Warsaw College of Promotion

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Warsaw College of Promotion

Kampanja, media

Yliopiston tavoitteena on kouluttaa korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, antaa heille hyvät teoreettiset tiedot ja kehittyneet ammattitaidot, jotka vastaavat työmarkkinoiden odotuksia. Luomme liikkuvia ja joustavia ammattilaisia, jotka soveltuvat uusiin työllistymismahdollisuuksiin. Opetustavoitteenamme on parhaiten kuvata yliopiston latinalainen motto "Consilio Manuque" (varovaisuus ja tunne).

Yliopistomme koulutus perustuu alkuperäisiin ohjelmiin ja yksilölliseen erikoistumiseen suunniteltuihin opintosuunnitelmiin. 16 vuoden kokemus koulutuksesta, perusteellinen tutkimus ja joustava suhtautuminen muutoksiin mahdollistavat erilaisten tietämyksen ja taitojen poistamisen, jotka saattavat olla merkityksettömiä tulevaisuuden työmarkkinoille, ja tehdä koulutuksen yksilölliseksi kunkin yksilön tarpeisiin. opiskelija.117311_pexels-photo-669615.jpeg

Opintojen muodot

Yliopistomme koulutus tapahtuu luentojen, luokkien, seminaarien, kielten kurssien ja työpajojen muodossa. Kurssien muodot mukautetaan tietyille aiheille ja opetetuille taidoille. Opiskelijat voivat myös osallistua säännöllisiin neuvotteluihin opettajien kanssa. Modernia opetusohjelmaa, joka keskittyy käytännön taitoihin, ei voida toteuttaa ilman tarvittavia välineitä, kuten tietokoneohjelmia, joita opiskelijan on käytettävä, kun he ovat työskennelleet.

Opetushenkilökunta

Yliopiston opetusohjelmia hoitavat yli 100 opettajaa, joista suurin osa on professoreita ja lääkäreitä. Yliopiston henkilökunta on asiantuntijoita, jotka ovat aktiivisesti mukana ammattialallaan ja ovat siten vastuussa ammatillisen koulutuksen toteuttamisesta.

Laadun arviointi

Korkea koulutustaso on yliopistomme ensisijainen huolenaihe. Vuonna 2016 Puolan akkreditointikomitea on akkreditoinut yliopiston ja akkreditointi on voimassa vuoteen 2023 saakka.

Pitää hauskaa

Opiskelijat edistämisessä, media

Sijainnit

Varsova

Osoite
Al. Jerozolimskie str. 44
00-024 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: