Penn State Dickinson Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opetussuunnitelma

OTK ohjelma on 24 opintopisteen, yhden lukuvuoden opiskelu. Opiskelijoiden tulee ilmoittautua vähintään 12 opintopistettä lukukautta kohti ja saa ilmoittaa enintään 17 opintopistettä lukukautta kohti. Ohjelman peruskursseilla esitellään ainutlaatuisia analyyttisiä menetelmiämme. Sitten opiskelijat voivat valita kursseja lakimiehenä kuten… -opetussuunnitelmasta jaettuna erikoistuneille opintoaloille ja luoda henkilökohtaisia kappaleita kiinnostavien alueiden perusteella. OTK Opiskelijat voivat ilmoittautua monipuoliseen joukkoon lainopiston opetussuunnitelmaan kuuluvia kursseja, mukaan lukien keskittynyt opintokurssi jollakin seuraavista erikoisaloista:

  • Kauppaoikeus
  • Terveyslaki ja -politiikka
  • Yleistä etua koskeva lainsäädäntö
  • Oikeudenkäynti ja oikeudenkäynnit

112723_cropped.png

LL.M. Itsenäinen opiskelu ja kokemuksellinen oppiminen LL.M. Opiskelijat voivat suorittaa itsenäisiä opintojaksoja korkeintaan 3 opintopistettä yhdessä lukukaudessa ja enintään 4 opintopistettä LL.M: n kahden lukukauden aikana. ohjelmoida. Akateemisten asioiden dekaanin suostumuksella, LL.M. opiskelijat voivat ilmoittautua kokeelliselle oppimiselle kurssille, joita tarjotaan lakikoulussa, mukaan lukien pro bono-, kliiniset ja työharjoitteluohjelmat. OTK Opiskelijat voivat hakea oleskeluaan kolmannelle lukukaudelle oikeustieteellistä opiskelua tarkoituksenaan suorittaa kokeellista oppimisohjelmaa tai valmistautua Yhdysvaltain baarikokeen suorittamiseen.

Harjoittelupaikat Koska Dickinson Law School sijaitsee alle 20 mailin päässä valtion pääkaupungista ja alle kahden tunnin päässä Washington DC: stä, opiskelijoillamme on mahdollisuus harjoitella kansallisten lakitoimistojen kanssa; hallitusvirastot paikallisella, osavaltion ja liittovaltion tasolla; yksityiset yritykset; ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot - ja siten tekemällä käsitys kaupunkien, esikaupunkien ja maaseudun laillisista yhteisöistä.

Palvelut Dickinson Lawn täysin kunnostettu historiallinen koti Carlislessa, Pennsylvaniassa, on tarkoituksella suunniteltu edistämään lakikoulun sitoutumista yhteisöön. Tässä LEED-sertifioidussa laitoksessa on huipputekniset luokkahuoneet ja seminaaritilat; allekirjoituksella varustettu oikeussali, jossa on 200-paikkainen observatorio; lainsäädännöllinen kuulemishuone; kolmikerroksinen H. Laddie Montague, Jr. Law Library; ryhmäopiskeluhuoneet; Ridge Commons; piha; ja kahvila. Kaikissa luokkahuoneissa on hienostunut audiovisuaalinen tekniikka, jonka avulla opiskelijat ja professorit voivat kommunikoida reaaliajassa kollegoiden ja ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.

Urapalvelut Auttaakseen opiskelijoita neuvottelemaan nykypäivän haastavista työmarkkinoista, Dickinson Law tarjoaa useita resursseja, jotka menevät perinteisten urapalvelujen lisäksi. Sekä Penn State- että Dickinson Law -yritysten laaja-alaiset uskollisten alumnien verkostot ovat sitoutuneet auttamaan opiskelijoitamme menestymään haluamissaan ammateissa. Dickinson Law-tutkinnon suorittaneet nauttivat palkitsevasta urasta erilaisilla lakioikeuden käytännöillä sekä liiketaloudessa, teollisuudessa, hallituksessa ja yliopistoissa.

Sijainnit

Carlisle

Osoite
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin