SRH University Heidelberg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eräs Saksan vanhimmista ja suurimmista yksityisistä yliopistoista asettamme koulutusstandardin. Me varustamme sinulle tulevaisuuden tarpeellisia tietoja - käytännönläheistä, innovatiivista ja luovaa. Tästä on erityisen tärkeää tiivis yhteistyö opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä.
Menestyksemme resepti: Tarjoamme uusia käytännön tutkinto-ohjelmia, yksilöllistä valvontaa ja nopeaa sijoittamista työmarkkinoille. Opiskelijamme varten tämä tarkoittaa parhaita mahdollisuuksia siirtyä uraan.

Lähes viiden vuosikymmenen ajan SRH University Heidelberg on kuulunut tunnetuimpiin saksalaisiin yliopistoihin, ja sillä on läheinen verkosto yritysten ja korkeakoulujen maailmanlaajuisesti.

Koulutus ilman rajoja

Säätiö ja näkökulmat, liikkumisvapaus ja vastuu: Tule tutkimaan SRH-tiedepuistossa, "opetustornissamme". Sen arkkitehtuuri symboloi dynamiikkaa, läpinäkyvyyttä ja luovuutta. Tarjoamme sinulle koulutusympäristön, jossa on huippuluokan laitteisto ja viehättävä kampus yksi kauneimmista kaupungeista Saksassa.

Erinomainen laatu

Pyrimme huippuosaamiseen. Opintomallimme, akateemiset opimme ja opetus sekä opiskelijoillemme tarjottavat palvelut mitataan tämän standardin mukaisesti. Koulutuksen jatkuva korkea laatu varmistetaan kansainvälisesti tunnustetuilla menetelmillä ja menetelmillä.

Yliopistollamme opetus- ja tutkimustoiminnalla on kansainvälinen ja monitieteinen painopiste. Tiedekunnan ja opiskelijoiden maailmanlaajuisen vaihdon kautta edistämme kulttuurista monimuotoisuutta ja avoimuutta. Arvostamme opiskelijoiden henkilökohtaista kehitystä yhtä hyvin kuin heidän koulutuksessaan - tutkinto-ohjelmamme kehitetään ja toteutetaan tutkimuksen ja käytännön asiantuntijoiden välityksellä. Näin valmistaudumme niihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita he kohtaavat korkeasti koulutettujen ammattilaisten ja tulevaisuuden johtajien, saavuttamistyön ja innokkaasti oppimaan.

Jolla on hyvät suhteet

S RH U niversiteetti Heidelberg toimii yhdessä eräiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla edistääkseen vaihtoa kansainvälisen tiedeyhteisön kanssa. Cosmopolitan ja silti edelleen pääkaupunkiseudulla, yliopistomme on alueellinen kulttuurin ja oppimisen keskus.

Tällä hetkellä noin 3500 opiskelijaa on kirjoilla kuuteen kouluun: Business, Engineering

Sijainnit

Heidelberg

Osoite
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Saksa