Lue virallinen kuvaus

Malli Law School: Kansainvälinen laki, terveys laki, ja teollis- ja tekijänoikeudet ohjelmat ovat kärjessä kansakunta. Kansallinen Jurist lehti nimesi meille parhaan joukkoon 25 oikeustieteellisten tiedekuntien, jotka tarjoavat parhaan yleisen edun mukainen lainsäädäntö mahdollisuuksia. Lehdessä kerrotaan myös listattu meille keskuudessa ensimmäisen "kunnia rulla oikeustieteellisten tiedekuntien", jotka tarjoavat parhaan käytännön koulutusta.

Jännittävää Sijainti: Olemme sijaitsee sydämessä yliopiston Circle, kukoistava kulttuurinen naapuruston Clevelandissa. Cleveland "comeback ruokkivat taiteen ja kulttuurin" mutta se on valittu muun kaupunkia ympäri maailmaa, koska paikka vierailla 2015 New York Times, Los Angeles Times, YTJ: n ja Travel and Leisure.

Broad Opetussuunnitelma: Tarjoamme JD, varatuomari, ja SJD astetta. OTK opiskelijat suorittavat suurimman osan luokkien kanssa JD ja SJD opiskelijoille. Tarjoamme neljä OTK astetta: International Business Law, teollis- ja tekijänoikeudet, Yhdysvallat ja Global Legal Studies, ja kansainvälisen rikosoikeuden.

Proud History: Tutkinto Yhdysvaltain ja Global Legal Studies, ensin tarjosi syksyllä 1992, oli ensimmäisten joukossa LLM astetta tarjotaan Yhdysvalloissa yksinomaan tutkinnon ulkomaisen lain kouluissa. Muiden OTK astetta on tarjottu lähes 10 vuotta. Olemme yhteistyössä johtavien oikeustieteellisten tiedekuntien ulkomailla - kuten Comillas paavillisen yliopiston Madridissa, Middlesex University Lontoossa, Pariisin yliopiston Dauphine, Itä-Kiinan University of Political Science and Law Shanghaissa, ja Varsinais yliopiston valtio-opin ja lain Chongqin - alkaen joka monet OTK opiskelijat ilmoittautuvat.

Kasvava läsnäolomme: Olemme valmistuneet 1000 OTK opiskelijoita kymmenistä maassa viidellä mantereella. Valmistuneista harjoitella ja opettaa lakia johtava asianajotoimistot, yritysten ja yliopistojen kanssa. Vuonna 2015-2016, Office of Foreign Graduate Legal Studies kirjoilla 73 LLMs ja 25 SJD opiskelijoille.

Asiantuntija tiedekunta: Meidän oikeustieteellisen tiedekunnan on rankattu 25. vuonna kansakunta tieteellisissä vaikutus. Ne totesi oman alansa asiantuntijoita, ja heidän ensimmäinen prioriteetti on menestyksen opiskelijoille. Meillä on viihtyisä ympäristö, joka kannustaa yhteistyötä professorit, ylläpitäjät, henkilökunta, opiskelijat ja alumnit. Kun liityt lakikoulun olet osa oikeusjärjestelmämme perhe.

Connected Toimielin: Olemme osa Case Western Reserve University, korkealle rankattu tutkimuslaitos yli 5800 jatko-ja ammatillinen opiskelijaa ja yli 5000 opiskelijaa. Yliopisto on myös koti Weatherhead School of Management, asia School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, School of Graduate Studies, Jack, Joseph ja Morton Mandel School of Applied Social Sciences, ja College of Arts and Sciences. Yliopistomme ilmoittautuu yli 1800 kansainvälistä opiskelijaa maassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssi

Case Western Reserve University School of Law

Neljän viikon kesä johdatus Yhdysvaltojen common law ja Yhdysvaltojen oikeudellinen tutkimus, kirjoittaminen ja analyysi, ja mahdollisuus parantaa oikeudellisten Englanti ... [+]

Kesä Kieli ja Law Institute on intensiivinen neljän viikon koulutus kokemus yksinomaan ulkomaisten oikeudellisten ammattilaisille ja opiskelijoille. Instituutin tarkoituksena on:

Perehdyttää opiskelija käytännön ja tutkimuksen lain Yhdysvalloissa; Antaa opiskelijoille käytännön johdatus Yhdysvaltain oikeudellinen tutkimus ja analyysi; ja Parantaa opiskelijoiden Englanti kielitaito kautta integroidun Englanti oikeudellisesti ohjelmaan.

Suoritettuna päivittäin School of Law, joka sijaitsee luonnonkauniilla kaupunkien kampuksella Case Western Reserve University kulttuurin keskus Cleveland University Circle, instituutti on pitkälle ohjelman tarkoituksena on laajentaa ja kiillottaa ulkomaisten opiskelijoiden jo vahva Englanti viestintätaidot taas käyttöön niitä Amerikan tapaoikeuden käytäntöjä ja valmistaa heitä jäykkyys Yhdysvaltain lainsäädännön koulun tutkimus.... [-]

Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

OTK

Case Western Reserve University School of Law

Keskity Yhdysvaltain liikejuridiikkaan sovellettuna kansainvälisiä tapahtumia. ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti (OTK) in International Business Law on suunniteltu antamaan tutkinnon oikeustieteellisten tiedekuntien Yhdysvaltojen ulkopuolella mahdollisuuden opiskella Yhdysvaltojen liikejuridiikkaan sovellettuna kansainvälisiä tapahtumia.

Ohjelma valmistaa opiskelijoita virkoihin kansainvälisistä asianajotoimistoista, in-house oikeudelliset osastot monikansallisten yritysten, valtion virat ja muut voittoa ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden liiketoimintaa kansainvälisesti.

Yhden vuoden ohjelma vaatii täyspäiväistä ja 24 tuntia tietenkin opintopistettä.

Pakolliset kurssit: Yhdysvaltain sopimusoikeutta OTK (3) Business Associations (4) US Legal kirjoittaminen (2) Yhdysvaltain Tieteellinen Legal Writing (1) Ulkomaiset Graduate Seminar (1, syksy) + (1, kevät) ... [-]
Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Case Western Reserve University School of Law

Keskittyy kansainvälisen rikosoikeuden ja menettely, kansainvälisen humanitaarisen oikeuden ja kansallisen turvallisuuden lain. Jälkipuolisko externship saatavilla opiske ... [+]

LLM Kansainvälinen rikosoikeuden - sekä ulko- ja Yhdysvaltain valmistuneet

Opettanut johtavat alan asiantuntijat, tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille, joilla on oikeustieteen tutkinto kanssa syvällinen tuntemus kansainvälisen rikosoikeuden ja menettely, kansainvälisen humanitaarisen oikeuden ja kansallisen turvallisuuden lain. Se antaa niille harjoitella kansainvälistä rikosoikeutta ennen kansainvälisten tuomioistuinten tai kansalliset tuomioistuimet. Yhden vuoden ohjelma perustuu meidän lain koulussa, mutta opiskelijoilla on mahdollisuus ottaa toisen lukukauden kansainvälisen tuomioistuimen. Tutkinto on saatavilla myös amerikkalaista opiskelijaa osa-aikaisesti yli kaksi vuotta.... [-]

Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Case Western Reserve University School of Law

Keskity Yhdysvaltain laki, jossa on joustava opetussuunnitelma, paras varatuomari valmistelu Yhdysvaltain bar tentti. ... [+]

Master of Laws (LL.M.) Yhdysvaltain ja Global Legal Studies on yleinen OTK ohjelma, jonka tavoitteena on antaa ulkomaisille asianajajat perustiedot Yhdysvaltain lainsäädännössä. Räätälöimme opetussuunnitelman taustalla ja edut kunkin opiskelijan. Koska opetussuunnitelma on joustava, suosittelemme LLMs valmistautuu Yhdysvaltain bar tentti valita OTK Yhdysvaltain ja Global Legal Studies kanssa luokat bar-testattu aiheita.

Yhden vuoden ohjelma vaatii täyspäiväistä ja 24 luotto tuntia tietenkin opintopistettä.

Pakolliset kurssit USA sopimusoikeutta OTK (3) - US Legal Writing (2) - Yhdysvaltain Tieteellinen Legal Writing (1) - Ulkomaiset Graduate Seminar (1, syksy) + (1, kevät) Sertifiointi Ohjelmat ... [-]
Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Case Western Reserve University School of Law

Keskity patentit, tavaramerkit, tekijänoikeudet ja liikesalaisuudet. ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti (OTK) in Intellectual Property Law on suunniteltu tarjoamaan tutkinnon ulkomaisen lain koulujen kanssa syvä ymmärrys opin ja politiikan Yhdysvallat teollis- ja tekijänoikeudet, mukaan lukien patentit, tavaramerkit, tekijänoikeudet ja liikesalaisuudet.

Henkinen omaisuus on tullut keskittyä maailmanmarkkinoilla ja tietoa taloudesta, jossa esitellään joitakin tärkeimpiä ja monimutkaisia ​​kysymyksiä, joita oikeusjärjestelmien sekä liiketoiminnan, viihde ja teknologian yhteisöjä.

Yhden vuoden ohjelma vaatii täyspäiväistä ja 24 tuntia tietenkin opintopistettä.

Pakolliset kurssit Yhdysvaltain sopimusoikeutta OTK (3) - Patent Law (3) tai Intellectual Property Survey (2) - Tekijänoikeutta (3) tai International Intellectual Property Law (3) - Trademark Law (3) tai International Intellectual Property Law (3) - US Legal Writing (2 ) - USA Scholarly Legal Writing (1) - Foreign Graduate Seminar (1, syksy) + (1, kevät) aikana ulko- Graduate Seminar, opiskelijat työskentelevät kohti erikoistuneita OTK tutkinto Immateriaalioikeus on saatava arvosana H on tutkimus paperi, vaaditaan jälkipuoliskolla, koskevasta immateriaalioikeuden aihe. Arvosana H vastaa B + tai parempi. Opiskelijat, jotka saavat arvosanaksi S tutkimus paperi saavat varatuomari Yhdysvaltain ja Global Legal Studies ja todistuksen Immateriaalioikeus. Valinnaisia ​​kursseja: ... [-]
Yhdysvallat Cleveland
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

LLM Residential Program at Case Western Reserve University

Why Cleveland?