Lue virallinen kuvaus

Yli 100 vuotta tutkijoita, oikeudenmukaisuutta ja palvelu.

Vuonna 1914 Loyola College of Law avannut ovensa ja on avannut mielet tulevien oikeuden ammattilaisten lähtien. Täällä, saleissa ja luokkahuoneissa opiston Uptown New Orleans kampuksella, olemme edelleen jesuiitta perinne akateemista kurinalaisuutta, harjoittamisesta oikeudenmukaisuuteen ja toisten palvelemisen kautta ABA akkreditoituja siviili- ja common law-ohjelmia. Liittovaltion tuomarit, valtion ja paikalliset poliitikot, lakiasiaintoimisto kumppanit, yritysten asianajajat, ja johtajat-he kaikki aloittivat maineikkaan laki uran kanssa Loyola koulutusta. Kuten aloitamme toisen vuosisadan, odotamme valistaa seuraavan sukupolven lakimiesammattien sitoutunut käyttämään lain tehdä ero maailman.

College of Law Loyola University New Orleans alkaen Loyola University on Vimeo.

ACADEMICS

Aloita tästä. Mene minne.

Tiedämme, että opiskelijat on oma ainutlaatuinen polkuja. Siksi Loyola College of Law tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja sopivaksi jokaisen oppilaan tavoitteita.

Olemme yksi harvoista maan kouluista, joka tarjoaa opetussuunnitelmia sekä siviili- ja common law, antaa sinulle vaihtoehtoja harjoitella lain Louisiana, eri puolilla maata, tai ympäri maailmaa. Kolme yhteistutkinto-ohjelmien ja yhdeksän todistukset erityisaloilla antaa sinulle tietoa ja valtakirjojen sinun täytyy harjoitella tyypin lain, joka kiinnostaa sinua eniten. Ja koska me tiedämme, että joillekin opiskelijoille menossa oikeustieteelliseen koko ajan ei ole vaihtoehto koska elämän vaatimuksiin, tarjoamme osa-aikaisesti yön ja päivän ohjelmia, jotta voit saada tutkinto omilla ehdoillasi.

Koulutusohjelmat

 • Tohtorin tutkinto
 • OTK Yhdysvalloissa laki
 • Yksilöllistä Study OTK for USJD Valmistuneet

Yhdistetty Koulutusohjelmat

 • Oikeustieteen tohtori (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Oikeustieteen tohtori (JD) / Master of Public Administration (MPA)
 • Oikeustieteen tohtori (JD) / Master of Urban ja aluesuunnittelu

Certificate Ohjelmat

 • Todistus siviilioikeus ja Common Law
 • Todistus Environmental Law
 • Todistus International Legal Studies
 • Todistus Law, Technology, ja yrittäjyys
 • Todistus Social Justice
 • Todistus verotuskäytännön
 • Todistus Maahanmuutto ja kansalaisuus Law and Practice
 • Todistus Health Law

Law Clinic

Stuart H. Smith Law Clinic ja Center for Social Justice

Miksi New Orleans?

New Orleans on vilkas kaupunki omasta, ja sen oikeudellinen yhteisö on yhtä aktiivinen. Useat alueelliset ja kansalliset yrityksillä on toimistot New Orleans, kuten monet suurten, keskisuurten ja boutique asianajotoimistot perustuu Louisianassa.

College of Law tarjoaa monia eri painotuksia palvella monipuolinen väestö yritykset, yrittäjät, ympäristön edut, viihdyttäjiä, paikalliset ja liittovaltion virastojen, armeijan tarpeisiin, kansainvälinen edut, perheisiin sekä koko yhteiskunnan.

New Orleans on myös merkittävä keskus liittovaltion ja osavaltioiden oikeusjärjestelmien. Valtion tasolla, se on koti Louisiana Supreme Court, Louisiana neljäs Circuit hovioikeuden, ja lukuisat käräjäoikeuksien kanssa siviili- ja rikosoikeudellinen toimivalta. Liittovaltion tasolla, se on koti Yhdysvaltain viides Circuit hovioikeuden ja Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Itä District of Louisiana, sekä erilaiset liittovaltion hallintotuomioistuimissa.

New Orleans, sen perinteiden ja jännittävä maisema, toimii täydellisen taustan oppimisen ja työskentelevät kohti oikeudenmukaisuutta.

museot

New Orleans on koti useita huippuluokan museoita, kuten National toisen maailmansodan museo, New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, Nykytaiteen keskus New Orleans, The Cabildo.

Festivaalit

Osa kansakunnan kaikkein ainutlaatuinen ja suosittu festivaaleilla perustuvat New Orleans, kuten Mardi Gras, New Orleans Jazz ja Heritage Festival, Voodoo Music + Arts Experience, French Quarter Festival, ja kymmeniä muita.

musiikki

Vaikka New Orleans on pitkään pidetty amerikkalainen episentrumi jazz ja blues musiikkia, kaupunki sisältää yli 80 elävän musiikin paikkoja, jotka pelata isäntänä folk, Cajun, funk, rock, ja R & B.

Ruoka

New Orleans on kansakunnan perimmäinen kulinaarinen sulatusuuni! Reilusti yli 1000 ravintolaa span Greater New Orleansin alueella. Olipa etsimäsi Creole ja Cajun erikoisuuksia, perinteinen Southern kotiruoan, huippuluokan gastronomiasta, eurooppalaista tyyliä hintaa, tai tuoreita mereneläviä etelässä, saat varmasti löytää sen Big Easy.

urheilu

Crescent City on koti New Orleans Saints NFL jalkapallojoukkue, New Orleans Pelicans NBA joukkue, New Orleans Zephyrs AAA baseball-joukkue, ja New Orleans Jesters National Premier League Soccer joukkue. Täydellinen luettelo New Orleans urheilu- joukkuetta ja tapahtumia osoitteessa www.sportsnola.com.

Vierailla

Kutsumme sinut löytää Loyola University New Orleans College of Law henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä Tori Luwisch ajoittaa yksittäisen käynnin tai ryhmän tiedotustilaisuuteen kokea nähtävyyksiä ja ääniä Loyola ja New Orleans.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Loyola University New Orleans College of Law

Kun sitoutua tulossa Yhdysvaltoihin oman maisterin lain (OTK) aste, ansaitsette koulu, joka näyttää saman verran sitoutumista teille. OTK ohjelma Loyola on suunniteltu tu ... [+]

Otamme oman koulutuksen henkilökohtaisesti.

Kun sitoutua tulossa Yhdysvaltoihin oman Mestarin of Law (OTK) aste, Ansaitsette koulu, joka näyttää saman verran sitoutumista teille. OTK ohjelma Loyola on suunniteltu tuomaan henkilökohtaista lähestymistapaa opinnoissa. Enintään 20 opiskelijaa vuosittain, meidän oma opettajat ja henkilökunta voivat käyttää kaiken ajan ja huomion täytyy saada irti aikaa Loyola.

Louisiana on ainoa sekoitettu toimivalta tilassa maassa, mikä tarkoittaa Loyola on yksi vain muutamia kouluja, jotka voivat tarjota todistukset yhteisiä ja siviilioikeudessa. Tämä antaa sinulle lisää joustavuutta päättää, missä harjoitella-onko se Louisianassa, ympäri Yhdysvaltoja tai lähes kaikkialla maailmassa. Mutta kun olet koulussa voit viettää vuoden asuu yksi kansainvälinen ja kulttuurisesti monimuotoisen kaupungit maassa: New Orleans.... [-]

Yhdysvallat New Orleans
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

College of Law at Loyola University New Orleans