Lue virallinen kuvaus

Perustettiin vuonna 1873, Mercer University School of Law on pitkät perinteet tuottaa käytännössä valmis asianajajien, jotka ovat valmiita harjoitella ja sitoutunut palvelemaan. Koulu on ansainnut maineen erinomaisena tarjoajana lainopillinen koulutus ja voimakas keskittyminen opiskelijoiden ja tiedekunnan vuorovaikutusta.

Mercer Law School on ylpeä perintö innovaatio, huippuosaamista, ja palvelu, ja se on rakentaa niille että perintö vastaamaan nykyistä haasteet lakimiehiin.

Tiedekunnan ja henkilökunnan näyttävät tietä kehittämisessä opetussuunnitelma, pedagogiikka, ja tutkimus, joka liikkuu ammatti eteenpäin ja pysyä uskollisena historiallisen identiteetin paikka, joka arvostaa henkilökohtaista vuorovaikutusta, taitojen opettaminen, ja etiikka ja ammattitaito.

whylaw_1

Miksi Mercer Law

Matkasi tulla Mercer asianajaja alkaa tästä - tutustuminen ihania ihmisiä, ohjelmia ja paikoissa, jotka tekevät Mercer laki erottuva keskuudessa ikäisensä. Mikä erottaa meidät muista oikeustieteellisten tiedekuntien? Tarkoituksellinen valinnat olemme tehneet meidän opetussuunnitelman, alas-ja maa tiedekunnan, jotka opettavat, ja tiivis kulttuuri, joka tekee oppimisesta hauskaa ja menestystä saavutettavissa.

Ehkä nämä asiat pitäisi olla tavanomainen keskuudessa laki kouluissa. Ne eivät ole, mutta olemme kansallisesti tunnustettu heille. Tämä pakottavia yhdistelmä erottaa koulutus, loistava opetus, ja vertaansa vailla tukea edelleen kuljettamaan Mercer Law School ja sen opiskelijoiden eteenpäin.

Kiitämme kiinnostusta Mercer Law School ja toivon matkaa kanssamme sivustomme pakottaa teitä tule käymään ja oppia lisää.

ainutlaatuinen yhteisö

Mercer Law School, opiskelijat nauttivat pieni, tukeva yhteisö. Tiedekunnan ja henkilökunnan ovat sitoutuneet yksittäiset menestyksen jokaisen opiskelijan. Professorit 'ovet ovat avoinna opiskelijoille, ja opiskelijat hyötyvät harvinainen verran yksilöllistä huomiota. Monet jäsenet Macon ja Atlanta baari toimii luennoitsijana; opiskelijat hyödyntämään lukuisia externship mahdollisuuksia; ja valtion ja liittovaltion clerkships löytyvät täältä.

Olemme osa dynaaminen yksityinen yliopisto jossa on muita jatko-ohjelmien, kuten lääketieteessä, liike, ja apteekki; erinomainen musiikin ja taiteen tarjontaa; ja vahva urheilullinen ohjelma. Mercer University on jäsenenä Etelä konferenssin ja ainoa yksityinen yliopisto Georgiassa kenttään NCAA Division 1 ohjelman. Yli 8300 opiskelijoiden 12 kouluissa ja oppilaitoksissa kampuksilla Macon, Atlanta, ja Savannah, ja neljä alueellista opetuskeskukset ympäri valtio, Mercer on jatkuvasti rankattu maan johtavista laitosten kuten julkaisut US News & World Report ja Princeton Review.

Laki koulun läheisyys Atlanta tarjoaa kaikki mahdollisuudet kansainvälinen kaupunki lyhyen matkan päässä. Atlanta isännöi lukuisia asianajotoimistot, useita Fortune 500 pääkonttori, eri hallinnon toimintaa ja erilaisia ​​urheiluun ja kulttuuriin paikat.

Mercer Law School meillä on molempien maailmojen parhaat puolet: pieni koulu kannustavassa yhteisössä, josta on yhteydet yksi maan merkittävimmistä kaupungeista. Mercer Law School tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia lisää, ja elää enemmän, asetus, joka arvostaa kovaa työtä, kollegiaalisuus, ja julkisen palvelun.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Mercer University School of Law

Masters in Comparative Jurisprudence (MCJ) tutkinto International Business and Trade Law Mercer University School of Law on erottuva ohjelma on suunniteltu antamaan ulkom ... [+]

Masters Vertaileva Oikeuskäytäntö

Masters in Comparative Jurisprudence (MCJ) tutkinto International Business and Trade Law Mercer University School of Law on erottuva ohjelma on suunniteltu antamaan ulkomaisten asianajajien sekä akateemisen ja käytännön harjoittelua.

Ohjelmassa on:

Yhden vuoden kuluessa tutkimuksen Mercer n Atlanta ja Macon kampuksilla (kesäkuu - toukokuu) Todistus Englanti Kielikoulutus Akateeminen ja käytännön koulutusta painottaen kansainvälisen liiketoiminnan ja kauppaoikeuden Mahdollisuus osallistua Externship Atlanta kaupallisella liiketoimintaa, asianajotoimisto tai valtion virasto

Opetussuunnitelma

Kesä Kesäkuun alusta heinäkuun loppuun (6 tuntia) Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän ja kulttuuri Johdatus Legal Englanti... [-]

Yhdysvallat Macon
September 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Mercer Law: In Good Company