Europa-Institut

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Saarlandin yliopiston Europa-Institut on toiseksi vanhin nykyinen instituutio Euroopassa, ja se on pitänyt erinomaista koulutusta ja tutkimusta eurooppalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa yli kuudeksi vuosikymmeneksi. Perustamisvuonna 1951 , instituutin ensimmäinen johtaja, prof. Dr. Joseph-François Angelloz, visio tieteellisestä tutkimuksesta Europa-Institut "tulevaisuuden Eurooppaa", joka välittää tämän eurooppalaisen nuorten, joka on koulutettu perinteisten opetusmenetelmien mukaan eri maissa, olla kaikille näille maille eurooppalaisia ​​ajattelijoita ja ehkä pian kouluttaa Euroopan johtavat voimat ". Tämä näkemys ei ole pelkästään toteutunut Euroopan instituutissa. pikemminkin se on kehittynyt maailmanlaajuiseksi instituutiksi viime vuosina.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan Ranskan , Luxemburgin ja Saksan kolmiportaisissa kolmessa maassa sijaitsevassa instituutissa on kansainvälisesti tunnustettu maisteriohjelma eurooppalaisessa ja kansainvälisessä laissa. Sittemmin yli 5 000 opiskelijaa on valmistunut menestyksekkäästi ja hänellä on johtoasema eurooppalaisissa ja kansainvälisissä laitoksissa, kansainvälisissä asianajotoimistoissa, yrityksissä ja kansallisissa hallituksissa ja hallinnossa. Joka vuosi tunnetut luennoitsijat ympäri maailmaa opettavat yli 30 kansakuntaa opiskelijoille, jotta he voivat parhaiten valmistautua eurooppalaisten ja kansainvälisten työmarkkinoiden haasteisiin.

Lisäksi kansainvälisesti tunnettuja tutkijoita ja vierailevia puhujia ympäri maailmaa käyttävät Europa-Institut erinomaisia ​​tutkimusehtoja omalla kirjastollaan, joka on myös Euroopan dokumentointikeskus. Äskettäin perustettu Kaakkois-Eurooppa-verkko, lukuisat eurooppalaiset kesäkurssit ja talvikoulut tukevat instituutin kansainvälistä merkitystä tutkimuksen ja jatkokoulutuksen alalla. Instituutin omat julkaisut korostavat instituutin tutkijaryhmää, kun taas sen käytännönläheinen keskittyminen heijastuu jatkuvasti laajennettuihin jatko-opintojen tarjoamiin tarjouksiin ja laaja-alaisiin urapalveluihin. Europa-Institut on aina ollut luotettava kumppani kaikessa toiminnassaan EVER eV: ssä, Europa-instituutin alumniyhdistyksessä, jossa on laaja-alainen verkosto kaikkialla maailmassa.

sertifioitu huippuosaamista

Europa-Institut tukee ulkoministeriön, liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriö, Euroopan komissio ja Saksan Academic Exchange Service. Sille on ominaista korkea koulutustaso, tiiviit yhteydet ja säännöllinen vaihto toimielinten Euroopan unionin, Euroopan neuvoston ja ulkoministeriön välillä.

Kansainvälisen akkreditointitoimiston ACQUIN on laajalti arvioinut ja sertifioinut Europa-Institut osana Saarlandin yliopiston akkreditointia. Ohjelman Europa-Institut virallisesti vahvistanut, että Europa-Institut on erinomainen tutkimus ja laadukas opetus. Europa-Institut on saanut myös "kansainvälistymisluvan sertifikaatin (CeQuInt)" onnistuneelle kansainvälistymisstrategialle maisteriohjelmassaan.

Sijainnit

Saarbrücken

Osoite
Universität des Saarlandes
Campus, Building B2. 1

66123 Saarbrücken, Saarland, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin