Lue virallinen kuvaus

Säätö Leuphana käyttöön uuden mallin Saksa yliopiston ainutlaatuinen ominaisuus yliopiston vuodesta 2007. Kevääseen 2009 solmittiin uudelleen yliopistossa:

College: erinomainen poikamies useita perspektiivejä

Kollegiona ensimmäisen asteen, voidaan tutkittu osana poikkitieteellistä yhtenäinen, monitieteinen tutkimus järjestämä mallin Leuphana kandidaatin (vuodesta 2007). Leuphana College on ihmisille, jotka haluavat työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti ja olla tyytyväisiä sen tietoon.

TUTKIJAKOULU: TIETEIDENVÄLISET MASTER edistämisen CONNECT

Graduate School tarjoaa vuonna koulutuksen, hallinnon

Professional School: innovatiivisen koulutuksen ja käytännön yhteistyötä työ- ja COMPANY

Professional School, joka kokoaa saman katon alle koulutusta ja tiedonsiirtoa sekä luomisen ja siten optimaaliset olosuhteet elinikäisen oppimisen avulla (vuodesta 2009). Professional Koulu on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat saada lisää pätevyyttä - ammatiltaan aloittelijoille kautta avainhenkilöt.

Digital School: tehohoito online KORKEAKOULUTUKSESSA

2012 julkinen esitteli Leuphana Digital School tulee nippu online kursseja Leuphana yliopistossa ja laajentaa. Sen jälkeen menestys pilottikurssin "Think Tank - Ihanteellinen kaupunki 21st Century" johdolla arkkitehti Professori Daniel Libeskind Leuphana Digital School laajentaa verkkotarjonnan tarjoaa yksilöllisiä ohjasivat Avoimet verkkokurssit myös verkko-opetuksen liiketoiminnan yhteyksissä. Kaikki verkossa oppimismahdollisuuksia on ainutlaatuinen koulutus käsite Digital School, joka koostuu opettajien, mentoreiden ja ohjaajien jonka perusteella täydennetään vertaisoppimisen ja käyttämällä kehittyneitä verkossa alustan. Online luettelo Digital School on avoinna osallistujille maailmanlaajuisesti, lisenssitön ja maksutta.

SCIENCE aloitteet: Koulutus, kulttuuri, talous ja kestävyyttä FOCUS tiedekuntien

Leuphana keskittää tutkimustoimintaa neljään poikkitieteellinen tieteen aloitteita. Noin 60 professuuria täytettiin vuosina 2007 ja 2012. Ne vahvistavat sitten noin 150 professoria aloilla Education Research / opettajankoulutuslaitos, Management

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:


Leuphana University of Luneburg

Kahden vuoden kaksoistutkinto-ohjelma keskittyy kansainväliseen talousoikeuteen ja on kehitetty yhdessä Glasgow'n yliopistossa Skotlannissa ja Leuphana ... [+]

Kahden vuoden kaksoistutkinto-ohjelma keskittyy kansainväliseen talousoikeuteen ja on kehittänyt yhdessä Glasgow'n yliopisto Skotlannissa ja Leuphana University of Lüneburg .

TAUSTA JA TAVOITTEET

Julkisen ja yksityisen talouslainsäädännön yhdistämisessä ohjelma yhdistää kaksi oikeudellista alaa, jotka usein kattavat itsenäisesti oikeuskirjallisuudessa ja opetuksessa. Tätä jakoa ohjataan tämän ohjelman puitteissa, jotta opiskelijat saisivat kokonaisvaltaisen lähestymistavan kansainväliseen talousoikeuteen, joka luonnehtii tätä alaa käytännössä. Ohjelman tarkoituksena on tarjota laaja, tieteellinen ja syvällinen sitoutuminen kansainvälisen talousoikeuden toimijoihin ja rakenteisiin (ensimmäinen Lüneburgin opintovuosi) sekä helpottaa ylimääräistä erikoistumista johonkin kansainvälisen talousoikeuden keskeisiin aiheisiin, kuten yritys-... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Saksa Lüneburg
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Leuphana University of Luneburg

Professional maisteriohjelman Kilpailu & asetus OTK .: sääntely ja kilpailuoikeus ... [+]

ammattitaitoinen Maisteriohjelmista Kilpailu & asetus OTK sijaitsee kahdessa kasvava ja suurta oikeudenaloilla, sääntely ja kilpailuoikeus. Opiskelija myös oppia taloudellisia näkökohtia oikeuden aloja, jotka ovat yhä merkittäviä käyttöönoton jälkeen, että "enemmän taloudellista lähestymistapaa" oikeudellisten teoriassa.

Uuden jatkuva-koulutus maisteriohjelman johtaen OTK kilpailun ja asetuksessa on tarkoitettu juristit, juristi harjoittelijoita, arvioijat ja asianajajien kiinnostuneet lisäpätevyyden aloilla kilpailun ja sääntelyn lainsäädäntöä. Nuo läpäisemisen maisteriohjelmista on mahdollisuus jatkaa tohtorin tutkinto.

Uraauurtava pätevyys laissa kilpailun ... [-]
Saksa Lüneburg
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

Lüneburg, Lower Saxony, D-21335 DE