Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1991, Brickfields Aasia College (BAC) on vakiinnuttanut asemansa Nopein & Kätevin tapa UK Law & Business astetta. Ottaa lähetettiin yli 6500 oikeustieteen tutkinnon käytännössä, college on perustettu erinomainen maine toimittajana laadukkaita koulutuksen. Sen valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä paikallisten ja kansainvälisten yritysten sekä julkisen ja yksityisen sektorin.

BAC on tällä hetkellä kumppanuuksia ja kytkökset yli 20 ulkomaisten yliopistojen (enimmäkseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa) ja ammatillisten järjestöjen, tarjoten opiskelijoille pääsyn yli 70 maailmanluokan Law and Business ja ammatillisten tutkintotodistusten, jotka voidaan suorittaa paikallisesti tai ulkomailla.

BAC on tuottanut yli 200 World ja National Top Opiskelijat, Book Prize Winners 1. luokan ja 2. päälliset viime kahden vuoden aikana. Menestystä opiskelijoiden esittelee BAC sitoutumisesta tarjota merkittävä opettavainen kokemus. Tunnustuksena tästä, BAC sai Brand Laureate Best Brand Legal Education 2012 ja pk Recognition Award 2013 for Service Excellence.

BAC: n tunnettu tiedekunnan korkeasti koulutettuja tutkijoita ja kokeneita harjoittajia tarjoavat selkäranka BAC: n menestystarina tuottamaan parasta opiskelijoilleen. Yhdessä suunnitelmallisesti tutkittu ja valmisteltu oppimateriaalit, e-oppimisen portaali antaa ympäri vuorokauden tukea, jotta jokainen opiskelija ymmärtää niiden todellista potentiaalia.

BAC on sitoutunut tekemään kaikkensa opiskelijan opettavainen kokemus college nautittavaa, palkitsevaa ja onnistunut samalla parantaa pätevyyttään varmistaa niiden tulevaisuuden menestyksen. BAC toivottaa tervetulleeksi opiskelijoita tekemään oppimiskokemus klo college nautittavaa, palkitsevaa ja onnistunut.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

LLB

Brickfields Asia College

BAC tarjoaa UK Transfer koulutusohjelma (laki), jossa opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa 1 + 2 (1 vuosi Bac ja 2 vuotta British kumppani yliopisto) tai 2 + 1 (2 vuo ... [+]

BAC tarjoaa erittäin suosittu UK Transfer koulutusohjelma (laki), jossa opiskelijoille annetaan mahdollisuus suorittaa 1 + 2 (1 vuosi Bac ja 2 vuotta kumppani UK yliopisto) tai 2 + 1 (2 vuotta Bac ja 1 vuosi klo kumppani UK yliopisto) riippuen niiden etusija ja lähetä alueella 600-700 opiskelijaa vuodessa saattamaan viimeisen vuoden Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Harva jos kaikki muut laitokset tarjoavat opiskelijoille halutessaan tutustua niin suuri määrä yliopistojen jatkamaan viimeisen vuoden ja mikä parasta opiskelijat saavat tunnustettu UK täyttävän tutkinnon.

Kun onnistuneesti päätökseen ohjelman opiskelijat myönnetään kansainvälisesti tunnustettu LLB (Hons) tutkinto valitsemaltaan UK kumppani yliopistossa. Opiskelijat voivat valita erilaisia ​​astetta tarjoamia erilaisia ​​yläpäätä yliopistoissa kuten yliopistojen Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull ja Hertfordshire. ... [-]

Malesia Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Brickfields Asia College

University of London on todella yksi suuri yliopistojen maailmassa. Liitto 18 maailmanluokan Korkeakoulut ja 10 erikoistuneiden laitosten, sen maine akateemisesti korkeat ... [+]

University of London on todella yksi suuri yliopistojen maailmassa. Liitto 18 maailmanluokan Korkeakoulut ja 10 erikoistuneiden laitosten, sen maine akateemisesti korkeatasoista on rakennettu erinomainen opetuksen ja tutkimuksen sen Colleges vuodesta 1836. University of London Tutkintojen tunnustaminen kansainvälisesti hallitusten, yliopistojen, työnantajien ja ammatillisten järjestöjen oleviksi korkeinta akateemista laatua.

Vuodesta 1858, University of London astetta on ollut saatavilla opiskelijoita ympäri maailmaa University of London International ohjelmien, pitkäaikaisin joustava ja etäopiskelu ohjelmia maailmassa. Vuosien mittaan useita poikkeuksellisia ihmisiä, jotka ovat opiskellut University of London International ohjelmien ovat muokanneet maailmaamme. Opiskelijoina seitsemän Nobel-palkinnon voittajat, johtajat Kansainyhteisön maiden ministereitä, tunnettu kirjailijoita, tutkijoita, tuomareita ja yritysjohtajia. Tänään, University of London International ohjelmien on aidosti kansainvälinen luonteeltaan yli 52000 opiskelijaa yli 190 maassa. ... [-]

Malesia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi