Lue virallinen kuvaus

109747_109732_img2018720872.jpg

Tietoja USJ: stä

Saint-Joseph University of Beirut (USJ) on yksityinen Libanonin yliopisto, joka perustettiin vuonna 1875. Libanonin valtio tunnustaa yliopiston ja sen tutkinnot virallisesti korkeakouluopetuksen määräysten mukaisesti.

  • Yliopisto akkreditoi vuonna 2009 AERES (Agence d'évaluation de la Recherche et de l'enseignement supérieur).
  • Se on arabien yliopistojen yhdistyksen jäsen, yliopistojen kansainvälinen unioni, kokonaan tai osittain ranskankielisten yliopistojen yhdistys, katolisten yliopistojen kansainvälinen liitto, Euroopan katolisten yliopistojen liitto, jesuiittaisten korkeakoulujen liitto Eurooppa ja Libanon, Euro-Välimeri-yhdistys ja EuroMed-pysyvä yliopistofoorumi.
  • Sillä on yli 200 yhteistyösopimusta eri yliopistoista, olivatpa ne arabit, eurooppalaiset, amerikkalaiset, kanadalaiset, kiinalaiset tai japanilaiset.
  • Se sijaitsee arabien hammaslääketieteellisen tiedekunnan pysyvän päätoimipaikan, jonka isäntänä toimii sen tytäryhtiö, Dental Medicine.
  • Siinä on arabikuntien tiedekuntien pysyvä päämaja
  • Se asuu Konfutse-instituutin päämaja kiinalaisen kielen ja sivistyksen opetukseen.
  • Se taloa Japanin akateemisen keskuksen päämajaan.115533_SIOpagepubAinNajmdemiA42019-small.jpg

USJ: n lähetystö

Yliopiston tehtävä, visio ja arvot määritellään sen peruskirjassa. Ne kääntyvät kahden pääakselin ympärille: opetukseen ja tutkimukseen, mutta on olemassa myös kolmas kansalaisyhteiskunnan akseli.

Tässä mielessä USJ on opetus- ja tutkimuslaitos. Se edistää huippuosaamista ja pyrkii muokkaamaan oppilaitaan maan ja alueen parhaaksi, mikä avaa heille mahdollisuuksia. Paitsi että se pyrkii myös edistämään vuoropuhelua kaksikulttuurisuuden ja monikielisyyden kautta, samalla kun ne ovat turvapaikan heijastukselle ja luonteen rakentamiselle.

Perusoikeuskirjassa edellytetään, että kaikki yliopistoyhteisön jäsenet ovat sitoutuneet edistämään henkilökohtaista vapautta ja samalla olemaan avoimia hengelliselle sitoutumiselle. Kaikkien uskonnollisten nimitysten jäseniä, joiden hyvin moninaisuus on Libanonin yhteiskunnalle ominainen, kutsutaan osallistumaan tähän puolustukseen, mikä edellyttää keskinäistä kunnioitusta ja tietämystä. Peruskirjassa todetaan myös, että USJ palvelee kaikkia yhteisön jäseniä sosiaalisista ja etnisistä eroista riippumatta, mikä selittää sen merkityksen monimuotoisuuden säilyttämiselle tiedekunnassaan ja opiskelijakunnassaan. USJ kieltäytyy noudattamasta yhtä ideologiaa ja valitsee sen sijaan kampuksille avoimen tilan vuoropuhelulle ja tiedonvaihdolle niin kauan kuin vapautta ei loukata eikä akateemista toimintaa häiritä. Se toivoo voivansa toimia taikinaa sen yhteiskunnan puolesta, johon se kuuluu.

USJ pitää myös erittäin tärkeänä aiemmin mainittua "kolmatta tehtävää": kansalaisyhteiskuntaa. Yliopisto on edelläkävijä tällä alalla, kun se on ottanut esimerkillisiä aloitteita, kuten esimerkiksi seuraavia:

  • Opiskelijavaalien aikana käytetty suhteellisen edustuksen järjestelmä, joka edustaa kaikkia poliittisia puolia ja kannustaa useampia ihmisiä osallistumaan demokraattiseen elämään
  • "Opération 7ème jour" - vapaaehtoisohjelma, joka edistää kansalaistoimintaa ja sosiaalisten, kansallisten ja inhimillisten arvojen oppimista

Eri opiskelijaelinten järjestämät kulttuuritoiminnot; nämä antavat kaikille mahdollisuuden esitellä taitojaan ja kykyjään, mikä tekee opiskelijaelämästä paljon vilkkaampaa.

109745_109728_28513.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Saint Joseph University of Beirut

Saint-Joseph Universityn oikeustieteiden ja poliittisten tieteiden tiedekunnan LL.M-tutkinto on yhden vuoden jatko-opinto (mahdollisuus laajentaa ohjelmaa joissakin tapau ... [+]

esittely

Saint-Joseph Universityn oikeustieteiden ja poliittisten tieteiden tiedekunnan LL.M-tutkinto on yhden vuoden jatko-opinto (mahdollisuus laajentaa ohjelmaa joissakin tapauksissa 2 vuodeksi). Sen tavoitteena on tarjota vankka akateeminen tausta opiskelijoille ja oikeudellisille ammattilaisille, jotka puhuvat sujuvasti sekä ranskaksi että englanniksi ja jotka ovat erikoistuneet liike-elämän oikeuteen ja haluavat parantaa taitojaan ja uraansa arabimaiden lakiasiaintoimistoissa, pankeissa tai suurissa yrityksissä. ulkomailla.

Ohjelman tarkoituksena on perehdyttää ehdokkaat liike-elämän sääntöihin ja käytäntöihin sekä kotimaisissa että kansainvälisissä suhteissa ja sopeutua erilaisiin oikeusjärjestelmiin.... [-]

Libanon Beirut
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Film SIO

Osoite
Beirut, Beirut Governorate, Libanon