Lue virallinen kuvausKehittyneiden ja kehittyneiden maiden, käytännön ja akateemisten opiskelijoiden, oikeudellisen, teknisen ja muun koulutustaustan kannalta mielessä oli selvää, että seuraavan ohjelman olisi oltava mahdollisimman kattava. Siksi Dr. Bludau ja professori Straus pyrkivät tunnistamaan sopivat kumppanit, joilla on vahvat valtakirjat immateriaalioikeuden, yleisen lain sekä taloustieteen ja liiketoiminnan opettamisessa.

He löysivät Augsburgin yliopiston; Technische Universität München; ja George Washington University University School (Washington, DC).

Laajennettujen neuvottelujen jälkeen Münchenin immateriaalioikeuskeskus ( MIPLC ) vihittiin perustamistilaisuudessa 17. maaliskuuta 2003. Neljä kumppania pystyi saamaan muodollisen yhteistyön avulla Baijerin tiede-, tutkimus- ja MIPLC yhteistyön. Immateriaalioikeuksien ja kilpailulain maisteriohjelman hyväksyminen ennätysajassa. Samaan aikaan olimme kiireellisiä rekrytoimalla tiedekuntia ympäri maailmaa, viimeistelemällä ohjelman hallinnolliset yksityiskohdat ja aloittamalla mainostamista opiskelijoille.

Lokakuuhun 2003 mennessä olimme pystyneet houkuttelemaan opiskelijoita kahdeksasta maasta, jotka sijaitsevat viidellä mantereella. Elokuussa 2004 nämä ensimmäisen luokan 13 oppilasta valmistuivat MIPLC , kun Augsburgin yliopisto antoi "oikeustieteen maisterin" tutkinnon. Ensimmäinen lukuvuosi - huolimatta tämän kunnianhimoisen uuden työn kaikista hammaslääkeongelmista - oli päättynyt onnistuneesti. Toisella lukuvuonna ilmoittautumismäärä nousi 18 opiskelijaan 13 maasta. Lisäksi MIPLC LL.M. Ohjelma valittiin tukemaan seitsemän ASEAN-tutkijan jatkokoulutusta, jotka liittyivät ohjelmaan talvikaudelle 2004/05 ECAP II -ohjelman puitteissa.

Vuoteen 2008 mennessä pystyimme ilmoittautumaan ensimmäistä kertaa 30 uutta opiskelijaa ja olimme keskellä akkreditointiprosessia, joka on tällä välin onnistuneesti päättynyt. Nykyiseen luokkaan 2013/14 kuuluu 23 opiskelijaa 15 maasta Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa.

Olemme velkaa monille ihmisille heidän kriittisestä panoksestaan tähän uuteen yritystoimintaan. Neljän MIPLC kumppanin johtajat ovat alusta alkaen osoittaneet sitoutumistaan tähän ainutlaatuiseen yhteistyöhön ja hoitaneet monimutkaisia kysymyksiä taitavasti ja joustavasti.

Vilpittömät kiitokset kiitetään erityisesti professori Wolfgang A. Herrmannille ja tohtori Ludwig Kronthalerille, Technische Universität Münchenin presidentille ja (silloin) Kanzlerille; Professori Wilfried Bottke, Augsburgin yliopiston myöhäinen presidentti; Professori Michael K. Young, sitten George Washington Law Schoolin (Washington, DC) dekaani, ja professori Martin J. Adelman, GW Law.

Kaikilla näillä henkilöillä oli apua MIPLC : n perustamisessa vahvaksi monen kumppanin yhteistyöksi. Kiitokset annetaan myös Augsburgin yliopiston professorille Thomas MJ Möllersille ja myöhemmälle hallintoneuvostomme entiselle jäsenelle Dr. Manfred Scholzille, jotka yhdessä takasivat merkittävää rahoitustukea Augsburgin yliopiston Gesellschaft der Freunde der Universität eV: ltä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, professori Josef Drexl, joka on nyt MIPLC hallintoneuvoston puheenjohtaja, auttoi laatimaan kaikkia MIPLC opiskelijoita koskevat opinto- ja MIPLC .

Ilman heidän tukeaan ja ilman Baijerin tiede-, tutkimus- ja taideministeriön ystävällistä ja avuliasta lähestymistapaa emme olisi koskaan voineet aloittaa LL.M. Ohjelma toteutettiin syksyllä 2003, vain kuusi kuukautta keskuksen perustamisen jälkeen.

Ja tietysti ilman yli 65 tiedekunnan jäsentä emme olisi voineet luoda niin monipuolista ja monipuolista ohjelmaa. MIPLC siksi, että he ovat jatkuvasti sitoutuneita MIPLC ohjelmaan, heidän omistamansa luennot takaavat MIPLC tarjoaman koulutuksen laadun.

Kiitämme myös akateemisia ohjaajamme, jotka johtamalla yksilöllisiä opetusistuntoja opiskelijoiden kanssa antavat tärkeän panoksen LL.M: n laatuun. ohjelmoida.

Tällä perusteella odotamme innolla nykyisten ja tulevien lukuvuosien kehitystä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan ohjelman laatua lisäämällä entisestään kurssien keskinäistä yhteysä, mukauttamalla kurssit opiskelijoiden tarpeisiin, ja ei vähäisimpänä tarjoamalla uusia kursseja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

MIPLC tarjoaa todellisen kansainvälisen ja monitieteisen kokemuksen sen neljän kumppanin, kansainvälisen tiedekunnan ja opiskelijoiden ansiosta ympäri maailmaa. ... [+]

Ohjelmamme

MIPLC tarjoaa todellisen kansainvälisen ja monitieteisen kokemuksen sen neljän kumppanin, kansainvälisen tiedekunnan ja opiskelijoiden ansiosta ympäri maailmaa.

Vain 38 opiskelijaa (enintään) vuodessa ohjelmamme on paljon pienempi kuin toiset. Tämä takaa opiskelijoiden, professoreiden ja henkilökunnan intensiivisen vuorovaikutuksen sekä henkilökohtaisen tuen. Kurssimme on suunniteltu erityisesti ohjelmaanmme ja opiskelijoihimme.

Ohjelmamme on:

Erikoistunut ja täysin akkreditoitu ja intensiivinenSopii oikeustieteellisille opiskelijoille ja opiskelijoille, joilla on muita taustojaOpettanut kokonaan englanniksiMonikäyttöinen, joka kattaa siviilioikeuden ja yhteisen lain perinteitä ja useita maitaMonipuolinen ja monipuolinen valikoima moduulejaMonialainen, jossa käsitellään kaikkia IP-näkökohtia oikeudellisista ja asianmukaisista taloudellisista näkökulmistaSoveltuu, käytännön näkökohtia IP katettu simulaatioita, tapaustutkimuksia ja harjoitteluLisätty opintovierailuihin Euroopan patenttivirastolle ja muille IP-organisaatioille, valinnainen opintovierailu Washingtonissa, DC ja vieraiden luentoja ja keskusteluja koko vuoden ajanEIPIN-verkoston jäsenSijaitsee Euroopan IP Capital Münchenissä... [-]
Saksa Munich
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Osoite
Max Planck Institute for Innovation and Competition MIPLC Marstallplatz 1
80539 Munich, Baijeri, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 (89) 24246-5321