Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Sveitsin St.Gallenin yliopisto ( HSG ) perustettiin vuonna 1898 "St. Gallen-kirjontapuun kukoistukseen" ja tarjosi ensimmäiset luennot 1899. HSG jatkaa tavoitettaan tarjota yli 8 600 opiskelijaa, joilla on käytännönläheinen koulutus, jota ohjaa integroiva näkemys johtamisesta, taloustieteestä, laista, yhteiskuntatieteistä ja kansainvälisistä asioista .

Menestyksellä: St. Gallenin yliopisto on jatkuvasti sijoittunut Euroopan huippuyritysten joukkoon. Strategian ja kansainvälisen johdon maisteriohjelma sijoittuu ensimmäisenä maailmanlaajuisesti Financial Times -mestareissa liikkeenjohdon rankingissa . Pankki- ja rahoitusalan päällikkö sijoittuu 6. sijalle FT Masters in Finance-rankingissa . EQUISin ja AACSB Internationalin akkreditoinnit korostavat sitoutumistamme kokonaisvaltaiseen opetussuunnitelmaan, joka täyttää korkeimmat akateemiset standardit. Tavoitteenamme on kehittää opiskelijoita sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti tarjoamalla heille humanistisia linjoja.

HSG on kaksikielinen yliopisto (saksa / englanti)

Kandidaatin tutkinto:

· Yritystoiminta (Eng / Ger)

· Taloustiede (Eng / Ger)

· Kansainväliset asiat (Eng / Ger)

· Laki (Ger)

· Laki ja talous (Ger)

Master-ohjelmat:

· Yritysinnovaatio (Ger)

· Markkinoinnin johtaminen (Eng / Ger)

· Kirjanpito ja rahoitus (Eng / Ger)

· Strategia ja kansainvälinen johtaminen

· Yrityksen johtaminen (Ger)

· Johtaminen, organisaatiotutkimus ja kulttuuriteoria (Ger)

· Pankki ja rahoitus (Eng)

· Taloustiede (Eng / Ger)

· Quantitative Economics and Finance (Eng)

· Kansainväliset asiat ja hallinto (Eng / Ger)

· Kansainvälinen oikeus (Eng)

· Laki (Ger)

· Laki ja talous (Ger)

Ph.D. ohjelmat:

· Johto (useat erikoistumisalueet) (Eng / Ger)

· Rahoitus (Eng)

· Talous ja rahoitus (Eng)

· Kansainväliset asiat ja poliittinen talous (Eng / Ger)

· Laki (Ger)

· Organisaatiotutkimus ja kulttuuriteoria (Eng / Ger)

HSG on kytketty n. 200 kumppani yliopistoa ympäri maailmaa ja tarjoavat vaihto- ja kaksoistutkinto-ohjelmia . Samaan aikaan olemme osa CEMS-, PIM- ja APSIA-verkostoja. 35% opiskelijoista tulee ulkomailta, yhteensä 88 maasta maailmanlaajuisesti.

HSG on Sveitsin HSG jolla on vahvat sijoitustulokset. Ura

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs

Valtion ja talouden siirtyvä tasapaino on tuonut mukanaan uusia haasteita laki-, liike- ja hallitusten risteyksissä. Näiden asioiden käsittely vaatii ammattilaisia, joill ... [+]

MIL tarjoaa opiskelijoille valtavaa leveyttä ja joustavuutta valittaessa kursseja ohjelman rikas ja monipuolinen opetussuunnitelma koota tutkinto, joka täyttää ammatilliset tavoitteet ja henkilökohtaiset mieltymykset. MIL-opetussuunnitelman erityispiirre on pakollisten kurssien ja valinnaisten opettajien huolellisesti järjestetty yhdistelmä. Kolme pakollista kurssia varmistaa, että opiskelijat saavat hyvän yleisen käsityksen kansainvälisen oikeuden normatiivisista ja analyyttisistä puitteista. Samanaikaisesti laaja valikoima valinnaisia ​​mahdollistaa heidän erikoistumisensa tiettyihin aiheisiin ja, jos he haluavat, täydentää lakikoulutustaan ​​kursseilla, jotka liittyvät vastaavien alojen, kuten johtamistutkimusten tai poliittisen tiedekunnan kursseihin.Sekoitus laki, hallinto ja politiikka MIL-kurssit mahdollistavat runsaasti erilaisia ​​aiheita, muun muassa kansainvälisen ja eurooppalaisen kauppaoikeuden, rahoitus- ja pääomamarkkinaoikeuden, riitojenratkaisun, kansainvälisten järjestöjen ja politiikan sekä asianajotoimiston. Opiskelija voi myös valita kursseja liittyvistä aloista, kuten johtamistutkimuksista ja poliittisesta tiedosta. Heitä pyydetään osallistumaan kansainvälisiin Moots-hankkeisiin ja vastaaviin käytännön töihin. He hyötyvät lukuisista vaihto-ohjelmista ja kumppanuusohjelmista.Erilaisia ​​akateemisia taustoja Jotkut MIL-opiskelijat ovat ansainneet ensimmäisen asteensa laissa tai laissa ja taloustieteissä, toiset aloilla kuten kansainväliset asiat, hallinto ja taloustiede. Heillä kaikilla on peruskoulutus. Kun otetaan huomioon sen erikoistunut painopiste, MIL eroaa tavallisista oikeusohjelmista, jotka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tehdä tutkintotodistuksen ja toimia asianajajana kansallisessa lainkäyttöalueellaan. Jotkut oikeustieteilijät saattavat ajatella kansainvälisen uran jatkamista MLaw: n tai MLE: n valmistumisen jälkeen. He saattavat huomata, että MIL on oikea ohjelma niille.... [-]

Sveitsi St. Gallen
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Love, Loss, and Other Lessons Learned

Master in Rechtswissenschaft

Master's in Quantitative Economics and Finance

Master's in Business Innovation

Master's in Banking and Finance

Master in Marketing, Dienstleistungs- und Kommunikationsmanagement

Master's in Accounting and Finance

Master in Unternehmensführung

Master's in Strategy and International Management

Master's in International Affairs and Governance

Master's in Economics

Master's in Law and Economics

Master in Management, Organisation und Kultur

Master's in International Law

University of St. Gallen
Osoite
St. Gallen, St. Gallen, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 71 224 21 11