Danube University Krems FBG - Department of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liiketoiminnan ja globalisaation tiedekunta tarjoaa jatkuvaa yliopistokoulutusta monissa taloustieteissä ja johtamistutkimuksissa, viestinnässä, tietämyksessä ja tietohallinnossa, julkishallinnossa ja sähköisessä hallintotavassa, Euroopan yhdentymisessä sekä liike- ja eurooppalaisessa lainsäädännössä. Erityisesti tiedekunta korostaa jatkuvaa koulutusta maahanmuutto- ja integraatiotutkimuksen aloilla sekä tietokonerikollisuuden torjunnassa. Osana tätä prosessia tiedekunta antaa paitsi asiantuntemusta, myös erityistä johtamisosaamista ja yhteiskunnallista osaamista, jota tarvitaan yhä monimuotoisemman yhteiskunnan käsittelemiseen. Tieteellisen tieteen kokeneiden opettajien moniammatillinen tiimi edesauttaa menetelmäkeskeistä ajattelua ja itsenäistä työtä monipuolisten opetusmuotojen avulla. Lisäksi tiedekunnan tutkimustyö keskittyy voimakkaasti nykyisiin talouspoliittisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen tiedeyhteisön kanssa. Yksi sen tärkeimmistä tavoitteista on sovelluslähtöinen tutkimus yritysten ja julkisten laitosten kanssa yhteistyössä. Lisäksi tieteenalojen ryhmät tarjoavat neuvontaa, neuvontaa ja koulutusta yrittäjille, kansalaisjärjestöille ja päätöksentekijöille politiikan ja julkishallinnon maailmassa.

Taloustieteen laitos

Pyrimme olemaan Euroopan johtava toimeenpanovaltuutettu ja asettamaan standardeja modernin opetussuunnitelman avulla, jotka on räätälöity johtajan tarpeisiin nopeassa 2000-luvulla. Koska elinikäinen ura valmentaja ja kumppani meidän johtajat, voimme palvelemaan heidän erityisiä tarpeita huippuluokan johdon tietämys toimittaa joustavia sekoitettu oppimisen muodossa uusinta teknologiaa. Tämä antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa kestävästi sekä johtajiemme uralla että itsensä kehittämisessä ja yhteiskunnan viimeaikaisissa haasteissa.

Kauppaoikeuden ja Euroopan yhdentymisen osasto

Danuben oikeusturva: tunnettu tiedekunta - erinomainen opiskelija-opettajien suhde - kampusympäristö - kansainvälisyys Kauppaoikeuden ja Euroopan yhdentymisen laitos on johtava Itävallan jatko-opinto-oppilaitos. Sen kurssit suuntautuvat erityisesti työskentelevien ammattilaisten tarpeisiin ja yhdistävät tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamisen. Tonavan yliopisto Krems sijaitsee 80 km Wienistä - yhdestä kauneimmista eurooppalaisista kulttuurimaisemista, Wachaun nimeltään. UNESCO on julistanut maailmanperintökohteeksi.

Sähköisen hallinnon ja hallinnon laitos

Teknologian, yhteiskunnallisten ja poliittisten rakenteiden uusi kehitys muuttaa perinteisiä työn muotoja ja hallintorakenteita. Sähköisen hallinnon osasto yhdistää teoriaa ja käytäntöä ja tarjoaa jatkokoulutusta jatko-opinnoissa. Tutkintoja ja seminaareja tarjotaan osa-aikaisesti, jotta ammattilaiset voivat opiskella samalla kun he voivat jatkaa uransa. Tutkimuksen, konsultoinnin ja useiden kansallisten ja kansainvälisten yhteistyön avulla voimme tarjota uusimmat sisällöt, ratkaisut ja menetelmät. Tavoitteenamme on tarjota uusia ideoita, innovatiivisia johtamismenetelmiä ja ihmiskeskeisiä ratkaisuja ja työkaluja julkishallintoon ja IT-hallintoon.

Siirtolaisuus ja globalisaatio

Työskentelemme nykyaikaisten yhteiskuntien kriittisestä kysymyksestä, nimittäin maahanmuutosta ja globalisaatiosta. Haluamme näin auttaa parantamaan työelämän prosesseja sosiaalisen yhteenkuuluvuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Opettamme ja tutkimuksemme keskittyvät:

  • muutto
  • Eurooppa ja globalisaatio
  • Oppiminen, työ ja työmarkkinasuhteet
  • Terveys ja sosiaalinen hyvinvointi
  • Asuminen, naapurusto ja aluekehitys
  • Sosiaaliturva ja ihmisoikeudet
  • Uskonto ja kulttuurien välinen viestintä
  • Erityisesti painotetaan sukupuolten välisiä ja sukupolvien välisiä eroja

Aloitamme perus- ja soveltavaa tutkimusta, antavat tieteellistä neuvontaa päättäjille, yrityksille, kansalaisyhteiskunnalle ja tiedotusvälineille. Seuraamme yhdennettyä lähestymistapaa tutkimukseen ja elinikäiseen oppimiseen. Tiimimme kattaa laajan valikoiman ammattisektoreita, jotta voimme käsitellä muuttoliikkeen ja globalisaation monimutkaisuutta eri näkökulmista.

Tietojenkäsittelytieteen laitos

Olemme yliopistopohjainen osaamiskeskus tutkimukseen, harjoitteluun ja jatkokoulutukseen . Käsiteltävänä oleva aihealue ulottuu kognitiosta ja viestinnästä tieto- ja tietohallintoon, kun taas työmme luo vauhtia sekä taloudelle että yhteiskunnalle. Tutkimus- ja opetusosaamisemme perustuu kolmen tieteenalojen tehokkaaseen yhdistämiseen: kognitiotieteeseen, tieto- ja viestintätekniikkaan. Käytämme tätä asiantuntemusta kehittääksemme ja opettamme avainosaamista sekä teoriassa että käytännössä ihmisille ja organisaatioille. Osastomme tarjoaa tällä hetkellä 16 maisteriohjelmaa, joista jokainen yhdistää viestintäosaamisen hallintaosaamiseen. Tällä hetkellä työskentelemme seitsemässä suuressa kansainvälisessä hankkeessa tutkimustiedon suunnittelun ja sosiaalisten järjestelmien (käytettävyyden ja verkkotutkimuksen) aloilla. Master-ohjelman täydennykseksi tarjoamme sertifioitua ohjelmaa, yliopistoseminaareja ja aihekohtaista johtamiskoulutusta.

Tonavan yliopisto Krems

Yliopisto jatkokoulutukselle Danube University Krems on täydennyskoulutuksen yliopisto. Sen kurssit suuntautuvat erityisesti työelämän ammattilaisten tarpeisiin. Yliopisto tarjoaa yksinoikeuden maisteriohjelmia ja lyhyitä ohjelmia viidellä tutkimusalueella. Palvella yli 8 500 opiskelijaa ja 17 000 tutkinnon 90 maasta, se on yksi johtavista jatkokoulutuskursseista Euroopassa. Danube University Krems yhdistää lähes 20 vuoden kokemuksen jatkokoulutukseen innovaatioilla ja korkeimmilla laatuvaatimuksilla tutkimuksen ja opetuksen alalla.

Sijainnit

Krems an der Donau

Donau-Universität Krems

Osoite
Donau-Universität Krems
Dr.-Karl-Dorrek-Str. 30

3500 Krems an der Donau, Ala-Itävalta, Itävalta
Puhelin
+43 2732 8930

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin