Lue virallinen kuvaus

Oikeustieteellisessä yliopistossa on kampuksia Lontoossa, Birminghamissa, Bristolissa, Chesterissä, Guildfordissa, Leedsissa, Manchesterissa ja Nottinghamissa sekä GDL- ja LPC-kurssejamme Exeterin yliopistossa, Readingin yliopistossa ja Liverpoolin yliopistossa. LPC-kurssimme opetetaan myös East Anglia -yliopistossa syyskuusta 2019. Aiemmin The Law of Law, saimme yliopistollisen aseman marraskuussa 2012. Liiketoimintakoulumme toimii University of Lawin kampuksilla Lontoon Bloomsburyssä, Birminghamissa, Leedsissa ja Manchester.

Se, mikä todella erottaa meidät muista yliopistoista, on uskomme, että opiskelijat saavat oppia realistisessa, ammatillisessa ja nykyaikaisessa kontekstissa. Keskitymme käytäntöön perustuvaan koulutukseen ja annamme opiskelijoille pääsyn laajaan urapalvelu- ja työpaikkojen avoimeen tietokantaan heti, kun he hyväksyvät paikan kanssamme. Pro bono -ohjelmamme kautta lainopiskelijat voivat hioa taitojaan työskentelemällä todellisissa tapauksissa ennen kuin he valmistuvat.


Useat kampukset eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa:

Kampuksilla, jotka sijaitsevat kahdeksassa Yhdistyneen kuningaskunnan vilkkaimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, University of Law tarjoaa monipuolisen valikoiman opiskelupaikkoja. Kaikki ovat lähellä kukoistavia kauppakeskuksia, asianajotoimistoja ja liikenneyhteyksiä. Tarjoamme myös erilaisia kursseja verkossa.

Oikeustieteen, poliisin ja kriminologian kursseille: voit valita kahdeksasta kampuksesta kahdeksassa kaupungissa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Meillä on myös ainutlaatuinen kytkentämahdollisuutemme *, jonka avulla opiskelijat voivat valita opiskelun yhdellä, kahdella tai useammalla kampuksella opiskelemaan eri kaupungeissa opiskelun aikana (* T


Innovatiivinen opetus:

Olemme erikoistuneet opetukseen ja keskittymään energiaamme innovatiivisten ja tehokkaiden opetus- ja oppimismenetelmien kehittämiseen, jotka tarjoavat opiskelijoille uransa. Meillä on yli 250 pätevää ja kokeneita asianajajia, barristereita ja tuomareita opettajina, joiden avulla voimme auttaa sinua kehittämään käytännön taitoja, jotka voivat tehdä kaiken eron kun aloitat urasi laissa.


Työpaikat ja työllistettävyys:

Meillä on yksi suurimmista lakimies- ja työllistämispalveluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on yli 30 asiantuntijan tiimi.

Oikeustieteiden korkeakoulun oma työllistämispalvelu antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työkokemukseen ja pro bono -mahdollisuuksiin ja laillisiin avoimiin työpaikkoihin heti, kun he hyväksyvät paikan. Tuloksena on erinomainen työllistettävyystilasto:

· 92% kokopäivätoimisista UK LLB -opiskelijoistamme valmistui vuonna 2017 turvattua työtä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden kuluessa kurssin onnistuneesta suorittamisesta.

Tukeva ympäristö:

Tavoitteenamme on tukea useampia eri taustoista oppilaita kuin koskaan ennen, jotta he voivat saavuttaa uramahdollisuutensa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman apurahoja ja lainapalkkiojärjestelmiä, mukaan lukien lainvalmistuskokemusmahdollisuudet, ja kursseillemme on tarjolla merkittävä rahasto. .

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut.

Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Kokonaisvaltainen ja kokenut työllistyvyyspalvelu antaa syvällistä apua CV: n kirjoittamiseen, haastattelutekniikoihin ja yleiseen urakehitykseen sekä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kasvattaa kokemuksiasi ja taitojaan. Samaan aikaan meidän pro bono klinikat antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä harjoittelun asianajajien todellisissa oikeudellisissa tapauksissa, kun olet opiskellut.

Kirjasto ja opiskelumahdollisuudet:

Hyvin varustetut IT-sviitit, kattavat lakikirjastot, hiljaiset opiskelualueet ja elinvoimaiset sosiaaliset paikat täyttävät kaikki opiskelutarpeesi. Kirjastopalvelumme tarjoaa pääsyn yli 20 000 eKirjaan ja sen ulkopuolelle löytääkseen mitä tarvitset, kun tarvitset sitä.

Opiskelijaelämä:

Voit nauttia interaktiivisista ja vilkkaista aktiviteeteista sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Liiketoimintapelit, pilottikokeilut ja neuvottelukilpailut ovat vain muutamia käytännön harjoituksia, joihin osallistutte oikeudellisten taitojesi kehittämisessä. Vapaa-aikasi voit liittyä moniin klubeihin ja yhteisöihin, urheilujoukkueisiin ja varainhankintakomiteoihin, tai jopa aloittaa oman, sekä nauttia opiskelijayhteisön rennompaa puolta.

Opiskelijayhdistys:

Kaikki opiskelijat ovat automaattisesti yliopiston opiskelijajärjestön (SA) jäseniä. SA: n tehtävänä on parantaa opiskelija- ja akateemista kokemustasi edustamalla vahvasti opiskelijaryhmää.

Jokaisessa SA: n hallinnoimissa kampuksissamme on laaja valikoima klubeja ja yhteiskuntia. Tässä on vain muutamia esimerkkejä klubeista, joita olemme viime aikoina suorittaneet:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Hyväntekeväisyysjärjestö

·Jalkapallo

· Naisten verkosto

·Jooga

Kurssit:

Perusoikeuslaki, poliisitoiminta ja kriminologia:

Meidän perustutkinto LLB kursseja yhdistää akateemisen kurinalaisuuden käytännön oikeudellisia taitoja antaa sinulle olennaisen perustan tarvitaan aloittaa matka eri uraa.

Yli 90% LLB-ohjaajistamme ovat päteviä lakimiehiä, jotka tuovat laajan käytännön kokemuksen opintoihisi. Kurssejamme on tarjolla kokopäiväisesti, nopeutettuina tai verkkokursseina, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan opetusmenetelmän. Monilla kursseillamme on myös säätiön vuosi. Lisäksi tarjoamme nyt perustutkintoa poliisitoiminnassa ja kriminologiassa.

International Leadership Summer School, Berliini:

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tavoitteiden tukemiseen tarjoamme 2019-perusopiskelijoille mahdollisuuden osallistua Berliinin kansainväliseen johtajakouluun, jossa voit kehittää avaintaitoja ja tutustua tähän jännittävään kaupunkiin muiden ULaw opiskelijoiden kanssa.

Tämä on avoinna kaikille oikeusyliopistoille ja ULaw Business School -opiskelijoille. Jos haet opintosi aloittamista meille syyskuussa 2019, kolmivuotisen tutkinnon aikana voit hakea Leadership Summer Schooliin toisen opintovuoden lopussa. Lisätietoja on Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilla osoitteessa law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat tietysti - lisätietoa maahantulovaatimuksista, palkkioista, rahoitusmahdollisuuksista ja apurahoista ja apurahoista löydät University of Law -sivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Jos opiskelet oikeustieteellisessä yliopistossa, voit liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikkialla kampuksissamme.

Meillä on opiskelijoiden tukipalveluja käsittelevä tiimi, jonka tehtävänä on tarjota hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja neuvoja; ja tiedot viisumivaatimuksista löytyvät Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilta.


Majoitus - perustutkinto:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle tarjouksen majoitusvaiheessa tutkinnon ensimmäisen vuoden aikana, jos olet hyväksynyt meidät yrityksenne valinnaksi ja hakenut majoitusta viimeistään 30.3. Mennessä ( T


Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua kursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutorit ja nykyiset opiskelijat. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Ajoittain tarjoamme myös Online Open Daysia kursseillemme. Joten jos et voi tehdä sitä yhdessä Open-kampuksella, sinulla on vielä mahdollisuus selvittää, mitä on opiskella oikeustieteellisessä yliopistossa, ja kysyä kysymyksiä verkossa.

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta tietää lisää opiskelusta kanssamme käymällä ulkomailla tapahtumassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan sijainnit:

Ylioppilastutkinnon kurssit ovat saatavilla jopa kahdeksalla kampuksella: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Lontoo Bloomsbury, Manchester ja Nottingham. Käytettävissä olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan.

Lisätietoa kaikista paikkakunnistamme löytyy Oikeustieteen yliopiston verkkosivuilta, Sivut-sivuilta.

Yliopisto

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Yliopisto

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

Yliopisto

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Yliopisto

Braboeufin kartano

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Yliopisto

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Yliopisto

14 Store Street

Lontoo

WC1E 7DE

Yliopisto

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Yliopisto

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

Dual-tutkinto IE-yliopiston kanssa, Espanja. Nelivuotinen ohjelma. Sinulla on todellinen kansainvälinen oppimiskokemus yhdistämällä kolmen vuoden opiskelu IE-yliopistossa ... [+]

LL.B Siviili- ja Englanti-laki

Kaksoistutkinto IE-yliopiston kanssa, Espanja. Nelivuotinen ohjelma. Koet todella kansainvälisen oppimiskokemuksen yhdistämällä kolmen vuoden opiskelu IE-yliopistossa ja neljännen vuoden oikeustieteen yliopistossa. Menestyneet opiskelijat saavat sekä Espanjan oikeustieteen tutkinnon että oikeustieteen tutkinnon Englannissa ja Walesissa. Dual-LLB auttaa sinua kehittämään erinomaista profiilia ja asettamaan sinut tielle tulemaan kansainvälisen oikeuden ammattilainen. Kaikki hakemukset tehdään suoraan IE-yliopistoon.

Kurssivaatimukset

Ota yhteyttä IE: hen pääsyvaatimuksia varten - online-hakemus, johon sisältyy pääsykoe (mukaan lukien kielitaidot), komitean päätös ja henkilökohtainen haastattelu. ULaw on oikeus hylätä hakijat, jotka eivät täytä ULaw .... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Espanja Móstoles
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Yhdistämällä akateeminen kurinalaisuus käytännön oikeudellisiin taitoihin, liike-elämän kaltaisessa ympäristössä LLB tarjoaa sinulle olennaisen perustan siitä, oletko sit ... [+]

LLB (Hons) laki

Yhdistämällä akateeminen kurinalaisuus käytännön laillisiin taitoihin liiketoimintamaisessa ympäristössä, LLB tarjoaa sinulle välttämättömän pohjatyön riippumatta siitä, oletko sitoutunut olemaan lakimies tai haluatko tutkia muita uravaihtoehtoja. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.

KurssivaatimuksetBBB A-tasolla ja palkkaluokassa C / 4 tai yli GCSE-kielellä tai vastaava pätevyys. Alle 18-vuotiaat, mutta a... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Guildford Lontoo Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) laki hallitus ja politiikka on tutkintotodistus tutkinto on tutkittu yli kolme vuotta vaihtoehtoja, jotka keskittyvät hallitus ja politiikka. Se on tarkoitettu ... [+]

LLB (Hons) Laki hallituksen ja politiikan kanssa

LLB (Hons) laki hallitus ja politiikka on tutkintotodistus tutkinto on tutkittu yli kolme vuotta vaihtoehtoja, jotka keskittyvät hallitus ja politiikka. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudellisissa tai laajoissa julkisissa, keskus- ja paikallishallinnon aloilla tai kaupallisella sektorilla ja joilla on kiinnostusta hallintoon ja politiikkaan. Se on käytännönläheinen, ja työllistettävyys on integroitu kurssille. Kasvokohtaisia ​​opetuksia on runsaasti, ja lakimoduulit toimittavat pääasiassa ammattitaitoisia asianajajia.

KurssivaatimuksetBBB A-tasolla ja palkkaluokassa C / 4 tai yli GCSE-kiel... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Leeds
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB: n (Hons) laki hallitus- ja politiikka-säätiön kanssa on tutkintotodistus tutkinnossa neljän vuoden ajan. Ensimmäinen vuosi on säätiön vuosi, jossa keskitytään kehitt ... [+]

LLB (Hons) Laki hallituksen ja politiikan kanssa säätiön vuoden

LLB: n (Hons) laki hallitus- ja politiikka-säätiön kanssa on tutkintotodistus tutkinnossa neljän vuoden ajan. Ensimmäinen vuosi on säätiön vuosi, jossa keskitytään kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja keskeisistä taidoista, jotka vaaditaan LLB (Hons) -lain toteuttamiseksi hallituksen ja politiikan tutkinnoilla. Seuraavien kolmen vuoden jälkeen noudatamme täysipäiväistä LLB-lakiamme hallituksen ja politiikan kurssilla.

KurssivaatimuksetHakijat, joilla on 48 UCAS-pistettä korkeintaan 3 A-tasosta tai vastaava tutkintotodistus sekä GCSE-englanninkielinen G / C-luokan kieli, saavat tarjo... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Leeds
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Meidän LLB (Hons) laki kansainvälisen liiketoiminnan kolmivuotinen kokopäiväinen tutkinto auttaa sinua aloittamaan uran oikeudellisella tai kansainvälisellä kaupallisella ... [+]

LLB (Hons) laki kansainvälisessä liiketoiminnassa

Kolmen vuoden kokopäiväinen LLB (Hons) -laki kansainvälisen liiketoiminnan kanssa auttaa sinua aloittamaan uran laillisella tai kansainvälisellä kaupallisella alalla. Tämä on pätevä lakitutkinto, jonka avulla voit siirtyä oikeudellisen koulutuksen seuraavaan vaiheeseen. Jokainen moduuli on opettanut kokeneita ammattilaisia lakien ja liiketoiminnan aloilta, jolloin saat urallesi tarvittavat käytännön näkymät. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Meidän LLB (Hons) laki kansainvälisen liiketoiminnan neljän vuoden kokopäiväinen tutkinto auttaa sinua aloittamaan uran oikeudellisella tai kansainvälisellä kaupallisella ... [+]

LLB (Hons) Laki kansainvälisestä liiketoiminnasta säätiön kanssa

Neljän vuoden kokopäiväisen kansainvälisen liiketoiminnan LLB (Hons) -laki auttaa sinua aloittamaan uran laillisella tai kansainvälisellä kaupallisella alalla. Tämä on pätevä lakitutkinto, jonka avulla voit siirtyä oikeudellisen koulutuksen seuraavaan vaiheeseen. Jokainen moduuli on opettanut kokeneita ammattilaisia lakien ja liiketoiminnan aloilta, jolloin saat urallesi tarvittavat käytännön näkymät. Ensimmäinen vuosi on säätiövuosi, joka keskittyy kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja avaintaidoista, joita tarvitaan täyden tutkinto-kurssin suorittamiseen. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Kurssi on suunniteltu tarkimpaan ammatilliseen oikeustieteen tutkintoon. Opiskelijoille, jotka haluavat opiskella käytännönläheistä intensiivikurssia kahden vuoden kulues ... [+]

LLB (Hons) laki kiihtyi

Kurssi on suunniteltu olemaan keskittynein ammatillinen lakitutkinto. Opiskelijoille, jotka haluavat opiskella käytännöllisesti keskittynyttä intensiivikurssia kahden vuoden aikana ja haluavat jatkaa uraa lakialalla. Se on nopeampi ja intensiivisempi reitti, jonka opettavat samat tutorit ja käyttävät samoja korkealaatuisia opetusmenetelmiä kuin meidän kolmivuotinen lakitutkinto. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Nottingham
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Kriminologian lakimme on kolmivuotinen tutkintotodistus. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja erilaisiin kriminologian osa-alueisiin, kuten rikollisuut ... [+]

LLB (Hons) laki kriminologialla

Kriminologialaki on kolmivuotinen lakitutkinto. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja moniin erilaisiin kriminologian näkökohtiin, mukaan lukien rikollisuus, rikosoikeus ja rikollinen käyttäytyminen. Lakiyksiköt toimittavat pääasiassa ammattitaitoiset lakimiehet, joilla on korkea kasvokkain suoritettu opetus. Kurssilla on käytännöllinen painopiste lain ja kriminologian tosiasiallisessa soveltamisessa. Työllistettävyys on integroitu kurssiin, jotta saadaan akateeminen tieto ja tärkeät siirrettävät taidot, joita nykypäivän työnantajat vaativat. Tämä kurssi on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa lakialalla tai tarkemmin sanottuna rikosoikeusjärjestelmässä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Guildford Lontoo Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Meidän LLB (Hons) laki kriminologiasta säätiön kanssa on nelivuotinen oikeustieteellinen tutkinto. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja erilaisiin krim ... [+]

LLB (Hons) laki kriminologiasta säätiön kanssa

LLB (Hons) -laki kriminologian kanssa säätiövuoden kanssa on neljä vuotta oikeustieteen kandidaatin tutkinto. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja moniin erilaisiin kriminologian näkökohtiin, mukaan lukien rikollisuus, rikosoikeus ja rikollinen käyttäytyminen. Lakiyksiköt toimittavat pääasiassa ammattitaitoiset lakimiehet, joilla on korkea kasvokkain suoritettu opetus. Kurssilla on käytännöllinen painopiste lain ja kriminologian tosiasiallisessa soveltamisessa. Työllistettävyys on integroitu kurssiin, jotta saadaan akateeminen tieto ja tärkeät siirrettävät taidot, joita nykypäivän työnantajat vaativat. Tämä kurssi on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa lakialalla tai tarkemmin sanottuna rikosoikeusjärjestelmässä. Ensimmäinen vuosi on säätiövuosi, joka keskittyy kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja avaintaidoista, joita tarvitaan täyden tutkinnon suorittamiseen. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Guildford Lontoo Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB-lakissamme liiketoiminta-asteikolla tutkitaan keskeisiä oikeudellisia aiheita ja niihin liittyviä taitoja saadakseen laajan ymmärryksen useista oikeudellisista aloist ... [+]

LLB (Hons) Laki liiketoiminnasta

LLB-lailla, jolla on yritystutkinto, opiskelet keskeisiä oikeudellisia aiheita ja niihin liittyviä taitoja saadaksesi laajan ymmärryksen kaikilla oikeudellisilla aloilla, jotka ovat välttämättömiä oikeustieteellisen tutkinnon saamiseksi. Käytännöllinen keskittyminen lakien reaaliaikaiseen soveltamiseen ja yrityksiin, joiden työllistettävyys on upotettu kurssille. Opiskelijoille, jotka haluavat tehdä kolmen vuoden lakitutkinnon käytännöllisellä keskittymällä, mutta haluavat pitää vaihtoehtonsa avoinna uralle laillisessa tai laajemmassa liiketoimintamaailmassa. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Guildford Lontoo Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB Law with Business -säätiölaitos -tutkinnolla tutkitaan keskeisiä oikeudellisia aiheita ja niihin liittyviä taitoja, jotta saisimme laajan ymmärryksen useilla laillisi ... [+]

LLB (Hons) Laki liiketoiminnasta säätiön kanssa

LLB-lain kanssa yritystoimintaa säätiön vuoden tutkinnon avulla opiskelet keskeisiä oikeudellisia aiheita ja niihin liittyviä taitoja saadaksesi laajan ymmärryksen kaikilla oikeudellisilla aloilla, joita tarvitaan pätevän lakitutkinnon saamiseksi. Käytännöllinen keskittyminen lakien reaaliaikaiseen soveltamiseen ja yrityksiin, joiden työllistettävyys on upotettu kurssille. Opiskelijoille, jotka haluavat pitää vaihtoehtonsa avoinna uralle laillisessa tai laajemmassa yritysmaailmassa. Ensimmäinen vuosi on säätiövuosi, joka keskittyy kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja avaintaidoista, joita tarvitaan täyden tutkinnon suorittamiseen. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Guildford Lontoo Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) -laki, jolla on laillisia innovaatioita ja tekniikka säätiön kanssa, on kelpoisuuslaki, joka on opiskellut 4 vuoden ajan. Se on suunnattu opiskelijoille, jotka ... [+]

LLB (Hons) laki oikeudellisesta innovaatiosta ja teknologiasta säätiön kanssa

LLB (Hons) -laki, jolla on laillisia innovaatioita ja tekniikka säätiön kanssa, on kelpoisuuslaki, joka on opiskellut 4 vuoden ajan. Se on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa laillisella tai laajemmalla kaupallisella alalla ja jotka ovat kiinnostuneita 2000-luvun oikeuskäytännöstä. Keskeisten juridisten aiheiden tutkimuksen lisäksi opiskelet myös oikeudellista innovaatiota ja oikeustekniikkaa koskevia moduuleja. Kurssi kattaa lain osa-alueet, kuten tekoäly, blockchain, markkinointi, yrityspsykologia ja prosessianalyysi. Ensimmäinen vuosi on säätiövuosi, joka keskittyy kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja avaintaidoista, jotka vaaditaan oikeudellisen tutkinnon suorittamiseen LLB (Hons). Seuraavat kolme vuotta seuraavat sitten kokopäiväistä opintoamme, LLB (Hons) Law with Legal Innovation and Technology.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Manchester Leeds Nottingham  + 1 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) -laki, jossa on oikeudellisia innovaatioita ja tekniikkaa, on 3 vuoden lakitutkinto. Se on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa laillisella tai ... [+]

LLB (Hons) laki oikeudellisesta innovoinnista ja teknologiasta

LLB (Hons) -laki, jossa on oikeudellisia innovaatioita ja tekniikkaa, on 3 vuoden lakitutkinto. Se on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa laillisella tai laajemmalla kaupallisella alalla ja jotka ovat kiinnostuneita 2000-luvun oikeuskäytännöstä. Keskeisten juridisten aiheiden tutkimuksen lisäksi opiskelet myös oikeudellista innovaatiota ja oikeustekniikkaa koskevia moduuleja. Kurssi kattaa lain osa-alueet, kuten tekoäly, blockchain, markkinointi, yrityspsykologia ja prosessianalyysi.

KurssivaatimuksetBBB A-tasolla ja palkkaluokassa C / 4 tai yli GCSE-kielellä tai vastaava pätevyys. Alle 18-vuotiaat,... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Manchester Leeds Nottingham  + 1 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) rikosoikeuden kanssa on oikeutettu tutkinto yli 3 vuoden ajan, ja se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudellisessa tai laajemma ... [+]

LLB (Hons) laki rikosoikeudellisesta oikeudesta

LLB (Hons) rikosoikeuden kanssa on oikeutettu tutkinto yli 3 vuoden ajan, ja se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudellisessa tai laajemmassa kaupallisessa sektorissa tai laajemmassa rikosoikeusjärjestelmässä ja siihen liittyvissä ammateissa. Keskeisten oikeudellisten aiheiden opiskelun lisäksi tutkitaan myös rikosoikeuden vaihtoehtoja, joissa tarkastellaan virastoja ja lain laitoksia, tarkastellaan niiden rooleja, vastuuta ja harkintavaltaa sekä vastuullisuutta koskevia kysymyksiä rikosoikeuden nykyisessä kehityksessä.

KurssivaatimuksetBBB A-tasolla ja palkkaluokassa C / 4 tai yli GCSE-kielellä t... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Birmingham Leeds
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Meidän LLB (Hons) ja rikosoikeudellinen säätiön vuosi on tutkintotodistus tutkinto yli 4 vuotta. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudel ... [+]

LLB (Hons) laki rikosoikeudellisesta säätiön kanssa

Meidän LLB (Hons) ja rikosoikeudellinen säätiön vuosi on tutkintotodistus tutkinto yli 4 vuotta. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudellisessa tai laajemmassa kaupallisessa sektorissa tai laajemmassa rikosoikeusjärjestelmässä ja siihen liittyvissä ammatteissa. Keskeisten oikeudellisten aiheiden opiskelun lisäksi tutkitaan myös rikosoikeuden vaihtoehtoja, joissa tarkastellaan virastoja ja lain laitoksia, tarkastellaan niiden rooleja, vastuuta ja harkintavaltaa sekä vastuullisuutta koskevia kysymyksiä rikosoikeuden nykyisessä kehityksessä. Ensimmäinen vuosi on säätiön vuosi, jossa keskitytään kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja avaintaidoista, joita tarvitaan LLB (Hons) Law-tutkinnon suorittamiseen. Seuraavat kolme vuotta sitten seuraa täysipäiväistä opintojaksoamme, LLB (Hons) -lakia rikosoikeuden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Birmingham Leeds
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) -säätiölain alainen säätiö on neljän vuoden ajan tutkintotodistus. Ensimmäinen vuosi on säätiön vuosi, jossa keskitytään kehittämään ymmärrystä juridisesta sek ... [+]

LLB (Hons) Laki säätiön vuodella

LLB (Hons) -laki säätiön kanssa on kelpoisuuslaki, joka on opiskellut neljä vuotta. Ensimmäinen vuosi on säätiövuosi, joka keskittyy oikeusalan ymmärtämisen ja keskeisten taitojen kehittämiseen LLB (Hons) -laitotutkinnon suorittamiseksi. Seuraavat kolme vuotta seuraavat sitten kokopäiväisen LLB-kurssimme. Oikeustieteiden yliopisto sai hopeisen arvosanan opetussuunnitelmassa (TEF) kesäkuussa 2019. Meiden todettiin toimittavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja jatkuvasti ylittävän Yhdistyneen kuningaskunnan tiukat kansalliset laatuvaatimukset koulutus.

KurssivaatimuksetHakijat, joilla on 48 UCAS-pistett... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Guildford Lontoo Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) Senior Status -tutkintomme on suunniteltu nimenomaan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat muuttaa lailliseen opiskeluun. Sen lisäksi, että olet saanut kelp ... [+]

LLB: n vanhempi tila

LLB (Hons) Senior Status -tutkintomme on suunniteltu nimenomaan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat muuttaa lailliseen opiskeluun. Sen lisäksi, että olet saanut kelpoisuustodistuksen kaksi vuotta, voit opiskella kolmea LLB-vaihtoehtoa uranäkymien parantamiseksi. Ulkomaalaisille opiskelijoille tämä tutkinto voi sallia myös poikkeukset kotivaltiossa (asianomaisten hakijoiden on tarkistettava mahdolliset poikkeukset kotivaltiossaan ennen kurssin suorittamista).

KurssivaatimuksetHakijoilla on oltava vähintään 2: 2 tai alle peruskoulutuksen tutkinnosta. Alle 18-vuotiaat, mutta alle 17-vuotiaat, voivat hakea vain Birminghamin, Lontoon Bloomsburyn ja Manchest... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Osoite
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 (0)1483 216000