Lue virallinen kuvaus

Tehtävänanto

Indiana University Robert H. McKinney School of Law sijaitsee Indianan kaupunkitutkimus- ja terveystieteiden kampuksella. Ainoana oikeuskouluna vilkkaassa pääkaupungissamme olemme sitoutuneet saavutettavuuteen, kohtuuhintaan, monimuotoisuuteen ja huippuosaamiseen julkisessa oikeudellisessa koulutuksessa. McKinney School of Law palvelee oppilaitaan ja yhteiskuntaa oikeudellisen koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen keskuksena. Opiskelijamme harjoittavat tiukkaa opintojaksoa, joka on upotettu julkisen palvelun ja yhteisön sitoutumisen ympäristöön. Edistämällä kypsää koskemattomuuden tunnetta ja tietoisuutta jatkuvasti kehittyvästä lakimiehestä annamme opiskelijoille mahdollisuuden menestyä kansalaisina, ammattilaisina ja johtajina.

Kansainvälinen tunnustaminen

IU McKinney LL.M. Kansainvälinen juristi tunnusti äskettäin ohjelman, joka nimesi sen kolmelle arvostetulle LL.M: lle. Ohjelman palkintojen luettelot:

 • Uramahdollisuudet
 • Paras lainopiskelijakokemus
 • Paras arvo

Koulutustavoitteet

McKinneyn jatko on valmis:

 • Rakenna olemassa oleva oikeudellisen tietämyksen ja taitojen perusta, jotta menestyisit tutkinnon suorittaneella uralla;
 • Harjoita järkevää ammattitaitoa ja täytä eettisiä velvollisuuksia;
 • Näyttää korkean osaamisen oikeudellisessa analyysissä, päättelyssä, tutkimuksessa ja kirjoittamisessa;
 • Osoita suullisen viestinnän valtavuutta oikeudellisessa yhteydessä;
 • Tarjoa johtajana tai avustavana tiimin jäsenenä ammatti-asetuksissa;
 • Siirtyminen helposti oikeuskäytäntöön tai muuhun julkiseen, voittoa tavoittelemattomaan tai yksityiseen sektoriin;
 • Hyödyntää ammatillisten suhteiden verkkoa; ja
 • Arvostan, että huippuosaaminen asianajajana vaatii yksilöllistä, elinikäistä työtä.

Miksi IU McKinney -laki?

Päätös siitä, mihin harjoittelet oikeustieteellistä koulutusta, vaikuttaa loppuelämään. McKinneyn lain mukaan mielestänne löytyy paras mahdollinen yhdistelmä teoreettista maadoitusta ja käytännön harjoittelua, kovaa työtä ja hauskaa haastavassa mutta tukevassa ympäristössä.

Tarjoamme akateemista huippuosaamista ja ammatillista tilaisuutta:

Fantastinen tiedekunta: McKinney Lawin professorit ovat kiinnostuksen kohteidensa asiantuntijoita ja ovat innokkaita auttamaan sinua hallitsemaan oikeudellisia käsitteitä ja oppimaan "ajattelemaan asianajajana." teoria- ja käytännön tietämys oikeudesta. Ota yhteyttä tiedekuntaan keskustellaksesi akateemisista pyrkimyksistänne ja urasi tavoitteista!

Tiukka ja innovatiivinen opetussuunnitelma: Kun olet suorittanut laillisen koulutuksen kallioperän ensimmäisen vuoden aikana, suosituimmilla alueilla on erilaisia ylemmän tason kursseja sekä 120 valittavaa joka vuosi, mukaan lukien pienet seminaarit ja huippuluokan aiheet. Tutustu kaikkiin kurssitarjouksiin.

Kokemuksellinen oppiminen: oppiminen tekemällä on kriittinen osa modernia oikeudellista koulutusta. IU McKinneyssä sinulla on runsaasti mahdollisuuksia saada käytännön oikeudellista kokemusta. Tarjoamme seitsemän live-client-klinikkaa, kiistanalaista tuomioistuinta, lainarviointia, taitokoulutusta, pro bono -työtä ja monenlaisia ulkoisia ja toimihenkilöitä. Katso, miten voit laittaa lain käytäntöön. Pääkaupungin ainoana lakikouluna opiskelijat pääsevät etusijalle huippuluokan mahdollisuuksiin.

Kaiken keskuksessa: Sijaintimme Indianapolisissa - valtionhallinnon ja liiketoiminnan ytimessä - parantaa kaikkea opiskelijakokemuksesta. Tämä on yksi turvallisimmista, silmiinpistävimmistä kaupungeista maassa. Urheilua, taidetta, viheralueita, museoita, ostosmahdollisuuksia ja paljon muuta odottavat sinua Circlen kaupungissa.

Edullisuus ja antelias stipendirahoitus: Täydelliset arvioidut kustannukset ohjelmastamme löytyvät verkkosivuiltamme . Julkisen kouluopetuksen alhaiset kustannukset yhdistettynä Indianapoliksen alhaisiin elinkustannuksiin ja antelias apurahat tekevät IU McKinneystä edullisen ja houkuttelevan vaihtoehdon kansainvälisille opiskelijoille.

Tukeva ilmapiiri: Ystävällinen tiedekuntamme ja henkilökuntamme, puhumattakaan 10 000-plus-alumnista (jotka tapaavat joitakin heistä), jotka työskentelevät maailmanlaajuisesti eri aloilla ja ammateissa, haluavat sinun menestyvän ja teemme parhaamme nähdäksemme!

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen lakiuraltasi, oikeustieteen maisteri (LL.M.) tutkinto IU McKinney School of Law -ohjelmasta voi auttaa. OTK Ohjelma tarjoaa ku ... [+]

Kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen lainuraanne, oikeustieteen maisteri (LL.M.) tutkinto IU McKinneyn oikeustieteiden korkeakoulusta voi auttaa.

LL.M. ohjelmalla on useita tarkoituksia:se antaa tällä hetkellä harjoitteleville Yhdysvaltain lakimiehille paikan, jossa he voivat hioa taitojaan ja syventää tietämystään tietystä aiheesta.se auttaa muiden maiden lisensoituja asianajajia tutustumaan amerikkalaisen lain valmisteluun valmistellessaan asianajajaa Yhdysvalloissa.se tarjoaa tarkan opetussuunnitelman lakisääteisille tutkijoille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään tietämystään tietyllä oikeudellisella alalla valmistellakseen SJD / Ph.D. oikeudellisen ja akateemisen uran.... [-]
Yhdysvallat Indianapolis
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

LLM program

Day in the life

IU McKinney Law Program on Law and State Government

Online program

General Info

Intro to Indy

Legal writing

IU Robert H. McKinney School of Law
Osoite
Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225
Indianapolis, Indiana, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 317-274-8523