Lue virallinen kuvaus

University Paris 2 Panthéon-Assas kannustaa monimuotoisuuteen ja ylläpitää todellista synergiaa tutkimuksen, opetuksen ja sovelluksen välillä. Se tarjoaa laajan valikoiman kursseja sekä alkuvaiheessa että täydennyskoulutuksessa, yhteistyössä ulkomailla opiskelun ja kenttätyön kanssa.

Ranskan ensimmäinen oikeusyliopisto pidetään Pariisin yliopiston 2 Panthéon-Assas -yhtymän omistuksessa ylläpitämästä perinnettä, josta se syntyi, säilyttäen kuitenkin yhä pyrkiessään nostamaan huippuosaamistaan ​​seuraavilla aloilla: yksityisoikeus ja rikostutkija, julkisoikeus, Poliittinen tiede, roomalainen laki, oikeustieteen historia, taloustiede, johtaminen, tieto- ja viestintätiede.

Laaja kumppanuutemme paitsi ranskalaisten, eurooppalaisten ja kansainvälisten järjestöjen lisäksi myös merkittävien rahoitus- ja teollisuusyritysten kanssa takaavat ankkuripaikan ammattimaailmassa ja takaavat todellisen polyvalenssin, jota me tunnemme.

Opiskelijoiden tarpeisiin huomioiden yliopisto tarjoaa akateemisia ohjelmia, jotka on sovitettu ja järjestetty LMD-puitteissa. Erilaiset digitaaliset palvelut, opetusohjelmat, yhä kasvava ja kattava kirjastotietokanta, kurssit ja ammatillinen neuvontapalvelut sekä valikoima vapaaehtoisia urheilullisia ja kulttuuritoimintoja toimivat yhdessä kaikkien opiskelijoiden yliopistokokemuksen täydentämiseksi ja yhdenmukaistamiseksi.

Eurooppalainen College of Paris

Pariisin yliopistossa Pariisissa ja sen osana Pariisin eurooppalainen korkeakoulu kokoaa joukon erittäin korkeatasoisia, Pariisissa 2 erikoistuneita professoreita, jotka ovat erikoistuneet eurooppalaiseen oikeuteen, joka on tunnettu huippuosaamisestaan ​​koulutuksessa ja tutkimuksessa, ja sen vahvat yhteydet ranskalaisiin, Eurooppalaiset ja kansainväliset instituutiot, yritysmaailma ja asianajaja.

Yliopisto sijaitsee latinalaiskorttelissa, joka vallan ja kulttuurin paikoista on keskellä, mikä tekee Pariisista ainutlaatuisen opiskelupaikan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M. (European Law) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada laajaa ymmärrystä eurooppalaisesta lainsäädännöstä useimmilla Euroopan unionin toimivaltaan kuuluvilla al ... [+]

Euroopan unioni on yksi nykyajan maailman monimutkaisimmista mutta kiehtovimmista sosioekonomisista järjestöistä, ja sen on nykyään olennaisen tärkeää ymmärtää oikeusjärjestelmänsä toimivuus ja luonne. Kansainvälisenä toimijana Euroopan unioni on luonut suhteita maihin kaikkialla maailmassa kaupan, yhteistyön, rahoituksen ja humanitaaristen valmiuksien alalla. Euroopan unioni on yhä kasvamassa ja kentällä tarvitaan tarkempia asiantuntijoita. Université Paris II: n eurooppalaisessa oikeustieteen kandidaatti on ainutlaatuinen ja tiivis ohjelma, joka on täysin englanninkielinen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia syvällisemmin tärkeimpiä oikeudellisia aloja ja saada selville sen poliittisista, oikeudellisista ja taloudellisista vaikutuksista. Todella eurooppalainen tiimi korkeasti koulutetuista professoreista opettaa kursseja ja antaa sinulle tarvittavat taidot vastata aikamme jännittäviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.... [-]

Ranska Paris
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Paris, Île-de-France, FR