The University of Law Undergraduate Programmes

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Oikeustieteellisessä yliopistossa on kampuksia Lontoossa, Birminghamissa, Bristolissa, Chesterissä, Guildfordissa, Leedsissa, Manchesterissa ja Nottinghamissa sekä GDL- ja LPC-kurssejamme Exeterin yliopistossa, Readingin yliopistossa ja Liverpoolin yliopistossa. LPC-kurssimme opetetaan myös East Anglia -yliopistossa syyskuusta 2019. Aiemmin The Law of Law, saimme yliopistollisen aseman marraskuussa 2012. Liiketoimintakoulumme toimii University of Lawin kampuksilla Lontoon Bloomsburyssä, Birminghamissa, Leedsissa ja Manchester.

Se, mikä todella erottaa meidät muista yliopistoista, on uskomme, että opiskelijat saavat oppia realistisessa, ammatillisessa ja nykyaikaisessa kontekstissa. Keskitymme käytäntöön perustuvaan koulutukseen ja annamme opiskelijoille pääsyn laajaan urapalvelu- ja työpaikkojen avoimeen tietokantaan heti, kun he hyväksyvät paikan kanssamme. Pro bono -ohjelmamme kautta lainopiskelijat voivat hioa taitojaan työskentelemällä todellisissa tapauksissa ennen kuin he valmistuvat.


Useat kampukset eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa:

Kampuksilla, jotka sijaitsevat kahdeksassa Yhdistyneen kuningaskunnan vilkkaimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, University of Law tarjoaa monipuolisen valikoiman opiskelupaikkoja. Kaikki ovat lähellä kukoistavia kauppakeskuksia, asianajotoimistoja ja liikenneyhteyksiä. Tarjoamme myös erilaisia kursseja verkossa.

Oikeustieteen, poliisin ja kriminologian kursseille: voit valita kahdeksasta kampuksesta kahdeksassa kaupungissa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Meillä on myös ainutlaatuinen kytkentämahdollisuutemme *, jonka avulla opiskelijat voivat valita opiskelun yhdellä, kahdella tai useammalla kampuksella opiskelemaan eri kaupungeissa opiskelun aikana (* T


Innovatiivinen opetus:

Olemme erikoistuneet opetukseen ja keskittymään energiaamme innovatiivisten ja tehokkaiden opetus- ja oppimismenetelmien kehittämiseen, jotka tarjoavat opiskelijoille uransa. Meillä on yli 250 pätevää ja kokeneita asianajajia, barristereita ja tuomareita opettajina, joiden avulla voimme auttaa sinua kehittämään käytännön taitoja, jotka voivat tehdä kaiken eron kun aloitat urasi laissa.


Työpaikat ja työllistettävyys:

Meillä on yksi suurimmista lakimies- ja työllistämispalveluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on yli 30 asiantuntijan tiimi.

Oikeustieteiden korkeakoulun oma työllistämispalvelu antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työkokemukseen ja pro bono -mahdollisuuksiin ja laillisiin avoimiin työpaikkoihin heti, kun he hyväksyvät paikan. Tuloksena on erinomainen työllistettävyystilasto:

· 92% kokopäivätoimisista UK LLB -opiskelijoistamme valmistui vuonna 2017 turvattua työtä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden kuluessa kurssin onnistuneesta suorittamisesta.

Tukeva ympäristö:

Tavoitteenamme on tukea useampia eri taustoista oppilaita kuin koskaan ennen, jotta he voivat saavuttaa uramahdollisuutensa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman apurahoja ja lainapalkkiojärjestelmiä, mukaan lukien lainvalmistuskokemusmahdollisuudet, ja kursseillemme on tarjolla merkittävä rahasto. .

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut.

Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Kokonaisvaltainen ja kokenut työllistyvyyspalvelu antaa syvällistä apua CV: n kirjoittamiseen, haastattelutekniikoihin ja yleiseen urakehitykseen sekä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kasvattaa kokemuksiasi ja taitojaan. Samaan aikaan meidän pro bono klinikat antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä harjoittelun asianajajien todellisissa oikeudellisissa tapauksissa, kun olet opiskellut.

Kirjasto ja opiskelumahdollisuudet:

Hyvin varustetut IT-sviitit, kattavat lakikirjastot, hiljaiset opiskelualueet ja elinvoimaiset sosiaaliset paikat täyttävät kaikki opiskelutarpeesi. Kirjastopalvelumme tarjoaa pääsyn yli 20 000 eKirjaan ja sen ulkopuolelle löytääkseen mitä tarvitset, kun tarvitset sitä.

Opiskelijaelämä:

Voit nauttia interaktiivisista ja vilkkaista aktiviteeteista sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Liiketoimintapelit, pilottikokeilut ja neuvottelukilpailut ovat vain muutamia käytännön harjoituksia, joihin osallistutte oikeudellisten taitojesi kehittämisessä. Vapaa-aikasi voit liittyä moniin klubeihin ja yhteisöihin, urheilujoukkueisiin ja varainhankintakomiteoihin, tai jopa aloittaa oman, sekä nauttia opiskelijayhteisön rennompaa puolta.

Opiskelijayhdistys:

Kaikki opiskelijat ovat automaattisesti yliopiston opiskelijajärjestön (SA) jäseniä. SA: n tehtävänä on parantaa opiskelija- ja akateemista kokemustasi edustamalla vahvasti opiskelijaryhmää.

Jokaisessa SA: n hallinnoimissa kampuksissamme on laaja valikoima klubeja ja yhteiskuntia. Tässä on vain muutamia esimerkkejä klubeista, joita olemme viime aikoina suorittaneet:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Hyväntekeväisyysjärjestö

·Jalkapallo

· Naisten verkosto

·Jooga

Kurssit:

Perusoikeuslaki, poliisitoiminta ja kriminologia:

Meidän perustutkinto LLB kursseja yhdistää akateemisen kurinalaisuuden käytännön oikeudellisia taitoja antaa sinulle olennaisen perustan tarvitaan aloittaa matka eri uraa.

Yli 90% LLB-ohjaajistamme ovat päteviä lakimiehiä, jotka tuovat laajan käytännön kokemuksen opintoihisi. Kurssejamme on tarjolla kokopäiväisesti, nopeutettuina tai verkkokursseina, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan opetusmenetelmän. Monilla kursseillamme on myös säätiön vuosi. Lisäksi tarjoamme nyt perustutkintoa poliisitoiminnassa ja kriminologiassa.

International Leadership Summer School, Berliini:

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tavoitteiden tukemiseen tarjoamme 2019-perusopiskelijoille mahdollisuuden osallistua Berliinin kansainväliseen johtajakouluun, jossa voit kehittää avaintaitoja ja tutustua tähän jännittävään kaupunkiin muiden ULaw opiskelijoiden kanssa.

Tämä on avoinna kaikille oikeusyliopistoille ja ULaw Business School -opiskelijoille. Jos haet opintosi aloittamista meille syyskuussa 2019, kolmivuotisen tutkinnon aikana voit hakea Leadership Summer Schooliin toisen opintovuoden lopussa. Lisätietoja on Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilla osoitteessa law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat tietysti - lisätietoa maahantulovaatimuksista, palkkioista, rahoitusmahdollisuuksista ja apurahoista ja apurahoista löydät University of Law -sivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Jos opiskelet oikeustieteellisessä yliopistossa, voit liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikkialla kampuksissamme.

Meillä on opiskelijoiden tukipalveluja käsittelevä tiimi, jonka tehtävänä on tarjota hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja neuvoja; ja tiedot viisumivaatimuksista löytyvät Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilta.


Majoitus - perustutkinto:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle tarjouksen majoitusvaiheessa tutkinnon ensimmäisen vuoden aikana, jos olet hyväksynyt meidät yrityksenne valinnaksi ja hakenut majoitusta viimeistään 30.3. Mennessä * (* T


Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua kursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutorit ja nykyiset opiskelijat. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Ajoittain tarjoamme myös Online Open Daysia kursseillemme. Joten jos et voi tehdä sitä yhdessä Open-kampuksella, sinulla on vielä mahdollisuus selvittää, mitä on opiskella oikeustieteellisessä yliopistossa, ja kysyä kysymyksiä verkossa.

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta tietää lisää opiskelusta kanssamme käymällä ulkomailla tapahtumassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan sijainnit:

Ylioppilastutkinnon kurssit ovat saatavilla jopa kahdeksalla kampuksella: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Lontoo Bloomsbury, Manchester ja Nottingham. Käytettävissä olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan.

Lisätietoa kaikista paikkakunnistamme löytyy Oikeustieteen yliopiston verkkosivuilta, Sivut-sivuilta.

Yliopisto

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Yliopisto

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

Yliopisto

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Yliopisto

Braboeufin kartano

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Yliopisto

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Yliopisto

14 Store Street

Lontoo

WC1E 7DE

Yliopisto

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Yliopisto

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Sijainnit

Guildford

Osoite
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 (0)1483 216000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin