Read the Official Description

Tietoja OsgoodePD: stä

Osgoode Professional Development on maailman johtava oikeustieteellisen koulun elinikäinen oppiminen. Osa Osgoode Hall Law Schoolista, joka on yksi Kanadan vanhimmista ja parhaista oikeuskursseista, tarjoamme luotto- ja ei-luotto-ohjelmia kanadalaisille ja kansainvälisille asianajajille, avustajille, ammattilaisille ja yrityksille ja organisaatioille.

Jatkokoulutusohjelmamme vaihtelevat tunnin välein, konferensseihin ja lyhyisiin kursseihin, joita harjoittelevat asianajajat ja monet asiantuntijat muissa tieteenaloissa. Jos haluat tutkia tiettyä juridista aihetta tai parantaa taitojasi, harkitse OsgoodePD: n todistusohjelmia asianajajille tai ammattilaisille. Voit myös räätälöidä oman ryhmäohjelmasi antamaan syvällistä, käytännön harjoittelua, jonka työntekijät tai tiimisi tarvitsevat.

OsgoodePD: n lippulaiva-akateemiset ohjelmat sisältävät kurssipohjaisen LLM-tutkinnon, jossa on 14 erilaista erikoistumiskoulutusta kampuksella tai Osgooden palkittujen professoreiden, vanhempien ammattilaisten, tuomareiden ja päättäjien etäopetuksen kautta. Kansainvälinen kauppaoikeus LLM ja Kanadan yhteinen oikeus LLM-ohjelmat on suunniteltu erityisesti kansainvälisesti koulutetuille asianajajille. Jos tutkinto ei ole tavoitteesi, voit valita monista LLM-kursseista, joita tarjotaan vuosittain yksittäisinä kursseina.

Suurin osa kursseistamme ja ohjelmistamme tarjotaan paikan päällä ja etäopetuksen mukavuuden avulla webcast-lähetyksen ja videovirtojen avulla. OsgoodePD on myös tyytyväinen voidakseen tarjota ohjelmia Demand-ohjelmaan, valikoima aikaisemmin tarjottuja ja yksinomaan tarjottavia kursseja, jotka ovat käytettävissä aikataulusi mukaan.

Ei ole väliä mitä oppimismatkaasi, sitä tukee OsgoodePD: n haluttu sitoutuminen laatuun, saatavuuteen ja asiakaspalveluun. Osgoode Professional Development toimii Toronton ydinkeskustassa Yonge- ja Dundas-kaduilla, muutaman askeleen päässä kaupungin metroasemasta, finanssialueesta ja valtion virastoista.

Alkuperäiskansojen ja perinteisten alueiden tunnustaminen

Yorkin yliopisto tunnustaa, että monet alkuperäiskansat ovat pitkään olleet suhteita alueisiin, joilla kampuksemme sijaitsevat, jotka edeltävät Yorkin yliopiston perustamista. Tunnemme läsnäolomme New Credit -lain Mississaugassa, Huron-Wendatissa, Haudenosauneen konfederaatiossa ja Ontarioin Meteis-Kanadassa.

Tee historiaa kanssamme

Osgoode on kehittänyt oikeudellisen koulutuksen tulevaisuutta vuodesta 1889 lähtien.

Kuten Kanadan suurin ja monipuolisin oikeustieteellinen koulu, Osgoode on saanut maailmanlaajuisen maineen houkuttelemaan lahjakkaita opiskelijoita ja huipputason tiedekunta.

Valmistamme huomisen johtajat kautta vertaansa vailla olevien kurssien ja innovatiivisen lähestymistavan opetukseen, joka yhdistää juridisen teorian ja kokemuksellisen oppimisen. Yhteisymmärryksemme, vertaansa vailla oleva opiskelijakokemus, yhteiskunnallinen palvelu, ajatteleva apuraha ja kaikkien sen monien muotojen esteettömyys ovat se, mikä määrittelee arvomme ja sitoutumme rikkomaan uutta kenttää oikeudellisessa koulutuksessa.

Luo tulevaisuutesi ja tee historiaa kanssamme.

Johtajuus

Innovaatio oikeudellisessa koulutuksessa

Innovaatio on tunnusmerkki. Kehitettäessä jo vahvaa perustaamme, pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia kursseja, ohjelmia ja muita aloitteita, jotka edistävät Osgooden ylivoimaista lakisääteistä koulutusta.

Julkisen keskustelun muotoilu

Osgooden ajatusjohtajat työntävät rajoja ja vaikuttavat akateemiseen apuun, kansalliseen ja kansainväliseen päätöksentekoon, kotimaiseen ja kansainväliseen oikeuskäytäntöön, lain uudistamiseen ja julkiseen keskusteluun.

Monimuotoisuus ja osallisuus

Osgoode on monipuolinen ja tukeva yhteisö, joka ottaa vakavasti sen ammatillisen ja eettisen velvoitteen palvella yleisöä.

Oikeus ja yhteisö

Merkittävä osa Osgooden sitoutumista yhteisöön osallistumiseen tukee oikeuden saatavuutta joko Osgooden yleisen edun vaatimuksen (OPIR), Osgooden 19 kliinisen ja intensiivisen ohjelman sekä tiedekunnan monien tutkimusten avulla oikeuden saatavuuskenttään.

Historia

Osgoode Hall Law Schoolin avajaisissa vuonna 1889 pääjohtaja William Reeve toi toivonsa: "... että me kaikki, sekä opettajat että opiskelijat, taivuta energiaamme menestymään uudesta lakikoulusta".

Yli 125 vuoden ajan Osgooden tehtävänä on ollut akateemisen ja ammatillisen huippuosaamisen ja oikeudenmukaisuuden harjoittaminen lain kautta. Olemme johtaneet kanadalaiseen oikeuskoulutukseen tärkeimpiin innovaatioihin. Tutustu Osgooden historia -tietokantaan saadaksesi lisätietoja.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Sinun tulisi ottaa tämä ohjelma, jos sinulla on jo NCA-arvio tai arviointitulokset ovat odottaneet ja aiot kirjoittaa NCA-tentit seuraavien 12 kuukauden aikana (mikä taha ... [+]

Suunnittele istumaan NCA-tentit? OsgoodePD voi auttaa sinua valmistautumaan.Online NCA Tentti Prep

Suunniteltu kansainvälisesti koulutetuille asianajajille, joilla on NCA-arviointi tai jotka aikovat kirjoittaa NCA-tentit seuraavien 12 kuukauden aikana.

OsgoodePD: n NCA Exam Prep -ohjelma on suunniteltu erityisesti kansainvälisesti pätevöille asianajajille ja oikeustieteen tutkinnon suorittaneille, jotka suunnittelevat kirjoittavansa kaikki tai kaikki kansallisen akkreditointikomitean viidestä pakollisesta kokeesta:

Kanadalaisen lain perusteetKanadan perustuslakiKanadan hallintolakiKanadan rikosoikeusAmmatillinen vastuuKuka tämä ohjelma on?

Sinun tulisi ottaa tämä ohjelma, jos sinulla on jo NCA-arvio tai arviointitulokset ovat odottaneet ja aiot kirjoittaa NCA-tentit seuraavien 12 kuukauden aikana (mikä tahansa seuraavista kolmesta NCA-kokeen istunnosta).... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Tämä ohjelma on suunniteltu pääasiassa valmistuneille laillisille tutkinto-ohjelmille Kanadan ulkopuolella, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan laillisia opintoja Kanadas ... [+]

Talvi 2018 Sovellukset - Suljettu

Hakemukset on nyt suljettu, kun Winter 2018 -tutkinnon suorittaneiden tutkintotodistusten sertifikaatti on otettu käyttöön.

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat säätiöt onnistuneelle jatko-oikeudelliselle tutkimukselle. Opiskelijat tässä ohjelmassa

tutkia kanadalaisen julkisen ja yksityisoikeuden perustaa vuorovaikutteisessa luokassaoppia ja harjoitella laillisia, analyyttisiä ja kirjallisia taitoja rakentamalla yksinkertaisista ja monimutkaisemmista ongelmista ja asiakirjoista, mahdollisuus pienryhmä- ja henkilökohtaisiin palautteisiin ja tutorointiinluo pohjan onnistuneelle suoritukselle LLM-kursseilla ja tulevassa laillisessa uraasiKuka tämä ohjelma on?... [-]
Kanada Toronto
September 2019
Full-time
2 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

OTK

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Tämä jännittävä ohjelma tarjoaa peruskoulutusta kanadalaiselle yleiselle oikeudelle kansainvälisesti koulutetuille asianajajille ja oikeustieteilijöille. Onko sinulla yht ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Kanadalaisen yhteisen lain LLM tarjoaa mahdollisuuden suorittaa peruskursseja kanadalaisille common law -ohjelmiin, jotka opitaan jatko-opiskelijalla sekä laaja valikoima valinnaisia ​​vaihtoehtoja. Peruskursseja on erityisesti suunniteltu vastaamaan Kanadan kansallisen akkreditointikomitean (NCA) lainvalmistajien liiton vaatimuksia. Kanadan yhteisen oikeustieteen erikoisalojen opiskelijat hyötyvät sekä akateemisesta että urakehityksestä, jotta he voivat siirtyä Kanadan oikeusmarkkina-alueelle.

Huomautus: Kanadalaisen yleisen lain ammattimaisen LLM: n suorittaminen ei automaattisesti anna oikeutta harjoittaa lakia Kanadassa tai tulla hyväksytyksi Kanadan maakunnan tai alueen baarissa. Kysy lisää NCA: sta tai maakunnallisesta / alueellisesta yhteiskunnasta.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Tämä yhden vuoden täysipäiväinen erikoistuminen on suunniteltu antamaan asianajajille ja ammattilaisille ympäri maailmaa jatkokoulutusta kansainvälisessä kauppaoikeudessa ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Tämä yhden vuoden täysipäiväinen erikoistuminen on suunniteltu antamaan asianajajille ja ammattilaisille ympäri maailmaa jatkokoulutusta kansainvälisessä kauppaoikeudessa. Palkittu tiedekunta opettaa kansainvälisen kauppaoikeuden, kansainvälisen rahoituksen, kansainvälisten liiketapahtumien, rajat ylittävien liiketoimien verotuksen ja muiden asiaan liittyvien aiheiden viimeaikaisen kehityksen. Erikoistuminen tarjoaa opiskelijoille tietoa kriittisimmistä keskeisistä kansainvälisistä kauppaoikeuskursseista, ja samalla voit tutustua akateemisiin etuihinne valinnaisopetuksen kautta.

Kuka tämä erikoistuminen on?

Oikeustieteilijät, mieluiten oikeuskäytännön kokemuksella, työkokemuksella tai osoittamalla kiinnostusta kansainväliseen kauppaoikeuteen.... [-]

Kanada Toronto
August 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Verolainsäädännön tuntemus on olennainen liiketoimintaympäristön kannalta, ja tämän oikeudellisen erikoistumisen tutkimus on älyllisesti kiehtovaa. Ammatillinen LLM verol ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Verolainsäädännön tuntemus on olennainen liiketoimintaympäristön kannalta, ja tämän oikeudellisen erikoistumisen tutkimus on älyllisesti kiehtovaa. Ammatillinen LLM verolainsäädännössä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada syvällisempää tietoa politiikan, periaatteiden ja sisäisen logiikan verolainsäädännön Kanadassa ja kansainvälisesti. Se kattaa kaikki verolainsäädännön näkökohdat perusperiaatteista, jotka perustuvat perinteisiin henkilökohtaisen verosuunnittelun periaatteisiin, rahoitusvälineiden hienostuneeseen suunnitteluun nykyään. Kurssit opettavat monipuoliset korkeasti koulutetut tutkijat ja harjoittajat, jotka kaikki ovat johtajia harjoittelualueillaan.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Työmarkkinasuhteiden ja työlainsäädännön ammattiopinnot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden syventää työ- ja työllisyyslainsäädännön perustana olevaa teoriaa, politii ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Osgooden kaksivuotinen, osa-aikainen työelämän ja työelämän oikeustieteen kandidaatti antaa opiskelijoille mahdollisuuden syventää työ- ja työllisyyslakiin perustuvaa teoriaa, politiikkoja ja periaatteita. Opiskelijat kehittävät taitoja, jotka harkitsevat edistyneesti sosiaalisen, taloudellisen ja poliittisen voiman, jotka muokkaavat tätä dynaamista kenttää nykyään.

Kuka on erikoistuminen?

Oikeustieteilijät, joilla on laillista työkokemusta työ- ja työllisyysalalla.

Ammattilaiset, joilla ei ole oikeustieteitä, joilla on erinomaiset akateemiset opintosuoritukset ja merkittävät ja vanhemmat ammatilliset kokemukset.

Erikoistumisrakenne... [-]
Kanada Toronto
August 2019
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Options for Internationally Trained Lawyers

Address
1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Kanada
Verkkosivusto