Columbia University, Columbia Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Columbia Law Schoolista

Columbian lakikoulu on tunnettu opetussuunnitelmansa henkisestä kurinalaisuudesta ja sen tiedekunnan uraauurtavasta stipendistä. Piirretään voimaa erottamiskykyisen tutkimusyliopistomme suurista monitieteisistä resursseista ja New Yorkin maailmanlaajuisesta näyttämöstä. Opiskelijamme suorittavat lakisääteisen koulutuksensa valmiiksi ottamaan maailman haastavimmat kysymykset yli rajojen, lainkäyttöalueet, aiheet, alat ja toimialat.

Tunnettu tiedekunta

Professorimme ovat alansa johtavia tutkijoita ja huippuopettajia, jotka muotoilevat yleistä järjestystä ja oikeuskäytäntöä ympäri maailmaa.


Innovatiivinen tutkimus

Columbia Law Schoolin tutkimuskeskukset ja ohjelmat heijastavat tiedekuntamme kattamaa laajaa asiantuntemusta. Keskuksemme ja ohjelmamme käyttävät tiukkaa tiedekunnan apurahaa tutkimaan lakisääteisiä, kehittyviä ja monialaisia aloja. He kutsuvat koolle poliittisia päättäjiä, tuomareita, liike-elämän johtajia ja tutkijoita eri puolilta maailmaa ja tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä suoraan tiedekunnan ja kokeneiden tutkijoiden kanssa.


Global Law School

Columbia Law School on kansainvälisen apurahan ja ammatillisen toiminnan keskiössä. Tiedekuntamme, keskuksemme ja instituuttimme laajentavat vaikutusaan kampuksen ulkopuolella ja kansainväliseen yhteisöön. Opiskelijamme pääsevät moniin globaaleihin suuntautuneisiin mahdollisuuksiin, jotka perustuvat sekä New Yorkiin että ympäri maailmaa. Tutkinnon suorittaneet ovat hyvin valmistautuneet rajatylittävään uraan, joka kattaa julkisen, yksityisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin.


Julkisen palvelun perinne

Yksi ensimmäisistä lakisääteisistä kouluista, joilla on pro bono -vaatimus, Columbian laki ylläpitää sitoutumista julkisen palvelun edistämiseen.

Sosiaaliturvallisuusaloitteet (SJI) tarjoavat urakehitystä ja ohjelmointia yleisölle kiinnostuneille opiskelijoille ja valmistuneille, kansainvälisille ihmisoikeuksille, julkishallinnolle / hallitukselle ja lailliselle vapaaehtoistyölle. SJI toteuttaa ja valvoo myös Columbia Law Schoolin Pro Bono -ohjelmaa, joka yhdistää opiskelijat yleisen edun mukaisiin asianajajavaltuutettuihin hankkeisiin sekä Law Schoolin taattuun kesärahoitusohjelmaan.


Kokeellinen oppiminen

Kokemuksellinen oppiminen on perustavanlaatuinen tapa, jolla Columbia Law School kouluttaa opiskelijoita tulemaan eettisiksi asianajajiksi.

Alkaen vuoden 2019 luokkaan, American Bar Associationin standardit edellyttävät, että jokainen JD-opiskelija ansaitsee vähintään kuusi kokemuksellista opintopistettä tutkinnon suorittamiseksi.

Law Schoolin vahvat kliiniset ja externship-ohjelmat mahdollistavat opiskelijoiden reaalimaailman oikeudellisten ongelmien ratkaisemisen.

Urapalvelut

Kolumbian lakisääteiset tutkijat ovat maailman parhaiden työnantajien toivomia. Opiskelijamme ovat saavuttaneet johtavan roolin merkittävissä sosiaalisen oikeuden järjestöissä, asianajotoimistoissa, kansalaisjärjestöissä, julkisyhteisöissä ja akateemisissa laitoksissa.

Sijainnit

Manhattan

Osoite
435 West 116th Street
10027 Manhattan, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin