Emory Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1916 Emory-yliopisto perusti oikeustieteellisen korkeakoulun, jolla oli korkeakoulututkinnot korkeimmillaan arvostetuimmista aikakauden instituutioista, yli 5 000 kirjojen kirjasto ja kaksikymmentäseitsemän opiskelijan luokka.

Nykyään Emory University School of Law yhdistää käytännöllisen ja kurinpidetyn näkemyksen kohti lakia koskevaa tutkimusta sitoutumalla tarjoamaan opiskelijoilleen kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia, jotka sitoutuvat heihin monimuotoisissa ja yhtenäisissä rooleissa, joita laki toimii yhteisöllämme, yhteiskunnassamme ja maailmassa. Emory Law opiskelijakeskeinen keskittyminen , innovatiiviset ohjelmat, ylentyminen ja sitoutuminen tieteelliseen tutkimukseen varmistavat, että tutkinnon suorittaneet ovat valmiita tekemään välitöntä vaikutusta valmistumisen jälkeen.

Tehtävä

Apinointi, opetus ja upottaminen maailmalle ja sen yhteisöille Emory Law tehtävänä on:

  • Tuottaa apurahaa ja kouluttaa oppilaita lain tehtävistä sosiaalisten sairauksien määrittelyssä ja käsittelemisessä; konfliktin jäsentäminen; tehokkaiden oikeudellisten, poliittisten ja markkinainstituutioiden suunnittelu; tiedottamalla ja rajoittamalla hallituksia; ja muistuttaa yhteiskunnallisista sitoumuksista.
  • Edistetään oikeusvaltioperiaatetta ja siitä saatavaa hyötyä vastuullisuudesta, yksilön oikeuksista, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, menestyvistä markkinoista ja taloudellisesta kehityksestä.
  • Viljeltävät johtajia, jotka palvelevat yhteisöä oikeuslaitoksen, hallituksen, oikeudellisen koulutuksen, yleisen edun mukaisen lain, yritysten ja lakitoimistojen roolien kautta.
  • Valmista oppilaille erilaisia ​​uranäkymiä ja muuttuvia oikeudellisia, poliittisia, sosiaalisia ja markkinaolosuhteita tarjoamalla tiukka koulutus, joka yhdistää teorian, oppi ja kokemuksellinen oppiminen.
  • Edistää huippuosaamista pyrkimällä oppilaitoksen, tiedekunnan ja henkilökunnan monimuotoisuuteen sekä helpottamaan tieteellistä tuottavuutta ja monitieteellistä vaihtoa yliopiston jäsenten, laajemman akateemisen yhteisön kanssa sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla sekä juristien kanssa.

Historia

Perustavat vuodet

Professori Herschel W. Arant ja Emory Universityn kanslerin piispa Warren A. Candler pyrkivät luomaan lakikoulun, joka olisi liitettynä kansallisesti tunnustettujen yliopistojen oikeuskouluihin, korostavat "vanhan ja arvostetun ammatin" etiikkaa ja ihanteita , "ja rohkaista lain palvelua.

Vuonna 1916 Emory Hallitus nimesi uuden koulun LQC Lamar School of Law. Lamar valmistui Emory Collegesta vuonna 1845 ja hänellä oli erinomainen ura valtiomiehenä, tutkijana ja asianajajana. Alkuperäinen sijainti (nyt Carlos Hall) oli yksi Emory Quadrangle -hotellin alkuperäisistä rakennuksista. Rakennus, jossa on graceful keskeinen portaikko ja Georgia marmori julkisivu, on suunnitellut arvostettu Beaux-Arts arkkitehti Henry Hornbostel. Kaksikymmentäkahdeksan opiskelijaa ilmoittautui syksyyn 1916.

Samuel C. Williamsin ensimmäisen johtajan johdolla Georgian ensimmäinen oikeusasiantuntija sai jäsenyyden American Law School -yhdistykseen. American Bar Association luokitteli Emoryn "A-luokan" kouluksi vuonna 1923. Ainoat muut Kaakkois-kouluihin, jotka tunnustetaan tämän nimityksen mukaan, olivat Virginia-yliopisto ja Washingtonin ja Lee-yliopisto.

E. Smythe Gambrell, Harvardin oikeustieteiden tutkinnon suorittanut, liittyi täydennyskouluun vuonna 1924. Hän palveli tiedekunnalle vasta toisen maailmansodan aattona ja myöhemmin tarjosi lahjan, joka mahdollisti nykyisen lain rakentamisen Gambrellin rakentamisen Hall, joka on nimetty hänen vanhempiensa muistoon.

Sijainnit

Atlanta

Osoite
Clifton Road,1301
30322 Atlanta, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin