Lue virallinen kuvaus

Hanki arvostettu pätevyys kaikkialta maailmasta

Riippumatta sijainnistasi voit saada arvokasta pätevyyttä Lontoon yliopistosta opiskelemalla Lontoon yliopiston kansainvälisissä ohjelmissa.

Lontoon yliopiston kansainvälinen akatemia tekee yhteistyötä 11 yliopiston yliopiston kanssa tarjoamaan joustavia ja etäopiskeluohjelmia maailmanlaajuisesti.

”Tavataan samankaltaisia ihmisiä, työskennellään asioiden kanssa yhdessä, laajennamme näköaloja, rakennetaan toiveita ja unelmia - mikä on korvaamaton.” Olga Zhukova MBA-opiskelija - Lontoon yliopiston kansainväliset ohjelmat - puhuu MBA-täysistunnosta.

Maailmanlaajuiset johtajat etäopiskelussa

Sen perustamisen jälkeen vuonna 1858 Lontoon yliopiston kansainväliset ohjelmat ovat rikastuttaneet tuhansien opiskelijoiden elämää ympäri maailmaa. Siitä on tullut maailmanlaajuinen johtaja etä- ja joustavassa opiskelussa, yli 54 000 opiskelijaa yli 180 maassa.

Muotoile maailmaa

Entiset opiskelijat ja alumnit ovat auttaneet muokkaamaan maailmaa. He eivät ole vain voittaneet monia henkilökohtaisia esteitä opiskeluun, mutta he ovat myös voittaneet Nobelin palkintoja, hallittuja maita ja kirjallisia suuria teoksia.

Ohjelma sopii sinulle

Lontoon yliopiston kansainvälisissä ohjelmissa on ohjelma, joka sopii sinulle, olitpa sitten perustutkinto tai ammattilainen, joka haluaa ottaa urasi seuraavalle tasolle.

Voit valita yli 100 astetta, tutkintotodistuksia, todistuksia ja yksittäisiä moduuleja perus- tai jatko-opinnoissa. Jos haluat muuttaa uraa, joustavat opintomenetelmämme tarkoittavat, että voit parantaa taitojasi luovuttamatta nykyistä työtäsi.

Etäisyys, verkko ja joustava oppiminen

Jos haluat saada pätevyyden, joka auttaa sinua kehittämään tai muuttamaan urasi tai jos olet kiinnostunut ottamaan osaa aiheeseen, joka innostaa sinua, voimme tarjota:

  • joustavuutta
  • oppimateriaalit
  • oppimista
  • ja pätevyys.

Tutki vauhtia, joka sopii sinulle

Sinun ei tarvitse laittaa elämääsi odottamaan opiskelua varten. Joustavat opintokaudet, joissa on vaihtoehtoja kokoaikaisille tai osa-aikaisille opinnoille, mahdollistavat opiskelusi sopivan perheesi ja työhön liittyvien sitoumusten ympärille.

Tutki missä olet

Jos matkustat töihin tai aiot liikkua ulkomaille, älä huoli - voit ottaa opintosi mukanasi verkko-oppimisympäristön ansiosta. Voit myös asettaa tentit koekeskuksiin ympäri maailmaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of London LLM

Gain arvostetun Lontoon yliopisto Varatuomari etäopetuksen OTK (Master of Laws) on kansainvälisesti tunnustettu jatko oikeustieteellisen tutkinnon, verrattavissa MBA liik ... [+]

Gain arvostetun Lontoon yliopisto Varatuomari etäopetuksen

OTK (Master of Laws) on kansainvälisesti tunnustettu jatko oikeustieteellisen tutkinnon, verrattavissa MBA liiketoimintaa ja johtamista.

Arvokkaita sekä oikeudellisten ja muiden kuin oikeudellisten ammattilaisten

Arvokas pätevyys sekä oikeudellisten ja muiden kuin oikeudellisten ammattilaisten, University of London International ohjelmien varatuomari tutkineet etäopiskelu tarjoaa leveys ja joustavuus, jonka avulla voit räätälöidä OTK tutkinto vastaamaan henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia etuja, ilman välttämättä erikoistuneet yhteen oikeudenala.

Tämä OTK etäopetuksen tarjoaa yhden laajimmista valintoja moduulien maailmanmarkkinoilla, mukaan lukien: Kaupalliset ja Corporate Law [OTK kanssa erikoistuminen Kaupalliset ja Corporate Law kurssi sivu] International Business Law [OTK kanssa erikoistuminen International Business Law kurssi sivu] Human Rights Law [OTK kanssa erikoistuminen Human Rights Law kurssi sivu] Kansainvälinen Riitojen ratkaiseminen [Erikoistuminen erittely: Kansainvälinen riidanratkaisu] Kansainvälisen oikeuden [Erikoistuminen erittely: Kansainvälisen oikeuden] Maritime Law [Erikoistuminen erittely: merilain] Pankki- ja verolain [Erikoistuminen erittely: Banking and Finance Law] Access ja valinta ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi