Lue virallinen kuvaus

Abraham Lincoln University on online toimielimelle kansallisesti akkreditoitu Oikeustieteen tohtori, Associate, kandidaatin, maisterin ja diplomi / todistus ohjelmia.

ALU: n online-aste kappaleet ovat käytännöllisiä ja edullisia, käyttämällä kehittyneitä, helppo oppia, vuorovaikutteisen teknologian. Ansaita määrin kokonaan verkossa laissa, rikosoikeuden, liiketoiminta, IT, avustavana tutkimukset, ja enemmän.

Ansaita Online Oikeustieteen tutkinto

ALU on yksi alkuun Kalifornian lakia koulut tarjoavat täysin verkossa Oikeustieteen tohtori tutkinto - Olemme ylpeitä edelläkävijä oikeudellisten etäopetuksen. ALU on rekisteröity komitean Bar Tarkastuslentäjät osavaltion Bar Kalifornian että kysymykseen palataan jäljempänä etäopiskelun koulu luokka.

ALU Online University: Care, Connect, Luo ALU: n tehtävänä on tarjota elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka voidaan heikommassa perinteisillä oppilaitoksissa.

Tavoitteena kunkin ALU tiedekunnan & toimihenkilö on tarjoamaan helppokäyttöisiä, asiaan opetusta ja aito, henkilökohtainen opiskelija tukea. Ohjaajat hoito noin opiskelijoiden ainutlaatuiset olosuhteet. ALU Yhdistää opiskelijoiden kanssa tarjoamalla tunnetta ja juhlia opiskelija menestys ja panos paikkakuntien hyödyksi. Olemme ylpeitä pysyvyyden ja alumnien suhteita.

Abraham Lincoln University innostaa ja kannustaa oppilaita valloittaa haasteisiin ja saavuttaa mahdollisimman pitkälle mukaan saavuttamaan tavoitteensa akateemisessa yhteisössä elinikäistä oppimista. Tekemällä näin, voimme parantaa ja edistää yhteisöissämme ja luoda Tulevaisuudessa pyrimme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Abraham Lincoln University

Diploma in Paralegal Studies-ohjelma tarjoaa perustan alalla lain tarpeen saada lähtötasona asema oikeusavustaja tai avustavana lakiin liittyvä asetus. Meidän online kamp ... [+]

Online tutkinto Paralegal Studies Program

Diploma in Paralegal Studies-ohjelma tarjoaa perustan alalla lain tarpeen saada lähtötasona asema oikeusavustaja tai avustavana lakiin liittyvä asetus. Meidän online kampuksella luokat tarjoavat kiihtyi oppimisympäristö alalla paralegal tutkimukset. Avustavana opiskelijat saavat opiskelija-tili Westlaw ja tulla tehokas suorittamisessa verkossa oikeudellista tutkimusta. Ansaita paralegal tutkinto verkossa ja edistää uraasi. Ota ALU tunnustukset edustaja tänään oppia verkossa tutkinto paralegal tutkimukset voivat tarjota sinulle jännittäviä uusia urapolku tulevaisuuteen.

Ohjelman tavoitteet Kun suoriutuneelle esitettyjen kursseja, ... [-]
Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
2 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi

Oikeustieteen tohtori

Abraham Lincoln University

Oikeustieteen tohtori ohjelma vaatii 140 vuosineljänneksen yksikköä ja on valmis yli noin neljä vuotta. Kun kulkee ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelijoiden tutkimi ... [+]

Oikeustieteen tohtori Degree

Oikeustieteen tohtori ohjelma vaatii 140 vuosineljänneksen yksikköä ja on valmis yli noin neljä vuotta. Kun kulkee ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelijoiden tutkiminen (FYLSX, tunnetaan myös nimellä "Baby Bar"), Yleistä Baari tutkiminen (GBX, joka tunnetaan myös nimellä California Baari Tentti), moraali arviointi, monitilaiset ammatillinen vastuu Examination (MPRe) , ja ei ole jälkikäteen perheen tukea velvoitteita, ALU valmistuneet ovat oikeutettuja täysjäseniksi valtion Bar Kalifornian ja voivat harjoitella Kaliforniassa.

Yliopisto tarjoaa työskentelevät aikuiset, joka keskittyy ja käytännöllinen verkossa lainopillinen koulutus. Merkittävä ero ALU koulutus mallia verkossa etäopiskelu laitokselta on kolme luokkaa vaihtoehdoista parantaa opiskelijan oppimiskokemus. Opiskelija voi:... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi