Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Lausannen yliopisto (UNIL) koostuu seitsemästä tiedekunnasta:

  • Teologian tiedekunta ja uskonnon tiedekunta;
  • Taideteollinen tiedekunta ja ranskankielinen koulu vieraana kielenä;
  • Yhteiskuntatieteiden ja poliittisten tieteiden tiedekunta;

Eurooppa on julkaissut numero viidenneksi julkaisujen merkityksen kannalta, mutta tutkimus on keskeinen aihe Lausannen yliopistolle.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of Lausanne

Master of Advanced Studies in Kansainvälinen verotus (MASIT) tarjoamia veropolitiikan keskus Lausannen yliopiston (UNIL), Sveitsi on tarkoitettu niille, jotka haluavat ha ... [+]

Tervetuloa Master of Advanced Studies in Kansainvälinen verotus (MASIT)

Tax Policy Centre, yhteinen aloite tiedekunnan Business & Economics | HEC Lausanne ja oikeustieteellisen tiedekunnan, Criminal Sciences Julkishallinnon tarjoaa Master of Advanced Studies in Kansainvälinen verotus (MASIT) -ohjelma. Tavoitteena MASIT on välittää laadukasta opetusta verolainsäädäntöön.

Master of Advanced Studies in Kansainvälinen verotus (MASIT) tarjoama Lausannen yliopiston (UNIL), Sveitsi on tarkoitettu niille, jotka haluavat harjoittaa vero-oikeuden puitteissa lain tai konsulttiyritys, pankki, kuin lakimiehenä yrityksen tai verohallinnon.

Koska MASIT on tarkoitettu niille, harjoitteluun ulkomailla tai Sveitsissä, se tarjoaa sekä kansainvälisen veron ja sveitsiläinen vero opetussuunnitelma, joka voidaan toteuttaa osa-aikaisesti (1,5 vuotta) tai kokoaikaisesti (1 vuosi).... [-]

Sveitsi Lausanne
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Master of Advanced Studies in International Taxation