Lue virallinen kuvaus

Eräs Saksan vanhimmista ja suurimmista yksityisistä yliopistoista asettamme koulutusstandardin. Me varustamme sinulle tulevaisuuden tarpeellisia tietoja - käytännönläheistä, innovatiivista ja luovaa. Tästä on erityisen tärkeää tiivis yhteistyö opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä.
Menestyksemme resepti: Tarjoamme uusia käytännön tutkinto-ohjelmia, yksilöllistä valvontaa ja nopeaa sijoittamista työmarkkinoille. Opiskelijamme varten tämä tarkoittaa parhaita mahdollisuuksia siirtyä uraan.

Lähes viiden vuosikymmenen ajan SRH University Heidelberg on kuulunut tunnetuimpiin saksalaisiin yliopistoihin, ja sillä on läheinen verkosto yritysten ja korkeakoulujen maailmanlaajuisesti.


Koulutus ilman rajoja

Säätiö ja näkökulmat, liikkumisvapaus ja vastuu: Tule tutkimaan SRH-tiedepuistossa, "opetustornissamme". Sen arkkitehtuuri symboloi dynamiikkaa, läpinäkyvyyttä ja luovuutta. Tarjoamme sinulle koulutusympäristön, jossa on huippuluokan laitteisto ja viehättävä kampus yksi kauneimmista kaupungeista Saksassa.


Erinomainen laatu

Pyrimme huippuosaamiseen. Opintomallimme, akateemiset opimme ja opetus sekä opiskelijoillemme tarjottavat palvelut mitataan tämän standardin mukaisesti. Koulutuksen jatkuva korkea laatu varmistetaan kansainvälisesti tunnustetuilla menetelmillä ja menetelmillä.

Yliopistollamme opetus- ja tutkimustoiminnalla on kansainvälinen ja monitieteinen painopiste. Tiedekunnan ja opiskelijoiden maailmanlaajuisen vaihdon kautta edistämme kulttuurista monimuotoisuutta ja avoimuutta. Arvostamme opiskelijoiden henkilökohtaista kehitystä yhtä hyvin kuin heidän koulutuksessaan - tutkinto-ohjelmamme kehitetään ja toteutetaan tutkimuksen ja käytännön asiantuntijoiden välityksellä. Näin valmistaudumme niihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita he kohtaavat korkeasti koulutettujen ammattilaisten ja tulevaisuuden johtajien, saavuttamistyön ja innokkaasti oppimaan.


Jolla on hyvät suhteet

S RH U niversiteetti Heidelberg toimii yhdessä eräiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla edistääkseen vaihtoa kansainvälisen tiedeyhteisön kanssa. Cosmopolitan ja silti edelleen pääkaupunkiseudulla, yliopistomme on alueellinen kulttuurin ja oppimisen keskus.

Tällä hetkellä noin 3500 opiskelijaa on kirjoilla kuuteen kouluun: Business, Engineering

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

SRH University Heidelberg

Nykyaikaiset yritykset tarvitsevat syvällisesti koulutettuja ja hyvin koulutettuja oikeudellisia asiantuntijoita. Ohjelma keskittyy erittäin sitoutuneisiin ja päteviin op ... [+]

Sosiaali- ja lakiasiat

Nykyaikaiset yritykset tarvitsevat syvällisesti koulutettuja ja hyvin koulutettuja oikeudellisia asiantuntijoita. Ohjelma keskittyy erittäin sitoutuneisiin ja päteviin opiskelijoihin, jotka ovat kiinnostuneita perusteellisesta globaalista ymmärryksestä laista ja sen mekanismeista ihmisten vuorovaikutusten koordinoimiseksi nyky-yhteiskunnissa. Oikeuden toiminnallisen vertailun käsitteen mukaan opiskeluohjelma keskittyy nykyajan liike-elämän tärkeisiin kysymyksiin keskittyen saksalaiseen, eurooppalaiseen, englantilaiseen ja kiinalaiseen oikeuteen. Valmistujat valmistautuvat parhaiten kansainvälisiin liiketoimiin, johtaviin rooleihin kulttuurienvälisissä ryhmissä ja kohtaavat nykyisen globalisoituneen talouden haasteet.... [-]

Saksa Heidelberg
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

Heidelberg, Baden-Württemberg, 69123 DE
Sosiaalinen media