Loyola Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Loyola Law School .

Loyola on yhteisö, jossa olemme tekemässä eroa joka päivä, ja kutsumme sinut mukaan. Meillä on tunnustusta siitä, että olemme luoneet lakimiehiä - joista monet ovat maan parhaita lakimiehiä - joilla on koulutus ja taidot menestyä. Tämän seurauksena meillä on eniten Super Lawyers -yhtiöitä Etelä-Kalifornian Top 100 -messuilla. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme oppilaille työkalut, joita he tarvitsevat, jotta he voivat olla parhaita. Loyolan LLM on boutique-LLM, jossa saat henkilökohtaisen huomion, kuten esimiesopettajan, johtajan kanssa, jotta voit varmistaa menestyksen.

Loyola

Sinun LLM on alt = "Loyola

alt = "Loyola Law School, Los Angeles, maailmankuulun arkkitehdin Frank Gehryn suunnitteleman kampuksen kanssa, sijaitsee ihanteellisella paikalla Los Angelesin keskustassa, Kaliforniassa - oikeudellinen, tekninen, media-, muoti- ja taloudellinen pääoma. akkreditoitu lakikoulu Los Angelesin ensisijaiseen oikeustaloihin ja lakiasiaintoimistoihin, mutta vain 30 minuutin päässä kauniista rannoista, kuten Malibu, Venetsian ranta ja Santa Monica. niiden akateemiset ja ammatilliset tavoitteet. alt = "Loyola tarjoaa ainutlaatuisia oppimis- ja verkostoitumismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille:

  • Erittäin muokattavissa opetussuunnitelman avulla voit valita etujasi ja tavoitteitasi vastaavat kurssit, mukaan lukien ensimmäisen vuoden JD-kurssit, joita monet muut koulut eivät tarjoa kansainvälisille opiskelijoille.
  • Externship-mahdollisuudet auttavat oppilaitamme saamaan käytännön kokemusta asianajotoimistoista, yrityksistä ja yleisen edun mukaisista järjestöistä;
  • Moottu- ja kokemusopetusohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa asianajajataitoja avustamalla asiakkaita monissa tapauksissa;
  • Yli 17 000 alumnin verkosto ja urakehityskeskus auttavat oppilaita hankkimaan arvokasta työkokemusta ohjelman jälkeen ja valinnaisen harjoittelun aikana.
  • Los Angeles on viihde- ja teknologiapääkaupunki! Meidän kampus sijaitsee Los Angelesin keskustassa lähellä lakiasiaintoimistoja ja oikeustaloja ja vain 30 minuutin päässä Silicon Beachistä.

Loyola

Sijainnit

Los Angeles

Loyola Law School

Osoite
Founders Hall 154
919 Albany Street

CA 90015 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 213-736-1074

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin