University of Birmingham - College of Arts and Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Arts and Law Graduate School on elinvoimainen kansainvälinen yhteisö, jossa on yli 1500 jatko-opiskelijaa. Hyödynnämme erinomaisia tutkimusresursseja ja tukevaa ympäristöä, jonka avulla tutkimuksesi voi kukoistaa. Edgbastonin pääkampuksen Arts-talossa sijaitseva akateemisen ja operatiivisen henkilökunnan tiimimme on valmiina tarjoamaan tukea ja neuvoja aina, kun sitä tarvitset.

Kollegiona meillä on huippuluokan palveluita, jotka rohkaisevat tieteiden ja tutkimusalueiden välistä vuorovaikutusta, joten olet samanmielisten keskuudessa, antamalla sinulle stimulaatiota, tukea ja haasteita, joita tarvitset menestyäksesi.

Birminghamin yliopisto

Birmingham kehittyy ja kehittyy jatkuvasti halustaan ​​tulla maailman johtavaksi yliopistoksi. Tämä on saavutettu parannetulla tutkimusvoimalla ja saavuttamisella. poikkeuksellisen opiskelijakokemuksen erottuvuus; akateemisen salkun laajuus ja syvyys; kokoomme ja globaalien verkkojen laajuudesta.

Birminghamin kaupunki

Birmingham ei enää muutu; se on muuttunut. Tämä uusi ja elinvoimainen Birmingham, jolla on itsenäisiä ravintoloita, kauppoja ja baareja koko keskustassa ja suosittuja kaupunginosia ympäri kaupunkia, lepää paikallisten markkinoiden, teollisuusperinnön ikonien rakennusten ja nykyaikaisen arkkitehtuurin, kuten uuden Birminghamin kirjaston, keskuudessa.

Uusia baareja ja kauppoja avataan usein, kun kaupunki rakentaa edelleen nuorekkaata ja ainutlaatuista identiteettiään. Birminghamissa on niin paljon monimuotoisuutta ja historiaa, että kaupat, ruoka ja tapahtumapaikat heijastavat tätä. Vanhat kuvakkeet, kuten Custard Factory, isännöivät vaihtoehtoisia kauppoja ja baareja, vain lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta Birminghamin tukku- kala- ja kalkkumarkkinoilta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä uutta Grand Central -rautatieasemaa ja ostospaikkoja.

Birminghamin lakikoulu

Lähes vuosisadan ajan Birminghamin lakikoulu on osoittanut tietä oikeudellisessa koulutuksessa ja tutkimuksessa. Nykyään tarjoamme jatkossakin opiskelijoillemme innovatiivista, haastavaa ja tutkimukseen perustuvaa koulutusta.

Birminghamin LLM kestää yhden vuoden (kokopäiväinen) tai kaksi vuotta (osa-aikainen) suorittamiseen ja siihen sisältyy kuuden erikoistumismoduulin ja väitöskirjan opiskelu. Hakijoilla on oltava hyvä perustutkinto oikeustieteessä tai vastaava.

Birmingham OTK avulla opiskelijat voivat seurata yleistä reittiä, jossa täysi vapaus moduulin valinta, tai seurata yksi asiantuntija Pathways . Hakiessaan Birminghamin LLM: ään opiskelijoiden ei tarvitse päättää, haluavatko he erikoistua kyseisessä vaiheessa, koska Pathway erikoisuudet voidaan päättää heti, kun opiskelijat alkavat kurssilla.

Shakespeare-instituutti

Shakespeare Institute, joka sijaitsee Stratford-upon-Avonissa, on ollut majakka kansainväliselle Shakespeare-stipendille sen perustamisesta lähtien vuonna 1951.

Shakespeare-instituutin opiskelijat hyötyvät mielenkiintoisesta yhteistyöstämme RSC: n kanssa, jonka kanssa yliopistosta on tullut toisen paikan perustajapartneri. Muu paikka on RSC: n luova keskus harjoitteluun, harjoitteluun, oppimiseen ja tutkimukseen. Opiskelijamme pääsevät nyt luoviin ja opetustiloihin Toisessa paikassa sekä RSC-taiteilijoiden ja harjoittajien asiantuntemukseen.

Sijainnit

Birmingham

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin