Lue virallinen kuvaus

Luotto MIPLC siemen idea johtuu professori Schricker, entinen johtaja Max Planck-instituutin henkisen omaisuuden ja kilpailuoikeus (nyt MPI innovaatiotoimintaan ja kilpailuun). Näistä siemenistä ajatus kasvoi suunnitelma perustaa kansainvälisen huipputason varatuomari ohjelma opettaa IP lain monipuolinen ylioppilaskunnassa. Suunnitelman toteuttamista on puututtava professori Joseph Straus, yksi professori Schricker seuraajien johtajana Max Planck-instituutin, ja Max Planck Society, erityisesti sen silloinen pääsihteeri Dr. Barbara Bludau.

Opiskelijoiden kanssa kehitysmaiden ja kehittyneiden maiden käytännöstä ja korkeakoulujen, oikeudellisista, teknisistä ja muista koulutustausta mielessä, oli selvää, että seuraava ohjelma olisi oltava mahdollisimman kattava. Siten tri Bludau ja professori Straus lähti etsimään sopivia yhteistyökumppaneita, joilla on vahva valtakirjat opetus teollis-ja tekijänoikeudet, lainsäädännön kanssa yleisesti, sekä taloustieteen ja liike.

He löysivät yliopiston Augsburg; Technische Universität München; ja George Washington University Law School (Washington, DC).

Seuraavat pidennetyt neuvottelut, München Intellectual Property Law Center (MIPLC) vihittiin Portorožiin 17. maaliskuuta 2003. Kanssa antelias yhteistyössä Baijerin tiede, tutkimus-ja Arts, neljä kumppanit pystyivät saamaan virallista hyväksymistä maisteriohjelman "Intellectual Property ja kilpailuoikeus" ennätysajassa. Samaan aikaan olimme rekrytoinut tiedekunnan eri puolilta maailmaa, viimeistelee hallinnolliset ohjelman tiedot, ja alkavat mainostaa opiskelijoille.

Lokakuuhun 2003 mennessä, olisimme voineet houkutella opiskelijoita kahdeksasta maasta sijaitsevat viidellä mantereella. Elokuussa 2004, nämä 13 opiskelijaa meidän ensimmäisen luokan valmistui MIPLC, yliopiston kanssa Augsburg annetaan "Master of Laws" aste. Ensimmäinen lukuvuosi - huolimatta kasvukipuja tämän kunnianhimoisen uusi yritys - oli päättynyt onnistuneesti. Toisessa lukuvuoden, meidän ilmoittautuminen nousi 18 opiskelijaa 13 maasta. Lisäksi MIPLC kandidaatti ohjelma valittiin osallistumaan jatkokoulutukseen seitsemän ASEAN oppineita, jotka liittyivät ohjelman talven aikavälillä 2004/05 puitteissa ECAPin II-ohjelman.

Vuoteen 2008 mennessä pystyimme ilmoittautua 30 uutta opiskelijaa ensimmäistä kertaa ja oli keskellä akkreditointi prosessi, joka on sittemmin saatu onnistuneesti päätökseen. Nykyinen luokka 2013/14 omistaa 23 opiskelijaa 15 maasta Euroopassa, Pohjois-ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa.

Olemme kiitollisuudenvelassa lukuisia ihmisiä heidän kriittistä panoksesta tähän uuteen hankkeeseen. Alusta alkaen, johtajat neljä MIPLC kumppanit osoittivat vahvasti sitoutunut tämän ainutlaatuisen yhteistyön ja käsitelty monimutkaisia ​​kysymyksiä taitavasti ja joustavasti.

Vilpitön kiitos kuuluu erityisesti professori Wolfgang A. Herrmann ja Dr. Ludwig Kronthaler, presidentti ja (silloin) Kansleri Technische Universität München; Professori Wilfried Bottke, edesmenneen presidentti yliopiston Augsburg; Professori Michael K. Young, sitten dekaani George Washington Law School (Washington, DC), ja professori Martin J. Adelman GW lain.

Kaikki nämä henkilöt auttoivat perustettu MIPLC vahvana useiden kumppaneiden yhteistyö. Lisäksi kiitokset kuuluvat professori Thomas MJ Möllers yliopiston Augsburgin ja edesmennyt tohtori Manfred Scholz, entinen jäsen meidän johtokunnan, jotka yhdessä kiinnitetty merkittävää rahoitusta tukea Gesellschaft der Freunde der Universität Augsburg eV

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, professori Josef Drexl, nyt puheenjohtaja MIPLC johtoryhmässä oli avainasemassa laatimaan kestäviä tutkimuksia säännöt, joihin kaikki MIPLC opiskelijat ovat.

Ilman heidän tukeaan, ja ilman ystävällisiä ja avuliaita lähestymistapa Baijerin tiede, tutkimus-ja Arts, emme olisi koskaan aloittanut OTK ohjelman syksyllä 2003, vain kuusi kuukautta sen jälkeen keskus oli luotu.

Ja tietenkin, ilman meidän yli 65 tiedekunnan jäsentä, emme olisi pystyneet luomaan niin monipuolinen ja monipuolinen ohjelma. Ei vähiten siksi, että niiden jatkuva sitoutuminen MIPLC ohjelman, heidän oma luentoja takaa koulutuksen laadun MIPLC tarjouksia.

Lisäksi kiitämme akateeminen ohjaajia, jotka tekemällä one-to-one Tutoriaaleja oppilaiden kanssa antaa merkittävän panoksen laatua OTK ohjelma.

Tältä pohjalta olemme innolla kehitystä nykyisten ja tulevien lukuvuotta ja pyrimme jatkuvasti parantamaan laatua ohjelmamme jopa enemmän lisäämällä keskinäinen kurssit ja mukauttamalla kursseja opiskelijan tarpeita, ja ei vähäisimpänä, tarjoamalla uusia kursseja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

MIPLC tarjoaa todellisen kansainvälisen ja monitieteisen kokemuksen sen neljän kumppanin, kansainvälisen tiedekunnan ja opiskelijoiden ansiosta ympäri maailmaa. ... [+]

Ohjelmamme

MIPLC tarjoaa todellisen kansainvälisen ja monitieteisen kokemuksen sen neljän kumppanin, kansainvälisen tiedekunnan ja opiskelijoiden ansiosta ympäri maailmaa.

Vain 38 opiskelijaa (enintään) vuodessa ohjelmamme on paljon pienempi kuin toiset. Tämä takaa opiskelijoiden, professoreiden ja henkilökunnan intensiivisen vuorovaikutuksen sekä henkilökohtaisen tuen. Kurssimme on suunniteltu erityisesti ohjelmaanmme ja opiskelijoihimme.

Ohjelmamme on:

Erikoistunut ja täysin akkreditoitu ja intensiivinenSopii oikeustieteellisille opiskelijoille ja opiskelijoille, joilla on muita taustojaOpettanut kokonaan englanniksiMonikäyttöinen, joka kattaa siviilioikeuden ja yhteisen lain perinteitä ja useita maitaMonipuolinen ja monipuolinen valikoima moduulejaMonialainen, jossa käsitellään kaikkia IP-näkökohtia oikeudellisista ja asianmukaisista taloudellisista näkökulmistaSoveltuu, käytännön näkökohtia IP katettu simulaatioita, tapaustutkimuksia ja harjoitteluLisätty opintovierailuihin Euroopan patenttivirastolle ja muille IP-organisaatioille, valinnainen opintovierailu Washingtonissa, DC ja vieraiden luentoja ja keskusteluja koko vuoden ajanEIPIN-verkoston jäsenSijaitsee Euroopan IP Capital MünchenissäTiedekuntaamme... [-]
Saksa Munich
Request Info
Englanti
Full-time
1 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Osoite
Max Planck Institute for Innovation and Competition MIPLC Marstallplatz 1
80539 Munich, Bavaria, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 (89) 24246-5321