Lue virallinen kuvaus

Laki- ja rahoitusinstituutti (ILF) on opetus- ja tutkimuskeskuksen akateemisen huippuosaamisen keskus. Goethe University Frankfurt am Main perustettiin voittoa tavoittelemattomaksi säätiöksi vuonna 2002 monien merkittävien instituutioiden tuella. Johtavat liikepankit ja kansainväliset asianajotoimistot, Frankfurtin kauppa- ja teollisuuskamari, Frankfurtin kaupunki ja Hessenin osavaltio sekä Euroopan keskuspankki ja Deutsche Bundesbank ovat olleet aktiivisesti mukana ILF: ssä juuri suunnitteluvaiheista asti tänään.

ILF: llä on akateemista opetusta ja tutkimusta ja sillä on vahva rooli poliittisena keskuksena perustamisestaan ​​yksityisen ja julkisen sektorin kumppanuudeksi. Se tarjoaa monitieteistä koulutusta asianajajille, ylimmälle johdolle ja johtajille Saksassa ja maailmanlaajuisesti ja toimii lainsäädäntöprosessin poliittisena keskuksena tarjoamalla foorumeita keskustelujen ja akateemisten ja ammattilaisten välisille keskusteluille.

opetus

ILF tarjoaa ylioppilastutkinnon vertailevasta laista ja monitieteisestä laajuudesta korkeakoulututkintoihin Saksasta ja ulkomailta tulevilta laillisista tai liiketoiminnan / taloustieteiden tutkinnon suorittaneista. Tämä maisteriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yhdistämään teoreettista tietoa ja käytännön harjoittelua erikoistuneilla juridisilla aloilla ja kansainvälisessä rahoituksessa. Tämän erittäin erikoistuneen ohjelman kurssit toteutetaan kokonaan englannin kielellä.

Tiedekuntamme koostuu sekä merkittävistä tutkijoista että ammattilaisista. Goethe University Frankfurtin arvostetuin laki ja talousoperaattorit, joilla kaikilla on vaikuttava kansainvälinen kokemus, sekä vierasopettajat ulkomailta ja yhteistyökumppanit suurilta kansainvälisiltä asianajotoimistoilta, keskus- ja liikepankkien asiantuntijat sekä sääntelyelimet ja tilintarkastusyhteisöt ovat täältä siirtää tietonsa ja asiantuntemuksensa opiskelijoillemme.

Opiskelija-opiskelijasuhde 70-50 on erinomainen ja pienet luokat varmistavat läheisen suoran kontaktin tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä. Lisäksi kaikilla opiskelijoillamme on mahdollisuus soveltaa ohjelman aikana hankittua tietoa ja myös tehdä ammatillisia yhteyksiä tekemällä 6-8 viikon harjoittelua sponsoriemme kanssa. Lisäksi ILF: llä on yhteistyösopimuksia opiskelijavaihdosta Columbia Law Schoolin, FGV DIREITO RIO: n kanssa Brasiliassa ja Amsterdam Business Schoolissa.

Joka vuosi ILF tarjoaa myös 2 viikon kesä- ja kevätkouluja. Asiantuntijaryhmät ja pankit tarjoavat laajan ILF: n sponsoreiden luettelosta intensiivisen käsityksen pankki- ja pääomamarkkinoiden sekä yhtiöoikeuden käytännön kysymyksiin noin 40: lle ennalta valitulle harjoittelijalle.

Tutkimus- ja politiikkakeskus

Koulutuksen roolin lisäksi ILF on myös osaamisen ja päätöksenteon osaamiskeskus lakien ja kansainvälisen rahoituksen alalla.

ILF auttaa prosessissa, jossa tehdään merkittäviä lainsäädännöllisiä muutoksia yhtiön, pankki- ja pääomamarkkina-alan aloilla varmistamalla, että tällaisia ​​muutoksia harkitaan ja keskustellaan akateemisten tutkijoiden ja foorumien kautta. Tätä varten ILF: llä on useita työasiakirjoja ja järjestää säännöllisesti vierailijaryhmiä, konferensseja ja keskustelupalstoja nykyisistä aiheista. Puheenjohtajia ovat yliopistoprofessorit Saksasta ja ulkomailta sekä edustajat sääntelyelimistä, yrityksistä, järjestöistä ja juridisista yrityksistä.

Yleisöä kutsutaan tervetulleiksi kaikkiin ILF: n vieraisiin luennoihin, jotka pidetään säännöllisesti taloushallinnossa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Institute for Law and Finance

LL.M: hen liittymistä voivat hakea Aasian diplomi-insinöörit, joilla on ensimmäinen oikeustieteellinen, kaupallinen tai taloudellinen tutkinto. Kansainvälinen rahoitusohj ... [+]

LL.M: hen liittymistä voivat hakea Aasian diplomi-insinöörit, joilla on ensimmäinen oikeustieteellinen, kaupallinen tai taloudellinen tutkinto. Kansainvälinen rahoitusohjelma.

Kansainvälisen pankki-, arvopaperi- ja rahoitusalan (LL.M. International Finance) oikeustieteen kandidaatti tarjoaa erinomaisen monitieteisen ja käytännönläheisen koulutuksen kansainvälisen ja eurooppalaisen pankki-, arvopaperi- ja rahoitusoikeuden aloilla. Kun opiskelet ILF , sinua koulutetaan paitsi käsittelemään myös huippuosaamista tällä yhä tärkeämmällä alueella, jossa kansainvälisen oikeuden ja maailmanlaajuisen rahoituksen maailmat kohtaavat. Goethe-yliopiston Frankfurt am Main -yliopiston tunnetuilta professoreilta sekä oikeudellisen ja rahoitusalan asiantuntijoilta. Frankfurtilla on keskeinen rooli Euroopan ja maailmanlaajuisessa rahoituksessa.... [-]

Saksa Frankfurt
Lokakuu 2020
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for Law and Finance

OTK Finance koulutusohjelmassa ILF kouluttaa sinua ei vain käsitellä myös kunnostautua tällä yhä tärkeämpi alue, jossa maailmat kansainvälisen oikeuden ja globaalin rahoi ... [+]

OTK Rahoittaa

Lukuisat nopeat muutokset maailman rahoitusmarkkinoilla viime vuosikymmeninä on muuttanut dramaattisesti vaatimukset ja sisältö oikeudellinen tutkimus. Kanssa uusien rahoitusvälineiden, kuten johdannaisten ja kansainväliset vipurahastot sekä aivan uusia vaatimuksia varainhoitoasetuksessa, Keskuspankki ja maksukyvyttömyyslainsäädännöstä on kiireesti ammattilaisia ​​koulutetaan laadullisesti uusi ja nopeasti kehittyvä alueilla laillisten käytäntö.

OTK Finance koulutusohjelmassa ILF kouluttaa sinua ei vain käsitellä myös kunnostautua tällä yhä tärkeämpi alue, jossa maailmat kansainvälisen oikeuden ja globaalin rahoituksen tavata. OTK Finance-ohjelma voidaan tehdä osa-aikaisesti täyttämällä säännöllisesti yhden vuoden OTK Finance-ohjelma yli kahden vuoden ajan. Tarkoituksena tällainen järjestely on, jotta opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti opintojen ohessa, rahoittavat tällä opintojaan ILF.... [-]

Saksa Frankfurt
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
House of Finance
The Goethe-Universität

Campus Westend
Grüneburgplatz 1

Frankfurt, Hesse, 60323 DE