Lue virallinen kuvaus

Ensimmäisen luokan kirjoittautumisensa jälkeen 1865 George Washington University Law School on tuottanut joitakin hienoimpia mieliä oikeudellisen apurahan puitteissa.

Tämä perinne jatkuu tänä päivänä, koska GW-tutkinnon suorittaneet käyttävät täällä saatuja tietoja ja taitoja, jotka vaikuttavat aikamme kriittisiin oikeudellisiin keskusteluihin. Koulun on akkreditoitu American Bar Association ja on charter jäsen Association of American Law Schools. Oikeustieteellinen koulu sijaitsee GW-kampuksella keskustan naapurustossa, joka tunnetaan nimellä Foggy Bottom.

Tärkein GW Law -kompleksi sijaitsee osoitteessa 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

Yhdellä silmäyksellä

Vuonna 1865 perustettu George Washingtonin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on Washingtonin vanhin lakikoulu. Koulun on akkreditoitu American Bar Association ja on charter jäsen Association of American Law Schools. Oikeustieteellinen koulu sijaitsee GW-kampuksella keskustan naapurustossa, joka tunnetaan nimellä Foggy Bottom. Tärkein GW Law -kompleksi sijaitsee osoitteessa 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

Oppilaskunta

Lakioppilaitoksessa on yhteensä noin 2000 opiskelijaa. JD-tutkintoihin kuuluu noin 1 400 opiskelijaa, ja 300 on osa-aikainen divisioona. 300 opiskelijaa, monet ulkomailta, ovat suorittaneet jatko-oikeuden tutkinto-ohjelmat.

alumni

George Washington University Law Schoolissa on yli 24 000 elävää alumnia, joista noin 150 on tuomareita paikallisissa, valtiollisissa ja liittovaltion penkkeissä, mukaan lukien 10 valtiota korkeimmista tuomioistuimista. Oikeuskoulu laskee merkittävien alumnien joukossa myöhäisen John Foster Dullesin, myöhäisen J. William Fulbrightin ja myöhäisen Yhdysvaltain senaattorin Daniel K. Inouyen (JD '52); entinen pääsihteeri William P. Barr (JD '77), entinen valtiosihteeri John W. Snow (JD '67) ja Yhdysvaltain senaattori Harry Reid (JD '64), kolme entistä sisäistä tuloja palveleva komissaari ja monet merkittävät johtajat liike, teollisuus ja hallitus.

Koulutusohjelmat

 • JD kokopäiväisesti
 • LLM in Business and Finance Law
 • LLM energia- ja ympäristöoikeudessa
 • LLM ympäristölaissa
 • LLM julkishallintoa koskevassa laissa
 • LLM julkisissa hankinnoissa ja ympäristölaissa
 • LLM immateriaalioikeudessa
 • LLM kansainvälisessä ja vertaileva laissa
 • LLM kansainvälisessä ympäristösäännöissä
 • LLM oikeudenkäynnissä ja riitojen ratkaisemisessa
 • LLM kansallisen turvallisuuden lain
 • Yleinen LLM
 • SJD eri aloilla

Yhteiset tutkintovaatimukset

 • JD / kauppatieteiden maisteri
 • JD / julkishallinnon maisteri
 • JD / Julkisen politiikan päällikkö
 • Maisteriohjelma kansainvälisissä asioissa
 • Maisteri kansainvälisissä kehitysopinnoissa
 • MA kansainvälisen kaupan ja investointipolitiikan
 • MA kansainvälisessä tiede- ja teknologiapolitiikassa
 • Maisteriohjelmia turvallisuuspolitiikan opinnoissa
 • MA Lähi-idän tutkimuksissa
 • MA Global Communication
 • MA Aasian tutkimuksen
 • MA Euroopan ja Euraasian tutkimuksissa
 • MA Latinalaisen Amerikan ja Hemispheric Studies
 • JD / MA naistutkimuksissa
 • JD / MA julkisessa politiikassa, jossa keskitytään naistutkimuksiin
 • JD / MA historiassa, jossa keskittyminen Yhdysvaltain oikeushistoriaan
 • JD / kansanterveyslaitos
 • LLM / kansanterveyden maisteri
 • LLM / MA historiassa, jossa keskittyminen Yhdysvaltain oikeushistoriaan

Historia

Tasavallan alkuvuosina, kun maan uusi pääkaupunki oli vain pieni kokoelma julkisia rakennuksia laidunmaalla erottamattomana, presidentti George Washington kertoi kongressille perustaa kansallisen yliopiston hallituksessa.

Hänen tavoitteenaan oli kouluttaa virkamiesten tulevia sukupolvia ja luoda siten kansallinen identiteetti, joka perustuu "periaatteisiin, jotka ovat ystävällisiä tasavallan hallitukselle ja ihmiskunnan todellisille ja todellisille vapauksille". Hän jätti haltuunsa 50 osaketta Potowmack Canal Company -yhtiöltä yliopiston antamiseen ", johon kaikki heidän osuutensa omaavat nuoret ja lahjakkaat nuoret voisivat lähettää koulutuksensa loppuun kaikissa kohtalaisen kirjallisuuden sivuilla - taiteessa ja tiedekunnassa - tiedon hankkimisessa politiikan periaatteista

Vaikka vuosikymmeniä ennen George Washingtonin nimeämiskuntaa perustettaisiin kongressilaissa, vuonna 1865 perustettu George Washingtonin yliopiston oikeustieteellinen oppilaitos oli Columbian piirin ensimmäinen lakikoulu. Nykyään koulu edustaa edelleen kansallisen presidentin toiveita.

Miksi GW-laki?

Miksi sinun pitäisi valita GW-laki? Annamme sinulle viisi syytä aloittelijoille.

Poikkeuksellinen oikeudellinen koulutus

GW Law -opiskelijoita opettavat maailmanluokan tutkijat ja kokeneet harjoittajat. Yli 275 valinnaista kursseja käyttävät opiskelijat voivat toteuttaa laajan mutta syvällisen tutkinnan lain. Panostamme jokaisen opiskelijan menestykseen vahvalla akateemisella ja henkilökohtaisella tuella, johon kuuluu mentorointi, verkostoituminen ja yksi-one-urasuunnittelu, joka korostaa auttavan oppilaita etsimään niiden etujen parhaiten sopivan alueen.

Ihanteellinen sijainti Washington DC: ssä

Sijaintimme Washington DC: n sydämessä sijoittaa opiskelijamme Yhdysvaltojen dynaamisimmalle oikeudelliselle ja poliittiselle toiminnalle. Valkoinen talo, Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto, Yhdysvaltojen ulkoministeriö, K-loitolla oleva suuri laki ja Yhdysvaltain liittovaltion piiriviranomaisen valtakirja ovat kävelyetäisyydellä kampusta. Lyhyt ratsastus metroasemalla, jolla on kätevä asema kampuksella, antaa opiskelijoille mahdollisuuden kuulla korkeimman oikeuden aamulla esittämät argumentit ja palata luokkiin iltapäivällä.

Hands-on Oppimismahdollisuudet

Lähiympäristön läheisyytemme lähellä sijaitsevissa tuomioistuimissa, yrityksissä, voittoa tavoittelemattomissa valtioissa ja kansainvälisissä järjestöissä opiskelijat hyötyvät ympärivuotisesta ulkomainonnasta näissä laitoksissa. Lisäksi opettajamme koostuu näiden lähialueiden johtavien harjoittajien toimesta.

Collegial Community

Olemme tunnettuja siitä, että he ovat elinvoimaisia ​​ja mielenkiintoisia yhteisöjä, joissa sopimussuhteessa oleva professori voi auttaa opiskelijaa kesätyössä - vaikka opiskelija etsiisi asemaa muualla lain alueella. Opiskelijamme harhahtavat yhteistyötä, ei kilpailua, joten he voivat vapaasti jakaa luokkasuosituksia tai auttaa toisiaan harjoittelua varten.

Oikeustieteen maisteri

GW Lawin jatko-ohjelmat vahvistavat läheiset suhteensa JD-ohjelmaan. Lukuun ottamatta Laki- ja riitojenratkaisua koskevaa ohjelmaa, joka on rajoitettu LLM-tutkinnon hakijoiksi, jatko-opiskelijoilla on kursseja JD-opiskelijoiden kanssa, ja tästä johtuva ideoiden vaihto on hyödyllistä molemmille ryhmille. Jatko-opiskelijat voivat yhdistää perinteisesti opettamalla kursseja perusteellisilla seminaareilla, harjoittelulla, taitojen koulutuksella ja kliinisellä kokemuksella kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan oikeudelliseen koulutukseen. Kokopäiväiset tiedekunnan jäsenet kustakin erikoisalasta tarjoavat ohjeita, akateemisia neuvonantoja ja opinnäytetyön valvontaa.

Kaikki GW: n jatko-ohjelmat hyötyvät lakikoulun sijainnista Washington DC: ssä, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua vertaansa vailla oleviin akateemisiin mahdollisuuksiin sekä monien arvostettujen asiantuntijoiden, valtion virkamiesten ja tuomareiden, jotka opettavat lisäapua.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

GW Law | George Washington University

Yleinen LLM-ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden suunnitella omat opintojaksot tutkitakseen useita eri asioita Yhdysvaltain lainsäädännössä. ... [+]

Yleinen LLM-ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden suunnitella omat opintojaksot tutkitakseen useita eri asioita Yhdysvaltain lainsäädännössä. Opiskelijat, jotka työskentelevät ylemmän korkeakoulun opinnoissa, neuvottelevat korkeakouluasioista vastaavan apulaisprofessorin ja nimetyn opinnäytetyön neuvonantajan kanssa suunnitellakseen opiskelijan erityistarpeisiin räätälöidyn kattavan opinto-ohjelman. Opiskelija voi halutessaan keskittyä opintoihinsa yhdellä tai useammalla alalla, kuten perustuslaissa, rikosoikeudessa, työlaissa, yrityslaissa tai terveydenhuollossa, mutta voi valita kursseja kaikilla opetussuunnitelman aloilla. Opinnäytetyö (6690-91) ja vähintään 20 opintoviikkoa. Jos opinnäytetyöstä luovutaan, tarvitaan lisäksi 4 opintopistettä, joista kaksi on tutkintotodistuksen perusteella luokiteltu.... [-]

Yhdysvallat Washington
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi