Lue virallinen kuvaus

University of Arts and Law Graduate School on elinvoimainen kansainvälinen yhteisö, jossa on yli 1500 jatko-opiskelijaa. Hyödynnämme erinomaisia tutkimusresursseja ja tukevaa ympäristöä, jonka avulla tutkimuksesi voi kukoistaa. Edgbastonin pääkampuksen Arts-talossa sijaitseva akateemisen ja operatiivisen henkilökunnan tiimimme on valmiina tarjoamaan tukea ja neuvoja aina, kun sitä tarvitset.

Kollegiona meillä on huippuluokan palveluita, jotka rohkaisevat tieteiden ja tutkimusalueiden välistä vuorovaikutusta, joten olet samanmielisten keskuudessa, antamalla sinulle stimulaatiota, tukea ja haasteita, joita tarvitset menestyäksesi.

Birminghamin yliopisto

Birmingham kehittyy ja kehittyy jatkuvasti halustaan ​​tulla maailman johtavaksi yliopistoksi. Tämä on saavutettu parannetulla tutkimusvoimalla ja saavuttamisella. poikkeuksellisen opiskelijakokemuksen erottuvuus; akateemisen salkun laajuus ja syvyys; kokoomme ja globaalien verkkojen laajuudesta.

Birminghamin kaupunki

Birmingham ei enää muutu; se on muuttunut. Tämä uusi ja elinvoimainen Birmingham, jolla on itsenäisiä ravintoloita, kauppoja ja baareja koko keskustassa ja suosittuja kaupunginosia ympäri kaupunkia, lepää paikallisten markkinoiden, teollisuusperinnön ikonien rakennusten ja nykyaikaisen arkkitehtuurin, kuten uuden Birminghamin kirjaston, keskuudessa.

Uusia baareja ja kauppoja avataan usein, kun kaupunki rakentaa edelleen nuorekkaata ja ainutlaatuista identiteettiään. Birminghamissa on niin paljon monimuotoisuutta ja historiaa, että kaupat, ruoka ja tapahtumapaikat heijastavat tätä. Vanhat kuvakkeet, kuten Custard Factory, isännöivät vaihtoehtoisia kauppoja ja baareja, vain lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta Birminghamin tukku- kala- ja kalkkumarkkinoilta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä uutta Grand Central -rautatieasemaa ja ostospaikkoja.

Birminghamin lakikoulu

Lähes vuosisadan ajan Birminghamin lakikoulu on osoittanut tietä oikeudellisessa koulutuksessa ja tutkimuksessa. Nykyään tarjoamme jatkossakin opiskelijoillemme innovatiivista, haastavaa ja tutkimukseen perustuvaa koulutusta.

Birminghamin LLM kestää yhden vuoden (kokopäiväinen) tai kaksi vuotta (osa-aikainen) suorittamiseen ja siihen sisältyy kuuden erikoistumismoduulin ja väitöskirjan opiskelu. Hakijoilla on oltava hyvä perustutkinto oikeustieteessä tai vastaava.

Birmingham OTK avulla opiskelijat voivat seurata yleistä reittiä, jossa täysi vapaus moduulin valinta, tai seurata yksi asiantuntija Pathways . Hakiessaan Birminghamin LLM: ään opiskelijoiden ei tarvitse päättää, haluavatko he erikoistua kyseisessä vaiheessa, koska Pathway erikoisuudet voidaan päättää heti, kun opiskelijat alkavat kurssilla.

Shakespeare-instituutti

Shakespeare Institute, joka sijaitsee Stratford-upon-Avonissa, on ollut majakka kansainväliselle Shakespeare-stipendille sen perustamisesta lähtien vuonna 1951.

Shakespeare-instituutin opiskelijat hyötyvät mielenkiintoisesta yhteistyöstämme RSC: n kanssa, jonka kanssa yliopistosta on tullut toisen paikan perustajapartneri. Muu paikka on RSC: n luova keskus harjoitteluun, harjoitteluun, oppimiseen ja tutkimukseen. Opiskelijamme pääsevät nyt luoviin ja opetustiloihin Toisessa paikassa sekä RSC-taiteilijoiden ja harjoittajien asiantuntemukseen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of Birmingham - College of Arts and Law

Tällä Pathway voit ymmärtää kansainvälisen kaupan alalla ilmeneviä monimutkaisia kysymyksiä. Nykymaailmassa on tärkeää ymmärtää kansainvälisen kaupan periaatteet ja pääpe ... [+]

Tällä Pathway voit ymmärtää kansainvälisen kaupan alalla ilmeneviä monimutkaisia kysymyksiä. Nykymaailmassa on tärkeää ymmärtää kansainvälisen kaupan periaatteet ja pääperiaatteet; kuten tullit ja tullilainsäädäntö, sekä ymmärtää, miten se vaikuttaa yhteiskuntiin, alueisiin ja ympäristöön.

Tämä Pathway hyödyntää tutkimuksemme vahvuuksia kansainvälisen kauppaoikeuden, EU: n lainsäädännön, vertailevan alueellisen yhdentymisen ja kansainvälisten taloudellisten suhteiden laajuuden alalla. Pääpaino on monenvälisessä kauppajärjestelmässä ja Maailman kauppajärjestön lainsäädännössä. Moduulimme avulla voit kehittää syvällistä erikoistumista keskeisiin liittyviin aloihin, kuten ympäristöön, julkisiin hankintoihin tai kilpailuoikeuteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Birmingham - College of Arts and Law

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM soveltuu erinomaisesti niille opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua kauppaoikeuden kansainväliseen ulottuvuuteen. Sinulla on mahdoll ... [+]

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM soveltuu erinomaisesti niille opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua kauppaoikeuden kansainväliseen ulottuvuuteen. Sinulla on mahdollisuus ymmärtää, miten yritykset toimivat kansainvälisesti ja miten valtiot ja kansainvälinen järjestelmä säätelevät kaupan ja rahoituksen kulkua.

Viime vuosikymmenet ovat nähneet valtavaa kasvua kansainvälisessä kaupankäynnissä, mikä lisää kansainvälisen kauppaoikeuden merkitystä ja näkyvyyttä.

Tämä oikeusala tarjoaa perustan kansainvälisille liiketoimille ja kansainvälisten markkinoiden kehittämiselle. Tämän Pathway kasvava merkitys tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät mahdollisuuksia kaupallisessa maailmassa ja ymmärtävät globaalit haasteet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Birmingham - College of Arts and Law

Niille, jotka etsivät syvällisempää ymmärrystä yhä globaaleimmista rakenteista, jotka ohjaavat rikosoikeutta, sekä hienompiin kysymyksiin, jotka haastavat rikosoikeudelli ... [+]

Niille, jotka etsivät syvällisempää ymmärrystä yhä globaaleimmista rakenteista, jotka ohjaavat rikosoikeutta, sekä hienompiin kysymyksiin, jotka haastavat rikosoikeudellisia rakenteita, tämä kurssi tarjoaa ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden ja on erinomainen valinta niille, jotka etsivät oikeudellisia mahdollisuuksia ympäri maailmaa.

Tämä Pathway hyödyntää Birmingham Law Schoolin kansainvälisen oikeuden, kansainvälisen humanitaarisen oikeuden, rikosoikeuden ja oikeuden sekä ihmisoikeuksien tutkimus vahvuuksia, jolloin opiskelijat voivat kehittää asiantuntemusta monenlaisissa asiaankuuluvissa kansainvälisen oikeuden aiheissa.

Voit opiskella moduuleja kansainvälisissä, kansainvälisissä ja eurooppalaisissa rikosoikeudellisissa ja -oikeusasioissa sekä kansallisesti juurtuneiden erikoisalojen ja ihmisoikeusmoduulien laajuuden rinnalla. Tarjoamme opiskelijoillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden laajalle ulottuville terrorismin vastaisille moduuleillemme, ja niille, jotka keskittyvät tiettyihin teoreettisiin tai käytännön rikosoikeudellisiin kysymyksiin (aina korjaavasta oikeudenmukaisuudesta henkisesti häiriöttömiin rikoksentekijöihin) sekä asiantuntijoiden ihmisoikeusmoduuleihin. opiskelu ja syvällinen erikoistuminen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Birmingham - College of Arts and Law

Tämä Pathway perustuu tutkimuksemme vahvuuteen kansainvälisen oikeuden, vertailevan oikeuden ja maailmanlaajuisen oikeusteorian aloilla. Kehität monitahoisen ymmärryksen ... [+]

Tämä Pathway perustuu tutkimuksemme vahvuuteen kansainvälisen oikeuden, vertailevan oikeuden ja maailmanlaajuisen oikeusteorian aloilla. Kehität monitahoisen ymmärryksen siitä, miten kansainvälinen järjestelmä toimii, mutta myös sen keskeiset modernit haasteet ja tapa, jolla laki ja sääntely niitä koskevat.

Tämä Pathway perustuu tutkimuksemme vahvuuteen kansainvälisen oikeuden, vertailevan oikeuden ja maailmanlaajuisen oikeusteorian aloilla. Kehität monitahoisen ymmärryksen siitä, miten kansainvälinen järjestelmä toimii, mutta myös sen keskeiset modernit haasteet ja tapa, jolla laki ja sääntely niitä koskevat. On mahdollisuus keskittyä kriittisiin globaaleihin kysymyksiin, kuten kansainvälisen kaupan tai energiahuollon virtaukseen, mutta myös rikollisuuden ja terrorismin globalisoitumiseen sekä siitä aiheutuviin vaikutuksiin ihmisoikeuksiin ja kansainväliseen kehitykseen yleisemmin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Birmingham - College of Arts and Law

Tällä Pathway voit kehittää asiantuntemusta monenlaisista kauppaoikeudellisista aiheista, jotka tarjoavat sinulle vahvan perustan tulevaisuuden urallesi. Kaupallisen oike ... [+]

Tällä Pathway voit kehittää asiantuntemusta monenlaisista kauppaoikeudellisista aiheista, jotka tarjoavat sinulle vahvan perustan tulevaisuuden urallesi. Kaupallisen oikeuden LLM sopii erinomaisesti niille opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua englanninkieliseen kauppaoikeuteen. Ymmärrät kauppaoikeuden periaatteet ja perusteet, mutta tarkastelet myös tärkeimpiä ajankohtaisia kehityssuuntia ja innovaatioalueita.

Koululla on johtava maine huippuosaamisen alalla tällä alalla ja LLM: n kaupallisessa oikeudessa käytettävissä olevat moduulit tukevat näitä vahvuuksia.

Miksi opiskella tätä kurssiaModuulin valinta - Yksi LLM-moduulien laajimmista alueista Yhdistyneessä kuningaskunnassaTyöllistettävyys - valmistuneet siirtyvät monipuoliseen uraan, ja monet työskentelevät parhaillaan korkeakouluissa ja asianajotoimistoissaAmmatilliset yhteydet - vuosittainen oikeudenmatka, vierailut johtaviin yrityksiin ja johtavista yrityksistämoduulit... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Birmingham - College of Arts and Law

Tämä Pathway perustuu Birmingham Law Schoolin pitkäaikaisiin tutkimusvoimiin rikosoikeuden ja rikosoikeuden alalla. Rikosoikeudessa on kyse siitä, että valtio on kaikkein ... [+]

Tämä Pathway perustuu Birmingham Law Schoolin pitkäaikaisiin tutkimusvoimiin rikosoikeuden ja rikosoikeuden alalla. Rikosoikeudessa on kyse siitä, että valtio on kaikkein potentiaalisimmin väittänyt viranomaiselle: jos et noudata lakia, sinua rangaistaan. Tämä Pathway tarjoaa kokonaisvaltaisen analyysin rikosprosessista lain analysoimalla, sen filosofisilla perusteilla ja käytännössä.

Opiskelija osaa tutkia laajaa yleiskatsausta rikosoikeudellisista prosesseista tai erikoistua erityisesti monipuolisiin näkökohtiin, kuten perustana oleviin teorioihin, poliisitoimintaan, rikosoikeuden terveysnäkökohtiin tai jopa lainvalvontayhteistyön kansainvälisiin näkökohtiin. Monet alan johtavat tutkijat ovat luoneet ja opettaneet monia moduuleja, ja opiskelijat hyötyvät läheisistä yhteyksistä tutkijoiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Birmingham - College of Arts and Law

Birmingham Law Schoolin yleinen LLM antaa sinulle mahdollisuuden päättää, mitkä oikeudelliset alueet ovat eniten merkityksellisiä tulevaa uraa varten ja valita moduulit, ... [+]

Birmingham Law Schoolin yleinen LLM antaa sinulle mahdollisuuden päättää, mitkä oikeudelliset alueet ovat eniten merkityksellisiä tulevaa uraa varten ja valita moduulit, jotka kiinnostavat sinua. Tämä on ihanteellinen Pathway jos haluat saada Masters-tason tietämystä ja taitoja rajoittamatta itseäsi vain yhdelle tietylle oikeussektorille.

Tämä Pathway tarjoaa yhden laajimmista vaihtoehdoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja käytettävissä on lähes 35 moduulia, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen asteen, joka on räätälöity tulevaisuuden uramahdollisuuksiisi.

Yleinen LLM- Pathway mahdollistaa moduulien opiskelun kaikilla käytettävissä olevilla aiheilla. Tämä Pathway sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat altistua erilaisille laillisille tieteenaloille ja antavat sinulle asiantuntemusta kaikkialla ja tarjoavat onnistuneen oikeudellisen uran edellyttämät taidot ja tiedot.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Birmingham: Your City; Your Home

The Birmingham LLM