Lue virallinen kuvaus

Tilaisuus. Yhteisö. Innovaatio.

Suunniteltu kansainvälisille ja kotimaisille oikeustieteilijöille, meidän LL.M. Ohjelmissa on joustavia opetussuunnitelmia, joihin sisältyy runsaasti erikoistuneita lakikursseja ja seminaareja sekä kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia. Opiskelijana sinua tukee lainopillinen yhteisö, joka on ainutlaatuinen yhteistyökyky, mukaan lukien opettajat, jotka ovat intohimoisia koulutuksesta ja LL.M.n maailmanlaajuisesta verkostosta. alumni. LL.M. AUWCL-ohjelmissa on runsaasti kursseja, kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia ja erityisiä tapahtumia, jotka tarjoavat arvokkaita mahdollisuuksia opiskelijoille vuorovaikutuksessa johtavien lakimiesten, päättäjien, yritysjohtajien ja diplomaattien kanssa. Kutsumme sinut selvittämään, mitä AUWCL-tutkinto voi tehdä sinulle.

Kansainväliset opiskelijat asuinalueella LL.M. AUWCL-ohjelmat voivat saada NY Bar -tutkimuksen. Suurin osa näistä opiskelijoista ottaa Yhdysvaltain oikeuslaitokset, oikeudellinen tutkimus ja kirjoittaminen, oikeudellinen etiikka ja kaksi kurssia US-järjestelmän perusasiat.

Kuinka hakea

OTK Kelpoisuusvaatimukset

Jotta opiskelija voi saada korkeakoulututkinnon, hakijan on:

· Pidä Juris-tohtori (JD) yhdysvaltalaisesta oikeuskoulusta, joka on akkreditoitu American Bar Association -yhdistyksellä (ABA) tai ensimmäisen asteen laissa ulkomaisesta oikeustieteellisestä oppilaitoksesta vastaavilla standardeilla.

· Lähetä täytetty hakemuslomake sekä tositteet ennen hakemuksen määräaikaa

· Kansainvälisten hakijoiden on täytettävä englannin kielen taitoa koskeva vaatimus

· Hakijat LL.M. kansainvälisissä ihmisoikeuksissa

OTK Scholarship Opportunities

  • Tarvittavat ja ansioituneet apurahat: kaikki viisi LL.M. ohjelmat tarjoavat apurahoja. Nämä osittaiset opintotukiosuudet ovat saatavilla rajoitetulle lukumäärälle LL.M. opiskelijoille. Apurahahakemukset tulee toimittaa LL.M. sovellus. Apurahat myönnetään akateemisten ansioiden ja rahoitustarpeiden perusteella. Lisätietoja apurahoista löydät stipendin verkkosivuilta.

  • ILSP Alumni -rahasto: LL.M. International Legal Studies tarjoaa kuusi täysi-asteen apurahaa. Alumni-rahaston apurahat myönnetään äskettäin hyväksytyille opiskelijoille, jotka näyttävät tiukan akateemisen omistautumisen kansainvälisen oikeuden kysymysten edistämiseen. Apurahahakemukset on toimitettava täydellisellä LLM-hakemuksella. Epätäydellisiä hakemuksia ei oteta huomioon. Hakemuksen määräaika on 1. maaliskuuta syksyn palkinto ja 1. lokakuuta kevätpalkinto. Tutustu Alumni Fund Scholarship -sivulle yksityiskohtaisten sääntöjen ja sovellustietojen perusteella.

  • OTK Apurahat laissa

  • Kesäohjelmien apurahat: Hakijoille, jotka ovat osallistuneet kesäohjelman ohjelmaan oikeustieteellisessä koulussa, voidaan myöntää erityisiä apurahoja.

määräajat

Viisumivaatimusten vuoksi LL.M. Ohjelmilla on aikaisempi hakemusten määräaika kaikille kansainvälisille hakijoille, jotka tarvitsevat viisumin.

Syksyn sisäänpääsyn määräajat

· Kansainväliset opiskelijat 1. toukokuuta

· Yhdysvaltain kansalaiset / pysyvät asukkaat 1. heinäkuuta *

Kevätvalinnalle asetetut määräajat

· Kansainväliset opiskelijat 1. lokakuuta

· Yhdysvaltain kansalaiset / pysyvät asukkaat 1. marraskuuta *

· Hybridi LL.M. ensimmäinen joulukuuta

* Tietyissä olosuhteissa ohjelma voi pidentää hakemusten määräaikaa Yhdysvaltojen kansalaisille ja pysyville asukkaille. Ota yhteyttä Office of Graduate Admissions suoraan nähdäksesi, jos olet oikeutettu tähän poikkeukseen. Viisumin käsittelyaikojen vuoksi hakijan, joka tarvitsee viisumin, on noudatettava ilmoitettuja määräaikoja.

· Viralliset kopiot akateemisista tiedostomuodoista

Hakijoiden on toimitettava viralliset asiakirjat tai noterioidut täysikokoiset kopiot kaikista lain, jatko- ja perustutkinnon suorittaneista kouluista, mukaan lukien kaikkien kurssien, tutkimusten ja merkkien kirjaaminen.

'Virallisella' tarkoitetaan kopiota alkuperäisestä asiakirjasta, joka on sertifioitu koulunne virkamiehen tai notaarin toimesta. Faksikopioita ja valokopioita akateemisista tiedoista ei hyväksytä. Kirjoitukset on kirjoitettava koulun äidinkielelle. Jos tämä kieli ei ole englanti, asiakirjoihin on liitettävä sertifioitu käännös. Laitosten on lähetettävä tarvittavat asiakirjat suoraan tutkijakoulutukseen.

LSAC: n kautta verkossa toimivat kansainväliset hakijat voivat luovuttaa opintosuorituksia LSAC: n Document Assembly Service -palvelun kautta. Tämä palvelu sisältyy LSAC: n rekisteröintimaksuon verkkopalvelujen käyttämiseen. Lisäksi LSAC-järjestelmää käyttävät kansainväliset hakijat voivat valita (ei vaadita) rekisteröidä LSAC: n kansainvälisen transkriptiotodennuksen ja -arviointipalvelun lisämaksusta. Käyttämällä tätä järjestelmää LSAC tunnistaa ja arvioi kansainvälisiä akateemisia tietueita.

Vaikka ei vaadita, LL.M. Ohjelmat hyväksyvät myös EducationUSA: n ja WES: n akateemisten asiakirjojen jäljennökset ja oikeaksi todistetut jäljennökset. Hakijan tulee ottaa yhteyttä WES: hen suoraan toimituksen järjestämiseksi. Löydät lisätietoja EducationUSA: sta ja WES: stä verkossa.

· 2 suositusta

Hakijoiden on toimitettava vähintään kaksi lakimiesammatin, työnantajan tai muun hakijan akateemisen pätevyyden tuntemaa kirjeenvaihdosta. Henkilökohtaisia ​​viitteitä ei hyväksytä. Hakijan tulee tutustua viittauksiin LL.M. Ohjelma ja jokainen viittaus kohdennetaan erityisesti hakijan soveltuvuuteen yrityksen jatko-oikeudellisesta tutkimuksesta. Hakijan on myös selitettävä, että palkintolautakunta painottaa huomattavasti kirjeitä. Suosituskirjeet voidaan joko lähettää sinetöidyissä ja allekirjoitetuissa kirjekuoreissa yhdessä hakemuksen kanssa tai lähettää suoraan toimistoon.

· Henkilökohtainen lausuma

Hakijoiden on toimitettava 1-2 sivun yksivaiheinen essee, joka käsittelee seuraavaa:

· Miksi haluat harjoittaa LL.M. American University Washington College of Law .

· Miten luulet LL.M. auttaa sinua saavuttamaan lyhyen ja pitkän aikavälin ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteet.

· Mitä työssä ja muissa kokemuksissa olette erityisen tärkeitä hakemuksessanne.

· 55,00 dollaria käyttömaksu

Jokaisen hakulomakkeen mukana on oltava 55 dollarin käyttömaksu, joka voidaan maksaa verkossa online-hakulomakkeella. Hakemusmaksua ei voi palauttaa. Tarvittaessa Yhdysvaltoihin "Washington College of Law" maksettava sekki tai Yhdysvaltain maksumääräys voidaan lähettää ohjelmaan postitse. Kaikki tarkastukset on tehtävä pankilla, jolla on sivuliike Yhdysvalloissa. Thomas Cook ja Barclayn matkasekit ovat myös hyväksyttäviä maksutapoja. Käteistä ei voida hyväksyä.

· Virallinen todistus englanniksi

Kansalaisuudesta riippumatta hakijoiden, joiden ensimmäisenä kielenä ei ole englanti, on suoritettava TOEFL-, IELTS-, PTE- tai Kansas-tentti ja täytettävä jäljempänä esitetyt vähimmäistulokset.

Poikkeuksia tähän käytäntöön myönnetään hakijoille, jotka:

· A. Pidä ensimmäisen asteen tutkintotodistus laitokselta, jossa englanti on opetuskieli ja sen maan virallinen kieli, jossa yliopisto sijaitsee, on englanti (ks. Täydellinen luettelo poikkeuksetta maista) tai

· B. Pidä kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto laitokselta, jonka on akkreditoitu yhdysvaltalainen alueellinen akkreditointielin (tarkista verkkosivuilla täydellinen luettelo maista).

Englanninkieliset testitulokset eivät saa olla yli kaksi vuotta vanhoja. Käy allaolevissa sivustoissa järjestämään koepäivämäärä tai pyytämään pisteitä lähetettäväksi American Universitylle.

· Englannin kielen oppiminen (TOEFL) American University Washington College of Law Schoolin laitokoodi on 8188 ja osastokoodi on 03.

· International English Language Testing System (IELTS)

· Pearson Test of English (PTE)

Englannin kielen minimipistemäärät

Jotta voidaan ottaa huomioon pääsy, vaaditut vähimmäisarvot ovat seuraavat:

· TOEFL 84 ibt tai 563 paperipohjainen

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

Kansas 70 tai uudempi kussakin alajaksossa; 350 tai enemmän kokonaispistemäärästä

Huomaa: Edellä olevat tulokset ovat vähimmäispistemäärät ottamista varten. Minimitulostusvaatimuksen täyttäminen ei takaa ohjelmalle pääsyä. Jos et täytä vähimmäisvaatimusta, ota yhteyttä Yhdysvaltojen yliopiston kautta saatavissa olevaan englanninkieliseen ohjelmaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) tarjoaa ainutlaatuisen tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman (IP Law) yhdellä maailman johtavista teollis- ja te ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) tarjoaa ainutlaatuisen tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman (Intellectual Property) kautta yhdellä maailman johtavista henkisen omaisuuden ja tietolakien tutkimuskeskuksista. Hakemukset on nyt hyväksytty Information Justice -apurahoille - ansio-apuraha, harjoittelu ja mentorointiohjelma erinomaisille hakijoille.

Erinomaiset hakijat voivat saada tietohallintoapurahaa, joka sisältää lukukausimaksun jopa puolet vaadituista hyvityksistä sekä mentoroinnin ja tilaisuuden organisoida erikoistumisalueeseen liittyvän tapahtuman.

OTK Ohjelman ominaisuudet

Luottotarpeet

AUWCL tarjoaa ABA: n hyväksymän LL.M. tutkinto immateriaalioikeudessa. Tutkinnon suorittaminen edellyttää:... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Washington College of Law

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto (Advocacy LL.M.-ohjelma) American University Washington College of Law , jota hallinnoi lakikoulun Stephen S. Weinsteinin oikeudenkäynt ... [+]

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto (Advocacy LL.M.-ohjelma) American University Washington College of Law , jota hallinnoi lakikoulun Stephen S. Weinsteinin oikeudenkäyntiä edistävä ohjelma, yhdistää tiukan akateemisen osan ja käytännön oikeudenkäyntikoulutuksen laajan. Ohjelma tarjoaa joukon kursseja, ulkomaalaisia ​​ja mahdollisuuksia harjoittaa oikeudellista apurahaa ja saada opetuskokemusta. Tärkeät painopisteet Advocacy LL.M. Ohjelma on nykyaikaisen teknologian käyttö oikeudenkäynteissä ja eettisten oikeudenkäyntien asianajajien koulutus. Ohjelman innovatiivinen opetussuunnitelma auttaa valmistuneita valmistautumaan kaikkiin riita-asioihin.

Advocacy LL.M. on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisimman joustavaa. Se on kehitetty ottamaan huomioon opiskelijoiden ja ammattilaisten erilaiset tarpeet ja edut. Ohjelmaan osallistujat voivat valita yksilöllisen opetussuunnitelman luettelosta 17 ydinkokeilun edistämiskursseista ja 40 oikeudenkäyntikursseista. Jokainen opiskelija on suorittanut Advanced Trial Advocacy ja etiikka koealan juristien kursseille ennen kuin hän saa LL.M. asteen. LL.M. tutkinto, opiskelija on velvollinen ansaitsemaan vähintään 24 opintopistettä, kun hän opiskelee täysi- tai osa-aikatyötä.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Washington College of Law

Washington DC: n sydämessä LL.M. oikeusohjelmassa ... [+]

LL.M. erilainen

American University Washington College of Law oikeustieteellinen korkeakoulu valmistelee sinua ymmärtämään kysymyksiä, jotka ovat lain, politiikan ja kaikkien hallintotasojen leikkauspisteissä laaja-alaisesti julkisen Yhdysvalloissa.

Tämä on LL.M. erilainen. Suunniteltu sekä kotimaisille että kansainvälisille oikeustieteilijöille, joilla on vahva kiinnostus Yhdysvaltain hallintoon ja politiikkaan, demokratian dynamiikkaan ja oikeusvaltion merkitykseen, LL.M. laissa ja hallituksessa ottaa oppilaat laajalle ja syvälliselle tutkimukselle ajan tärkeimmistä poliittisista kysymyksistä. Organisoivaa opetusperiaatettamme on, että parhaiten valmistautuneet lakimiehet ja analyytikot sääntelylainsäädännön aloilla eivät vain ymmärrä tiukasti tiettyjä aiheita vaan hallitsevat myös teorioita, poliittisia voimia ja institutionaalisia todellisuuksia, jotka määrittelevät Yhdysvaltojen julkisoikeuden.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Washington College of Law

Tämä ohjelma tunnistaa luonne kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön kuin monikulttuurisessa ja monikielisessä maassa, jossa ihmisoikeuksien puolustajiin, asianajajiin j ... [+]

Viimeisten 15 vuotta ohjelman koordinoinnista tutkijakollegiumista Akatemian ihmisoikeuksien ja kansainvälisen humanitaarisen oikeuden, olemme tunnistaneet selkeä tarve koulutusta ja ammattilaisille, etenkin ulkomailla, jossa on erityinen intressi ihmisoikeuksia.

Tämä ohjelma tunnistaa luonne kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön kuin monikulttuurisessa ja monikielisessä maassa, jossa ihmisoikeuksien puolustajiin, asianajajiin ja hallitusten edustajat keskustelemaan ja muovaavat uudet standardit ihmisarvon, että kaikki valtiot kansainvälisen yhteisön Niiden on noudatettava. OTK Ihmisoikeuksien ja humanitaarisen lain hoidetaan kokonaan espanjaksi yksiselitteisesti tarkastellaan tarvetta asiantuntija kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa koulutusta.... [-]

Yhdysvallat Washington
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
18 - 24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
American University Washington College of Law

American University tarjoaa kaksi erilaista ihmisoikeusradan - hybridi LL.M. kansainvälisessä ihmisoikeus- ja humanitaarisessa oikeudessa sekä kansainvälisessä oikeudenkä ... [+]

American University tarjoaa kaksi erilaista ihmisoikeusradan - hybridi LL.M. Kansainvälisen ihmisoikeuksien ja humanitaarisen lain ja asuinpaikkojen ihmisoikeuksien Erikoistuminen International Legal Studies Program. Molemmissa ohjelmissa käsitellään kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön erikoistumiskoulutusta Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Hybridiohjelma, jossa on sekä paikan päällä että kotikäyttöön tarkoitettuja komponentteja, mahdollistaa korkealaatuisen opetussuunnitelman, jossa on joustava ja kätevä muoto. Molempien ohjelmien opiskelijat ovat vuorovaikutuksessa yli 40 maailmankuulun asiantuntijan, kuten ihmisoikeus- ja humanitaarisen oikeuden asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat peräisin tiedemaailmasta, kansainvälisistä tuomioistuimista, kansalaisyhteiskunnan järjestöistä ja kansainvälisistä järjestöistä.... [-]

Yhdysvallat Washington
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
18 - 24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
American University Washington College of Law

Yhtenä johtava kansainvälinen oikeus LL.M. kansainvälisen kauppaoikeuden, kansainvälisen kaupan ja investointien, kansainvälisen kaupallisen välimiesmenettelyn, kansainvä ... [+]

Missä maailma tavoittelee lakia

Yhtenä johtava kansainvälinen oikeus LL.M. (ILSP) tarjoaa kattavan koulutuksen, johon sisältyy runsaasti kansainvälisiä oikeustieteitä ja seminaareja, kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia ja erityisiä tapahtumia, jotka edistävät vuorovaikutusta kansainvälisten asianajajien, diplomaattien, yritysjohtajien ja päätöksentekijät. Erinomainen tiedekunta ja hallinto ovat luoneet vahvat siteet useille kansainvälisille, valtiollisille ja kansalaisjärjestöille Washingtonin pääkaupunkiseudulla ja ulkomailla.

erikoisalat

Vaikka erikoistumista ei vaadita, monet kansainvälisen oikeudellisen opinto-ohjelman opiskelijoista haluavat keskittää opintonsa johonkin jäljempänä luetelluista kansainvälisen oikeuden kahdeksasta osa-alueesta. Jos haluat saada ILSP-tutkintoon erikoistumistodistuksen, opiskelijan on täytettävä 12 op kursseista heidän erikoistumisessaan.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16