Lue virallinen kuvaus

Inspiroi menneisyytenne auttaa sinua muovaamaan tulevaisuutesi

Yliopiston 50 vuoden akateemisen huippuosaamisen takana olemme jatkaneet kansainvälisen maineen ja kurssitarjontamme kasvattamista. Olemme aina olleet edelläkävijöitä uusien kurssikohteiden kehittämisessä, mikä kuvastaa ja ennakoi työnantajien, opiskelijoiden ja koko yhteiskunnan tarpeita.

Bradford oli ensimmäinen Lontoon ulkopuolella sijaitseva yliopisto tarjoamaan osa-aikaista tutkintoa, ja kursseillemme suunniteltiin vastaamaan muuttuvaa liiketoimintaa, yhteiskuntaa, tieteellistä ja ympäristömaailmaa.

Ensimmäisestä, kansainvälisestä maineesta lähtevästä modernista Business School -kurssista ensimmäinen rauha-opintojen tutkinto tarjoaa jatko-opiskelijoillemme tarkoituksenmukaista, käytännöllistä ja hyödyllistä oppimista.

Tänään työnantajajärjestöt ovat laajentaneet maapalloa. Yhteistyömme vaihtelevat paikallisten työnantajien yhdistyksistä työnantajan sitouttamisaloitteiden kautta ulkomaille kumppanuuksille, mukaan lukien Singaporessa, Bruneissa, Malesiassa, Pakistanissa ja Intiassa.

"Voit olla vakuuttunut siitä, että yliopistosi kehittyy tulevaisuudessa samalla dynamiikalla kuin aikaisemmin on osoitettu." Kouluttamalla miehiä ja naisia, jotka saavat koulutusta ja koulutusta, joka vastaa muuttuvan yhteiskunnan tarpeita. "

Harold Wilsonentinen pääministeri ja ensimmäinen kansleri

Strategiat, politiikat, tehtävä ja arvot

Kaikki, mitä yliopisto tekee, olipa se pieni, on osa tehtäväämme instituutiona ja yritystrategiana.

Arvomme ja politiikkamme ovat valmiit varmistamaan, että tavoitteidemme saavuttamisessa teemme niin oikeudenmukaisesti ja mahdollisimman hyvin.

Visio kestävästä kampusta

University of Bradford olemme sitoutuneet kestävyyteen ja olemme saaneet tunnustuksen kestävästä kampuksestamme, ja olemme yksi maailman johtavista Ecoversity-maista.

Visiomme sisältää neljä päätavoitetta:

Kestävää koulutusta

Kestävämmän tulevaisuuden muotoilu ottamalla oppilaat, henkilökunta, paikallisyhteisöt ja työnantajat mukaan kestävän kehityksen edellyttämiin taitoihin ja tietoihin.

Työskentely terveelliseen ympäristöön

Ympäristönsuojelu minimoimalla resurssien käyttöä ja päästöjä sekä samalla lisäämään ympäröivää ympäristöä.

Sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen

Luomalla vihreämpi ja turvallisempi ympäristö, jossa opiskelijat, henkilökunta ja paikallinen yhteisö voivat elää, vuorovaikutuksessa, opiskella ja olla aktiivisia.

Työskentely kohti kukoistavaa taloutta

Tutkimuksen, innovoinnin ja tiedon siirtämisen kehittäminen opiskelijoiden, yliopiston, kaupungin ja alueen menestymisen lisäämiseksi.

tutkimus

University of Bradford on teknologiayliopisto, jolla on yli 50 vuoden huippututkimuskokemus.

Tutkimuksemme on sijoittunut korkeimmalle 50: lle Isossa-Britanniassa (HEFCE, 2014) tutkimuksen laadulle, ja kolme neljäsosaa luokitellaan joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

LLB

University of Bradford

LLB (Hons) -tutkinto antaa sinulle tarvittavat oikeudelliset työkalut uraan solicitorina tai barristerina sekä varustaa sinut muille aloille, jos et halua jatkaa ammatill ... [+]

Yleiskatsaus

LLB (Hons) -tutkinto antaa sinulle tarvittavat oikeudelliset työkalut uraan solicitorina tai barristerina sekä varustaa sinut muille aloille, jos et halua jatkaa ammatilliseen pätevyyteen.

Ohjelmaa opettaa sekasorto akateemisten asiantuntijoiden ja harjoittajien asianajajien, jotka laittavat reaalimaailman kliinistä oikeudellista kokemusta ohjelman ytimessä. Kehität kriittisen käsityksen lain ja sen poliittisista, sosiaalisista ja taloudellisista yhteyksistä.

Tämä LLB sopii opiskelijoille, joilla on yleistä etua oikeus- ja oikeudellisissa opinnoissa, ja jotka eivät halua keskittyä tiettyyn oikeudelliseen alaan tässä varhaisessa vaiheessa.

LLB-ohjelmamme ovat rakenteeltaan joustavia ja niillä on yhteinen ensimmäinen ja toinen vuosi, jolloin sinulla on mahdollisuus siirtyä viimeisimmäksi vuodeksi erikoistuneelle LLB: lle ja räätälöidä opintojasi tietyn lainsäädännön näkökulmasta. Tämän ansiosta voit viettää aikaa päättää, minkälainen lainsäädäntö on oikea sinulle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Ota ensimmäinen askel kohti ihmisoikeusasiamiehen uraa LLB (Hons) -oikeudellisella tutkintotodistuksessamme, jossa on erikoistuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja ... [+]

Yleiskatsaus

Intohimoiset ihmisoikeudet ja tasa-arvo?

Ota ensimmäinen askel kohti ihmisoikeusasiamiehen uraa LLB (Hons) -oikeudellisella tutkintotodistuksessamme, jossa on erikoistuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja sandwich-sijoitusvuosi teollisuudessa.

Voit luoda vahvan perustan oikeudelliselle tietämykselle, jonka avulla voit työskennellä asianajajan tai barristerin urana.

Kehitätte myös laajan valikoiman siirrettäviä taitoja työllisyyteen muilla aloilla, jos päätät olla menettämättä ammatillista pätevyyttä oikeudessa.

Ohjelmaa opettaa sekasorto akateemisten asiantuntijoiden ja harjoittajien asianajajien, jotka laittavat reaalimaailman kliinistä oikeudellista kokemusta ohjelman ytimessä. Kehität kriittisen käsityksen lain ja sen poliittisista, sosiaalisista ja taloudellisista yhteyksistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

OTK

University of Bradford

Ihmisoikeudet ja laki ovat valtava kasvualue, joka kehittyy ja laajenee vastauksena uusiin kehityksiin, uhkiin ja kehitykseen yhteiskuntamme ajattelussa. Sillä on suuri m ... [+]

Yleiskatsaus

Ihmisoikeudet ja laki ovat valtava kasvualue, joka kehittyy ja laajenee vastauksena uusiin kehityksiin, uhkiin ja kehitykseen yhteiskuntamme ajattelussa. Sillä on suuri merkitys merkittäville globaaleille haasteille, kuten sodalle, terrorismille, sukupuolelle, maahanmuutolle ja ilmastonmuutokselle, ja niillä on melko merkittävä yhteys tieteen ja innovoinnin vaikutuksiin.

Tämä uusi ihmisoikeuksien ja kehityksen LLM-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle ymmärrystä ihmisoikeuksista monikerroksisessa muodossaan painottaen sen täydentävyyttä kehitykseen.

Kurssi tarjoaa laajan valikoiman moderneja, jotka ovat nykyaikaisia, akateemisesti tiukkoja ja osaamispohjaisia. Saat keskeiset tiedot laajemmasta asiayhteyden kehityspolitiikasta ja -politiikasta tällä alalla, samalla kun sinulla on joustavuutta räätälöidäksesi tutkinnon omien etujensa ja uramahdollisuuksien mukaan valitsemalla joukko erityisiä ihmisoikeuslainsäädäntöjä ja kehitysmoduuleja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Kansainvälisen kauppaoikeuden uusi LLM antaa sinulle asiantuntemusta kansainvälisen kaupankäynnin sääntelystä ja perinpohjaista ymmärrystä laajemmista sosiaalisista, talo ... [+]

Yleiskatsaus

Kansainvälisen kauppaoikeuden uusi LLM antaa sinulle asiantuntemusta kansainvälisen kaupankäynnin sääntelystä ja perinpohjaista ymmärrystä laajemmista sosiaalisista, taloudellisista ja poliittisista yhteyksistä, jotka muodostavat nykyaikaisen kaupallisen oikeuden ja käytännön.

Kurssi tarjoaa laajan valikoiman moderneja, jotka ovat nykyaikaisia, akateemisesti tiukkoja ja osaamispohjaisia. Saat keskeisen osaamisen nykyaikaisen kaupankäynnin kehyksestä ja sääntely-ympäristöstä samalla, kun sinulla on joustavuutta räätälöidäksesi tutkintosi omien etujensa ja uramahdollisuuksien mukaan valitsemalla joukko erikoistuneita kauppaoikeudellisia moduuleja (ja johtoryhmän valinnaisia moduuleja). ).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 - 15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Oikeustieteen maisteriohjelma (LLM) antaa sinulle syvällisen tietämyksen oikeudesta sen kansainvälisessä kontekstissa. Arvioit tutkimusta ja kehittynyttä apurahaa oikeude ... [+]

Yleiskatsaus

Oikeustieteen maisteriohjelma (LLM) antaa sinulle syvällisen tietämyksen oikeudesta sen kansainvälisessä kontekstissa. Arvioit tutkimusta ja kehittynyttä apurahaa oikeudellisen tutkimuksen aloilla, kuten ihmisoikeuslainsäädännössä, maahanmuutto- ja pakolaisoikeudessa, kansainvälisessä pankki- ja rahoituslaissa sekä kansainvälisessä ympäristöoikeudessa.

Valikoimalla valinnaisia moduuleja, jotka ovat käytettävissä opetussuunnitelman ohella, voit räätälöidä ohjelman akateemisen kiinnostuksen kohteisiin ja urasi pyrkimyksiin.

Opit oikeustieteiden korkeakouluilta, joilla on merkittävää tutkimusosaamista ja kansainvälistä oikeudellista kokemusta aloilla, kuten:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 - 15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi