Pepperdine University School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansallisesti tunnustettujen tiedekuntien ja ohjelmien ansiosta ja todella innostava sijainti, Pepperdine-yliopiston oikeusvaltio on ainutlaatuinen kokemus. Opettele, miksi Pepperdine valmistaa sinut lakiuralla tavalla, jolla mikään muu koulu ei voi tutkia ainutlaatuisia ominaisuuksiamme.

Kokeellinen oppiminen

Harjoittelemme sinua paitsi "ajattelemaan asianajajana", mutta harjoitellessamme yhtä. Kansallinen juristi kokemukselliseen oppimiseen, joka on kahdeksas maassa (toinen korkein sijoitus Kaliforniassa), Pepperdine ei yksinkertaisesti vastaa suosittuun näkemykseen, jonka mukaan oikeustieteellisissä kouluissa on opetettava olennaisia ​​taitoja; autamme aktiivisesti syyttää oikeudellista koulutusta.

Henkilökohtainen huomio

Oikeuskäytäntö vaatii nykyään kommunikaatiotaitoja, eettisiä normeja ja kestävyyttä, jota ensimmäisen vuoden opiskelijat eivät useinkaan ole vielä kehittäneet.

Uusi, miljoonan dollarin Parris-instituutti ammatilliselle koulutukselle alkaa arvioida ja varustaa opiskelijoiden olevan ammattilaisia ​​ensimmäisellä päivällä kampuksella.

Mentorointi ja laadun opettaminen

Opettajillamme on kaksi tutkimus- ja opetuspistettä. Princeton Review hiljattain sijoittui tiedekunnallamme maan kuudenneksi parhaalla mahdollisella saavutettavuudella.

Kansallisesti tunnustetut asiantuntijat

Alhainen opiskelija-tiedekunnan suhde ansiosta oppilaat saavat käytännön ohjeita julkaistuilta tutkijoilta ja alan asiantuntijoilta.

Ohjelmiin suunnitellut ohjelmat

Tarjoamme runsaasti tutkinto-ohjelmia ja erikoistuneita aihealueita henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhteiset koulutusvaihtoehdot tarjotaan yhteistyössä Pepperdine Universityn korkeimman koulutuksen yritysten, jumaluuden ja yleisen politiikan kanssa.

 • 1 maisterin tutkinto
 • 3 Juris Doctor optiot
 • 7 LLM tutkinto-optiota
 • 5 laitosta
 • 5 sertifikaattiohjelmia
 • 5 yhteistä tutkintoa
 • 10 sisäklinikkaa

Straus-instituutti riitojen ratkaisemiseksi

Koska välitys, välimiesmenettelyt ja neuvottelut jatkuivat räjähdysmäisesti suosiossa riita-asioissa ja kansainvälisissä asioissa, Pepperdinen Straus-instituutin riitojenratkaisulaitos juhlisti ennennäkemättömää kolmastoista vuotta maan parhaimpana riidanratkaisuohjelmana käynnistämällä uuden LLM-keskittymän kansainvälisessä välimiesmenettelyssä.

Inspiroiva paikka opiskella

Nauti nopean tahdissa olevan kaupungin jännityksestä sekä Malibun rauhallisesta ympäristöstä. Sijaitsee vain 35 mailia luoteeseen Los Angelesiin - kukoistava oikeudellinen harjoittelu ja kansainvälinen kulttuuri - 830 eekkerin kampuksemme tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ja 40 000 neliöjalan kirjastoympäristön.

Uskon paikka

Pepperdine juhlii kristillistä perintöä ja sitä, että tällainen säätiö voi avata vuoropuhelun eikä lopettaa sen. Tiedekunnallamme on harjoittajia useista uskomuksista.

Glazer Institute for Jewish Studies laajentaa aktiivisesti keskustelua juutalaisuudesta konferenssien ja merentakaisten ohjelmien kanssa.

Keskitymme veteraaneihin

Pepperdine paitsi kunnioittaa niitä, jotka ovat palvelleet, mutta aktivoi nämä henkilöt aktiivisesti kansalaisvastuuseen, sitoutumiseen ja ammattitaitoonsa. Pepperdine's Yellow Ribbon -ohjelma tarjoaa veteraaneja ilmaisella opetuksella.

Vuoden 2018-2019 lukuvuonna on 32 veteraania, joista 6 veteraania aloitti vain yhden vuoden.

Yhteisö, joka kohottaa kokemuksia

Pepperdine School of Lawissa kokoamme monipuolisen tuloluokan, joka kuvastaa visioamme haastavasta ja menestyksekkäästä tutkimuksesta. Pepperdine Law on paikka, jossa teidän vertaisesi haastavat ja tukevat sinua.

 • Yhteensä JD-ilmoittautuminen: 482
 • Naiset: 52%
 • Monimuotoisuus: 33%

LLM, MDR ja sertifikaattiohjelmat

Pepperdine's LLM ja Master's in Dispute Resolution (MDR) -ohjelmat houkuttelevat opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Opiskelijat vaihtelevat viimeaikaisista tutkinnon suorittaneista kokeneisiin asianajajiin ja tuomareihin, jotka ovat osallistuneet tai vaihtaneet ohjelmaa Kiinasta, Koreasta, Venäjältä, Kreikasta, Moldovasta, Espanjasta, Pakistanista, Jordaniasta, Iso-Britanniasta, Saksasta, Ruotsista ja muusta.

Pepperdine on houkutellut tutkijoita arvostetuilta järjestöiltä, ​​kuten Fulbrightilta, Muskieltä, Amerikan valtioiden järjestöltä ja Rotarysäätiöltä.

Sijoitus arvoon

Pepperdine-laki jatkaa julkisen käsityksen lisääntymistä - kolmesta valmistuneesta on vahvistettu liittovaltion tuomareiksi kahden viime vuoden aikana, ja olemme yksi vain kolmesta oikeuslaitoksesta, jotka ovat viime vuonna lisänneet sovelluksia. Itse asiassa vain neljä muuta lakikoulua lisäsivät sovelluksia korkeammalla.

Kampustamme

Kalifornian Malibu-rannikkoyhteisössä sijaitseva Pepperdine University 830 hehtaarin kampus on arvostettu Princeton Reviewin kansallisimmaksi kampukseksi.

Pepperdine Law sijaitsee yliopiston valmistuneella kampuksella ja siinä on 40 000 neliön jalkainen lakikirjasto merinäköalalla sekä kokoushuoneita, luokkahuoneita, ruokasali, runsaasti teknologiapalveluita ja kampuskeskuksia.

Los Angelesin läheisyys on lisäetuna. Yhdellä maailman vahvimmilla oikeudellisilla yhteisöillä kaupunki tarjoaa käytännön oppimismahdollisuuksia ja harjoittelupaikkoja useilla käytännön alueilla - kiinteistö, kansainvälinen oikeus, viihde ja urheilu - vain muutamia. Sekä Malibu että Los Angeles tarjoavat kulttuuria, ruokailua ja virkistystoimintaa, jotka tukevat terveellistä elämäntapaa lähellä yhtä kauneimmista rannikoista maailmassa.

Koe Pepperdine Law

Pidämme tervetulleina ja kannustamme tulevia opiskelijoita käymään kampuksissamme nähdäksesi mitä Pepperdine Law tarjoaa. Päivittäiset vierailumme ovat:

 • Perehtyy Pepperdine Lawin lukuisiin ohjelmiin ja vahvaan yhteisöön käymällä nykyisen opiskelijan johdolla
 • Kokemalla intiimeä oppimisympäristöämme istumalla ensimmäisen vuoden lakiluokkiin, jonka eräs arvostetuista tiedekunnan jäsenistä opetti
 • Kokous one-on-one kanssa Admission Counselor saada hakemus ja pääsy kysymyksiin vastataan
 • Tutustuminen siihen, miten palkkaluokka Pepperdine Law auttaa sinua tulevissa pyrkimyksissänne

Sijainnit

malibu

Osoite
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
malibu, Kalifornia, Yhdysvallat