahva pohjimmiltaan ja käsittää innovaation, jossa keskitytään kysymyksiin, jotka vaihtelevat uusien teknologioiden kaupallistamisesta konfliktien ratkaisemiseen tietoverkkojen turvallisuuteen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

Oikeustieteen kandidaatti (LLM) tarjoaa ulkomaisille oikeustieteilijöille kriittisen koulutuksen yleisen oikeudellisen perinteen ja Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän aikana ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti (LLM) tarjoaa ulkomaisille oikeustieteilijöille kriittisen koulutuksen yleisen oikeudellisen perinteen ja Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän aikana lukuvuoden Pittsburghin yliopistossa, joka sijaitsee Pittsburghin vilkkaalla Oaklandin alueella.

Pitt Lawin LLM-ohjelma tarjoaa lakimiehille, jotka ovat suorittaneet laillisen asteensa Yhdysvaltojen ulkopuolella, mahdollisuuden opiskella yhteistä lakia koskeva oikeusperinne ja Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä Yhdysvaltoihin.

Rakenne

Opiskelijan on suoritettava vähintään 24 opintopistettä valmistuakseen. Ohjelma valmistuu yhdellä lukuvuodella elokuusta toukokuuhun. Osa-aikainen pääsy katsotaan tapauskohtaisesti. CILE Academic Director, Executive Director ja Program Administrator osallistuvat aktiivisesti henkilökohtaiseen neuvontaan jokaisen LLM-opiskelijan kurssivaihtoehdoista, mikä auttaa sinua suunnittelemaan yksilöllisesti räätälöityjä opintojaksoja henkilökohtaisiin tarpeisiisi.... [-]

Yhdysvallat Pittsburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi