Lue virallinen kuvaus

Meistä

Ensimmäisen luokan kirjoittautumisensa jälkeen 1865 George Washington University Law School on tuottanut joitakin hienoimpia mieliä oikeudellisen apurahan puitteissa.

Tämä perinne jatkuu tänä päivänä, koska GW-tutkinnon suorittaneet käyttävät täällä saatuja tietoja ja taitoja, jotka vaikuttavat aikamme kriittisiin oikeudellisiin keskusteluihin. Koulun on akkreditoitu American Bar Association ja on charter jäsen Association of American Law Schools. Oikeustieteellinen koulu sijaitsee GW-kampuksella keskustan naapurustossa, joka tunnetaan nimellä Foggy Bottom.

Historia

Tasavallan alkuvuosina, kun maan uusi pääkaupunki oli vain pieni kokoelma julkisia rakennuksia laidunmaalla erottamattomana, presidentti George Washington kertoi kongressille perustaa kansallisen yliopiston hallituksessa.

Hänen tavoitteenaan oli kouluttaa tulevia virkamiesten sukupolvia ja luoda siten kansallinen identiteetti, joka perustuu "tasavallan hallitukselle ja ihmiskunnan todellisille ja aidoille vapauksille ystävällisiin periaatteisiin". Hän jätti testamentissaan 50 osaketta Potowmack Canal Company -yhtiöstä yliopiston rahoittamiseksi ", johon omaisuuden nuoret ja kyvyt kaikista sen osista voitaisiin lähettää koulutuksensa suorittamiseen kaikissa kohteliaan kirjallisuuden aloilla - taiteiden ja tieteiden aloilla - tiedon hankkiminen politiikan periaatteista

Vaikka vuosikymmeniä ennen George Washingtonin nimeämiskuntaa perustettaisiin kongressilaissa, vuonna 1865 perustettu George Washingtonin yliopiston oikeustieteellinen oppilaitos oli Columbian piirin ensimmäinen lakikoulu. Nykyään koulu edustaa edelleen kansallisen presidentin toiveita.

DC

Ensimmäinen lakikoulu pääkaupungissa

Opiskelijoilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia asiantuntijoilta ja arvostetuilta vierailijoilta sekä harjoittaa harjoittelua, toimisto- ja työllistymismahdollisuuksia, nauttien samalla kaupungin vilkkaasta kulttuurista, yöelämästä ja ruokailusta.

George Washington University University Law Schoolin historia on yli 145 vuotta Washingtonin sydämessä ja se on erottamattomasti sidoksissa ympäröivän yhteisön elämään. Kampus kampuksemme on vain neljän korttelin päässä Valkoisesta talosta, ja helpon matkan päässä Maailmanpankista, oikeusministeriöstä, ulkoministeriöstä ja paikallisista tuomioistuimista sekä lukemattomista voittoa tavoittelemattomista ja kansalaisjärjestöistä. GW Law -opiskelijoilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia asiantuntijoilta ja arvostetuilta vierailijoilta sekä harjoittaa harjoittelua, toimisto- ja työllistymismahdollisuuksia nauttien kaupungin vilkkaasta kulttuurista, yöelämästä ja ruokailusta.121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Dekaanilta

Tervetuloa GW-lakiin!

Vuonna 1865 perustettu George Washington University University Law School on yksi juridisen akatemian suurimmista, tunnetuimmista ja monipuolisimmista jäsenistä. Kutsun teitä tutkimaan kampuksemme ja yhteisömme löytääksesi lakikokouksen, joka on juurtunut perinteen syvyyteen, reagoivaan hyvin juridisen koulutuksen ja lakimiesten muutoksiin ja sitoutunut tuottamaan vaikuttavia lakimiehiä ja muuttavia ideoita. Opiskelijat tulevat GW-lakiin, koska he haluavat muuttaa maailmaa, ja he suorittavat tutkinnon ammattilaisina, jotka ovat valmiita kirjoittamaan, puolustamaan, innovoimaan, luomaan ja toteuttamaan korkeimpia lain ja oikeudenmukaisuuden ihanteita.

Vieraillessamme verkkosivuillamme näet monia tapoja, joilla maailmanluokan instituutiomme valmistelee opiskelijoita globaalien laillisten markkinoiden todellisuuksiin. Kansallisemme pääkaupungin sydämessä sijaitsevassa GW Law -tapahtumassa yhdistyvät erinomainen oikeudellinen koulutus innovatiiviseen ohjelmointiin ja runsaasti mahdollisuuksia harjoitteluun, harjoitteluihin, mentorointiin ja verkottumiseen.

Maailmanluokan tiedekunta. GW Law -kokemuksen ytimessä on vankka pedagogiikka, jossa yhdistyvät stipendit, opit ja käytännöt. Auttaa kehittämään opiskelijoitamme vaikuttaviksi lakimiehiksi on arvostettu tiedekunta, joka ei ainoastaan julkaise laajasti siteerattuja kirjoja ja artikkeleita, vaan myös aktiivisesti muovaa oikeudellista maisemaa. Kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetut professorit ovat säännöllisesti mukana oikeudenkäynneissä Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa, kansainvälisissä tuomioistuimissa ja muissa tuomioistuimissa. He myös toimittavat asiantuntijakommentteja tiedotusvälineille, todistavat Capitol Hillistä, toimivat konsultteina eri hallituksille ja harjoittavat monia muita toimintoja, jotka rikastavat koulun akateemista elämää.

Missä lakia tehdään. GW Law on maantieteellisesti erinomaisella paikalla tarjoamaan ainutlaatuisen Washingtonin juridisen koulutuskokemuksen. Sijaintimme - kansallisen ja kansainvälisen oikeuden keskipisteessä, korkeimmat valtion virkamiehet, korkeimman oikeuden tuomarit - sallii Washingtonin avainhenkilöiden käydä usein luokkahuoneissamme, käydä konferensseilla kampuksellamme ja puhua yli 100 erikoistapahtumassa vuosittain lakikoulussamme.

Todellisen maailman kokemus. Kiinnostunut opiskelijakunta on monipuolinen, tukeva, luova, innovatiivinen ja ahkera. GW Law -tapahtumassa tarjoamme opiskelijoillemme syvät mahdollisuudet opiskella, tutkia, keskustella ja kyseenalaistaa lakia ja oikeusperiaatteita luokkahuoneessa ja todellisessa maailmassa. Monet opiskelijat osallistuvat GW: n Jacob Burns -yhtiön lakiklinikoihin, jotka edustavat asiakkaita todellisissa tapauksissa tiedekunnan valvonnassa. He osallistuvat myös edustuskilpailuihin, opiskelijoiden editoimiin lakipäivälehtiin, pro bono -projekteihin ja satoihin harjoittelupaikkoihin valtion virastoissa ja johtavissa kansallisissa ja kansainvälisissä instituutioissa Washingtonin alueella.

Maailman muuttaminen. Toivomme harkitsevasi liittymistä yhteisömme jäseneksi. Kannustan sinua kaivaamaan syvemmälle ja oppimaan, mikä tekee GW Law -sovelluksesta ihanteellisen määränpään hankkimaan taitoja, joiden avulla voit muuttaa maailmaa. Vieraile henkilökohtaisesti tutustuaksesi tiloihimme ja saadaksesi paremman kuvan siitä, keitä olemme, mitä teemme ja kuinka voit hakea liittymistämme. Odotan innolla toivottavani sinut oikeustieteelliseen kouluomme.

lämpimästi,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Väliaikainen dekaani, tiedekunnan asiasisällön varaprovoosti ja lakiprofessori

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


George Washington University, Law School

The General LL.M. Ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden suunnitella oman opintosuhteensa tutkiakseen useita Yhdysvaltain lain asioita. ... [+]

LLM-ohjelmat

Oikeustieteen kandidaatit voivat suorittaa yleisen opinto-ohjelman, jota voidaan mukauttaa yksilöllisesti.

Kaikkien LLM-tutkinnon suorittaneiden on suoritettava yhteensä 24 hyvitystuntia, mukaan lukien kirjallisen työn vaatimukset täyttävä kurssityö. Erikoistuneen tutkinnon suorittaneiden on suoritettava vähintään vaadittu vähimmäistuntemäärä kursseille, jotka luetellaan alla kyseiselle ohjelmalle. Liittyviä kursseja suositellaan jäljellä olevalle kurssityölle.

Yleinen LLM-ohjelma

Ohjaaja: E. Hammond

The General LL.M. Ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden suunnitella oman opintosuhteensa tutkiakseen useita Yhdysvaltain lain asioita. Opiskelijat, jotka työskentelevät kohti General LL.M. tulisi neuvotella akateemisten asioiden vanhemman dekaanin ja nimitetyn opinnäytetyön ohjaajan kanssa kokonaisvaltaisen opinto-ohjelman suunnittelusta, joka on räätälöity opiskelijan erityistarpeisiin. Opiskelijat voivat haluta keskittää opintonsa yhdelle tai useammalle alueelle, kuten perustuslakioikeuteen, rikosoikeuteen, työlakiin, yrityslakiin tai terveydenhoitolakiin, mutta voivat valita kursseja kaikista opetussuunnitelman alueista. Opinnäyte (6690-91) ja vähintään 20 opintopistettä vaaditaan. Opinnäytetyöstä luopumisesta vaaditaan lisäksi 4 opintopistettä, joista kaksi luokitellaan tutkielman perusteella. Kirjallisen työvaatimuksen täyttämiseen käytetyn tutkimuspaperin on oltava vähintään 8000 sanaa pitkä, ja Yhdysvaltain lakikoulututkinnon suorittaneiden on saavutettava vähintään B-taso.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Nykyaikaisen ympäristölainsäädännön aikakauden alussa perustettu George Washington University University Law Schoolin ympäristö- ja energialakiohjelma on ollut alan koulu ... [+]

Yleiskatsaus

Nykyaikaisen ympäristölainsäädännön aikakauden alussa perustettu George Washington University University Law Schoolin ympäristö- ja energialakiohjelma on ollut alan koulutuksen eturintamassa lähes 50 vuotta. Viime vuosikymmenen aikana ohjelmaa on laajennettu lisäämään keskittymistämme energialakiin, lisäämällä uusia luokkia ja luomalla Kestävä energia -aloite. Nykyään ohjelma laajenee merkittävästi tarjotakseen seuraavalle ympäristö- ja energialakimiesten sukupolvelle välineitä, joita he tarvitsevat vastaamaankseen planeetan ja sen asukkaiden paikallisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin haasteisiin, mukaan lukien ilmastonmuutos, kalastuksen ehtyminen, ilman saastuminen, vesi niukkuus ja uusien energialähteiden kehittäminen.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Kaikkien LLM-tutkinnon suorittaneiden on suoritettava yhteensä 24 hyvitystuntia, mukaan lukien kirjallisen työn vaatimukset täyttävä kurssityö. ... [+]

Yleiskatsaus

Seuraavilta kursseilta vaaditaan vähintään 16 op: n tunti, mukaan lukien 2 opintoviikkoa tutkimuksen perusteella laadittua opintopistettä. Muiden kuin Yhdysvaltojen lakikoulututkinnon suorittaneiden tulee opetussuunnitelmavaatimuksiin sisällyttää yritykset (6250), elleivät he ole aiemmin suorittaneet vastaavaa kurssityötä. Sekä Yhdysvaltojen että muiden kuin Yhdysvaltojen lakien tutkinnon suorittaneiden osalta yritykset voidaan laskea osaksi 16 opintopisteen yritystoimintaa ja rahoitusta koskevaa opetussuunnitelman vaatimusta.

Kirjallisen työvaatimuksen täyttämiseen käytetyn tutkimuspaperin on oltava vähintään 8000 sanaa pitkä, ja Yhdysvaltain lakikoulututkinnon suorittaneiden on saavutettava vähintään B-taso. Opiskelijoille, jotka valitsevat opinnäytetyön, vaaditaan opinnäyte (6690-91) ja vähintään 12 opintopistettä opiskelualalla.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

George Washington University University School on ollut johtava immateriaalioikeuksien koulutuksessa ja stipendeissä yli sata vuotta. Kun GW Law perusti patenttioikeuden ... [+]

Yleiskatsaus

George Washington University University School on ollut johtava immateriaalioikeuksien koulutuksessa ja stipendeissä yli sata vuotta. Kun GW Law perusti patenttioikeuden maisteriohjelman vuonna 1895, sen alumni oli jo kirjoittanut patentit Bellin puhelimelle, Mergenthalerin linjatyyppikoneelle ja Eastmanin rullakalvokameralle satojen muiden keksintöjen joukossa, ja kymmeniä muita alumneja oli työskennellyt patenttivirasto. Välivuotisen vuosisadan aikana GW Law on vahvistanut asiantuntemustaan patenttioikeuden alalla täydentävin vahvuuksin tekijänoikeuksien, tavaramerkkien, viestinnän, tietokoneiden ja Internetin sääntelyn, sähköisen kaupan sekä genetiikan ja lääketieteen aloilla.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Asiakkaat vaativat, että heidän lakimiehensä olisivat päteviä kansainvälisessä ja vertailevassa oikeudessa. Transaktion lakimiesten on kyettävä neuvottelemaan monimutkais ... [+]

US News on sijoittanut tämän ohjelman maan 5. sijalle

Vertaisarviointipiste: 4,2 viidestä

Georgetown University on sijalla 14 parhaimmissa lakikouluissa ja sijalla 1 osa-aikaisessa oikeudessa. Koulut luokitellaan suorituksensa perusteella laajasti hyväksyttyjen huippuosaamisindikaattoreiden joukosta.

Kansainvälinen oikeus voi koskea monikansallisia järjestöjä, kansainvälisiä tuomioistuimia ja tuomioistuimia sekä humanitaarisia kysymyksiä. Monet ohjelmat tarjoavat myös opiskelumahdollisuuksia ulkomaille. Nämä ovat kansainvälisen oikeuden tärkeimpiä ohjelmia. Kunkin koulun pisteytys kuvaa sen keskimääräistä arvosanaa asteikolla 1 (marginaalinen) 5 (erinomainen), vertaisoppilaitosten tutkijoiden tutkimuksen perusteella.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Tämä harjoittelualue on kehittynyt maailman lisääntyneiden yhteyksien kautta käyttämällä nykyaikaista tekniikkaa ja kyberavaruutta sekä siihen liittyviä kasvavia fyysiste ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä harjoittelualue on kehittynyt maailman lisääntyneiden yhteyksien kautta käyttämällä nykyaikaista tekniikkaa ja kyberavaruutta sekä siihen liittyviä kasvavia fyysisten ja verkkouhkien aiheuttamia haavoittuvuuksia. Tämän harjoittelualueen kursseilla tutkitaan Internetin ja tekniikoiden käyttöä, sekä edistyneitä verkkoalan toimijoita ja kansallisvaltioita ja miten he hyödyntävät haavoittuvuuksia, varastavat tietoja ja rahaa sekä kehittävät menetelmiä keskeisten palvelujen häiritsemiseen, tuhoamiseen tai uhkaamiseen. Kenttä sisältää lain kriittisen verkkoinfrastruktuurin turvaamisesta, verkkorikkomuksista, asevoimista ja tiedustelutoimista ulkomailla, terrorisminvastaisesta toiminnasta, kotimaan turvallisuudesta, kriisien hallinnasta, kongressin valvonnasta ja turvaluokitelluista tiedoista. Kaksi perustutkimuskurssia ovat kansallisen turvallisuuden laki ja verkkoturvallisuuslaki ja -politiikka. Jäljellä olevat jatkokurssit käsittelevät yksityiskohtaisemmin kyselykursseilla esiin nousseita kysymyksiä.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Kun globaalit markkinat muuttuvat sujuvammiksi ja yhdentyneemmiksi, tieto kansainvälisistä ja vertailevista julkisista hankinnoista tulee yhä tärkeämmäksi. Maailman kaupp ... [+]

Vuodesta 1960 lähtien GW on tarjonnut tiukkaa opetussuunnitelmaa, joka kattaa julkisten hankintojen koulutuksen monitieteisen ulottuvuuden. Nykyään liittohallituksen vuosittainen palvelujen, tarvikkeiden ja rakentamisen hankinta on yli 500 miljardia dollaria. Valtion ja paikallishallinnon hankinnat lisäävät merkittävästi julkisten hankintojen määrää ja niihin liittyviä oikeudellisia käytäntöjä. Kun globaalit markkinat muuttuvat sujuvammiksi ja yhdentyneemmiksi, tieto kansainvälisistä ja vertailevista julkisista hankinnoista tulee yhä tärkeämmäksi. Maailman kauppajärjestön kehitys on herättänyt uutta vuoropuhelua julkisten hankintojen roolista sekä kehitysmaissa että kehittyneissä maissa. Monipuoliset kurssitarjontamme sekä kokopäiväiset ja täydentävät asiantuntijat antavat tuleville johtajille ja päätöksentekijöille hankintayhteisössä täällä ja ulkomailla.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Menestyneen lakimiehen - riippumatta siitä, onko riita-asia vai ei - on hallittava taitot, jotka liittyvät oikeudenkäyntiin, neuvotteluihin, sovintoon, sovitteluun ja vai ... [+]

oikeudenkäynti

Menestyneen lakimiehen - riippumatta siitä, onko riita-asia vai ei - on hallittava taitot, jotka liittyvät oikeudenkäyntiin, neuvotteluihin, sovintoon, sovitteluun ja vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun, mukaan lukien kansainvälinen riitojenratkaisu. George Washingtonin lakikoulun riita- ja riitojenratkaisuohjelma haastaa opiskelijat kehittämään ja parantamaan lakimiestaitoja, joita tarvitaan tehokkaaseen edustamiseen nykypäivän monimutkaisessa lakikäytännössä, antaen samalla heille mahdollisuuden käyttää näitä taitoja käytännössä.

GW Law on omistettu tarjoamaan kattava ammatillisten taitojen ja arvojen opetus, mukaan lukien akateemiset mahdollisuudet luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella Juris-tohtorin tutkinnon suorittaneille ja jatko-opintojen suorittamiselle oikeudenkäynnin ja riitojen ratkaisun maisteriohjelmassa. Opetussuunnitelma täydentää lain teoreettista tutkimusta todellisella kokemuksella haastattelemalla asiakkaita; kirjelmien, päätöslauselmien laatiminen, valmistelu ja arkistointi; tutkitaan tosiasioita; esiintyminen valtion virastoissa; välittäjänä; sovittelua; ja oikeudenkäyntien suorittaminen tuomarien ja tuomaristojen edessä. Kaikki tämä tapahtuu Washington DC: n laillisen yhteisön sydämessä, vain muutaman minuutin päässä kymmenistä tärkeistä kansallisista ja kansainvälisistä organisaatioista. Tämä läheisyys tarkoittaa, että GW-oikeustieteen opiskelijat eivät vain oppi ammatillisia oikeustaidoja, vaan myös käyttävät niitä tarkoituksenmukaisella tavalla.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
H Street Northwest,2000
20052 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat