American University Washington College of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tilaisuus. Yhteisö. Innovaatio.

Suunniteltu kansainvälisille ja kotimaisille oikeustieteilijöille, meidän LL.M. Ohjelmissa on joustavia opetussuunnitelmia, joihin sisältyy runsaasti erikoistuneita lakikursseja ja seminaareja sekä kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia. Opiskelijana sinua tukee lainopillinen yhteisö, joka on ainutlaatuinen yhteistyökyky, mukaan lukien opettajat, jotka ovat intohimoisia koulutuksesta ja LL.M.n maailmanlaajuisesta verkostosta. alumni. LL.M. AUWCL-ohjelmissa on runsaasti kursseja, kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia ja erityisiä tapahtumia, jotka tarjoavat arvokkaita mahdollisuuksia opiskelijoille vuorovaikutuksessa johtavien lakimiesten, päättäjien, yritysjohtajien ja diplomaattien kanssa. Kutsumme sinut selvittämään, mitä AUWCL-tutkinto voi tehdä sinulle.

Kansainväliset opiskelijat asuinalueella LL.M. AUWCL-ohjelmat voivat saada NY Bar -tutkimuksen. Suurin osa näistä opiskelijoista ottaa Yhdysvaltain oikeuslaitokset, oikeudellinen tutkimus ja kirjoittaminen, oikeudellinen etiikka ja kaksi kurssia US-järjestelmän perusasiat.

Kuinka hakea

OTK Kelpoisuusvaatimukset

Jotta opiskelija voi saada korkeakoulututkinnon, hakijan on:

· Pidä Juris-tohtori (JD) yhdysvaltalaisesta oikeuskoulusta, joka on akkreditoitu American Bar Association -yhdistyksellä (ABA) tai ensimmäisen asteen laissa ulkomaisesta oikeustieteellisestä oppilaitoksesta vastaavilla standardeilla.

· Lähetä täytetty hakemuslomake sekä tositteet ennen hakemuksen määräaikaa

· Kansainvälisten hakijoiden on täytettävä englannin kielen taitoa koskeva vaatimus

· Hakijat LL.M. kansainvälisissä ihmisoikeuksissa

OTK Scholarship Opportunities

  • Tarvittavat ja ansioituneet apurahat: kaikki viisi LL.M. ohjelmat tarjoavat apurahoja. Nämä osittaiset opintotukiosuudet ovat saatavilla rajoitetulle lukumäärälle LL.M. opiskelijoille. Apurahahakemukset tulee toimittaa LL.M. sovellus. Apurahat myönnetään akateemisten ansioiden ja rahoitustarpeiden perusteella. Lisätietoja apurahoista löydät stipendin verkkosivuilta.

  • ILSP Alumni -rahasto: LL.M. International Legal Studies tarjoaa kuusi täysi-asteen apurahaa. Alumni-rahaston apurahat myönnetään äskettäin hyväksytyille opiskelijoille, jotka näyttävät tiukan akateemisen omistautumisen kansainvälisen oikeuden kysymysten edistämiseen. Apurahahakemukset on toimitettava täydellisellä LLM-hakemuksella. Epätäydellisiä hakemuksia ei oteta huomioon. Hakemuksen määräaika on 1. maaliskuuta syksyn palkinto ja 1. lokakuuta kevätpalkinto. Tutustu Alumni Fund Scholarship -sivulle yksityiskohtaisten sääntöjen ja sovellustietojen perusteella.

  • OTK Apurahat laissa

  • Kesäohjelmien apurahat: Hakijoille, jotka ovat osallistuneet kesäohjelman ohjelmaan oikeustieteellisessä koulussa, voidaan myöntää erityisiä apurahoja.

määräajat

Viisumivaatimusten vuoksi LL.M. Ohjelmilla on aikaisempi hakemusten määräaika kaikille kansainvälisille hakijoille, jotka tarvitsevat viisumin.

Syksyn sisäänpääsyn määräajat

· Kansainväliset opiskelijat 1. toukokuuta

· Yhdysvaltain kansalaiset / pysyvät asukkaat 1. heinäkuuta *

Kevätvalinnalle asetetut määräajat

· Kansainväliset opiskelijat 1. lokakuuta

· Yhdysvaltain kansalaiset / pysyvät asukkaat 1. marraskuuta *

· Hybridi LL.M. ensimmäinen joulukuuta

* Tietyissä olosuhteissa ohjelma voi pidentää hakemusten määräaikaa Yhdysvaltojen kansalaisille ja pysyville asukkaille. Ota yhteyttä Office of Graduate Admissions suoraan nähdäksesi, jos olet oikeutettu tähän poikkeukseen. Viisumin käsittelyaikojen vuoksi hakijan, joka tarvitsee viisumin, on noudatettava ilmoitettuja määräaikoja.

· Viralliset kopiot akateemisista tiedostomuodoista

Hakijoiden on toimitettava viralliset asiakirjat tai noterioidut täysikokoiset kopiot kaikista lain, jatko- ja perustutkinnon suorittaneista kouluista, mukaan lukien kaikkien kurssien, tutkimusten ja merkkien kirjaaminen.

'Virallisella' tarkoitetaan kopiota alkuperäisestä asiakirjasta, joka on sertifioitu koulunne virkamiehen tai notaarin toimesta. Faksikopioita ja valokopioita akateemisista tiedoista ei hyväksytä. Kirjoitukset on kirjoitettava koulun äidinkielelle. Jos tämä kieli ei ole englanti, asiakirjoihin on liitettävä sertifioitu käännös. Laitosten on lähetettävä tarvittavat asiakirjat suoraan tutkijakoulutukseen.

LSAC: n kautta verkossa toimivat kansainväliset hakijat voivat luovuttaa opintosuorituksia LSAC: n Document Assembly Service -palvelun kautta. Tämä palvelu sisältyy LSAC: n rekisteröintimaksuon verkkopalvelujen käyttämiseen. Lisäksi LSAC-järjestelmää käyttävät kansainväliset hakijat voivat valita (ei vaadita) rekisteröidä LSAC: n kansainvälisen transkriptiotodennuksen ja -arviointipalvelun lisämaksusta. Käyttämällä tätä järjestelmää LSAC tunnistaa ja arvioi kansainvälisiä akateemisia tietueita.

Vaikka ei vaadita, LL.M. Ohjelmat hyväksyvät myös EducationUSA: n ja WES: n akateemisten asiakirjojen jäljennökset ja oikeaksi todistetut jäljennökset. Hakijan tulee ottaa yhteyttä WES: hen suoraan toimituksen järjestämiseksi. Löydät lisätietoja EducationUSA: sta ja WES: stä verkossa.

· 2 suositusta

Hakijoiden on toimitettava vähintään kaksi lakimiesammatin, työnantajan tai muun hakijan akateemisen pätevyyden tuntemaa kirjeenvaihdosta. Henkilökohtaisia ​​viitteitä ei hyväksytä. Hakijan tulee tutustua viittauksiin LL.M. Ohjelma ja jokainen viittaus kohdennetaan erityisesti hakijan soveltuvuuteen yrityksen jatko-oikeudellisesta tutkimuksesta. Hakijan on myös selitettävä, että palkintolautakunta painottaa huomattavasti kirjeitä. Suosituskirjeet voidaan joko lähettää sinetöidyissä ja allekirjoitetuissa kirjekuoreissa yhdessä hakemuksen kanssa tai lähettää suoraan toimistoon.

· Henkilökohtainen lausuma

Hakijoiden on toimitettava 1-2 sivun yksivaiheinen essee, joka käsittelee seuraavaa:

· Miksi haluat harjoittaa LL.M. American University Washington College of Law .

· Miten luulet LL.M. auttaa sinua saavuttamaan lyhyen ja pitkän aikavälin ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteet.

· Mitä työssä ja muissa kokemuksissa olette erityisen tärkeitä hakemuksessanne.

· 55,00 dollaria käyttömaksu

Jokaisen hakulomakkeen mukana on oltava 55 dollarin käyttömaksu, joka voidaan maksaa verkossa online-hakulomakkeella. Hakemusmaksua ei voi palauttaa. Tarvittaessa Yhdysvaltoihin "Washington College of Law" maksettava sekki tai Yhdysvaltain maksumääräys voidaan lähettää ohjelmaan postitse. Kaikki tarkastukset on tehtävä pankilla, jolla on sivuliike Yhdysvalloissa. Thomas Cook ja Barclayn matkasekit ovat myös hyväksyttäviä maksutapoja. Käteistä ei voida hyväksyä.

· Virallinen todistus englanniksi

Kansalaisuudesta riippumatta hakijoiden, joiden ensimmäisenä kielenä ei ole englanti, on suoritettava TOEFL-, IELTS-, PTE- tai Kansas-tentti ja täytettävä jäljempänä esitetyt vähimmäistulokset.

Poikkeuksia tähän käytäntöön myönnetään hakijoille, jotka:

· A. Pidä ensimmäisen asteen tutkintotodistus laitokselta, jossa englanti on opetuskieli ja sen maan virallinen kieli, jossa yliopisto sijaitsee, on englanti (ks. Täydellinen luettelo poikkeuksetta maista) tai

· B. Pidä kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto laitokselta, jonka on akkreditoitu yhdysvaltalainen alueellinen akkreditointielin (tarkista verkkosivuilla täydellinen luettelo maista).

Englanninkieliset testitulokset eivät saa olla yli kaksi vuotta vanhoja. Käy allaolevissa sivustoissa järjestämään koepäivämäärä tai pyytämään pisteitä lähetettäväksi American Universitylle.

· Englannin kielen oppiminen (TOEFL) American University Washington College of Law Schoolin laitokoodi on 8188 ja osastokoodi on 03.

· International English Language Testing System (IELTS)

· Pearson Test of English (PTE)

Englannin kielen minimipistemäärät

Jotta voidaan ottaa huomioon pääsy, vaaditut vähimmäisarvot ovat seuraavat:

· TOEFL 84 ibt tai 563 paperipohjainen

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

Kansas 70 tai uudempi kussakin alajaksossa; 350 tai enemmän kokonaispistemäärästä

Huomaa: Edellä olevat tulokset ovat vähimmäispistemäärät ottamista varten. Minimitulostusvaatimuksen täyttäminen ei takaa ohjelmalle pääsyä. Jos et täytä vähimmäisvaatimusta, ota yhteyttä Yhdysvaltojen yliopiston kautta saatavissa olevaan englanninkieliseen ohjelmaan.

Sijainnit

Washington

Osoite
4300 Nebraska Ave NW
Washington DC 20016

Washington, District of Columbia, Yhdysvallat