Read the Official Description

Saavuta arvostettu Lontoon pätevyys kaikkialla maailmassa.

Vuonna 1858 meistä tuli maailman vanhin etäisyyden ja joustavan oppimisen tarjoaja, joka mahdollisti pääsyn ensiluokkaiseen koulutukseen kotimaissaan. Jatkamme maailmanlaajuisesti johtavaan etäopiskeluun ja joustavaan tutkimukseen, jossa yli 50 000 opiskelijaa yli 180 maassa.

Liity maailmanluokkaan

Maailmanlaajuista maineemme ylläpitää 18 jäsenlaitosta ja yhdeksän erikoistutkimuslaitosta. Näistä on joitain maailman korkeimpia yliopistoja, kuten University College London, King's College London ja Lontoon kauppakorkeakoulu.

Nämä laitokset tarjoavat akateemisen johtajuuden kursseillemme, mikä takaa, että korkeakoulut, työnantajat ja erityiset ammatilliset ja lakisääteiset elimet arvostavat ja tunnustavat pätevyyden.

Menestyksesi perustuu akateemisen huippuosaamisen ja eheyden saavutuksiin. Kun otetaan huomioon jäsenmaiden korkeat maineemme ja laadunvarmistusprosessit, Lontoon yliopiston pätevyys on samaa korkeatasoista, riippumatta siitä, mihin opiskelet sitä.

Etäisyys, verkko ja joustava oppiminen

Jos haluat kehittää tai muuttaa urasi tai harjoittaa inspiraatiota, voimme tarjota:

·joustavuus

· Oppimateriaalit

· Oppimistuki

· Oikeat pätevyysvaatimukset.

Voit myös ilmoittautua paikalliseen opetuskeskukseen, jonka olemme hyväksyneet valitun kurssin tukemiseksi.

Tutki vauhtia, joka sopii sinulle

Sinun ei tarvitse laittaa elämääsi pitoon opiskelemaan kanssamme. Joustavat opintokokonaisuutemme - kokopäiväisesti tai osa-aikaiset optiot - antavat sinulle mahdollisuuden sovittaa opintoihin perheesi ja työehtosi.

Tutki missä olet

Jos matkustat työhön tai suunnittelet liikkumista ulkomaille, älä huoli - voit opiskella sinut mukaan. Voit myös osallistua tentteihin tenttipisteissä ympäri maailmaa.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

LLB

University of London (LLB)

Maailmanluokan LLB on kansainvälistä asemaa. Se on ollut ensimmäinen askel tuhansien asianajajien harjoittelussa ympäri maailmaa. ... [+]

Maailmanluokan LLB on kansainvälistä asemaa. Se on ollut ensimmäinen askel tuhansien asianajajien harjoittelussa ympäri maailmaa.

Kurssin rakenne ja moduulit

LLB on jaettu reitteihin. Valintasi riippuu useista tekijöistä:

Haluatko opiskella kelpoisuustodistuksen tutkintoon (jossa suurin osa moduuleista on ennalta asetettu) vai ei-kelpoisuustodistus (mikä antaa sinulle enemmän valinnanvaraa)?Onko sinulla tutkinto, joka tekee sinut oikeutetuksi jatko-opintoihin? (Tutkimus 9 moduulien loppuun tavanomaisen 12 sijasta)

Standardin syöttöreitti - oikeustieteen tutkinto (LLB)

Standardin syöttöreitti - ei-oikeustieteellinen tutkinto (LLB)

Tutkinnon suorittanut reitti - oikeustieteen tutkinto (LLB)... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
3 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi