University of London LLM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hanki arvostettu pätevyys kaikkialta maailmasta

Riippumatta sijainnistasi voit saada arvokasta pätevyyttä Lontoon yliopistosta opiskelemalla Lontoon yliopiston kansainvälisissä ohjelmissa.

Lontoon yliopiston kansainvälinen akatemia tekee yhteistyötä 11 yliopiston yliopiston kanssa tarjoamaan joustavia ja etäopiskeluohjelmia maailmanlaajuisesti.

”Tavataan samankaltaisia ihmisiä, työskennellään asioiden kanssa yhdessä, laajennamme näköaloja, rakennetaan toiveita ja unelmia - mikä on korvaamaton.” Olga Zhukova MBA-opiskelija - Lontoon yliopiston kansainväliset ohjelmat - puhuu MBA-täysistunnosta.

Maailmanlaajuiset johtajat etäopiskelussa

Sen perustamisen jälkeen vuonna 1858 Lontoon yliopiston kansainväliset ohjelmat ovat rikastuttaneet tuhansien opiskelijoiden elämää ympäri maailmaa. Siitä on tullut maailmanlaajuinen johtaja etä- ja joustavassa opiskelussa, yli 54 000 opiskelijaa yli 180 maassa.

Muotoile maailmaa

Entiset opiskelijat ja alumnit ovat auttaneet muokkaamaan maailmaa. He eivät ole vain voittaneet monia henkilökohtaisia esteitä opiskeluun, mutta he ovat myös voittaneet Nobelin palkintoja, hallittuja maita ja kirjallisia suuria teoksia.

Ohjelma sopii sinulle

Lontoon yliopiston kansainvälisissä ohjelmissa on ohjelma, joka sopii sinulle, olitpa sitten perustutkinto tai ammattilainen, joka haluaa ottaa urasi seuraavalle tasolle.

Voit valita yli 100 astetta, tutkintotodistuksia, todistuksia ja yksittäisiä moduuleja perus- tai jatko-opinnoissa. Jos haluat muuttaa uraa, joustavat opintomenetelmämme tarkoittavat, että voit parantaa taitojasi luovuttamatta nykyistä työtäsi.

Etäisyys, verkko ja joustava oppiminen

Jos haluat saada pätevyyden, joka auttaa sinua kehittämään tai muuttamaan urasi tai jos olet kiinnostunut ottamaan osaa aiheeseen, joka innostaa sinua, voimme tarjota:

  • joustavuutta
  • oppimateriaalit
  • oppimista
  • ja pätevyys.

Tutki vauhtia, joka sopii sinulle

Sinun ei tarvitse laittaa elämääsi odottamaan opiskelua varten. Joustavat opintokaudet, joissa on vaihtoehtoja kokoaikaisille tai osa-aikaisille opinnoille, mahdollistavat opiskelusi sopivan perheesi ja työhön liittyvien sitoumusten ympärille.

Tutki missä olet

Jos matkustat töihin tai aiot liikkua ulkomaille, älä huoli - voit ottaa opintosi mukanasi verkko-oppimisympäristön ansiosta. Voit myös asettaa tentit koekeskuksiin ympäri maailmaa.

Sijainnit

Lontoo

University of London

Osoite
Student Advice Centre
University of London
Stewart House
32 Russell Square
London
WC1B 5DN

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7862 8000