Read the Official Description

Gain arvostettu pätevyys kaikkialla maailmassa

Mikä tahansa sijainti, voit saada arvostettu tutkintotodistus University of London tutkimalla kanssa University of London International ohjelmien.

University of London International Academy tekee yhteistyötä 11 oppilaitoksissa Lontoon yliopiston tarjoamaan joustavia ja etäopiskeluohjelmia maailmanlaajuisesti.

"Kokous samankaltaisia ​​ajattelevia yksilöitä, jotka tekevät työtä asioita yhdessä, laajentaa näköaloja, rakentaa toiveita ja unelmia - se on korvaamaton." Olga Zhukova MBA-opiskelija - University of London International ohjelmien - puhuu MBA täysistunnossa.

Maailman johtava etäopetusta

Koska sen perustamisesta vuonna 1858 University of London International ohjelmien on rikastuttanut elämää tuhansia opiskelijoita ympäri maailmaa. Siitä on tullut maailman johtava etäisyys ja joustavan opiskelun, jossa on yli 54000 opiskelijaa yli 180 maassa.

Shape maailma

Entinen opiskelijoiden ja alumnien ovat auttaneet muovaamaan maailmaa. Ei vain ne voitettava monia henkilökohtaisia ​​esteitä opiskella, mutta ne ovat myös voittaneet Nobelin palkintoja, hallituissa maissa ja kirjallinen suuri kirjallisuuden.

Ohjelma sopii sinulle

Olitpa perustutkintoa, tai ammattimaisia ​​ottaa urasi seuraavalle tasolle, University of London International ohjelmien on ohjelma juuri sinulle.

Voit valita yli 100 astetta, tutkintotodistusten, todistusten ja yksittäisiä moduuleja suorittaville tai jatko. Jos etsit vaihtaa uraa, joustava tutkimusmenetelmät tarkoittaa voit parantaa taitojasi luopumatta nykyinen työ.

Etäisyys, verkossa ja joustavaan oppimiseen

Jos haluat saada tutkinnon, joka auttaa sinua kehittämään tai muuttaa uraasi, tai jos olet kiinnostunut sukeltaa aihe, joka inspiroi sinua voimme tarjota:

joustavuus oppimateriaali oppimisen tuki ja pätevyys.

Opiskella tahtiin, joka sopii sinulle

Sinun ei tarvitse laittaa elämäsi pitoon opiskelemaan. Joustava opinto aikoja - vaihtoehtoja kokoaikaiseen tai osa-aikaiset opinnot - voit sopivaksi opinto ympärille oman perheen ja työelämän.

Tutkimus missä olet

Jos matkustaa työn tai on suunnitelmissa muuttaa ulkomaille, ei hätää - voit ottaa opintoja mukaasi kiitos verkko-oppimisympäristö. Voit myös istua tentit klo tentti puolilla maailmaa.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of London LLM

Gain arvostetun Lontoon yliopisto Varatuomari etäopetuksen OTK (Master of Laws) on kansainvälisesti tunnustettu jatko oikeustieteellisen tutkinnon, verrattavissa MBA liik ... [+]

Gain arvostetun Lontoon yliopisto Varatuomari etäopetuksen

OTK (Master of Laws) on kansainvälisesti tunnustettu jatko oikeustieteellisen tutkinnon, verrattavissa MBA liiketoimintaa ja johtamista.

Arvokkaita sekä oikeudellisten ja muiden kuin oikeudellisten ammattilaisten

Arvokas pätevyys sekä oikeudellisten ja muiden kuin oikeudellisten ammattilaisten, University of London International ohjelmien varatuomari tutkineet etäopiskelu tarjoaa leveys ja joustavuus, jonka avulla voit räätälöidä OTK tutkinto vastaamaan henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia etuja, ilman välttämättä erikoistuneet yhteen oikeudenala.

Tämä OTK etäopetuksen tarjoaa yhden laajimmista valintoja moduulien maailmanmarkkinoilla, mukaan lukien: Kaupalliset ja Corporate Law [OTK kanssa erikoistuminen Kaupalliset ja Corporate Law kurssi sivu] International Business Law [OTK kanssa erikoistuminen International Business Law kurssi sivu] Human Rights Law [OTK kanssa erikoistuminen Human Rights Law kurssi sivu] Kansainvälinen Riitojen ratkaiseminen [Erikoistuminen erittely: Kansainvälinen riidanratkaisu] Kansainvälisen oikeuden [Erikoistuminen erittely: Kansainvälisen oikeuden] Maritime Law [Erikoistuminen erittely: merilain] Pankki- ja verolain [Erikoistuminen erittely: Banking and Finance Law] Access ja valinta ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
August 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi