Lue virallinen kuvaus

Massachusetts School of Law: n tehtävänä on tarjota akateemisesti tiukka edullinen oikeustieteellisen koulutuksen korostetaan etiikkaa, asianajo, johtajuus ja ammattitaito. MSLAW tarjoaa helppo ja edullinen oikeustieteellisen koulutuksen huomisen johtajia laki, liiketoiminta ja teknologia, jotka pyrkivät osallistumaan yhteisöjensä puolestapuhujia, lakimiehiä, ja johtajat. Asianajajat ovat merkittävä vaikutus yhteiskunnassamme ja MSLAW valmistelee sen tutkinnon käyttää tätä valtaa auttaa asiakkaitaan ja saada yhteiskunnallisen etenemisen että oikeustieteellisen tutkinnon on perinteisesti tarjonnut.

Saavuttaakseen tehtävänsä, Massachusetts School of Law kokoaa yhteen monipuolisen joukon tutkijoita, tuomareita, asiantuntija ja muille ammattihenkilöille tarjota yksilöille heidän taustastaan ​​tiukka, ammattimaisesti edullinen, edullinen lainopillinen koulutus, jotta he voivat parantaa elämäänsä ja paremmin palvella yhteisöjä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Oikeustieteen tohtori

Massachusetts School of Law

Oikeustieteen tohtori tutkinto ei ole vain ammatillinen tutkinto oikeudessa. Hankkiminen JD tutkinto on perusta, joka avaa mahdollisuuksien maailman maailmassa lain, liik ... [+]

Oikeustieteen tohtori

Massachusetts School of Law tarjoaa laadukkaita, käytännöllisiä ja edullisia lainopillinen koulutus. Rolling tunnustukset tarjotaan ja LAST ei tarvita. Massachusetts School of Law tarjoaa alhaisimmat opetusta verrattuna minkään lain kouluun New England.

Ohjelma Kuvaus:

Oikeustieteen tohtori tutkinto ei ole vain ammatillinen tutkinto oikeudessa. Hankkiminen JD tutkinto on perusta, joka avaa mahdollisuuksien maailman maailmassa lain, liike, ja lukemattomia muita ammatteja. Massachusetts School of Law, sinulla on mahdollisuus keskittyä oman Oikeustieteen tohtori eri osa lakia, kuten yritysten, kansalaisoikeudet, rikollinen, kansainvälinen, henkilövahinkoja, ja enemmän.... [-]

Yhdysvallat Ja yli
Syyskuu 2020
Full-time
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi