Paralegal

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Paralegal .edu Advantage

Oikeuskoulutuksen keskus on erikoistunut yksinomaan paralegalsin koulutukseen vuodesta 1987 lähtien. Tutkinnon suorittaneiden sekä tiedekunnan ja henkilökunnan maineen ansiosta oikeudellinen yhteisö tunnustaa keskuksen johtajana Paralegal koulutuksessa. Seuraavassa luetellaan etuja, joita voit odottaa valittaessa Centre for Advanced Legal Studies.

valtakirjojen

Avustajien keskimääräistä nopeammin työpaikkojen kasvun myötä ensihoitajien työpaikkakilpailun odotetaan olevan voimakasta lähitulevaisuudessa. Tämä lisääntynyt työvoiman kysyntä lisää oikean koulutuksen tarvetta tämän ammattin onnistumiseen. CALS tarjoaa 24 lukukauden tunti Paralegal sertifikaatin ja laajan Applied Science Degree -ohjelmiston liitännäisohjelmat, joiden avulla Paralegal voivat osallistua ammattiin Paralegal .

Valmistunut 8 kuukautta

Paralegal Certificate -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kohtuuhintaisia ​​ja helposti tavoitettavissa olevia Paralegal tulla Paralegal . Tätä ohjelmaa virtaviivaistetaan koulutuksen tarjoamiseksi kaikkein työllistettävillä ja vaativilla lainsäädännön aloilla. Opiskelijat voivat ottaa luokkansa 100% verkossa tai osallistua Houston, Texas kampus perinteiseen luokkahuoneen kokemus.

Kansallinen akkreditointi

Akkreditointi on korkea-asteen koulutuksen ulkopuolisen laadunarvioinnin prosessi, jossa tutkitaan korkeakouluja, yliopistoja ja laadunvarmistusta ja laadun parantamista koskevia koulutusohjelmia. Keskusta on jatkuvasti akkreditoitu vuodesta 1987 lähtien.

100% online-vaihtoehto

Online Interactive Instruction ™ on uusi lähestymistapa online- Paralegal . Osallistu luokkiin missä tahansa tietokoneen, kannettavan tietokoneen, iPadin, iPhonen ja laajakaistayhteyden kanssa. Opiskelija osaa nähdä ja kuunnella opettajiaan ja luokkatovereitaan reaaliajassa, mikä mahdollistaa perusteellisen keskustelun ja vuorovaikutuksen. Tuomme luokkahuoneen sinulle.

Taloudellinen tuki

Päättäessään mennä yliopistoon voi herättää joitain taloudellisia kysymyksiä. Entä jos se maksaa enemmän kuin luulet, että sinulla on varaa? Millaista rahoitustukea saat? Opiskelijat, jotka osallistuvat CALS-ohjelmaan, voivat hakea IV osaston varoja maksamaan koulutuksensa.

Erikoistunut Paralegal College

Jos haluat aloittaa Paralegal uran, se voi olla pelottava tehtävä yrittää valita, mistä saat Paralegal koulutuksen. On paljon Paralegal ohjelmia siellä; miten valitset sinulle parhaiten sopivan? Valitsemalla korkeakoulun, joka on erikoistunut yksinomaan Paralegal koulutukseen, voit jatkaa luottamusta siihen, että koulutuksesi ja menestys ovat koulun ensisijaisia ​​tavoitteita.

Urapalvelut

Jokaisella valmistuneella ja hyvässä asemassa Paralegal opiskelijalle tarjotaan työnhakuavun tarjoamia mahdollisuuksia perinteisillä ja ei-perinteisillä markkinoilla. Ura- ja rekrytointipalveluiden tiimimme työskentelee suoraan työnantajien kanssa auttaakseen täyttämään Paralegal ja muut lakisääteiset tehtävät. Avustavan tutkinnon suorittaneiden aloittaminen Paralegal ura on meidän tärkein prioriteetti.

Tehtävämme

CALS: n tehtävänä on tarjota opiskelijoille taitoja ja käytännöllisiä ja eettisiä tietoja, jotka ovat välttämättömiä erottaakseen esimiehet ja vastaamaan oikeudellisten, valtiollisten ja yritysyhteisöjen tarpeisiin.


Tavoitteet

Suoritustavansa jälkeen CALS-tutkinnon suorittaneet voivat:

  • Anna asianajaja ammattiin Paralegal .
  • Avustaa tehokkaasti asianajotoimistoja oikeudellisissa palveluissa.
  • Esitä käytännön tietoa asiakirjojen valmistelussa ja oikeudellisessa tutkimuksessa.
  • Näytä parannetut taidot ja tietämys sovellettavista ohjelmista.
  • Osoittaa eettisiä standardeja ja periaatteita.

Sijainnit

Houston

Osoite
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin