Case Western Reserve University School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Malli Law School: Kansainvälinen laki, terveys laki, ja teollis- ja tekijänoikeudet ohjelmat ovat kärjessä kansakunta. Kansallinen Jurist lehti nimesi meille parhaan joukkoon 25 oikeustieteellisten tiedekuntien, jotka tarjoavat parhaan yleisen edun mukainen lainsäädäntö mahdollisuuksia. Lehdessä kerrotaan myös listattu meille keskuudessa ensimmäisen "kunnia rulla oikeustieteellisten tiedekuntien", jotka tarjoavat parhaan käytännön koulutusta.

Jännittävää Sijainti: Olemme sijaitsee sydämessä yliopiston Circle, kukoistava kulttuurinen naapuruston Clevelandissa. Cleveland "comeback ruokkivat taiteen ja kulttuurin" mutta se on valittu muun kaupunkia ympäri maailmaa, koska paikka vierailla 2015 New York Times, Los Angeles Times, YTJ: n ja Travel and Leisure.

Broad Opetussuunnitelma: Tarjoamme JD, varatuomari, ja SJD astetta. OTK opiskelijat suorittavat suurimman osan luokkien kanssa JD ja SJD opiskelijoille. Tarjoamme neljä OTK astetta: International Business Law, teollis- ja tekijänoikeudet, Yhdysvallat ja Global Legal Studies, ja kansainvälisen rikosoikeuden.

Proud History: Tutkinto Yhdysvaltain ja Global Legal Studies, ensin tarjosi syksyllä 1992, oli ensimmäisten joukossa LLM astetta tarjotaan Yhdysvalloissa yksinomaan tutkinnon ulkomaisen lain kouluissa. Muiden OTK astetta on tarjottu lähes 10 vuotta. Olemme yhteistyössä johtavien oikeustieteellisten tiedekuntien ulkomailla - kuten Comillas paavillisen yliopiston Madridissa, Middlesex University Lontoossa, Pariisin yliopiston Dauphine, Itä-Kiinan University of Political Science and Law Shanghaissa, ja Varsinais yliopiston valtio-opin ja lain Chongqin - alkaen joka monet OTK opiskelijat ilmoittautuvat.

Kasvava läsnäolomme: Olemme valmistuneet 1000 OTK opiskelijoita kymmenistä maassa viidellä mantereella. Valmistuneista harjoitella ja opettaa lakia johtava asianajotoimistot, yritysten ja yliopistojen kanssa. Vuonna 2015-2016, Office of Foreign Graduate Legal Studies kirjoilla 73 LLMs ja 25 SJD opiskelijoille.

Asiantuntija tiedekunta: Meidän oikeustieteellisen tiedekunnan on rankattu 25. vuonna kansakunta tieteellisissä vaikutus. Ne totesi oman alansa asiantuntijoita, ja heidän ensimmäinen prioriteetti on menestyksen opiskelijoille. Meillä on viihtyisä ympäristö, joka kannustaa yhteistyötä professorit, ylläpitäjät, henkilökunta, opiskelijat ja alumnit. Kun liityt lakikoulun olet osa oikeusjärjestelmämme perhe.

Connected Toimielin: Olemme osa Case Western Reserve University, korkealle rankattu tutkimuslaitos yli 5800 jatko-ja ammatillinen opiskelijaa ja yli 5000 opiskelijaa. Yliopisto on myös koti Weatherhead School of Management, asia School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, School of Graduate Studies, Jack, Joseph ja Morton Mandel School of Applied Social Sciences, ja College of Arts and Sciences. Yliopistomme ilmoittautuu yli 1800 kansainvälistä opiskelijaa maassa.

Sijainnit

Cleveland

Case Western Reserve University School of Law

Osoite
Case Western Reserve University School of Law
Foreign Graduate Legal Studies
11075 East Blvd44106-7148 Cleveland, Ohio, Yhdysvallat
Puhelin
+1 216-368-2083