Lue virallinen kuvaus

Tietoja Columbia Law Schoolista

Columbian lakikoulu on tunnettu opetussuunnitelmansa henkisestä kurinalaisuudesta ja sen tiedekunnan uraauurtavasta stipendistä. Piirretään voimaa erottamiskykyisen tutkimusyliopistomme suurista monitieteisistä resursseista ja New Yorkin maailmanlaajuisesta näyttämöstä. Opiskelijamme suorittavat lakisääteisen koulutuksensa valmiiksi ottamaan maailman haastavimmat kysymykset yli rajojen, lainkäyttöalueet, aiheet, alat ja toimialat.

Tunnettu tiedekunta

Professorimme ovat alansa johtavia tutkijoita ja huippuopettajia, jotka muotoilevat yleistä järjestystä ja oikeuskäytäntöä ympäri maailmaa.


Innovatiivinen tutkimus

Columbia Law Schoolin tutkimuskeskukset ja ohjelmat heijastavat tiedekuntamme kattamaa laajaa asiantuntemusta. Keskuksemme ja ohjelmamme käyttävät tiukkaa tiedekunnan apurahaa tutkimaan lakisääteisiä, kehittyviä ja monialaisia aloja. He kutsuvat koolle poliittisia päättäjiä, tuomareita, liike-elämän johtajia ja tutkijoita eri puolilta maailmaa ja tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä suoraan tiedekunnan ja kokeneiden tutkijoiden kanssa.


Global Law School

Columbia Law School on kansainvälisen apurahan ja ammatillisen toiminnan keskiössä. Tiedekuntamme, keskuksemme ja instituuttimme laajentavat vaikutusaan kampuksen ulkopuolella ja kansainväliseen yhteisöön. Opiskelijamme pääsevät moniin globaaleihin suuntautuneisiin mahdollisuuksiin, jotka perustuvat sekä New Yorkiin että ympäri maailmaa. Tutkinnon suorittaneet ovat hyvin valmistautuneet rajatylittävään uraan, joka kattaa julkisen, yksityisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin.


Julkisen palvelun perinne

Yksi ensimmäisistä lakisääteisistä kouluista, joilla on pro bono -vaatimus, Columbian laki ylläpitää sitoutumista julkisen palvelun edistämiseen.

Sosiaaliturvallisuusaloitteet (SJI) tarjoavat urakehitystä ja ohjelmointia yleisölle kiinnostuneille opiskelijoille ja valmistuneille, kansainvälisille ihmisoikeuksille, julkishallinnolle / hallitukselle ja lailliselle vapaaehtoistyölle. SJI toteuttaa ja valvoo myös Columbia Law Schoolin Pro Bono -ohjelmaa, joka yhdistää opiskelijat yleisen edun mukaisiin asianajajavaltuutettuihin hankkeisiin sekä Law Schoolin taattuun kesärahoitusohjelmaan.


Kokeellinen oppiminen

Kokemuksellinen oppiminen on perustavanlaatuinen tapa, jolla Columbia Law School kouluttaa opiskelijoita tulemaan eettisiksi asianajajiksi.

Alkaen vuoden 2019 luokkaan, American Bar Associationin standardit edellyttävät, että jokainen JD-opiskelija ansaitsee vähintään kuusi kokemuksellista opintopistettä tutkinnon suorittamiseksi.

Law Schoolin vahvat kliiniset ja externship-ohjelmat mahdollistavat opiskelijoiden reaalimaailman oikeudellisten ongelmien ratkaisemisen.

Urapalvelut

Kolumbian lakisääteiset tutkijat ovat maailman parhaiden työnantajien toivomia. Opiskelijamme ovat saavuttaneet johtavan roolin merkittävissä sosiaalisen oikeuden järjestöissä, asianajotoimistoissa, kansalaisjärjestöissä, julkisyhteisöissä ja akateemisissa laitoksissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Columbia University, Columbia Law School

Columbia Executive LL.M. Global Business Law on nopeutettu hybridiohjelma, joka on suunniteltu korkealuokkaisille ja kokeneille asianajajille, jotka ovat valmiita edistäm ... [+]

Columbian Vanguard Executive LL.M. Ohjelmoida

Columbia Executive LL.M. Global Business Law on nopeutettu hybridiohjelma, joka on suunniteltu korkealuokkaisille ja kokeneille asianajajille, jotka ovat valmiita edistämään uraansa, rakentamaan maailmanlaajuisen verkoston ja ottamaan johtavan aseman monimutkaisissa rajat ylittävissä liiketoimissa.

Tässä intensiivisessä ohjelmassa saat asiantuntemuksen perustan Yhdysvaltain liiketoimintaoikeudelle ja kehität ymmärtämään, miten nämä kriittiset oikeudelliset käsitteet toimivat kansainvälisessä kehyksessä. Opit Columbian tunnetusta yhtiöoikeudellisesta tiedekunnasta ja muodostavat yhteyden juristien ryhmään ympäri maailmaa.... [-]

Yhdysvallat Manhattan
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
7 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Columbia University, Columbia Law School